|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2 3 4   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Moolim vas da malo zavibrate
2.3.2010 15:11:56   
Nika 24052006
Evo,koliko god da se veseli zbog moje bebe i što je sve u redu,jednako toliko sam tužna zbog moje kume,koju sam sad ostavila kod kuće u suzama...U 36.je tjednu,i sad joj je dr rekao da bebica zaostaje u razvoju.Mjere odgovaraju trudnoći od 32 tj.Sad ide kod još jednog dr da on pogleda,a ujutro mola u bolnicu...Ne mogu vam ni reći koliko mi je teško zbog nje...Zato vas molim da malo vibrate da bude sve dobro,u što ja jako vjerujem da će biti...

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Moolim vas da malo zavibrate
2.3.2010 15:13:49   
ninolina
vibramuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
bit će sve ok

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu Nika 24052006)
Neposredna veza do poruke: 2
2.3.2010 15:14:46   
pepeljuga
samo nek bude sve ok~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 3
2.3.2010 15:16:11   
ama
user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 4
2.3.2010 15:16:29   
dominik
meni su za doru isto rekli da je zastoj u razvoju...pa ga nije bilo...ako zaista je to onda budu ju porodili ranije...drzim fige dasve bude u redu i vibram
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 5
2.3.2010 15:17:41   
mišica 666
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za malu bebicu i njenu mamicu da sve bude ok.

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 6
2.3.2010 15:17:43   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu dominik)
  Neposredna veza do poruke: 7
2.3.2010 15:23:53   
xxl
Ma,po njima je i moj Paolo zaostajo u razvoju,tak su me isprepadali a bedaci fulal procjenuuser posted image

Patrik 04082000
Paolo 30092008
Paula ili Pacifik
Ivanaa

Neposredna veza do poruke: 8
2.3.2010 15:25:28   
Nika 24052006
IZVORNA PORUKA: dominik

meni su za doru isto rekli da je zastoj u razvoju...pa ga nije bilo...ako zaista je to onda budu ju porodili ranije...drzim fige dasve bude u redu i vibram
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

I ja sam sigurna da to na kraju neće biti biti zastoj...Samo žao mi ju je,jadnica je baš tužna...I ona će roditi malenu Doru...Ma joj,svašta joj se izdogađalo zadnjih mjeseci,stalno je pod stresom....Sad još i ovo...

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 9
2.3.2010 15:26:20   
marija0
i meni je doktor rekao isto a karlo se rodio sa 51 cm i 3650g...ma to su vjerovatno ta neka odstupanja i greške koje uzv pravi...sigurno je sve u redu...al svejedno evo malo vibrica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 10
2.3.2010 15:29:41   
Wukovarka
user posted image user posted image user posted image user posted image

Bude sve ok...meni su sa Lucijom govorili da će biti sitna, a ona preko 3 i pol kile

(Odgovor članu marija0)
Neposredna veza do poruke: 11
2.3.2010 15:37:40   
ejmama
~~~~~~~~~~~ eto ima puno primjera da su dr pogriješili i jadne žene isprepadaju. Evo još vibrica za bebu~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

H 07 E 09

(Odgovor članu Wukovarka)
Neposredna veza do poruke: 12
2.3.2010 15:49:10   
MaTana
sve ce biti ok, i meni su bili rekli da je zastoj u razvoju, buba je i bila sitna, 2500, ali žilava od prvog dana, njima je bitno da je prate i zato je šalju u bolnicu (i ja sam bila zadnjih mjesec dana) jer moraju paziti da ne prestane sa dobijanjem na težini, dok god ona dobija na težini, barem malo neće je porađati, meni su napravili carski 10 dana prije termina jer je bila okrenuta na zadak ba da se mrva ne bi mučila tako mala, ali isto tako u tih mjesec dana u bolnici sam srela barem 10 cura kojima su fulali težinu za kilo, i za bubu su rekli da ima jedva 2 kg pa je imala pola kila više...
Znam kako se osječa, samo neka misli pozitivno i sve će biti uredu
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 13
2.3.2010 15:52:58   
Nika 24052006
Hvala vam...Prenjet ću joj vaša iskustva da se malo primiri.Njezina beba je dovoljno dobila na kičaži od zadnjeg uzv,tako da je po tom pitanju dobro.Kažem,ona je u 36 tj trudnoće,a bebica je prema procjeni 2200 g,što ja mislim da je ok.

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 14
2.3.2010 15:54:43   
adryosijek
IZVORNA PORUKA: Nika 24052006

Evo,koliko god da se veseli zbog moje bebe i što je sve u redu,jednako toliko sam tužna zbog moje kume,koju sam sad ostavila kod kuće u suzama...U 36.je tjednu,i sad joj je dr rekao da bebica zaostaje u razvoju.Mjere odgovaraju trudnoći od 32 tj.Sad ide kod još jednog dr da on pogleda,a ujutro mola u bolnicu...Ne mogu vam ni reći koliko mi je teško zbog nje...Zato vas molim da malo vibrate da bude sve dobro,u što ja jako vjerujem da će biti...
ma nemora biti da zaostaje meni doktor opet prica da je velika beba tj napredna . ma svaki bi ti reko drukcije doktor nisu ni svi prsti na ruci isti ko ni doktori .ja mjenjam doktora poslje poroda jel je star i smotanuser posted image user posted image user posted image

moja mala cura je moje sve...

Neposredna veza do poruke: 15
2.3.2010 15:56:27   
adryosijek
ma nikada oni nepogode tocno kilazu bebe  znam od drugih zena uvijek nadodaju ili oduzmu kilazeuser posted image

(Odgovor članu adryosijek)
Neposredna veza do poruke: 16
2.3.2010 15:59:00   
adryosijek
ma beba ce biti ok 3 kilice lakse za rodit ja bi da je moja manja ali po procjeni ce biti oko 4 kileuser posted image

< Poruku je uredio adryosijek -- 2.3.2010 16:00:53 >

Neposredna veza do poruke: 17
   [Obrisani korisnik]
2.3.2010 16:06:44   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

Neposredna veza do poruke: 18
2.3.2010 16:20:48   
majda
MA BIT ĆE TO SVE OK.I meni su u 36 nedjelji rekli da je zastoj u razvoju i da bebac Adrian izgleda da je kao 32.I naravno,porode me u 36 nedjelji.Kad ja rodi svoje nedonošče dugo 57cm a teško 34500gr.Ma i oni griješe.Đabe me ranije porodiše.Bit će to sve dobro.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

EDI 17.01.2002
ADRIAN 10.06.2009

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 19
2.3.2010 16:26:44   
mala pcelica

IZVORNA PORUKA: majda

MA BIT ĆE TO SVE OK.I meni su u 36 nedjelji rekli da je zastoj u razvoju i da bebac Adrian izgleda da je kao 32.I naravno,porode me u 36 nedjelji.Kad ja rodi svoje nedonošče dugo 57cm a teško 34500gr.Ma i oni griješe.Đabe me ranije porodiše.Bit će to sve dobro.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nemoj me zezati da su ti to napravili!!!??? nemam riječi majke mi ....
a kumi zelim da bude sve ok sa bebicom i da su se samo prevarili u procjeni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu majda)
Neposredna veza do poruke: 20
2.3.2010 17:15:30   
gljiva
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 21
2.3.2010 17:17:02   
boba125
bit ce sve u redu 
user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 22
2.3.2010 17:18:32   
lidac0605
Ma bilo bu to sve ok...pa nisu ni doktori Bogovi...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu boba125)
Neposredna veza do poruke: 23
2.3.2010 17:21:39   
Domy

IZVORNA PORUKA: Nika 24052006

molim za tvoju kumu i njezinu bebicu da sve prođe uredu..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 24
2.3.2010 17:34:43   
Bebys
ja se nadam da je onaj prvi doc...pogrijesio...~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2 3 4   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2 3 4   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!