|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 3 [4]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Moolim vas da malo zavibrate
4.3.2010 21:13:31   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: cvrčak

IZVORNA PORUKA: Domy

00000000
IZVORNA PORUKA: Nika 24052006

Bila sam danas u bolnici kod kume,i pretrage koje su do sada napravili su ok.Sve je u granicama normale.Moguće je da je ovulacija nastupila kasnije,a samim time i začeće,ali ne 4 tj,nego 2 tj.Ma napravili su joj dramu,izgleda bez potrebe.Bilo mi ju je drago vidjeti smirenu.

e baš mi je drago ovo čutiuser posted image user posted image user posted image

I meniuser posted image user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna veza do poruke: 76
5.3.2010 8:42:39   
sig
Ajme Nika!! Super... samo neka se ona smiri i sve će biti OK... i za moju su rekli da ća biti mala i da ima malo manju glavu a na kraju je rođena kao školsko dijete 49 cm 3.350 kg, njihove procijene nisu uvijek istinite a i to što si navela oni se često preračunaju u računanju. Bezveze su prepali jadnu ženu!! Sve će biti OK!! Vidjet ćeš i uskoro ćete Vas dvije ponosno zajedno gurati kolica pokazivajući svijetu svoja dva predivna anđela!!!!

imam dvije ljepotice jedna ljepša od druge

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 77
5.3.2010 8:48:46   
gljiva

Bila sam danas u bolnici kod kume,i pretrage koje su do sada napravili su ok.Sve je u granicama normale.Moguće je da je ovulacija nastupila kasnije,a samim time i začeće,ali ne 4 tj,nego 2 tj.Ma napravili su joj dramu,izgleda bez potrebe.Bilo mi ju je drago vidjeti smirenu.

Super vijestiuser posted image user posted image

(Odgovor članu Nika 24052006)
Neposredna veza do poruke: 78
5.3.2010 9:32:44   
danery
vjerujem da će sve biti ok...

sretno i kumi i bebici 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 79
9.3.2010 22:54:05   
Nika 24052006
Evo,cure,da vam javim.Kuma je danas bila na uzv,radili su procjenu,i beba je dobro,procijenili su ju na 2700guser posted image ...Znači,sve je u redu,i prokrvljenost i bebica,sve 5...Da znate kako sam sretna...Hvala vam na vašim lijepim riječima podrške...user posted image user posted image

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 80
9.3.2010 22:57:49   
mali_macic
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nasa "mrvica" Ella - 04.10.2009
E very day and night
L ooking at you makes me smile
L oving you is what I do
A ll my heart belongs to you...

Neposredna veza do poruke: 81
10.3.2010 8:53:48   
mishka
Ma sve će to bit OK. Puno puta se dogodi da rade krive procijene. Mene su puknuli na carski 2 tjedna ranije od termina, kao procijenili su da je beba dovoljno velika negdje oko 2800 ili 2900 pa kao može se roditi. Kad na kraju mala izašla i bila 3.650 i 50 duga. Prava zdrava beba. Zato uz pomoć Božje snage i vjere da bu sve OK naprijed i misliti samo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu mali_macic)
Neposredna veza do poruke: 82
10.3.2010 8:57:40   
novamama
ajme baš mi je drago, a i ti doktori isprepadaju bezvezeuser posted image

neka je nama bebica zdravo i veselo, nek lijepo raste u maminoj buši!!!

user posted image user posted image user posted image

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu mishka)
Neposredna veza do poruke: 83
10.3.2010 8:58:55   
leilany
user posted image user posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 84
10.3.2010 9:08:07   
Domy

Evo,cure,da vam javim.Kuma je danas bila na uzv,radili su procjenu,i beba je dobro,procijenili su ju na 2700guser posted image ...Znači,sve je u redu,i prokrvljenost i bebica,sve 5...Da znate kako sam sretna...Hvala vam na vašim lijepim riječima podrške...user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image lijepa vjest za dobro jutro

Neposredna veza do poruke: 85
10.3.2010 9:29:30   
lidac0605
Super!user posted image user posted image user posted image za mamu i bebicu...splašili ženu bespotrebno!
Glavno da je sve okuser posted image

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

Neposredna veza do poruke: 86
10.3.2010 9:41:19   
pepeljuga
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 87
10.3.2010 9:43:37   
boba125

user posted image user posted image user posted image
glavno da je dobro

Neposredna veza do poruke: 88
10.3.2010 9:48:24   
curice
bitno da je sve okuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu boba125)
Neposredna veza do poruke: 89
10.3.2010 9:49:23   
ines
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mama dva mala anđela!

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 90
10.3.2010 10:42:56   
Točkica28
uz ovoliko vibrica nema šanse da nekaj ne bu ok user posted image user posted image user posted image

Točka do točke točkica...
11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3
Naše sve <3 <3

(Odgovor članu ines)
Neposredna veza do poruke: 91
10.3.2010 10:50:56   
BUMBIKA

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu Točkica28)
Neposredna veza do poruke: 92
10.3.2010 13:06:47   
sig
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Super!!!
Baš mi je drago.... Bravo mama i beba!!!

imam dvije ljepotice jedna ljepša od druge

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 93
10.3.2010 13:10:31   
Anoniman

baš mi je drago!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 94
10.3.2010 13:11:47   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Mariachi

baš mi je drago!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 95
10.3.2010 14:13:27   
L.P.
Super!!user posted image Hvala dragom Bogu na tome!!!

Nina rodjena 12.11.2006,
braco Marko 7.4.2009.
braco Ivan 2.5.2010.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 96
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 3 [4]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 3 [4]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!