|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ringerajina tužionica
7.8.2010 19:44:52   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: cvrčak

Upravo sam išla u podrum po kalić i upala u vodu do pola listova.
Sve je pod vodom,sve stvari su uništene,uključujući i kosilice za travuuser posted image user posted image user posted image
ovo nevrijeme jučer je sve poplavilouser posted image user posted image user posted image

aaajme grozno! user posted image user posted image user posted image
hoće li se moći popraviti?

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna veza do poruke: 1101
7.8.2010 19:53:08   
Anoniman

pitam ja njega da to nisam ja napravila ko bi? kaže on - platio bi vodoinstalatera! rekoh - pa uštedila sam ti novce za vodoinstalatera!
al niš to njemu ne znači!
IZVORNA PORUKA: Mariachi

Ak mu niš ne znači.lijepo mu napravi fakturu na komadu papira pa nek plati tebi. Ak ima nek plati.
ja bi časna riječ,a onda bi ga nogom u pozadinski kraj nek ide kod neke sposobnije.
mare ja se toliko naživciram kada čitam tvoje postove da će me herz spucati.

hahaha... jedva sam izvukla iz njega 25 kuna za flaše, rekla sam da sam ih ja prala i spremala i da hoću neku crkavicu!

nemoj molim te da te strefi herz zbog mene... i ja sam na zadnjoj liniji s herzom.....

Neposredna veza do poruke: 1102
   [Obrisani korisnik]
7.8.2010 21:39:25   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1103
7.8.2010 21:42:32   
anuska08

Nije za tužionicu,ali je u vezi muževa pa..user posted image
Mene moj natjerao u baumax-tri sata smo birali zavjese i karnišne. Ni jedna mu nije dobra jer nije sigurna kako se to montirauser posted image
Na kraju sam poludila i našla nešto što treba ubušiti dva šarafa. Pa je htio kupiti za taj zahvat i novu bušilicu.Jedva sam ga uvjerila da će valjda poslužiti i stara.Onda su ga brinuli tiplovi. Na kraju smo odabrali boju za zidove,ali zavjese nismo kupili jer su mu presintetičke,a one pamučne su roletne. Urota je to kažem jauser posted image  Dijete je doslovno dvai pol sata stoički čekalo između viljuškara i onda je za nagradu dobilo novu wc dasku sa Nemom.user posted image user posted image
I eto,kako da mi uštedimo kad nismo normalni?user posted image user posted image
[/quote

Za takva stvari ja skužim sama kako se monitra pa sama to učinim jer bi inače izgledalo kao "a je to" ili angažiram tatu kad dođe u RI!

Nika 26.08.2009.

Neposredna veza do poruke: 1104
7.8.2010 22:11:24   
girlpower

IZVORNA PORUKA: maja

joj marijačiuser posted image meni je smiješno

kao prvo nema šanse da bi se ja mješala u takve "muške poslove", pa ako njemu ne smeta što to curi e pa neće ni meni
a najsmješnije mi je da je on radije išao kuhati ručak nego šarafatiuser posted image ajd barem mu je tu plus

ooo,takvog frika i ja imamuser posted image user posted image radi samo ono s na sta ga maljem naterasuser posted image tak mi vec u naviku preslo da vise nista ni nepitam vec radim sve sama pa ako pomogne dobro ako ne nikom nista....udri brigu na veseljeuser posted image user posted image

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1105
7.8.2010 22:17:17   
Anoniman
on se još uvijek duri!!! rekao je da bi radije dao 100 kuna vodoinstalateru, rekoh daj ih meni! nemreš vjerovat, napraviš nekaj i on bijesan zbog toga! dođe mi da ga izmlatim!

(Odgovor članu girlpower)
  Neposredna veza do poruke: 1106
7.8.2010 22:20:45   
bomboncic02
Bijesan je zbog toga što si ti to napravila, a ne on!!
Kako ne kužiš? Muškarci su takvi uh uh..vrijeđala bi životinje kad bi ih uspoređivala s kojom.
Pusti brigu na veselje.
Popravila si to, bravo za tebe, ignoriraj ga i on će se ispuhat, s vremenom.

Da bi se osmjehnuo, čovjek treba pokrenuti sedamnaest mišića, a četrdeset_ i tri da se namršti. Stoga činite ono što morate s osmijehom, to će vas stajati mnogo manje truda..

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1107
7.8.2010 22:29:59   
tiha
tuzim se na malu muzevu placu glavni sef a dobio placu 3500 user posted image a inace 6000-7000user posted image

``````sitna i dinamitna :) :)´´´´´´

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

(Odgovor članu bomboncic02)
Neposredna veza do poruke: 1108
8.8.2010 1:58:38   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: bombončić02

Kako ne kužiš? Muškarci su takvi uh uh..vrijeđala bi životinje kad bi ih uspoređivala s kojom.
Pusti brigu na veselje.

slazem se, i ja stvarno ne znam kako ti vise izdrzavas sa njim user posted image nemoj da se ljutis, ali meni on strasno ide na zivce samo citajuci tvoje postove o njegovom ponasanju user posted image ne zasluzujes to zeno user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu bomboncic02)
  Neposredna veza do poruke: 1109
8.8.2010 2:00:03   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: tiha

tuzim se na malu muzevu placu glavni sef a dobio placu 3500 user posted image a inace 6000-7000user posted image

tiha, zao mi je, to je bas velika razlika user posted image mi pocnemo da grcamo kad neplanski potrosimo 500kn, a kamoli 2500kn user posted image

(Odgovor članu tiha)
  Neposredna veza do poruke: 1110
8.8.2010 9:55:33   
CallamityJane
IZVORNA PORUKA: Nellyca

IZVORNA PORUKA: bombončić02

Pusti brigu na veselje.

slazem se, i ja stvarno ne znam kako ti vise izdrzavas sa njim user posted image nemoj da se ljutis, ali meni on strasno ide na zivce samo citajuci tvoje postove o njegovom ponasanju user posted image ne zasluzujes to zeno user posted image user posted image user posted image user posted image

potpisujem cure
mare ja bi tog tvog muza sa zadovoljstvom iscipelarila, nisam nasilnik ali njega bi uzivala sutajuci user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1111
   [Obrisani korisnik]
8.8.2010 10:43:54   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu CallamityJane)
  Neposredna veza do poruke: 1112
8.8.2010 11:22:06   
ELISABETH

mare ja bi tog tvog muza sa zadovoljstvom iscipelarila, nisam nasilnik ali njega bi uzivala sutajuci

He,he..izgleda da je kod svih pobudio iste osjećaje.

Treba taj tebi spomenik dići što ga trpiš

prepisujem

Ivona, 17.06.2009.

While we try to teach our children all about life, our children teach us what life is all about.
Angela Schwindt

Neposredna veza do poruke: 1113
8.8.2010 16:15:18   
njanja

mare ja bi tog tvog muza sa zadovoljstvom iscipelarila, nisam nasilnik ali njega bi uzivala sutajuci

He,he..izgleda da je kod svih pobudio iste osjećaje.

Treba taj tebi spomenik dići što ga trpiš
  Riskirati ću osudu i ljutnju na forumu, ali mislim da treba malo i Marijači dobro natući što ga trpi i sve mu to dozvoljava...  

< Poruku je uredio njanja -- 8.8.2010 16:18:26 >

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

Neposredna veza do poruke: 1114
8.8.2010 16:52:49   
MiniMama
njanja, slozila bi se s tobom...

ali mariachi stvaaarno, rekla bi ti moja sogi.. Pa sta on ima zlatni kuuser posted image pa sve to trpis?!

tebi treba kupit veliku drvenu palicu da uvedes malo reda doma!

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 1115
8.8.2010 16:56:58   
leilany
IZVORNA PORUKA: MiniMama
Pa sta on ima zlatni kuuser posted image pa sve to trpis?

user posted image user posted image user posted image potpisujemuser posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu MiniMama)
Neposredna veza do poruke: 1116
8.8.2010 20:21:14   
Anoniman
danas je bil jaaako dobar, nakon kaj sam ga ja dovela u red!
ko bubica je user posted image

nisam ja zabadava Prigorka kaj peče za joči!user posted image

(Odgovor članu leilany)
  Neposredna veza do poruke: 1117
8.8.2010 20:27:29   
Domy

e tako i treba..treba njih svako toliko dovest ured pa če oni biti kao bubiceuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1118
8.8.2010 23:45:08   
njanja

ostavi ga u redu user posted image user posted image user posted image

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1119
9.8.2010 13:48:15   
Marta j
Tuzna sam,ljuta i po malo razocarana.
I ovaj sam mjesec dobilauser posted image i to dosta ranije.
Nikako da dode mjesec kada nece doci.
toliko sam se nadala da nisamni uloske kupila,sreca imala jedan doma.

Uzivam uz svoja tri musketira....

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 1120
9.8.2010 15:57:05   
ELISABETH
drži se draga,stići će marta kad se najmanje budeš nadala

Ivona, 17.06.2009.

While we try to teach our children all about life, our children teach us what life is all about.
Angela Schwindt

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 1121
9.8.2010 16:05:20   
Domy
E zaista sam ljuta što živim u ovoj zabiti ..pokvarila mi se veš mašina i da u blizini nema ni jednog servisera..Što god trebam ovdje nema..ajmeeeeeeeeeeeuser posted image

(Odgovor članu ELISABETH)
Neposredna veza do poruke: 1122
9.8.2010 20:30:01   
katy mama
bijesna sam na rodjaka mm koji je 88 godiste i nema ni dana radnog staza!

a uvijek jadan da je njemu sta nac,kako bi bio sretan,mm ovdje poceo mjenjat poslove,a ovaj mu govori joj rodjak jesi ti sretan kako tako nadjes,ma daje meni za bilo koju placu samo da radim svoj poso!i mm mu nadje,primili ga,on sav sretan,mama mu,tata jer od njih 4 nitko u kuci ne radi!
radio 3 tjedna kad neki dan kaze dobio otkaz,kao ne voli ga gazda bla bla!i slozio pricu kako mu je dao na koji nacin,ajd ja i mm povjerovali,sipali i drvlje i kamenje na tog covjeka gazdu,kad danas se mm cuje sa kolegom iz te firme i on ce njemu-nije njemu nitko dao otkaz on je sam napustio,ja i mm  user posted image user posted image user posted image user posted image

majmun jedan ovo mu je bila zivotna prilika da stekne iskustvo u svom poslu,poslije moze birat,gori mu pod nogama a on napusti i jos nekog pravi budalom kao da nikad necemo saznat...samo je trebo doc rec rodjak ne svidja mi se,ne mogu-nema problema,nego ovamo prosipa pricu da bi on ispo fini jadni dobio otkaz user posted image user posted image user posted image user posted image

marta user posted image user posted image user posted image user posted image polako,doci ce tebi tvoja user posted image ,kad to ulosci nece trebat dugooooo

domy mm zeli da se nekad skrasimo u jednom manjem mjestu,a mene bas strah zbog nekih takvih situacija!prednosti ima dosta,a i mana!drzi se,vec cete to popravit

moj mali sin,moja velika ljubav je stigo 19.09.2009.u 10.25

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 1123
10.8.2010 12:34:33   
mamika x
evo da se i ja prvi put pojadam tu...
tako sam jadna ,tužna, bjesna..
jučer sam bila na operaciji kod oralnog kirurga. vađenje umnjaka..Bože dragi tortura, mesarenje , mrcvarenje od 45 minuta. bolilo ko sam vrag. mislila sam da mi fali pola  čeljusti koliko je pilio,brusio,rezao, bušio.. uhhh.user posted image user posted image
i danas boliiii ,oteklo. vrištala bih i pobjegla nekamo u mrak...
al tu su moji anđeli kojima su danas ko zainat narasli rogovi. K vrišti od jutra bezveze,,, nije joj ništ sam vrišti. R i S sad već po treći put rasturali sobu.. ručak nije kuhan, ja sama..... mm nemre s posla jer su godišnji . aaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... nemogu višeeeeee.

Robert -13.07.2003
Stela -06.05.2006
Katja -22.10.2009

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 1124
10.8.2010 12:43:47   
Domy
IZVORNA PORUKA: mamika x

evo da se i ja prvi put pojadam tu...
tako sam jadna ,tužna, bjesna..
jučer sam bila na operaciji kod oralnog kirurga. vađenje umnjaka..Bože dragi tortura, mesarenje , mrcvarenje od 45 minuta. bolilo ko sam vrag. mislila sam da mi fali pola  čeljusti koliko je pilio,brusio,rezao, bušio.. uhhh.user posted image user posted image
i danas boliiii ,oteklo. vrištala bih i pobjegla nekamo u mrak...
al tu su moji anđeli kojima su danas ko zainat narasli rogovi. K vrišti od jutra bezveze,,, nije joj ništ sam vrišti. R i S sad već po treći put rasturali sobu.. ručak nije kuhan, ja sama..... mm nemre s posla jer su godišnji . aaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... nemogu višeeeeee.

draga drži se popij si koju tableticu..eto da smo si bliže rado bi ti pomoglauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu mamika x)
Neposredna veza do poruke: 1125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Dojenje.
Admin

Smatrate li da je istina; kad žena što duže doji, dijete ima bolji imunitet?

Oznake

Sve najbolje!