|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ringerajina tužionica
13.8.2010 23:08:52   
Imra
cekaj da ti ja pomognem sa bijelim.....stavis ves u veliki lonac, dodas i praska, i pustis da voda prokljuca, smanjis temperaturu i ostavi kuhati....poslije vidis da li je cisto i isperes rucno, ovako to radi moja nena iako ima masinu, ja joj zavidim na bjelini vesa

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 1201
13.8.2010 23:12:49   
ivanaa
Samo ga netreba konstatno nametati drugima,a ne ne imati.
IZVORNA PORUKA: njanja

evo mene 1. put u tužionici....Žalim se na naše društvo u kojem je bolje ne imati stav, ne imati znanja, ne imati iskustva....U kojem je bolje ići linijom manjeg otpora jer većina tako traži.... 

Prvu polovicu života unište nam roditelji,drugu dijeca.

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 1202
13.8.2010 23:15:37   
Domy
IZVORNA PORUKA: cvrčak

A da ju šokiraš na način kada ju upališ na dugme da ju ištekaš iz struje i ponovno uštekaš? samo stavi veš jer možda ne upali dva puta ista forauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ma probala sam i to al ne fenda me pet posto..

< Poruku je uredio Domy -- 13.8.2010 23:16:27 >

Neposredna veza do poruke: 1203
13.8.2010 23:17:55   
Domy
IZVORNA PORUKA: Imra

cekaj da ti ja pomognem sa bijelim.....stavis ves u veliki lonac, dodas i praska, i pustis da voda prokljuca, smanjis temperaturu i ostavi kuhati....poslije vidis da li je cisto i isperes rucno, ovako to radi moja nena iako ima masinu, ja joj zavidim na bjelini vesa

ma znam tako se prije pralo..samo ima jedan problem odakle mi veliki lonacuser posted image

(Odgovor članu Imra)
Neposredna veza do poruke: 1204
13.8.2010 23:19:39   
Imra
znala sam ja da ce u loncu biti problem

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 1205
13.8.2010 23:20:15   
Domy
IZVORNA PORUKA: ivanaa

evo mene 1. put u tužionici....Žalim se na naše društvo u kojem je bolje ne imati stav, ne imati znanja, ne imati iskustva....U kojem je bolje ići linijom manjeg otpora jer većina tako traži.... 

psss vas dvije bolje mi se pridružite i pomognite kako se riješit prljavog bijelog veša ..jer ču uskoro šetat gola...user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ivanaa)
Neposredna veza do poruke: 1206
13.8.2010 23:22:19   
natalijax
de ti nju pomakni možda joj je kosinauser posted image user posted image

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 1207
13.8.2010 23:22:41   
njanja

Ivanaa...nije sad to samo s tobom...tako je i na poslu, ma svuda...bolje je da se pritajiš jer ako znaš više od drugih i sposobniji si, tada si u opasnosti...I n e dešava se to samo meni, dešava se puno ljudi iz moje okoline, a sigirno će se naći netko i na forumu ili puno njih kome se to dešava....Stvano nekad imaš dojam da trebađ zaključat usta jer ti je tako bolje... Ali Ivanaa, zaista-ako je stav ispravan, zašto ga nekome ne nametnuti i tu osobu "poboljšati"???? Ja sam naviknuta na česta raspravljanja jer smo takva ekpa u uredu i isto čvrsto branim svoj stav, ali ako mi netko dokaže da sam u krivu, pokušam se popraviti.....

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu ivanaa)
Neposredna veza do poruke: 1208
13.8.2010 23:23:15   
njanja
IZVORNA PORUKA: Domy

psss vas dvije bolje mi se pridružite i pomognite kako se riješit prljavog bijelog veša ..jer ču uskoro šetat gola...user posted image user posted image user posted image

VENIŠ?????  riješava sve kako reklama kaže user posted image user posted image

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 1209
   [Obrisani korisnik]
13.8.2010 23:32:11   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu njanja)
  Neposredna veza do poruke: 1210
13.8.2010 23:36:52   
Imra
za filter sam i ja htjela pitati

Neposredna veza do poruke: 1211
13.8.2010 23:42:35   
Domy
Ja i najstariji sin jučer uzeli šarafciger kao ono majstori idu da pronađu kvaruser posted image otvorili onaj gore poklopac ..pipkamo mi po onim žicama ..a ne kužiramo ništauser posted image ono gledala sam da nije nešto otpojeno ..i koliko smo vidjeli nije..gledali i filter ništa u njemu..za čudo božijeuser posted image
i ništa majstori završili ..pronašli kvar nisu user posted image user posted image čiča miča gotova je priča...

(Odgovor članu Imra)
Neposredna veza do poruke: 1212
14.8.2010 15:40:05   
leilany
kakav je to konj za kojim se ne praši?

vjerovatno neko staro kljuse....user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

Neposredna veza do poruke: 1213
14.8.2010 15:44:18   
osobno
Ja se tužim na mm..jer je TOVAR i to onaj pravi dalmatinski...
Ma pardon, nije ni TO jer je tovar KORISTAN za razliku od njega ponekad...
Zna bit takav user posted image da bi ga čovik isplija iz topa...user posted image

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 1214
14.8.2010 15:47:46   
leilany
IZVORNA PORUKA: osobno

Ja se tužim na mm..jer je TOVAR i to onaj pravi dalmatinski...
Ma pardon, nije ni TO jer je tovar KORISTAN za razliku od njega ponekad...
Zna bit takav user posted image da bi ga čovik isplija iz topa...user posted image

osobno tebi vise komadauser posted image user posted image    a tm user posted image na svakom oku po jednauser posted image

user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 1215
15.8.2010 9:26:54   
pincirotvajler
tužim se sam na sebe jer sam glupača išla probat testerić kaj je bio u cosmu od rosalovog nekog sjajila..i sad su mi već dva dana usne u kuser posted image , crvene, drvene, osipane, peku, nit mogu dariu dat pusu nit mm,,nit jesti kak se spada,,user posted image
a inače uopće ne volim nit rosal nit labello neg samo melem, ma neznam kaj mi je bilo da sam to išla stavljat na sebeuser posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 1216
15.8.2010 9:33:46   
livona
IZVORNA PORUKA: pincirotvajler

tužim se sam na sebe jer sam glupača išla probat testerić kaj je bio u cosmu od rosalovog nekog sjajila..i sad su mi već dva dana usne u kuser posted image , crvene, drvene, osipane, peku, nit mogu dariu dat pusu nit mm,,nit jesti kak se spada,,user posted image
a inače uopće ne volim nit rosal nit labello neg samo melem, ma neznam kaj mi je bilo da sam to išla stavljat na sebeuser posted image

Skuhat kamilicu bez secera i natopiti gazu i drzat medju usnama...user posted image

17.08.2010. dosla nam je Ea, misica moja :))

Dante Alighieri
"Žena ti kaže "Idi k vragu!". Ti odeš, a ona te i tamo dočeka"

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 1217
   [Obrisani korisnik]
15.8.2010 9:35:40   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu livona)
  Neposredna veza do poruke: 1218
15.8.2010 9:59:50   
pincirotvajler
ma nemam ništ osim melema user posted image  

Neposredna veza do poruke: 1219
   [Obrisani korisnik]
15.8.2010 10:12:15   
Brisani uporabnik

Neposredna veza do poruke: 1220
15.8.2010 10:19:48   
Domy

ajme draga baš mi te je žaouser posted image user posted image user posted image rado bi ti pomogla al neznam kako..user posted image

Neposredna veza do poruke: 1221
15.8.2010 10:24:56   
pincirotvajler

ma nemam ništ osim melema user posted image  

A da nisi od nekog pokupila herpes,ako si isprobavala tester

ma ne, krivo sam napisala..ne u kozmo trgovini tester, neg u časopisu cosmopolitan, znaš kak oni daju za reklamu malo pakiranje..zatvoren je ko mali paketić,,nije imao ko probat, kužiš?baš mi rosal neodgovara valjda user posted image
domy user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1222
15.8.2010 10:31:09   
BUMBI
A joj,draga užas..nadam se da ćete brzo proćiuser posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 1223
15.8.2010 10:31:44   
Imra
mozda si na nesto od sastojaka sjajila agergicna....uzmi si calcijum 1000, sumeci, jako je dobar i ako je iritacija na neki sastojak odmah ce ti biti bolje

Neposredna veza do poruke: 1224
15.8.2010 10:41:20   
maja
Tako ni meni nepaše dm-ov baleo Mislim da se takio zove, isto su mi usne crvene i imam flekove

Ja sam mazala sa dm.ovom masti koje sam koristila za ispucale bradavice ili melemom

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu Imra)
Neposredna veza do poruke: 1225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Dojenje.
Admin

Smatrate li da je istina; kad žena što duže doji, dijete ima bolji imunitet?

Oznake

Sve najbolje!