Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: trudna...ili možda ne 12.5.2010 11:59:42
|
|
|
|
m600
|
IZVORNA PORUKA: ninolina a neznam mislim ako nisi trudna ziher kasni zbog upale...a kaj vaš ginić ne prima kad dođete...mislim moj radi tad i tad i ja dođem kad meni paše.... ne kod nas se moraš naručiti...imaš prednost ako si trudan ili ako je hitno (krvarenje i sl.) ovaj pregled što sam imala 3.5. naručila sam se polovicim 4 mj...čekala sam 3tj
|
|
[Obrisani korisnik] 12.5.2010 12:06:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: trudna...ili možda ne 12.5.2010 12:07:29
|
|
|
|
m600
|
IZVORNA PORUKA: janje5 tak je i kod moje ginekologice... isto se moraš naručivati ili??
|
|
RE: trudna...ili možda ne 12.5.2010 12:12:29
|
|
|
|
ninolina
|
ne kod nas se moraš naručiti...imaš prednost ako si trudan ili ako je hitno (krvarenje i sl.) ovaj pregled što sam imala 3.5. naručila sam se polovicim 4 mj...čekala sam 3tj meni je to strašno...mi ne zovemo, dođeš, čekaš ak je gužva i gotovo
|
|
[Obrisani korisnik] 12.5.2010 12:14:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: trudna...ili možda ne 12.5.2010 12:33:46
|
|
|
|
ivkica
|
Kod moje gin. se isto moram naručiti po 2-3tjedna unaprijed ali ako je upala u pitanju prima me odmah.. jer mi treba propisati terapiju? šta to nije hitno? ako imaš takav iscjedak pa kako možeš čekati 2 tjedna da dođeš na red?!!
|
|
RE: trudna...ili možda ne 12.5.2010 12:34:31
|
|
|
|
ninolina
|
a onda samo ovaj naš radi tako...neznam
|
|
RE: trudna...ili možda ne 12.5.2010 13:08:41
|
|
|
|
e_l_p_i
|
Ovo je suuuuuuuuuuuuuuuupeeeeeeeeeer vijest Čestitke od srca i najveći hug ti šaljem dok još nisi postala bovica
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 12.5.2010 13:42:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: trudna...ili možda ne 12.5.2010 13:47:23
|
|
|
|
Bebys
|
janje5 COKOLADA...je coksa...od milja...
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 12.5.2010 13:50:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: trudna...ili možda ne 12.5.2010 13:53:13
|
|
|
|
curice
|
IZVORNA PORUKA: ninolina meni je to strašno...mi ne zovemo, dođeš, čekaš ak je gužva i gotovo ovako je i kod moga ginića
|
|
RE: trudna...ili možda ne 12.5.2010 13:54:21
|
|
|
|
Bebys
|
janje5 bijela cokolada je jako jako NE ZDRAVA..a za CRNU ONU SA KAKAO UNUTRA PRAVA TAMNA COKOLADA..kazu da je odlicna i da je toliko zdrava da ju treba jesti sto vise...ali ne biti 100kg...od nje...kazu da cak lijeci RAK...neki tako sam citala...samo se PREBACI NA CRNU COKOLADU..onu pravu...sretno
|
|
|
|
RE: trudna...ili možda ne 12.5.2010 14:40:42
|
|
|
|
Ninaa
|
Ninolina a kod kojeg si ti ginića? kod moje se naručuju i dođeš brzo na red, naručuje i ako si trudna, mene su uvijek naručivale,osim prvi put kad sam došla prebaciti karton tad me primila odmah.
|
|
[Obrisani korisnik] 12.5.2010 14:53:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: trudna...ili možda ne 12.5.2010 15:34:38
|
|
|
|
ninolina
|
Ninolina a kod kojeg si ti ginića? kod moje se naručuju i dođeš brzo na red, naručuje i ako si trudna, mene su uvijek naručivale,osim prvi put kad sam došla prebaciti karton tad me primila odmah. tina sad sam bila kod Šakoronje ili kak već...kod njega sam išla i na ctg...i uvijek kaže kad ti paše dođi....nikad ali nikad se nisam morala naručiti....inače kod svog privat da...ali kako su zatvorili ordinaciju sad ću u dom zdravlja a poslije ću vidjeti.... ma curke moje ta čokolada vam je ovak...moj muž kupio i ja poslala zvrku i ona drugi mjesec trudna pa ga ja gnjavila da kupi i meni e i sad i ja trudna....dal je djelotvorna ili ne prosudite same
|
|
RE: trudna...ili možda ne 12.5.2010 15:41:05
|
|
|
|
Anoniman
|
ninočka, kaj je tm coprnjak?
|
|
|
|
RE: trudna...ili možda ne 12.5.2010 15:41:39
|
|
|
|
ninolina
|
ninočka, kaj je tm coprnjak? he he vidiš kak djeluje od njega
|
|
RE: trudna...ili možda ne 12.5.2010 15:43:32
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: ninolina ninočka, kaj je tm coprnjak? he he vidiš kak djeluje od njega čudna neka čoksa!
|
|
|
|
RE: trudna...ili možda ne 12.5.2010 15:43:48
|
|
|
|
ninolina
|
jel da
|
|
RE: trudna...ili možda ne 12.5.2010 17:53:32
|
|
|
|
uspavana
|
IZVORNA PORUKA: ninolina evo ga jutro .....he he sad više nisam izdržala i išla piškiti točno u 3:5....mislim valjda se i to računa pod jutro....ma da sigurno da da sad mogu napisati još nešto bilo bi super, da vas malo zavlačim ali ništa mi ne pada na pamet zablokirala sam....ali da........... moj testić ima na sebi veeeeeliki plusić....tako da drage moje ja trudna hej!!! pa ja nisam uopće ovu tvoju porukicu vidjela!!! ČESTITKE!!! Od srca!!!
|
|
RE: trudna...ili možda ne 12.5.2010 21:10:47
|
|
|
|
anne
|
A joj!!! Baš sam razdragana! Čestitam!
|
|
RE: trudna...ili možda ne 12.5.2010 23:10:03
|
|
|
|
anuska08
|
Pa kako ja ovo nisam vidjela??? ČEEEEEEEEEEEESTIIIIIIIIITAAAAM TI, MAMA B5!!!
|
|
RE: trudna...ili možda ne 13.5.2010 8:23:05
|
|
|
|
Ninaa
|
NInaa onda ja neću jesti čokoladu od tvog muža , jedino kad mi zatreba jednog dana. Oprosti ali Šakoronja se meni nikak ne sviđa, on mi je ko neki lakardijaš. Ne velim da nije dobar doktor, ali sve one njegove fore i jedenje senviča i otvaranje vrata dok si unutra i sl. mi je fakat išlo na živce, sva sreća bila kod njega samo 2 puta.
|
|
RE: trudna...ili možda ne 13.5.2010 9:24:22
|
|
|
|
ninolina
|
Oprosti ali Šakoronja se meni nikak ne sviđa, on mi je ko neki lakardijaš. Ne velim da nije dobar doktor, ali sve one njegove fore i jedenje senviča i otvaranje vrata dok si unutra i sl. mi je fakat išlo na živce, sva sreća bila kod njega samo 2 puta. ma znaš da smo ga već komentirale...ali mi je sad frka jer mi je moj gin jedan na vrh vrhovcu a drugi kod maksimira pa su mi daleko za putovati...možda odem u ovu novu polikliniku Galjer kaj je otvorena...ma ja ne volim Šakoronju ali nakon četri trudnoće znam kaj hoću, trebam pa mi nije bed....a i ne mislim voditi trudnoću kod njega...samo ću ići sada da vidim jel to to curke hvala
|
Anketa
Pranje zubica.
Admin
Kada ste djeci poceli da perete zubice cetkicom?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!