Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Zubi - cijena krunica??? 20.6.2016 11:12:26
|
|
|
|
nicole7
|
IZVORNA PORUKA: Snow1090 IZVORNA PORUKA: Mikimikica Bok svima. Htjela bih malo proljepšati svoj osmijeh, pa se dvoumim između izbjeljivanja zubi i stavljanja zubnih ljuskica. Pa ukoliko se netko malo više razumije u to, svaki savjet je dobrodošao, hvala Ljuskice da stavis? Bolje izbjeljivanje ili pjeskarenje.. :) Al ovisno kamo i kod kojeg ides stomatologa, jer ti je moguca i verzija sa implantatima u Rijeci Bolje je stavit zubne proteze. Meni barem se cini logicnijem, il?
|
|
|
|
|
RE: Zubi - cijena krunica??? 30.1.2017 6:27:08
|
|
|
|
AnitaZg
|
Čisto da napišem neko svoje iskustvo, kada ga već imam... Za bilo kakve ozbiljnije radove na zubima, tj veće, barem 5+ zubi, više se isplati otići u neku okolnu državu odradit to jer kod nas su cijene i do tri puta veće. Nije hejt za naše, niti želim davati ikakve konkretne promocije bilo kome, samo kažem da onaj ko to planira raditi treba se malo informirati i lako će vidjeti koliko je to jeftinije u nekim drugim balkanskim državama... Eto, toliko...
|
|
|
|
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!