|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ringerajina tužionica
3.9.2010 14:30:01   
Domy
IZVORNA PORUKA: Imra

IZVORNA PORUKA: Mishek

tužim se na samu sebe jer ne znam kak da djetetu dam hranu, a da nije skroz miksana i da ona ne povrati. I jer me to brine. I to kaj se ne okreće. I kaj nemrem uživati u majčinstvu jer samo gledam kaj ona radi krivo ili uopće ne radi, a po dobi bi već trebala. Ma.
user posted image   osjećam se ko najgora mater. Kad gledam cure uokolo, ko da sve od kad su rodile znaju kaj treba s bebama raditi, jedino sam ja tupa i nemam pojma jel ono kaj radim dobro ili nije ili koji vrag. user posted image

user posted image user posted image user posted image budi sigurna da si ti najbolja mama za svoje dijete, i sve sto radis cinis to za njeno dobro i naravno najbolje sto mozes

user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Imra)
Neposredna veza do poruke: 1426
3.9.2010 15:20:01   
mlada mama

ma nije meni kaj će ljudi reći, već je meni da njoj bude dobro, da se dobro razvija, da dobro uči, napreduje. Strah me da ne zakažem negdje. Ili već jesam, nemam pojma. user posted image

Njoj će biti dobro, najbitnije je da ima mamu koja joj pruža svu beskrajnu ljubav.... Nemoj se bojati ,manje  čitaj knjige, a više slušaj svoje srce.Ne usporedjuj ju s drugom djecom ona je jedna i jedina posebna za sebe, ni mi nismo svi isti,neki znaju vise,neki manje. Neki mogu napraviti više od drugih. Opusti se, uživaj svaki tren proveden s njom, manje budi zabrinuta,a više nasmijana,polako doći će sve samo od sebe.user posted image user posted image user posted image user posted image

A to što se miksanja tiče, i ja sam mom duuuugo miksala na svaku i najmanju grudicu on bi povratio. Mama i sestra i svi ostali stalno su me zbog toga kritizirali. Sestrin stariji sin je stariji od mog samo par mjeseci on je jeo sve samo zdrobljeno vilicom. Mene to uopće nije zabrinjavalo,stalno sam govorila da će do škole valjda početi jesti u komadimauser posted image i nakon nekog vremena moj je samo jedan dan poceo jesti  zgnječeno... i sve je jeo,apsolutno sve,a sestrin je postao izbirljiv, tako da to ništa ne znaći. Nemoj misliti da si zbog toga zakazala.

(Odgovor članu Mishek)
Neposredna veza do poruke: 1427
3.9.2010 15:23:15   
Gogule
Mishek, potpisujem mladu mamu.     A ja se tužim na one2play... neću objašnjavati jer već sve vjerojatno znate.user posted image user posted image user posted image

ROKO 20.10.2005.
KLARA 20.08.2009.

(Odgovor članu mlada mama)
Neposredna veza do poruke: 1428
3.9.2010 22:09:11   
leilany
IZVORNA PORUKA: Gogule

Mishek, potpisujem mladu mamu.     A ja se tužim na one2play... neću objašnjavati jer već sve vjerojatno znate.user posted image user posted image user posted image

neznam jauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu Gogule)
Neposredna veza do poruke: 1429
3.9.2010 22:10:06   
BUMBI
Odi na temu "genijalno" pa će ti biti jasnouser posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 1430
3.9.2010 22:19:06   
leilany
jasno mi je user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1431
3.9.2010 22:23:44   
pikachu
IZVORNA PORUKA: cvrčak

tužim se na samu sebe jer ne znam kak da djetetu dam hranu, a da nije skroz miksana i da ona ne povrati. I jer me to brine. I to kaj se ne okreće. I kaj nemrem uživati u majčinstvu jer samo gledam kaj ona radi krivo ili uopće ne radi, a po dobi bi već trebala. Ma.
user posted image   osjećam se ko najgora mater. Kad gledam cure uokolo, ko da sve od kad su rodile znaju kaj treba s bebama raditi, jedino sam ja tupa i nemam pojma jel ono kaj radim dobro ili nije ili koji vrag. user posted image

ne bediraj se i ne gledaj druge,nego svoje dijete. I ja sam miksala i miksala i svi su govorili da sam luda. I baš me briga. To je moje dijete i živim za nju a ne za tko će što reći.

user posted image user posted image user posted image budi sigurna da si ti najbolja mama za svoje dijete, i sve sto radis cinis to za njeno dobro i naravno najbolje sto mozes

I zašto se bediraš? Koliko ti ima beba? 6 mjeseci? Nikako uspoređivati, svaka beba ima svoj tempo... Pedijatar je tu da ti ukaže ako stvarno nešto ne štima...user posted image user posted image user posted image user posted image

Sunce naše malo, stigla si...
Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 1432
5.9.2010 8:16:39   
Domy
Žalim se na vipov vodafon kvari mi se več 4 puta..i zovem ih jutros da mi ih je dosta i da sa njim raskinem ugovor ostalo mi je još nekih 7 mj..pa da nemože pa da može .pa da postoji caka..bla bla bla..i da če me nazvat njihov glani za to .pa me on nazvao i snjim sam se sad posvađala..ma koji su to kreteni..
Pa bože moj ako nisi zadovoljan nečijom uslugom da ti nemožeš raskinut ugovor..tj možeš ti raskinut ugovor al moraš plačat onih 150 kn..do isteka ugovora..
Morat ču jednu žalbicu uložit pisanim putem...

(Odgovor članu pikachu)
Neposredna veza do poruke: 1433
5.9.2010 10:35:15   
Ninaa
IZVORNA PORUKA: pikachu

IZVORNA PORUKA: cvrčak

ne bediraj se i ne gledaj druge,nego svoje dijete. I ja sam miksala i miksala i svi su govorili da sam luda. I baš me briga. To je moje dijete i živim za nju a ne za tko će što reći.

I zašto se bediraš? Koliko ti ima beba? 6 mjeseci? Nikako uspoređivati, svaka beba ima svoj tempo... Pedijatar je tu da ti ukaže ako stvarno nešto ne štima...user posted image user posted image user posted image user posted image
Draga nemoj se bedirati i nedaj da te knjige i ostali savjeti zbune  najbolja si mama i znaš najbolje. Moja nije htjela jesti domaće kašice nego kupovne i svi su me pljuvali da kako neće da je to zato jel mi je tak lakše e pa kad su joj i mama i seka i šogorica probale ututniuti domaće voće i kekse nije htjela i nisu mi vjerovale dok se same nisu uvjerile. Tak je bilo jedno vrijeme kad od zubića nije htjela jesti bila je dukatinu i pudingu, ostalo ništa u zube ili je povraćala. Davala sam joj to samo da išta pojede. Uvijek ti ostali znaju bolje i dijele koje kakve savjete koji možda vezano za tvoje dijete nisu najbolji. Ak će jesti smiksano hrani je tak  i gotovo. Moja je dugo jela smiksano jel drobljeno s vilicom nije htjela.

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu pikachu)
Neposredna veza do poruke: 1434
5.9.2010 11:29:38   
pincirotvajler
tužim se na svoje drugo dijete..i to mlađe user posted image  (mm) user posted image  
koji luđak--ima na netu neku online igricu o kojoj je ovisan al ono popravo(na posao nosi laptop da može igrat kad nema posla-konobar je) igra noću, danju,,uvijek user posted image  
i tako sinoć ja legla,,dario odavno spava,kad odjednom počne psovat i lupat po stolu s mišem od kompa..idiot..ja ono daj se smiri nisi fakat normalan..on meni :jooj sad sam zakasnio,pobjedit će me, uzet će mi sve pare--bla bla bla..drito malo dijeteuser posted image  i lupi tak jako šakom po šalteru i razbije ga..mislim onouser posted image  i sad njegov stari došao (strujaman) i naravno da je reko : kaj ste se tolko posvađali da razbijaš po kući..i pogleda meneuser posted image  
koja sramota..muž i otac od 28god da se ne može suzdržat od bijesa usred noći user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 1435
5.9.2010 11:55:23   
Domy
IZVORNA PORUKA: pincirotvajler

tužim se na svoje drugo dijete..i to mlađe user posted image  (mm) user posted image  
koji luđak--ima na netu neku online igricu o kojoj je ovisan al ono popravo(na posao nosi laptop da može igrat kad nema posla-konobar je) igra noću, danju,,uvijek user posted image  
i tako sinoć ja legla,,dario odavno spava,kad odjednom počne psovat i lupat po stolu s mišem od kompa..idiot..ja ono daj se smiri nisi fakat normalan..on meni :jooj sad sam zakasnio,pobjedit će me, uzet će mi sve pare--bla bla bla..drito malo dijeteuser posted image  i lupi tak jako šakom po šalteru i razbije ga..mislim onouser posted image  i sad njegov stari došao (strujaman) i naravno da je reko : kaj ste se tolko posvađali da razbijaš po kući..i pogleda meneuser posted image  
koja sramota..muž i otac od 28god da se ne može suzdržat od bijesa usred noći user posted image

mogu samo reči ajmeeeeuser posted image user posted image
samo se ti nemoj nervirat...

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 1436
5.9.2010 12:16:01   
ikica84
nervozna sam od ranog jutra user posted image svekrva me iznervirala cim sam oci otvorila user posted image
muz mi posle 2 mj slobodan i ona lupa na vrata od sobe i budi nas jer treba da se radi nesto oko kuce user posted image
aaaaaaaa jedva cekam da bude gotov kat i da se odselim i da ustajem kad hocu i da radim sta hocu user posted image
ahh morala sam da se potuzim!!!

ANDREJ 02.01.2010.
VIKTOR 24.09.2011.
mamine srece najveceeeeeee!!!!

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 1437
5.9.2010 12:36:05   
tiny
samo da se javim,ne tuzim se samo sam tuzna,svekar mi je lose skroz,sad mm bio i kaze doktor da se nadamo u toku dana da umre,jednostavno je lose.zao mi je mm,tako ga je to pogodilo.user posted image user posted image user posted image

mjenjam potpis....

(Odgovor članu ikica84)
Neposredna veza do poruke: 1438
5.9.2010 12:39:13   
pincirotvajler
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tiny)
Neposredna veza do poruke: 1439
5.9.2010 12:41:15   
Domy
IZVORNA PORUKA: tiny

samo da se javim,ne tuzim se samo sam tuzna,svekar mi je lose skroz,sad mm bio i kaze doktor da se nadamo u toku dana da umre,jednostavno je lose.zao mi je mm,tako ga je to pogodilo.user posted image user posted image user posted image

ajme ovo me šokiralouser posted image user posted image user posted image pa zar mu nije bilo malkice bolje...mogu mislit kako je tvom mužiču..i svima vama..user posted image user posted image user posted image
ajde molim te pa javi sad ču se i ja mislit..žao mi je jakoooooo

(Odgovor članu tiny)
Neposredna veza do poruke: 1440
5.9.2010 12:46:15   
tiny
ma bilo mu je nekad bolje,nekad gore,sad je skroz lose,jucer bio na dijalizi,bubrezi mu otkazali,srce mu slabo skroz,dobio temperaturu,ne budi se nikako.idem sad,ne mogu vise ni pisati ruke mi se tresu,javit cu se kad stignem,pusa cure i hvala vam svima.

mjenjam potpis....

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 1441
5.9.2010 12:49:06   
Domy
IZVORNA PORUKA: tiny

ma bilo mu je nekad bolje,nekad gore,sad je skroz lose,jucer bio na dijalizi,bubrezi mu otkazali,srce mu slabo skroz,dobio temperaturu,ne budi se nikako.idem sad,ne mogu vise ni pisati ruke mi se tresu,javit cu se kad stignem,pusa cure i hvala vam svima.

a joj..pusa i tebi javi se svakako....user posted image user posted image

(Odgovor članu tiny)
Neposredna veza do poruke: 1442
5.9.2010 12:54:12   
mariola
Žao mi je tinyuser posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 1443
   [Obrisani korisnik]
5.9.2010 13:12:03   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu mariola)
  Neposredna veza do poruke: 1444
5.9.2010 13:19:58   
CallamityJane
tiny drzi se user posted image

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 1445
5.9.2010 13:22:21   
cuba
Ajoj tiny, drži nam se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 1446
5.9.2010 13:30:40   
Ninaa
Tiny drži se i mislimo na vas! Moj mm je u 5 godina ostao i bez tate i mame, a još nema ni 30 godina tak da iz iskustva znam da je to jako teško i da na smrt roditelja nikad nisi spreman. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1447
5.9.2010 13:32:10   
Ninaa
Ja se tužim na samu sebe jel sam živčana ko pas, sutra imam ispit, boli me glava već danima, ne mogu spavati i mislim si kaj mi to u životu treba ali nikak da to nadiđem. Neznam kak ću preživjeti sutrašnji dan!

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 1448
5.9.2010 14:03:10   
pincirotvajler
ninaa user posted image

ma drmni nešt jako prije ispita da ti bude svejedno user posted image

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 1449
5.9.2010 15:15:12   
Domy
IZVORNA PORUKA: pincirotvajler

ninaa user posted image

ma drmni nešt jako prije ispita da ti bude svejedno user posted image

user posted image
nina drži se moraš se malo opustit...

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 1450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Dojenje.
Admin

Smatrate li da je istina; kad žena što duže doji, dijete ima bolji imunitet?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!