|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: cijepljenje... da ili ne? 1.3.2010 11:31:30
|
|
|
|
ninolina
|
ma daj kaj radi i u zg, stana... meni je super
|
|
|
RE: cijepljenje... da ili ne? 1.3.2010 11:32:37
|
|
|
|
Bebys
|
ja redovito od prvog cijepiva cijepim svoju malenu (apsolutno nikakvu reakciju nije imala i fantasticno sve podnosi) ALI veliko ALI....da je imala bilo kakvu ruznu reakciju vec od pocetka...a definitivno ih vise nebi dobila pa sudili oni meni koliko hoce... to je moje djete...ali eto fala bogu sve je s njom o.k. mal sam drekne i to je to..kad je boca..sve drugo..odlicno jedino NIKADA NEBIH otisla kao sto i nisam, za ovu svinjsku i pticiju i obicnu gripu ..u ta CJEPIVA..nevjerujem...to je to
|
|
|
|
|
RE: cijepljenje... da ili ne? 1.3.2010 11:34:34
|
|
|
|
pikachu
|
IZVORNA PORUKA: ninolina ma daj kaj radi i u zg, stana... meni je super Malo smo OT, ali odemo mi do nje... Brže stignem tamo nego do centra grada, a i blizu mi je tu kod mene ako mi nešto zatreba, uvijek mi je pri ruci... Naravno, da se osobno poznamo...
|
|
|
RE: cijepljenje... da ili ne? 1.3.2010 11:38:36
|
|
|
|
ninolina
|
Malo smo OT, ali odemo mi do nje... Brže stignem tamo nego do centra grada, a i blizu mi je tu kod mene ako mi nešto zatreba, uvijek mi je pri ruci... Naravno, da se osobno poznamo.. nebu valjda niko zamjeril. meni je supač, iako ju ne vidimo često, jer večinu stvari obavim preko telefona... ja sam od onih mama koje nejdu kod dok ako su bolesni, nego zovem ona da savjet i sve 5
|
|
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!