baby ulje za strije? (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Razgovori u očekivanju (djeteta)

Poruka

elle1 -> baby ulje za strije? (12.2.2010 14:38:42)

frendica mi preporucila da se mazem baby uljem da nebi dobila strije,sta vi mislite?jeste li se vi njim mazali-meni nekako melem najbolji,koristila sam ga u prvoj  [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/nosecka.gif[/image] i nisam dobila strije ali sad mi ga malo nezgodno stavljat jer je zima,i poslije tusiranja se odmah oblacim  a on nikako da se upije,a ljeti je drukcije jer sam laganije obucena pa se da podnositi?

gljiva -> RE: baby ulje za strije? (12.2.2010 14:40:01)

Ja sam koristila bademovo ulje i super mi je.

elle1 -> RE: baby ulje za strije? (12.2.2010 14:42:01)

upija li se kako?

mariola -> RE: baby ulje za strije? (12.2.2010 14:46:00)

IZVORNA PORUKA: gljiva

Ja sam koristila bademovo ulje i super mi je.

i ja. čisto-kupljeno u apoteci. dobro utrljaj, meni nikad nije prošlo na robu.

maja -> RE: baby ulje za strije? (12.2.2010 14:46:35)

Ja imam od dm-a babylove Mama ulje za strije, isto se još u tuš kabini namažem sa njime i odmah oblačim, pa nije mi baš jako masan kad se utrlja!

Bebys -> RE: baby ulje za strije? (12.2.2010 15:01:12)

ja sam koristila afrodita kremu protiv strija za dan i noc i bila je jako jako dobra...[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/bravo.gif[/image]u dm je najjeftinija...

MILLA -> RE: baby ulje za strije? (12.2.2010 15:15:44)

od afrodite sam koristila za kupanje onu uljnu ,i mazala se sa kombinacijom mljeka za suhu kožu i nekakvih ulja....ništa od toga nije bilo baš protiv strija ali uglavnom da hrani kožu....mada ako si sklon da ih dobiješ,dobiš ih bez obzira....hvala bogu ,nemam nijednu a to mogu zahvalit genima a ne kremama.....svakako se treba mazati sa  sredstvima za jako suhu kožu(sa time trbuh)jer je vlaži ,što je najbitnije. sve drugo je bajka...

evanda -> RE: baby ulje za strije? (12.2.2010 15:38:13)

Ja sam se mazala Eucerinom
Iako mislim da bilo koja masna  i vlažna krema nanesena milion puta na stomak djeluje[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Wukovarka -> RE: baby ulje za strije? (12.2.2010 16:13:05)

Ja sam koristila eucerinovo ulje za trudnice, a svejedno sam popucala

MaTana -> RE: baby ulje za strije? (12.2.2010 16:36:14)

ja sam koristila u početku mustelinu kremu protiv strija a kasnoje hipp ulje protiv strija, nemam ni jedne strije, ali moram napomenuti da mmama ni nakon 3 trudnoće nema strija pa je to i stvar genetike + imala sam jako mali stomak

adryosijek -> RE: baby ulje za strije? (12.2.2010 16:56:43)

ja za sad nemam strija na stomaku mozda se kasnije bude vidilo ma i tak neodam gola okolo tako da i ako budu bile mi nece smetat imam malo ispod cica strije uh sve crvene kolko su mi se cicke natekle 

evanda -> RE: baby ulje za strije? (12.2.2010 17:08:57)

IZVORNA PORUKA: Wukovarka

Ja sam koristila eucerinovo ulje za trudnice, a svejedno sam popucala

Ne ulje, nisam koristila ulje, nego losio obogaćen 5% ureom...po savjetu dermatologa[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

lidac0605 -> RE: baby ulje za strije? (12.2.2010 17:22:16)

Ja sam mackala sve moguće pa mi svejedno trbuh izgleda ko "harmonika"[sm=smiley36.gif]-nema puno vajde od mazanja...to je genetika...

martina87 -> RE: baby ulje za strije? (12.2.2010 17:29:44)

Ja sam mackala sve moguće pa mi svejedno trbuh izgleda ko "harmonika" -nema puno vajde od mazanja...to je genetika...

slazem se

Domy -> RE: baby ulje za strije? (12.2.2010 17:38:42)

moj sin od 18 god dobio je strije po leđima odmah kod križa tako ružno izgleda kao da ga je netko sjekao nožem od naglog rasta..bili smo kod dermatologa i doktorica mi je preporučila kremu za trudnice sad neznam kako se zove..al mom sinu to nije pomoglo..

marija0 -> RE: baby ulje za strije? (12.2.2010 17:41:57)

ja sam mazala baš kremom protiv strija i maslinovim uljem a popucala katastrofa, ima ih barem sto [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley19.gif[/image] a mama ima samo dvi poslje 2 trudnoće....

Zvonki -> RE: baby ulje za strije? (12.2.2010 19:09:36)

Ne znam, zašto ne? Svako mazanje može malo pomoći da koža bude nešto elastičnija. Čula sam da je jako dobro bademovo ili jojobino ulje.

pikachu -> RE: baby ulje za strije? (12.2.2010 19:22:53)

Ja sam koristila Afroditinu noćnu krema protiv strija i od trudnoće mi nijedna se nije pojavila (otprije ih imam nekoliko)...[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

vivian -> RE: baby ulje za strije? (26.2.2010 23:54:07)

IZVORNA PORUKA: martina87

Ja sam mackala sve moguće pa mi svejedno trbuh izgleda ko "harmonika" -nema puno vajde od mazanja...to je genetika...

slazem se

ja se mazala s dm-ovim babylove uljem, niti jedne jedine strije
celulita zato? na izvoz! a to sve identično kao moja mama; bez strija sa hrpom celulita. to ti je genetika!

Brisani uporabnik -> [Obrisani korisnik] (26.2.2010 23:58:24)

[Sadržaj poruke je obrisan]

CallamityJane -> RE: baby ulje za strije? (27.2.2010 0:07:57)

ja sam se mazala svim i svacim, od onih sto bocica od 50ml je 34e kostala do najobicnijeg hidratnog mlijeka, ma nisam se mazala utapala sam seeee i sve dobro do nekog 7-8 mjeseca i onda sam bukvalno preko noci popucala [sm=smiley13.gif]
na stomaku imam jednu zamislite ali noge katastrofaaaa
a moja mama nema nijednu i nema grama celulita ni sada dok mi sestra sto je uvijek bila buca isto nije dobila nijedne strije a celulit je uzgajala godinama prije pa ga je naravno nastavila i poslije [sm=smiley36.gif]

_pandora_ -> RE: baby ulje za strije? (27.2.2010 16:40:10)

meni isto ulje nikak ne paše za kožu (bilo koje) nekak, ko da mi je još suša od njega.
inače koristim Afrodita noćnu kremu protiv strija, jako je masna i 24 sata mi je koža od nje masna i vlažna!
ispočetka grudi nisam mazala pa sam po njima malkice dobila strije, ali na trbuhu nema ni jedne[sm=smiley4.gif] trenutno sam u 36 tjednu pa ćemo još vidjeti do kraja!

ela13 -> RE: baby ulje za strije? (7.3.2010 19:35:55)

I ja imam od dm-a babyloe Mama ulje za stije......super mi je.....

Točkica28 -> RE: baby ulje za strije? (7.3.2010 19:43:48)

A kad bi se trebalo početi mackati? Ja prošla 7 tjedana, jel to prerano?

lorna -> RE: baby ulje za strije? (15.5.2010 11:14:36)

od kada sam saznala da sam trudna mackam se losionom i uljem
Babydream i kupam se istoimenom kupkom, losion je jako masan i super mi je a nedavno sam otkrila i Bubchen ulje za tijelo.
Unatoč svekolikom mackanju i trackanju, na grudima sam dobila par strija za sada, do kraja ćemo vidjeti ali trbuh je zato super, samo raste i okružuje se .

Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>