Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: trudna...ili možda ne 11.5.2010 13:32:16
|
|
|
|
Bebys
|
IZVORNA PORUKA: ninolina evo ga jutro .....he he sad više nisam izdržala i išla piškiti točno u 3:5....mislim valjda se i to računa pod jutro....ma da sigurno da da sad mogu napisati još nešto bilo bi super, da vas malo zavlačim ali ništa mi ne pada na pamet zablokirala sam....ali da........... moj testić ima na sebi veeeeeliki plusić....tako da drage moje ja trudna STA SAM TI REKLA... nisi mi vjerovala...hehe... KAKVA VIJEST...ODLICNA...BRAVO....BRAVO I BRAVO... TEK SADA OVO VIDIM....STA NISI NOVU TEMU OTVORILA..SKORO SAM PRESKOCILA...
|
|
|
|
RE: trudna...ili možda ne 11.5.2010 13:34:19
|
|
|
|
ninolina
|
TEK SADA OVO VIDIM....STA NISI NOVU TEMU OTVORILA..SKORO SAM PRESKOCILA... a gle nekako ostajem na ovoj svojoj temi hvala ti draga
|
|
RE: trudna...ili možda ne 11.5.2010 13:37:06
|
|
|
|
Bebys
|
|
|
|
|
RE: trudna...ili možda ne 11.5.2010 13:37:44
|
|
|
|
Bebys
|
IZVORNA PORUKA: ninolina TEK SADA OVO VIDIM....STA NISI NOVU TEMU OTVORILA..SKORO SAM PRESKOCILA... a gle nekako ostajem na ovoj svojoj temi hvala ti draga sad si trudna ..vise nije pitanje kao na naslovu...
|
|
|
|
RE: trudna...ili možda ne 11.5.2010 13:40:57
|
|
|
|
Tsmee
|
Hura, hura, hura! Ne znam što više reći, cure su već sve rekle... Sretno draga!
|
|
RE: trudna...ili možda ne 11.5.2010 13:46:33
|
|
|
|
tikica_69
|
Ninolina, moje iskrene cestitke i sretno!!!
|
|
RE: trudna...ili možda ne 11.5.2010 14:10:37
|
|
|
|
lema
|
ćestitam sad sam ja na redu !!!! Pa koliko si trudna po tebi?????
|
|
|
|
RE: trudna...ili možda ne 12.5.2010 8:36:42
|
|
|
|
ninolina
|
hvala drage moje..... lema sad je negdje 4-5 tj....e da sad si ti na redu
|
|
RE: trudna...ili možda ne 12.5.2010 8:41:34
|
|
|
|
mariola
|
Draga. čitam već dva dana a nikako ne stignem napisati... Č E S T I T A M ! ! !
< Poruku je uredio mariola -- 12.5.2010 8:42:08 >
|
|
RE: trudna...ili možda ne 12.5.2010 8:46:30
|
|
|
|
ninolina
|
hvala mariolice
|
|
[Obrisani korisnik] 12.5.2010 10:50:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: trudna...ili možda ne 12.5.2010 10:52:23
|
|
|
|
ninolina
|
hvala janje....kako je kod tebe
|
|
[Obrisani korisnik] 12.5.2010 10:57:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: trudna...ili možda ne 12.5.2010 11:00:06
|
|
|
|
Marta j
|
Jupiiiiiiiiiiiiii Bas mi je drago Nadam se da ti se i ja uskoro pridruzim kao trudnica...........
|
|
RE: trudna...ili možda ne 12.5.2010 11:02:26
|
|
|
|
ninolina
|
janje kak sam ja čitala ženama kasni jedan mjesec pa drugi ostanu lakše trudne...mislim neznam koja je logika ali eto kod mene upalila nadam se da će i kod tebe tako... martice sad će skoro i marta
|
|
RE: trudna...ili možda ne 12.5.2010 11:33:35
|
|
|
|
m600
|
eh meni kasni 9 dana ali nisam trudna...pila sam neki antibiotik za upalu sinusa osmapox tako nekako i sad nakon što sam popila tu dozu dobila sam odvratnu reakciju svrbež dolje....i u potocima teče zeleni iscjedak....možda zbog toga kasni jer sam jučer radila test i - je ali i mm i ja smo se jako jako pazili
|
|
RE: trudna...ili možda ne 12.5.2010 11:45:07
|
|
|
|
ninolina
|
a zeleni iscjedak je upala, bakterije...svakako pod hitno ginekologu....
|
|
[Obrisani korisnik] 12.5.2010 11:46:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: trudna...ili možda ne 12.5.2010 11:47:14
|
|
|
|
m600
|
ma bila 3.5. i tad nije bilo reakcije,tek sam počela piti antibiotik...jučer ga zovem kaže da odem u ljekarnu i nabavim vaginalete canesten i mast....jedino me malo buni što mi toliko kasni..9 dana nije malo
|
|
RE: trudna...ili možda ne 12.5.2010 11:47:40
|
|
|
|
ninolina
|
i nuspojava na antibiotik!user posted image sve mi se čini da će sada vaginalete doći na red... sigurno...ali kak nisi skužila da ti je od antibiotika...pazi da ga više ne uzimaš
|
|
RE: trudna...ili možda ne 12.5.2010 11:48:55
|
|
|
|
ninolina
|
ma bila 3.5. i tad nije bilo reakcije,tek sam počela piti antibiotik...jučer ga zovem kaže da odem u ljekarnu i nabavim vaginalete canesten i mast....jedino me malo buni što mi toliko kasni..9 dana nije malouser posted image user posted image a gle meni je test bio sada dva puta neg a ovaj treći pozitivan...ali zašto bi ti išla sama u ljekarnu...napravi pregled i neka ti prepiše ljek...kako mrzim takve doktore
|
|
RE: trudna...ili možda ne 12.5.2010 11:51:06
|
|
|
|
m600
|
IZVORNA PORUKA: ninolina ma bila 3.5. i tad nije bilo reakcije,tek sam počela piti antibiotik...jučer ga zovem kaže da odem u ljekarnu i nabavim vaginalete canesten i mast....jedino me malo buni što mi toliko kasni..9 dana nije malouser posted image user posted image a gle meni je test bio sada dva puta neg a ovaj treći pozitivan...ali zašto bi ti išla sama u ljekarnu...napravi pregled i neka ti prepiše ljek...kako mrzim takve doktore nina 3.5. sam bila znači prije 9 dana...vjerovatno bi tad već vidio da sam trudna jer se poslije toga nisam igrala proljeća dobila sam termin za pregled ako hoću tek 9.6. a tad sam na moru
|
|
RE: trudna...ili možda ne 12.5.2010 11:53:34
|
|
|
|
ninolina
|
a jebemu a ništa obavezno uzmi vaginalete ali da bar daš mokraču na provjeru da nije još koja bakterija...a gle ne mora se viditi....bila si taman kad si trebala dobiti kaj ne???? A tad je definitivno rano za bilo kaj viditi
|
|
RE: trudna...ili možda ne 12.5.2010 11:55:48
|
|
|
|
m600
|
da prošlu sam imala 3.4. točno 30 dana prije.... sad mi kasni 9 dana..da sam trudna moralo bi pokazati makar blijedu crticu...radila sam test ujutro s prvom mokraćom
|
|
RE: trudna...ili možda ne 12.5.2010 11:57:44
|
|
|
|
ninolina
|
a neznam mislim ako nisi trudna ziher kasni zbog upale...a kaj vaš ginić ne prima kad dođete...mislim moj radi tad i tad i ja dođem kad meni paše....
|
Anketa
Pranje zubica.
Admin
Kada ste djeci poceli da perete zubice cetkicom?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!