|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: baby ulje za strije? 15.5.2010 13:09:06
|
|
|
|
lilia
|
Ja se mažem nekakvim uljem od Nivee, nije precizirano za strije ali je masno pa se trackam po trbuhu i grudima. Ne ostane mi ništa na robi. Ja valjda imam suhu kožu pa se brzo upije. Ma bitno da je hranjivo i malo masnije. U 15-om sam tjednu i tek sam počela stim ritualima. Ali i ja sam čula ako moraš dobit, dobiješ. Ništa ne pomaže. Sretno trudnice
|
|
|
|
|
RE: baby ulje za strije? 20.5.2010 12:30:45
|
|
|
|
frnbhr36
|
Ja sam u 20-om tjednu i otpočetka se mažem bademovim mlijekom od Afrodite. Ima ga za kupiti u dm-u, košta 40kn. Mažem se ujutro i prije spavanja i zasada ništa, mada mi svi govore da imam podosta velik trbuh za 5 mjeseci. Uglavnom, čula sam da je bademovo ulje najbolje za strije, ali ako si genetski podložan strijama dobit ćeš ih mazala se ili ne, koža ima više slojeva....ovaj unutarnji diktira stanje. Moja mama je popucala na trbuhu kad me nosila.....budemo vidjeli
|
|
|
RE: baby ulje za strije? 20.5.2010 18:05:25
|
|
|
|
S84
|
IZVORNA PORUKA: frnbhr36 Ja sam u 20-om tjednu i otpočetka se mažem bademovim mlijekom od Afrodite. Ima ga za kupiti u dm-u, košta 40kn. Mažem se ujutro i prije spavanja i zasada ništa, mada mi svi govore da imam podosta velik trbuh za 5 mjeseci. Uglavnom, čula sam da je bademovo ulje najbolje za strije, ali ako si genetski podložan strijama dobit ćeš ih mazala se ili ne, koža ima više slojeva....ovaj unutarnji diktira stanje. Moja mama je popucala na trbuhu kad me nosila.....budemo vidjeli slazem se s tobom. Btw, ja u ljekarni uzela za 40 kn Bademovo ulje, cijelu bocu, mislim da je od litre. Ono sto oni rade prirodno-bez ikakvih mirisa i dodataka. Traje mi vec duuugo. Jos nema naznaka strijama, 36.sam tjedan.
|
|
|
|
|
RE: baby ulje za strije? 20.5.2010 18:16:26
|
|
|
|
Thea
|
Ja sam još u prvoj trudnoći koristila neku kremu protiv strija..Mislim da je tubica koštala oko 100 kn,ne znam kako se zvala,ali nije pomogla..Sva sam popucala.Tako da smatram da kao što cure kažu ako si genetski podložna nema te kreme koja će ti pomoći..
|
|
|
RE: baby ulje za strije? 20.5.2010 18:21:56
|
|
|
|
lidac0605
|
IZVORNA PORUKA: Thea Ja sam još u prvoj trudnoći koristila neku kremu protiv strija..Mislim da je tubica koštala oko 100 kn,ne znam kako se zvala,ali nije pomogla..Sva sam popucala.Tako da smatram da kao što cure kažu ako si genetski podložna nema te kreme koja će ti pomoći.. i ja sam isto.nema kaj nisam probala mazat...popucala skroz do iznad pupka...strije bile po prst debele -sve je to genetika,tak vele i doktori..
|
|
|
RE: baby ulje za strije? 21.5.2010 13:59:19
|
|
|
|
S84
|
kad ste počele ''popucavat''?
|
|
|
|
|
RE: baby ulje za strije? 21.5.2010 14:26:41
|
|
|
|
MiniMama
|
S84, ja u trudnoci nisam dobila ni jednu jedinu striju, sve sam imala od prije. trackala sam se svim zivim jer me koza uzasno svrbila i kada bi negdje dosla stalno bi se ceskala po trbuhu, rukama, guzi, vec mi bilo neugodno.. ali prestrasno me sve svrbilo. jedino sam sad primjetila po prsima da bi mogla biti koja strija kad sam prestala dojiti. samo da napomenem da sam od poroda nosila grudnjak 70F (i jos bi vecu kosaricu kupila da sam nasla), a sada sam na 70C ili poneki D košarica.. i sad mi se javile strije bljak. ali sam se trackala s nekon chiccovom kremicom iz dm-a od 5 mjeseca trudnoce koja mi je bila najbolja. nije bagatela ali mi je tubica izdrzala do poroda. mislim da ima za trbuh i za prsi. toplo preporucam.
|
|
|
|
|
RE: baby ulje za strije? 21.5.2010 15:52:31
|
|
|
|
mišica 666
|
ja sam u prvoj trudnoći malo popucala oko pupka i po bedrima a mazala sam se svaki dan a sad se mažem svako 2-3 dan sa uljem mamma iz dm i super je i zasad nisam dobila ni jednu novu striju a valjda i neću.
|
|
|
RE: baby ulje za strije? 21.5.2010 16:16:34
|
|
|
|
Tsmee
|
Ja strije imam od prije po grudima i po onom špekecu na leđima U prvoj trudnoći me bilo koma strah strija pa sam se navečer mazala bademovim uljem, a ujutro Pregnacare kremom i to od dana kad sam saznala da sam trudna. Nisam dobila niti jednu striju Sad nisam mogla naći kremicu, a i malo sam lijena pa se mažem samo bademovim uljem navečer i ponekad ujutro. Ali stvarno navečer puno stavim jer mi nije bitno čak i da zatracka pidžamu. Vidjet ćemo kak bude
|
|
|
RE: baby ulje za strije? 21.5.2010 17:48:07
|
|
|
|
cuba
|
Od 3 mjeseca trudnoće sam počela koristit kremu protiv strija i za ublažavanje već postojećih od Galenic - Elancyl. Meni je bila odlična, iman tek nekoliko strija koje san dobila pred sam kraj al nekako i nisan očekivala da ću proć bez ijedne..
|
|
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!