|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  57 58 [59] 60 61   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ringerajina tužionica
5.9.2010 20:31:32   
katy mama
ja se tuzim na sebe,jer sam neki dan kad sam vozila napravila uzasnu greskuuser posted image !da je vozac kamiona bio drugaciji mogo me pokupit ko igracku!
ukljucujem se u brzu cestu sa benzinske i ludaca nisam dobro pogledala i nisam vidila veliki ali bas veliki kamion,vjerovatno mi je bio u onom mrtvom kutuuser posted image !

odjednom cujem trubeljenje,a ja gledam sta je-covjek mi trubi jer ne moze tako lako usporit,preso u drugu traku preko 2 pune a otamo ide autouser posted image !sva sreca hvala dragom Bogu pa sam se pribrala i sklonila u stranu pa je proso kraj mene,srce mi je tuklo ko ludo,ne znam kako sam stigla kuci!nisam nikome rekla ali stalno mislim o tome sta je moglo biti user posted image user posted image user posted image !
nisam davno polozila i dok sam se malo opustila eto ti user posted image user posted image user posted image

moj mali sin,moja velika ljubav je stigo 19.09.2009.u 10.25

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 1451
5.9.2010 21:00:49   
pincirotvajler
user posted image user posted image user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu katy mama)
Neposredna veza do poruke: 1452
5.9.2010 21:05:40   
pikachu
Sve je dobro, što se dobro svrši... Sada oči širom otvoriti i učiti na greškama...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sunce naše malo, stigla si...
Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 1453
5.9.2010 21:49:16   
cuba
katy mama, svakome se može dogoditi, dovoljan je dijelić sekunde....dobro je prošlo, nije se ništa dogodilo a to je najvažnije user posted image user posted image user posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu pikachu)
Neposredna veza do poruke: 1454
6.9.2010 12:30:56   
Gogule
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   grrrrrrrr. upravo sam saznala ono što sam i pretpostavljala. Kad se vratim s GO prestajem raditi u firmi. Mislim ponudili su mi drugo radno mjesto za koje znaju da ga neću prihvatiti

ROKO 20.10.2005.
KLARA 20.08.2009.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1455
6.9.2010 12:35:21   
ZVRK
user posted image user posted image

user posted image  a onda si ti dala otkaz ili oni tebi?

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu Gogule)
Neposredna veza do poruke: 1456
6.9.2010 12:36:33   
BUMBI
A joj Gogule baš mi je žaouser posted image user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 1457
6.9.2010 12:39:52   
Gogule
zvali neki dan da moram iskoristi  cijeli go. (30 daan) i kad swe vratim ponudit će mi mjesto u dućanu (do sad sam radila u upravi administraciju) no super je jedino što neću prihvatiti ( jer je i plaća skoro duplo manja a i radi se svetke i petke i smjene a ja sanemam pomoći u Zg)al onda sam teh.višak pa imam pravo na 2 mjeseca otkaznog roka na koji nemoram dolaziti i otpremninu od 1/3 plaće za svaku godinu rada ( dobit ću jednu plaću). Još mi je kolegica iz kadrovske službe napomenula da mi bolovanje ne ide u otkazni rok al da mi to ona nije reklauser posted image user posted image  tako da ću valjda u slijedećih 2,5 mjeseca uspjeti nešto naći.

ROKO 20.10.2005.
KLARA 20.08.2009.

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 1458
6.9.2010 12:42:17   
BUMBI
Sretnooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Gogule)
Neposredna veza do poruke: 1459
6.9.2010 12:51:55   
ZVRK
sretno u traženju i da nađeš ono što ti voliš da radiš

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu Gogule)
Neposredna veza do poruke: 1460
6.9.2010 13:02:18   
maja
da što prije nađeš neki posao user posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1461
6.9.2010 14:02:20   
Anoniman
Sretno..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu maja)
  Neposredna veza do poruke: 1462
6.9.2010 14:02:54   
pincirotvajler
user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1463
6.9.2010 14:10:23   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: maja

da što prije nađeš neki posao user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1464
6.9.2010 14:38:57   
Domy
IZVORNA PORUKA: Gogule

zvali neki dan da moram iskoristi  cijeli go. (30 daan) i kad swe vratim ponudit će mi mjesto u dućanu (do sad sam radila u upravi administraciju) no super je jedino što neću prihvatiti ( jer je i plaća skoro duplo manja a i radi se svetke i petke i smjene a ja sanemam pomoći u Zg)al onda sam teh.višak pa imam pravo na 2 mjeseca otkaznog roka na koji nemoram dolaziti i otpremninu od 1/3 plaće za svaku godinu rada ( dobit ću jednu plaću). Još mi je kolegica iz kadrovske službe napomenula da mi bolovanje ne ide u otkazni rok al da mi to ona nije reklauser posted image user posted image  tako da ću valjda u slijedećih 2,5 mjeseca uspjeti nešto naći.

sretnouser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Gogule)
Neposredna veza do poruke: 1465
6.9.2010 14:41:12   
Domy
IZVORNA PORUKA: katy mama

ja se tuzim na sebe,jer sam neki dan kad sam vozila napravila uzasnu greskuuser posted image !da je vozac kamiona bio drugaciji mogo me pokupit ko igracku!
ukljucujem se u brzu cestu sa benzinske i ludaca nisam dobro pogledala i nisam vidila veliki ali bas veliki kamion,vjerovatno mi je bio u onom mrtvom kutuuser posted image !

odjednom cujem trubeljenje,a ja gledam sta je-covjek mi trubi jer ne moze tako lako usporit,preso u drugu traku preko 2 pune a otamo ide autouser posted image !sva sreca hvala dragom Bogu pa sam se pribrala i sklonila u stranu pa je proso kraj mene,srce mi je tuklo ko ludo,ne znam kako sam stigla kuci!nisam nikome rekla ali stalno mislim o tome sta je moglo biti user posted image user posted image user posted image !
nisam davno polozila i dok sam se malo opustila eto ti user posted image user posted image user posted image

hvala dragom bogu da je sve dobro prošlouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu katy mama)
Neposredna veza do poruke: 1466
6.9.2010 14:53:19   
pikachu

Bejbe, sretno!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sunce naše malo, stigla si...
Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

(Odgovor članu Gogule)
Neposredna veza do poruke: 1467
   [Obrisani korisnik]
6.9.2010 14:54:33   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu pikachu)
  Neposredna veza do poruke: 1468
6.9.2010 16:45:39   
CallamityJane
Goge kao sto ti vec rekoh uopste ne sumnjam u tebe da ces naci posao. ali uopste, uz malo srece i bolji od prethodnog user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 1469
6.9.2010 17:02:54   
Gogule
hvala mačkice, i već su me zvale dvije moje bivše šefice (za koje sam radila administraciju) da dođem kod njih u dućan.

ROKO 20.10.2005.
KLARA 20.08.2009.

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 1470
6.9.2010 17:03:19   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: cvrčak

IZVORNA PORUKA: pikachu

Bejbe, sretno!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1471
   [Obrisani korisnik]
6.9.2010 18:10:19   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1472
6.9.2010 18:11:35   
pincirotvajler
user posted image  ajme,,,pa uvijek nešto kod vas?! user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1473
6.9.2010 18:34:51   
maja
a ebi ga cvrči, stvarno ne znam šta da ti kažemuser posted image ja bi pukla sigurno
drži se i nedaj da te izbace iz takta user posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

Neposredna veza do poruke: 1474
6.9.2010 18:36:14   
Gogule
joj cvrčiuser posted image . Ja bi rekla da me nema doma i nebi me bilo do popodne. BTW. sjetila sam se tvoje sveki i torte.. mislim da je njoj trebao samo prijevoz do vasuser posted image user posted image

ROKO 20.10.2005.
KLARA 20.08.2009.

Neposredna veza do poruke: 1475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  57 58 [59] 60 61   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  57 58 [59] 60 61   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Dojenje.
Admin

Smatrate li da je istina; kad žena što duže doji, dijete ima bolji imunitet?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!