|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ringerajina tužionica
12.8.2010 9:31:19   
ninolina
curke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 1151
12.8.2010 9:59:33   
curice
svima šaljem najveći user posted image

a mm šaljem user posted image    user posted image

Mamine princeze x 3

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 1152
12.8.2010 10:14:00   
pako
curke moje šaljem vam veeeeliki user posted image

PATRICK 30.04.2008. 01:55h
MATEO 06.03.2010. 01:17h

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 1153
12.8.2010 10:15:38   
Gianna
IZVORNA PORUKA: ninolina

curke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Curke glavu gore, iza kiše uvijek dođe sunce....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nebo strpljive voli....
Dino 06.07.2004.
Kiara 25.11.2010.

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 1154
12.8.2010 11:35:47   
.dada.
Ovako...žaaalim se na sebeuser posted image . Jer sam cijeli dan nervozna čekam user posted image ali nikako da dođe,trebala sam ju dobiti danas a najkasnije prekosutra pa se nadam da neču završiti na temama user posted image user posted image itd.Onda se žalim na svoj glupi TV koji je po svemu sudeći riknuo...za to je naravno kriv mmuser posted image !!! I,kaj sad da ja radim do 20h a totalno sam se navukla na proklete sapunice!!!!!? I,eto tako...cure držite se vi meni šaljem vam veeeliki user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 1155
12.8.2010 13:11:50   
mamika x
zvrk i cvrle vi ste user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . hvala vam punouser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Robert -13.07.2003
Stela -06.05.2006
Katja -22.10.2009

Neposredna veza do poruke: 1156
12.8.2010 15:20:38   
Anoniman
Tuzim se na sebe, i na celi svet! zivcana sam za poludit, nista mi se ne da, sve me nervira!
kasni mi 3 dana, mm me izbacuje iz takta jer je pravi mamin sin, Sara je dosla u fazu da place za svaku glupost samo place, place, place, place i vristi!!! za 15 dana mi pocinje ispitni rok, a nista naucila nisam! ceo komsiluk me nervira jer su upetljali mene i sestru u svoje odnose, ni kkrive ni duzne, samo zato sto sam pocela da se druzim sa jednom od njih! bolje mi je bilo kad sam godinu i po sedela sama, nego sada kad sam nasla dobru priju! hocu kuci, mrzim ovo mesto, otkad sam ovde dosla sve je krenulo kako ne treba!!! user posted image user posted image user posted image user posted image muka mi je viseeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu mamika x)
  Neposredna veza do poruke: 1157
12.8.2010 15:37:10   
pincirotvajler
user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1158
12.8.2010 15:40:29   
curice
Nellyce ne daj se,glavu goreuser posted image user posted image user posted image

Mamine princeze x 3

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 1159
12.8.2010 16:34:01   
ninolina
nelly draga ti stvarno tu pucaš po šavu...a da odeš k svojima malo...nadam se da češ se uspjeti skulirati...drži se, budi jaka...user posted image user posted image user posted image user posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 1160
12.8.2010 16:55:56   
Domy
IZVORNA PORUKA: Nellyca

Tuzim se na sebe, i na celi svet! zivcana sam za poludit, nista mi se ne da, sve me nervira!
kasni mi 3 dana, mm me izbacuje iz takta jer je pravi mamin sin, Sara je dosla u fazu da place za svaku glupost samo place, place, place, place i vristi!!! za 15 dana mi pocinje ispitni rok, a nista naucila nisam! ceo komsiluk me nervira jer su upetljali mene i sestru u svoje odnose, ni kkrive ni duzne, samo zato sto sam pocela da se druzim sa jednom od njih! bolje mi je bilo kad sam godinu i po sedela sama, nego sada kad sam nasla dobru priju! hocu kuci, mrzim ovo mesto, otkad sam ovde dosla sve je krenulo kako ne treba!!! user posted image user posted image user posted image user posted image muka mi je viseeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

draga drži se ..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1161
12.8.2010 18:14:16   
ZVRK
nelly nadam se da će jutro biti bolje od dana
pusu i user posted image  šaljem da ti bude barem malo lakše.
pusaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1162
12.8.2010 21:27:08   
cuba
Previše se toga skupilo, negdi moraš "puknit".... najgori je pms, čim user posted image stigne bit će bolje...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 1163
12.8.2010 21:32:09   
lelo
Nelly drži mi se draga.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Leon 19.04.2007

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1164
   [Brisano sporočilo]
12.8.2010 21:42:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu lelo)
  Neposredna veza do poruke: 1165
12.8.2010 22:01:48   
lee
kod mene je slično..ali meni treba doči...nedaj se draga biče sve uredu.sve mi je jasno...drži se.user posted image

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

Neposredna veza do poruke: 1166
12.8.2010 22:12:55   
MaTana
Tužim se, a neznam ni ja na koga se tužim, na sebe jer radim i imam osjećaj krivnje zbog toga, stalno me progoni osjećaj da zapostavljam dijete pogotovo one dane kada radim popodne (od 3 do 11) jer praktički sveki provodi cijeli dan sa njom, i onda još kad mi se dogodi većer kao ova, kad ona plaće i zove baku da je uspava, puca mi srce...user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja sam valjda jedina mama čije dijete ne zove nju da je uspava nego traži baku...
evo plaćem već pola sata odkad je mala zaspala (u suzama jer baka nije išla s nama leći) - toliko je plakala da je na kraju i povratilauser posted image user posted image user posted image

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 1167
12.8.2010 22:18:57   
ELISABETH
user posted image user posted image drži se draga

Ivona, 17.06.2009.

While we try to teach our children all about life, our children teach us what life is all about.
Angela Schwindt

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 1168
12.8.2010 22:28:09   
livona
IZVORNA PORUKA: MaTana

Tužim se, a neznam ni ja na koga se tužim, na sebe jer radim i imam osjećaj krivnje zbog toga, stalno me progoni osjećaj da zapostavljam dijete pogotovo one dane kada radim popodne (od 3 do 11) jer praktički sveki provodi cijeli dan sa njom, i onda još kad mi se dogodi većer kao ova, kad ona plaće i zove baku da je uspava, puca mi srce...user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja sam valjda jedina mama čije dijete ne zove nju da je uspava nego traži baku...
evo plaćem već pola sata odkad je mala zaspala (u suzama jer baka nije išla s nama leći) - toliko je plakala da je na kraju i povratilauser posted image user posted image user posted image

Ako ti je za utjehu, dok sam bila mala dosta vremena sam provela na Sipanu (vidim da si iz Dbk pa znas di je) kod bake i đeda, jer su mama i tata u Gradu radili, preko vikenda bi me skupili (dok nisam krenula u vrtic), isto sam tila bake bake i preko vikenda, ali danas hahahah pa ne bi mamu mjenjala za milijon baka (iako moju baku volim).... To je samo trenutno...user posted image user posted image

17.08.2010. dosla nam je Ea, misica moja :))

Dante Alighieri
"Žena ti kaže "Idi k vragu!". Ti odeš, a ona te i tamo dočeka"

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 1169
12.8.2010 22:37:12   
MaTana
Ma znam ja da ona mene voli, ali momentalno me tako zaboli da bi vrištala...
Jako volim svekrvu, divna je žena i najbolja baka na svijetu, stvarno sam mirna kad je sa njom i drago mi je da imam osobu od povjerenja kojoj mogu ostaviti dijete, ali opet sve mi mame i žene imamo taj neki osjećaj krivice što god radimo, dok nisam radila, peklo me što stojim doma i ne zarađujem, sad radim, sad me peće što nisam dovoljno sa djetetom, kad sam sa djetetom onda me mući što mi kuća nije pospremljena....
Btw. super mi je Šipan, ja sam moja ljeta provodila na Kalamoti...

(Odgovor članu livona)
Neposredna veza do poruke: 1170
12.8.2010 22:45:34   
MiniMama
nellyce, drzi se. tresni tog svog klipana od muza da malo dođe sebi. saru fino daj njemu na cuvanje a ti se primi ucenja i zaboravi na koji sat sve oko sebe..

sa sarom ce biti bolje, znas i sama da je to faza. neke su to vec prosle, a neke to tek ceka. iako mi se cini da ni moj anđelak (do prije koji dan) nije daleko od tvoje sare. znam kako ti je.. nazalost.. :(

MaTana, sta da ti kazem. i tebi je sok ponovno poceti raditi, a i kako je tek njoj. daj joj malo vremena da se i ona uhoda u sve. vjerujem da baka dopusta puno vise od tebe i da vjerojatno zeli s njom zbog toga u krevet.. misli da je s bakom uvijek tulum. mozda grozno zvuci, ali moj sin mene zove samo kad je bolestan. on bi s tobom, da te vidi prvi put isti cas mrtav hladan otisao na spavanac ne bi ni pitao di sam. naprosto je takav. druzeljubivo djete. ali da te boli, svakako vjerujem. od placa nema koristi, znas da tvoja cura osjeti nervozu i da ces samo gore uciniti. proci ce ju, samo joj daj vremena da uhvati tvoj ritam..

saljem puno user posted image user posted image user posted image user posted image   za obe dvi i zelim vam da se cim prije sve vrati u normalu!

(Odgovor članu livona)
Neposredna veza do poruke: 1171
12.8.2010 22:48:27   
Imra
IZVORNA PORUKA: MiniMama

nellyce, drzi se. tresni tog svog klipana od muza da malo dođe sebi. saru fino daj njemu na cuvanje a ti se primi ucenja i zaboravi na koji sat sve oko sebe..

sa sarom ce biti bolje, znas i sama da je to faza. neke su to vec prosle, a neke to tek ceka. iako mi se cini da ni moj anđelak (do prije koji dan) nije daleko od tvoje sare. znam kako ti je.. nazalost.. :(

MaTana, sta da ti kazem. i tebi je sok ponovno poceti raditi, a i kako je tek njoj. daj joj malo vremena da se i ona uhoda u sve. vjerujem da baka dopusta puno vise od tebe i da vjerojatno zeli s njom zbog toga u krevet.. misli da je s bakom uvijek tulum. mozda grozno zvuci, ali moj sin mene zove samo kad je bolestan. on bi s tobom, da te vidi prvi put isti cas mrtav hladan otisao na spavanac ne bi ni pitao di sam. naprosto je takav. druzeljubivo djete. ali da te boli, svakako vjerujem. od placa nema koristi, znas da tvoja cura osjeti nervozu i da ces samo gore uciniti. proci ce ju, samo joj daj vremena da uhvati tvoj ritam..

saljem puno user posted image user posted image user posted image user posted image   za obe dvi i zelim vam da se cim prije sve vrati u normalu!

(Odgovor članu MiniMama)
Neposredna veza do poruke: 1172
12.8.2010 22:49:48   
MaTana
MiniMama hvala, ti si čudo od žene!!!user posted image user posted image user posted image
Sve ja to znam u momentima kad racionalno razmišljam, ali kad je slušam sat vremena kako urla, i vidim da joj se povraća od svega toga, vidim i da joj se spava nekako malo razum ode u sjenu pred emocijama (što mogu kad sam plačljiva ribetina)
Puno mi je lakše kad u momentu sve ispucam ovdje i mirno odem u krevet, pa znate da mi mm nije tu jedino vama mogu kvocati kad god mi padne na pametuser posted image user posted image

(Odgovor članu MiniMama)
Neposredna veza do poruke: 1173
12.8.2010 22:50:06   
Imra
imala sam namjeru samo ovaj zadnji dio citirati, al eto ode sve
drzite se cureuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Imra)
Neposredna veza do poruke: 1174
12.8.2010 22:50:32   
Wukovarka
Nelly...drži se. Proći će sve to...znam kako ti je daleko od svojih user posted image
Ljubi mi Saru...i mi smo u toj fazi, pa znam kako ti je.

Matana user posted image ti šaljem.
I moja Lucija se dosta sada vezala za baku od kako sam ja okupirana Tenom....ali mogu mislit kako ti je teško.

Držite se cure....

(Odgovor članu MiniMama)
Neposredna veza do poruke: 1175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Dojenje.
Admin

Smatrate li da je istina; kad žena što duže doji, dijete ima bolji imunitet?

Oznake

Sve najbolje!