|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: trudna...ili možda ne
11.5.2010 13:32:16   
Bebys
IZVORNA PORUKA: ninolina

evo ga jutrouser posted image user posted image .....he he sad više nisam izdržala i išla piškiti točno u 3:5....mislim valjda se i to računa pod jutro....ma da sigurno dauser posted image user posted image
da sad mogu napisati još nešto bilo bi super, da vas malo zavlačim ali ništa mi ne pada na pametuser posted image user posted image   zablokirala sam....ali da...........
moj testić ima na sebi veeeeeliki plusić....tako da drage moje ja trudna

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image STA SAM TI REKLA...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nisi mi vjerovala...hehe...

KAKVA VIJEST...ODLICNA...BRAVO....BRAVO I BRAVO...

TEK SADA OVO VIDIM....STA NISI NOVU TEMU OTVORILA..SKORO SAM PRESKOCILA...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 401
11.5.2010 13:34:19   
ninolina

a gle nekako ostajem na ovoj svojoj temiuser posted image user posted image
hvala ti draga

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 402
11.5.2010 13:37:06   
Bebys
user posted image

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 403
11.5.2010 13:37:44   
Bebys

a gle nekako ostajem na ovoj svojoj temiuser posted image user posted image
hvala ti draga

sad si trudna ..vise nije pitanje kao na naslovu...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 404
11.5.2010 13:40:57   
Tsmee
Hura, hura, hura! Ne znam što više reći, cure su već sve rekle... Sretno draga!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Već nas je puna kuća...

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 405
11.5.2010 13:46:33   
tikica_69
Ninolina, moje iskrene cestitke i sretno!!! user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu Tsmee)
Neposredna veza do poruke: 406
11.5.2010 14:10:37   
lema
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ćestitam sad sam ja na reduuser posted image user posted image user posted image user posted image !!!! Pa koliko si trudna po tebi?????

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 407
12.5.2010 8:36:42   
ninolina
hvala drage moje.....
lema sad je negdje 4-5 tj....e da sad si ti na reduuser posted image user posted image

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu lema)
Neposredna veza do poruke: 408
12.5.2010 8:41:34   
mariola
Draga. čitam već dva dana a nikako ne stignem napisati...
Č  E  S   T  I  T  A  M  !  !  !

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio mariola -- 12.5.2010 8:42:08 >

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 409
12.5.2010 8:46:30   
ninolina
hvala marioliceuser posted image user posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 410
   [Obrisani korisnik]
12.5.2010 10:50:29   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu ninolina)
  Neposredna veza do poruke: 411
12.5.2010 10:52:23   
ninolina
hvala janje....kako je kod tebe

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 412
   [Obrisani korisnik]
12.5.2010 10:57:25   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu ninolina)
  Neposredna veza do poruke: 413
12.5.2010 11:00:06   
Marta j
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jupiiiiiiiiiiiiii

Bas mi je drago
Nadam se da ti se i ja uskoro pridruzim kao trudnica...........

Uzivam uz svoja tri musketira....

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

Neposredna veza do poruke: 414
12.5.2010 11:02:26   
ninolina
janje kak sam ja čitala ženama kasni jedan mjesec pa drugi ostanu lakše trudne...mislim neznam koja je logika ali eto kod mene upalila nadam se da će i kod tebe tako...
martice sad će skoro i marta

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 415
12.5.2010 11:33:35   
m600
eh meni kasni 9 dana ali nisam trudna...pila sam neki antibiotik za upalu sinusa osmapox tako nekako i sad nakon što sam popila tu dozu dobila sam odvratnu reakciju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
svrbež dolje....i u potocima teče zeleni iscjedak....možda zbog toga kasni jer sam jučer radila test i - je
ali i mm i ja smo se jako jako pazili

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 416
12.5.2010 11:45:07   
ninolina
a zeleni iscjedak je upala, bakterije...svakako pod hitno ginekologu....

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 417
   [Obrisani korisnik]
12.5.2010 11:46:40   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu ninolina)
  Neposredna veza do poruke: 418
12.5.2010 11:47:14   
m600
ma bila 3.5. i tad nije bilo reakcije,tek sam počela piti antibiotik...jučer ga zovem kaže da odem u ljekarnu i nabavim vaginalete canesten i mast....jedino me malo buni što mi toliko kasni..9 dana nije malouser posted image user posted image

21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 419
12.5.2010 11:47:40   
ninolina
i nuspojava na antibiotik!user posted image
sve mi se čini da će sada vaginalete doći na red...

sigurno...ali kak nisi skužila da ti je od antibiotika...pazi da ga više ne uzimašuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 420
12.5.2010 11:48:55   
ninolina
ma bila 3.5. i tad nije bilo reakcije,tek sam počela piti antibiotik...jučer ga zovem kaže da odem u ljekarnu i nabavim vaginalete canesten i mast....jedino me malo buni što mi toliko kasni..9 dana nije malouser posted image user posted image

a gle meni je test bio sada dva puta neg a ovaj treći pozitivan...ali zašto bi ti išla sama u ljekarnu...napravi pregled i neka ti prepiše ljek...kako mrzim takve doktore

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 421
12.5.2010 11:51:06   
m600

a gle meni je test bio sada dva puta neg a ovaj treći pozitivan...ali zašto bi ti išla sama u ljekarnu...napravi pregled i neka ti prepiše ljek...kako mrzim takve doktore

nina 3.5. sam bila znači prije 9 dana...vjerovatno bi tad već vidio da sam trudna jer se poslije toga nisam igrala proljećauser posted image user posted image user posted image user posted image
dobila sam termin za pregled ako hoću tek 9.6. a tad sam na moru user posted image

21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 422
12.5.2010 11:53:34   
ninolina
a jebemu a ništa obavezno uzmi vaginalete ali da bar daš mokraču na provjeru da nije još koja bakterija...a gle ne mora se viditi....bila si taman kad si trebala dobiti kaj ne???? A tad je definitivno rano za bilo kaj viditi

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 423
12.5.2010 11:55:48   
m600
da prošlu sam imala 3.4. točno 30 dana prije.... sad mi kasni 9 dana..da sam trudna moralo bi pokazati makar blijedu crticu...radila sam test ujutro s prvom mokraćom

21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 424
12.5.2010 11:57:44   
ninolina
a neznam mislim ako nisi trudna ziher kasni zbog upale...a kaj vaš ginić ne prima kad dođete...mislim moj radi tad i tad i ja dođem kad meni paše....

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje zubica.
Admin

Kada ste djeci poceli da perete zubice cetkicom?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!