|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   cijepljenje... da ili ne?
28.2.2010 21:06:34   
zg_cinik
čitam...
mislim da su komadi u pravu...
svejedno... zanimaju me i ostala mišljenja...

zg_user posted image magda & zg_user posted image franko...(nije mituser posted image )

user posted image
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: cijepljenje... da ili ne?
28.2.2010 21:13:06   
pepeljuga
a nemam pojma,ja iskreno nisam nikad razmisljala o tome da svoju djecu ne cijepim al ako su njihova imala takve reakcije i ako su se dogovorili sa pedijatrom onda ok,njima ide na dusu ako se nesto desi.....

a tko zna da sam bila u takvoj situaciji mozda bi i sama tako reagiralauser posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu zg_cinik)
Neposredna veza do poruke: 2
28.2.2010 21:13:31   
ninolina
a neznam shvačam njih ko mame ali mene bi bilo nekako strah.. djeca su cjepljena što ne znači da se ne mogu  zaraziti a kaj se tiće boli, temp bože moj svi oni mislim djeca imaju neke ili nikakve simptome.
Mislim da ovakav slučaj pokazuje koliko mi kao roditelji imamo glasa za svoju djecu... mislim nabila bi im tu tužbu u čube ali stvarno...

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu zg_cinik)
Neposredna veza do poruke: 3
   [Obrisani korisnik]
28.2.2010 21:14:11   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu zg_cinik)
  Neposredna veza do poruke: 4
28.2.2010 21:17:04   
ninolina
a tko zna da sam bila u takvoj situaciji mozda bi i sama tako reagirala

ma neznam moja je imala hebenu reakciju na cjepivo, baš su thea i emily bile na kavi kod mene to je bilo vrištanje strašno ali mi nije palo na pamet da ju ne cjepim ponovo... svima je nama žao djece ali ima neki protokol kaj se mora mislim da nije bezveze... iako kažem da ipak roditelji imaju pravo odlučiti... malecki od prijateljice je sa god dana dobio cjepivo, redovno i dobio meningitis dva tjedna u bolnici jedva se izvukao, ali eto i dalje ga cjepi jer neke se stvari ne mogu izbječ

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 5
28.2.2010 21:23:51   
zg_cinik
bilo je slučajeva...u hrvatskoj... (naravno i vani)...
neda mi se sad guglati...
da su djeca, teško nastradala od cjepiva... postali invalidi...
znam da su to promili... al jbg...
ko se opeče puše na hladno....
(moje jesu sve cjepljene....)

onda kad gledam... cjepivo protiv gripe....
znam brdo ljudi kaj su se cjepili... i dobili gripu... (ja nisam ni jedno ni drugo....iako mi je besplatno...)

zg_user posted image magda & zg_user posted image franko...(nije mituser posted image )

user posted image

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 6
28.2.2010 21:25:11   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: ninolina

a tko zna da sam bila u takvoj situaciji mozda bi i sama tako reagirala

ma neznam moja je imala hebenu reakciju na cjepivo, baš su thea i emily bile na kavi kod mene to je bilo vrištanje strašno ali mi nije palo na pamet da ju ne cjepim ponovo... svima je nama žao djece ali ima neki protokol kaj se mora mislim da nije bezveze... iako kažem da ipak roditelji imaju pravo odlučiti... malecki od prijateljice je sa god dana dobio cjepivo, redovno i dobio meningitis dva tjedna u bolnici jedva se izvukao, ali eto i dalje ga cjepi jer neke se stvari ne mogu izbječ

ma zato sam i napisala mozda,nikad nisam ni razmisljala o tome nit mi je palo napamet al uvik postoji onaj ali.....user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 7
28.2.2010 21:25:50   
ninolina
ma neki će se cjepiti za svaku sitnicu... moji su cjepljeni za meningitis jer živimo u šumiuser posted image pa nam ne ginu krpelji ali ništa više... iako kažem pravo je na nama da odlučimo ali očito kod nas nemaš pravo na ništa

(Odgovor članu zg_cinik)
Neposredna veza do poruke: 8
28.2.2010 21:43:46   
natalijax
moj je isto cjepljen i imao je reakciju dva puta,bilo mi je žao al što se može nebi se baš ni ja usudila da ga necjepimuser posted image

< Poruku je uredio natalijax -- 28.2.2010 21:44:11 >

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 9
   [Obrisani korisnik]
1.3.2010 7:56:49   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu natalijax)
  Neposredna veza do poruke: 10
1.3.2010 8:11:56   
evanda
Žalosno je da se svi u ovoj državi moramo naučiti igrati se prava i pravnika
A nismo to po zanimanju

Ja sam protiv cijepljenja
Ali mi je kikač cijepljen

< Poruku je uredio evanda -- 1.3.2010 8:12:27 >

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 11
1.3.2010 9:26:04   
Anoniman
moje su sve cijepljene, tu i tamo je bila oteklina, ali ništa drastično

međutim, da su reakcije bile jake i da mi dijete završi u bolnici zbog cjepiva, zamislila bih se...

a glede cjepiva protiv svinjske gripe... čula sam dosta lošega o tom cjepivu...

(Odgovor članu evanda)
  Neposredna veza do poruke: 12
1.3.2010 9:37:37   
lidac0605
Ja ne kužim ljude koji ne daju cijepit djecu...HALOOOOOOOO-pa nismo u srednjem vijeku....user posted image
Svi su jako pametni dok se nekaj ne dogodi...i onda im je,naravno,doktor kriv...
Osobno sam PROTIV necijepljenja-radim u zaraznoj i nažalost sam vidla puno ružnih završetaka bolesti koje su uvrštene u kalendar cijepljenja...i da nema cijepljenja,ljudi bi i danas umirali od difterije,variole vere i sl. bolesti koje su danas iskorijenjene,djeca ostajala invalidi zbog poliomielitisa...

Jedino za klaj ne bi cijepila sebe ni nikog svog je ta svinjska gripa jer cjepivo nije uopće do kraja ispitano tak da mu ne vjerujem-osibno znam da se moje kolegice na poslu nisu dale cijepit kao ni 80%zarazne....

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu evanda)
Neposredna veza do poruke: 13
1.3.2010 9:55:21   
novamama
IZVORNA PORUKA: lidac0605

Ja ne kužim ljude koji ne daju cijepit djecu...HALOOOOOOOO-pa nismo u srednjem vijeku....user posted image
Svi su jako pametni dok se nekaj ne dogodi...i onda im je,naravno,doktor kriv...
Osobno sam PROTIV necijepljenja-radim u zaraznoj i nažalost sam vidla puno ružnih završetaka bolesti koje su uvrštene u kalendar cijepljenja...i da nema cijepljenja,ljudi bi i danas umirali od difterije,variole vere i sl. bolesti koje su danas iskorijenjene,djeca ostajala invalidi zbog poliomielitisa...

Jedino za klaj ne bi cijepila sebe ni nikog svog je ta svinjska gripa jer cjepivo nije uopće do kraja ispitano tak da mu ne vjerujem-osibno znam da se moje kolegice na poslu nisu dale cijepit kao ni 80%zarazne....

potpisujem....

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 14
1.3.2010 10:14:30   
njanja
mislim stvarno-žene su odblile cijepiti dijete jer je dijete imalo povišenu temperaturu i otok na mjestu cjepiva....HELLO????za svaku osodu, ne znam zašto neke babetine misle da znaju bolje....a mi smo svi ostali glupi koji smo cijepili ili?????

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 15
1.3.2010 10:32:24   
xxl
Ja osobno mislim da nebi dijete cjepila protiv svih obaveznih cjepiva al nemam petlje za to.
Mislim TBC npr iskorjenjena je totalno kod dijece a ko stariji ionak možeš dobituser posted image .I većina ostalnih bolesti je iskorjenjena,ne cjepimo se protiv kuge i kolere i niko ne diže frku user posted image .
A opet neka bi cjepiva trebalo uvrstit pod obavezno npr vodena kozice akon 13 godine....
Aj ja osobno nebi mogla uzeti to da ne cjepim dijete na svoju savjest al trebalo bi štosta mjenjati,zastarili smo

Patrik 04082000
Paolo 30092008
Paula ili Pacifik
Ivanaa

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 16
1.3.2010 10:58:23   
mala pcelica
o cjepivu koje se daje sa navrsenih godinu dana(ne znam kako se zove,mislim da počinje sa M) sam cula svakakva iskustva i iskreno rečeno strah me je i razmisljam dali da maju cjepim ili ne user posted image ...do sad nije imala hvala bogu nikakvu tezu reakciju osim crvenila i otoka i malo nervoze,sto ne znaci da nebi burno odreagovala na to cjepivo da godinu dana...nisam pametna sta da radim user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu xxl)
Neposredna veza do poruke: 17
1.3.2010 11:07:32   
njanja
IZVORNA PORUKA: mala pcelica

o cjepivu koje se daje sa navrsenih godinu dana(ne znam kako se zove,mislim da počinje sa M) sam cula svakakva iskustva i iskreno rečeno strah me je i razmisljam dali da maju cjepim ili ne 
 Moparujansa smo cijepili sa godinu dana i ništa nije bilo, naravno osim što je plakao dok ga je pikala, kasnije nije bilo nikakvih ni oteklina niti temperature....čak je isti dan prohodao samostalno user posted image  to je bilo 03.07. sijećam se ujutro smo bili kod pedijatrice, a popodne se napokon sam pustio i počeo hodati po parkiću bez da se drži za moju ruku.....znači bio je totalno vesel i svoj... mislim da se previše drami oko toga svega

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 18
1.3.2010 11:11:47   
xxl
MOrbili partusis rubeola.Za rubeolu zapravo treba cjepit sam curice,za partusis samo dečke a i morbili nisu tak strašni.Neznam...

Patrik 04082000
Paolo 30092008
Paula ili Pacifik
Ivanaa

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 19
1.3.2010 11:17:34   
ninolina
gore sam napisala od frendice mali je od tog cjepiva dobio meningitis i jedva se djete izvuklo, dva tjedna je bio u bolnici... naša pedi kaže da je očito dobio preveliku dozu i da mu je organizam bio od prije slabiji, kaj ustvari i je... mali je jako često bio bolestan

(Odgovor članu xxl)
Neposredna veza do poruke: 20
1.3.2010 11:22:11   
pikachu
Mi smo isto dosada (sa apsolutnim povjerenjem u našu pedijatricu dr.Gardijan user posted image ) V. cijepili i nisam uopće razmišljala da ili ne... Meni, osobno, je bila dvojba da li 5u1 ili platiti 6u1... Pošto dosada nije imala reakciju, cijepila se sa 5u1...
Što se tiče gripe, nikada se ne cijepim niti protiv obične (iako imam u firmi besplatno) iz jednostavnog razloga jer cijepivo puno puta nije učinkovito pa i cijepljeni obole... Pa onda čemu?user posted image

Sunce naše malo, stigla si...
Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 21
1.3.2010 11:23:44   
ninolina
dr.Gardijan

i mi imamo dok gardijan al u Jaskiuser posted image

(Odgovor članu pikachu)
Neposredna veza do poruke: 22
1.3.2010 11:28:08   
xxl
Da a jel bi koja mogla ne cjepiti dijete??
Ja nemam petlje za to!!

Patrik 04082000
Paolo 30092008
Paula ili Pacifik
Ivanaa

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 23
1.3.2010 11:29:10   
ninolina
već sam prije napisala ja ne, bilo bi me strah ne cjepiti ih

(Odgovor članu xxl)
Neposredna veza do poruke: 24
1.3.2010 11:30:28   
pikachu
IZVORNA PORUKA: ninolina

dr.Gardijan

i mi imamo dok gardijan al u Jaskiuser posted image

To je ta...user posted image user posted image

Ja ne bi imala petlje...user posted image

< Poruku je uredio pikachu -- 1.3.2010 11:31:04 >

Sunce naše malo, stigla si...
Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!