Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ringerajina tužionica 5.9.2010 20:31:32
|
|
|
|
katy mama
|
ja se tuzim na sebe,jer sam neki dan kad sam vozila napravila uzasnu gresku !da je vozac kamiona bio drugaciji mogo me pokupit ko igracku! ukljucujem se u brzu cestu sa benzinske i ludaca nisam dobro pogledala i nisam vidila veliki ali bas veliki kamion,vjerovatno mi je bio u onom mrtvom kutu ! odjednom cujem trubeljenje,a ja gledam sta je-covjek mi trubi jer ne moze tako lako usporit,preso u drugu traku preko 2 pune a otamo ide auto !sva sreca hvala dragom Bogu pa sam se pribrala i sklonila u stranu pa je proso kraj mene,srce mi je tuklo ko ludo,ne znam kako sam stigla kuci!nisam nikome rekla ali stalno mislim o tome sta je moglo biti ! nisam davno polozila i dok sam se malo opustila eto ti
|
|
RE: Ringerajina tužionica 5.9.2010 21:00:49
|
|
|
|
pincirotvajler
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 5.9.2010 21:05:40
|
|
|
|
pikachu
|
Sve je dobro, što se dobro svrši... Sada oči širom otvoriti i učiti na greškama...
|
|
RE: Ringerajina tužionica 5.9.2010 21:49:16
|
|
|
|
cuba
|
katy mama, svakome se može dogoditi, dovoljan je dijelić sekunde....dobro je prošlo, nije se ništa dogodilo a to je najvažnije
|
|
RE: Ringerajina tužionica 6.9.2010 12:30:56
|
|
|
|
Gogule
|
grrrrrrrr. upravo sam saznala ono što sam i pretpostavljala. Kad se vratim s GO prestajem raditi u firmi. Mislim ponudili su mi drugo radno mjesto za koje znaju da ga neću prihvatiti
|
|
RE: Ringerajina tužionica 6.9.2010 12:35:21
|
|
|
|
ZVRK
|
a onda si ti dala otkaz ili oni tebi?
|
|
RE: Ringerajina tužionica 6.9.2010 12:36:33
|
|
|
|
BUMBI
|
A joj Gogule baš mi je žao
|
|
RE: Ringerajina tužionica 6.9.2010 12:39:52
|
|
|
|
Gogule
|
zvali neki dan da moram iskoristi cijeli go. (30 daan) i kad swe vratim ponudit će mi mjesto u dućanu (do sad sam radila u upravi administraciju) no super je jedino što neću prihvatiti ( jer je i plaća skoro duplo manja a i radi se svetke i petke i smjene a ja sanemam pomoći u Zg)al onda sam teh.višak pa imam pravo na 2 mjeseca otkaznog roka na koji nemoram dolaziti i otpremninu od 1/3 plaće za svaku godinu rada ( dobit ću jednu plaću). Još mi je kolegica iz kadrovske službe napomenula da mi bolovanje ne ide u otkazni rok al da mi to ona nije rekla tako da ću valjda u slijedećih 2,5 mjeseca uspjeti nešto naći.
|
|
RE: Ringerajina tužionica 6.9.2010 12:42:17
|
|
|
|
BUMBI
|
Sretnooo
|
|
RE: Ringerajina tužionica 6.9.2010 12:51:55
|
|
|
|
ZVRK
|
sretno u traženju i da nađeš ono što ti voliš da radiš
|
|
RE: Ringerajina tužionica 6.9.2010 13:02:18
|
|
|
|
maja
|
da što prije nađeš neki posao
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 6.9.2010 14:02:20
|
|
|
|
Anoniman
|
Sretno..
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 6.9.2010 14:02:54
|
|
|
|
pincirotvajler
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 6.9.2010 14:10:23
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: maja da što prije nađeš neki posao
|
|
RE: Ringerajina tužionica 6.9.2010 14:38:57
|
|
|
|
Domy
|
IZVORNA PORUKA: Gogule zvali neki dan da moram iskoristi cijeli go. (30 daan) i kad swe vratim ponudit će mi mjesto u dućanu (do sad sam radila u upravi administraciju) no super je jedino što neću prihvatiti ( jer je i plaća skoro duplo manja a i radi se svetke i petke i smjene a ja sanemam pomoći u Zg)al onda sam teh.višak pa imam pravo na 2 mjeseca otkaznog roka na koji nemoram dolaziti i otpremninu od 1/3 plaće za svaku godinu rada ( dobit ću jednu plaću). Još mi je kolegica iz kadrovske službe napomenula da mi bolovanje ne ide u otkazni rok al da mi to ona nije rekla tako da ću valjda u slijedećih 2,5 mjeseca uspjeti nešto naći. sretno
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 6.9.2010 14:41:12
|
|
|
|
Domy
|
IZVORNA PORUKA: katy mama ja se tuzim na sebe,jer sam neki dan kad sam vozila napravila uzasnu gresku !da je vozac kamiona bio drugaciji mogo me pokupit ko igracku! ukljucujem se u brzu cestu sa benzinske i ludaca nisam dobro pogledala i nisam vidila veliki ali bas veliki kamion,vjerovatno mi je bio u onom mrtvom kutu ! odjednom cujem trubeljenje,a ja gledam sta je-covjek mi trubi jer ne moze tako lako usporit,preso u drugu traku preko 2 pune a otamo ide auto !sva sreca hvala dragom Bogu pa sam se pribrala i sklonila u stranu pa je proso kraj mene,srce mi je tuklo ko ludo,ne znam kako sam stigla kuci!nisam nikome rekla ali stalno mislim o tome sta je moglo biti ! nisam davno polozila i dok sam se malo opustila eto ti hvala dragom bogu da je sve dobro prošlo
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 6.9.2010 14:53:19
|
|
|
|
pikachu
|
IZVORNA PORUKA: Gogule zvali neki dan da moram iskoristi cijeli go. (30 daan) i kad swe vratim ponudit će mi mjesto u dućanu (do sad sam radila u upravi administraciju) no super je jedino što neću prihvatiti ( jer je i plaća skoro duplo manja a i radi se svetke i petke i smjene a ja sanemam pomoći u Zg)al onda sam teh.višak pa imam pravo na 2 mjeseca otkaznog roka na koji nemoram dolaziti i otpremninu od 1/3 plaće za svaku godinu rada ( dobit ću jednu plaću). Još mi je kolegica iz kadrovske službe napomenula da mi bolovanje ne ide u otkazni rok al da mi to ona nije rekla tako da ću valjda u slijedećih 2,5 mjeseca uspjeti nešto naći. Bejbe, sretno!!!!!!
|
|
[Obrisani korisnik] 6.9.2010 14:54:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 6.9.2010 16:45:39
|
|
|
|
CallamityJane
|
Goge kao sto ti vec rekoh uopste ne sumnjam u tebe da ces naci posao. ali uopste, uz malo srece i bolji od prethodnog
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 6.9.2010 17:02:54
|
|
|
|
Gogule
|
hvala mačkice, i već su me zvale dvije moje bivše šefice (za koje sam radila administraciju) da dođem kod njih u dućan.
|
|
RE: Ringerajina tužionica 6.9.2010 17:03:19
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak IZVORNA PORUKA: pikachu IZVORNA PORUKA: Gogule zvali neki dan da moram iskoristi cijeli go. (30 daan) i kad swe vratim ponudit će mi mjesto u dućanu (do sad sam radila u upravi administraciju) no super je jedino što neću prihvatiti ( jer je i plaća skoro duplo manja a i radi se svetke i petke i smjene a ja sanemam pomoći u Zg)al onda sam teh.višak pa imam pravo na 2 mjeseca otkaznog roka na koji nemoram dolaziti i otpremninu od 1/3 plaće za svaku godinu rada ( dobit ću jednu plaću). Još mi je kolegica iz kadrovske službe napomenula da mi bolovanje ne ide u otkazni rok al da mi to ona nije rekla tako da ću valjda u slijedećih 2,5 mjeseca uspjeti nešto naći. Bejbe, sretno!!!!!!
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 6.9.2010 18:10:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 6.9.2010 18:11:35
|
|
|
|
pincirotvajler
|
ajme,,,pa uvijek nešto kod vas?!
|
|
RE: Ringerajina tužionica 6.9.2010 18:34:51
|
|
|
|
maja
|
a ebi ga cvrči, stvarno ne znam šta da ti kažem ja bi pukla sigurno drži se i nedaj da te izbace iz takta
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 6.9.2010 18:36:14
|
|
|
|
Gogule
|
joj cvrči . Ja bi rekla da me nema doma i nebi me bilo do popodne. BTW. sjetila sam se tvoje sveki i torte.. mislim da je njoj trebao samo prijevoz do vas
|
Anketa
Dojenje.
Admin
Smatrate li da je istina; kad žena što duže doji, dijete ima bolji imunitet?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!