|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: još malo....
15.2.2010 10:50:44   
mikihg
IZVORNA PORUKA: zozo1

Krenut ćemo mi zajedno.... bude nam lakše user posted image user posted image user posted image
Prvo rodila u 37 tj, pa sad isto očekivala da će  malo ranije.... na vagu više ne želim ni statiuser posted image

Amo se dogovorit da to bude danas....ima li koji recept za poticanje trudova ( osim čišćenja - probala ne radi )user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu zozo1)
Neposredna veza do poruke: 126
15.2.2010 10:53:20   
pako
Probaj sex draga kažu da sperma potiče trudove, tak ja čula ali nisam još probala. Ti probaj pa javiuser posted image

PATRICK 30.04.2008. 01:55h
MATEO 06.03.2010. 01:17h

(Odgovor članu mikihg)
Neposredna veza do poruke: 127
15.2.2010 10:54:42   
mikihg
IZVORNA PORUKA: pako

Probaj sex draga kažu da sperma potiče trudove, tak ja čula ali nisam još probala. Ti probaj pa javiuser posted image

uf...sumnjam da će mi se dati nakon pregleda i amnioskopije još i touser posted image Zatvorit ću dućan za ostatak danauser posted image user posted image

(Odgovor članu pako)
Neposredna veza do poruke: 128
15.2.2010 11:33:40   
gljiva
Sretnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu mikihg)
Neposredna veza do poruke: 129
15.2.2010 15:16:03   
pako
Joj ja sam si danas tak nekak čudna imam osjećaj da mi se trbuh još malo spustio,a i nekako kao da me čudno frće u trbuhu, user posted image  neznam više, možda sama sebi tražim nešto jer želim što prije roditi!user posted image  

Bebač mi se manje rita,nekako se samo tiska i trbuh mi je tvrd ko kamen,nadam se da ćemo se uskoro vidjeti, jedva čekam da donesem iz bolnice mom Patricku maloga bracu i da ih vidim zajedno!user posted image user posted image  

(Odgovor članu gljiva)
Neposredna veza do poruke: 130
15.2.2010 15:18:54   
leilany

Joj ja sam si danas tak nekak čudna imam osjećaj da mi se trbuh još malo spustio,a i nekako kao da me čudno frće u trbuhu, user posted image  neznam više, možda sama sebi tražim nešto jer želim što prije roditi!user posted image  

Bebač mi se manje rita,nekako se samo tiska i trbuh mi je tvrd ko kamen,nadam se da ćemo se uskoro vidjeti, jedva čekam da donesem iz bolnice mom Patricku maloga bracu i da ih vidim zajedno!user posted image user posted image  

pako jos malooo i dolazi mateouser posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu pako)
Neposredna veza do poruke: 131
15.2.2010 15:25:36   
pako
Baš sam nestrpljiva!!!!! Ubi me to isčekivanje, ali slatko isčekivanje! Nadam se samo da će brzo proči jer me je tako strah........user posted image

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 132
15.2.2010 15:28:20   
leilany

Baš sam nestrpljiva!!!!! Ubi me to isčekivanje, ali slatko isčekivanje! Nadam se samo da će brzo proči jer me je tako strah........user posted image

ma pako sve bu ok....user posted image brzo ce proci....i imat ces bebaca u narucju....user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu pako)
Neposredna veza do poruke: 133
15.2.2010 15:33:41   
pako
Jedva čekamuser posted image user posted image  !!!

Javljat ću se svakodnevno, a kad me nebu znate da sam otišla po Mateauser posted image !

Čuj ovo  sam napisala koda idem kupiti dijete u dučanuser posted image user posted image jesam smotanauser posted image

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 134
15.2.2010 15:36:03   
leilany

Jedva čekamuser posted image user posted image  !!!

Javljat ću se svakodnevno, a kad me nebu znate da sam otišla po Mateauser posted image !

Čuj ovo  sam napisala koda idem kupiti dijete u dučanuser posted image user posted image jesam smotanauser posted image

hehehe....obavezno javi....ak nikako reci muzu da napise dal si rodila...
aa hehehe....ma nisi smotana samo uzbudenauser posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu pako)
Neposredna veza do poruke: 135
15.2.2010 15:39:34   
pako
Da bu moj mm pisaluser posted image to nebute pročitale jer je on za komp totalna katastrofauser posted image user posted image user posted image user posted image  

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 136
15.2.2010 20:10:42   
adryosijek
IZVORNA PORUKA: mikihg

Cure moje, evo ja danas službeno ušla u 42. tjedan a od trudova ni t...!!!
Više sam sva nervozna od čekanja i imam osjećaj da neću nikada roditi. Nemam nikakvih simptoma osim što mi je od sinoć lagani pritisak kao pred menstruaciju. Ali stvarno lagani da ga ignoriram....
Danas opet na amnioskopiju - po 4. put...user posted image

ma  i mene ovih dana ko pred mengu ali ja sam tek 31 tjedan hmmmuser posted image

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu mikihg)
Neposredna veza do poruke: 137
15.2.2010 22:46:58   
mikihg
bila sam u dr. i sve je po starom...kaže sve spremno samo se bebaču ne da vani!
Napravio mi je neko ljuštenje plodnih ovoja i valjda da to zna potaći trudove pa ćemo vidjeti. Ako se ništa ne dogodi idem na plodnu vodu još jednom pa u bolnicu.
Od pregleda i ovog ljuštenja pojačali su mi se grčići i rekao je da tako treba biti. Da li to vodi trudovima vidjet ću do sutra...
Eto, nastavljam svoje iščekivanje.....

p.s. da li je neko radio ovo s pl. ovojima ??? ili ste čule možda nešto o tome??

(Odgovor članu adryosijek)
Neposredna veza do poruke: 138
15.2.2010 22:49:25   
pako
Ne prvi put čujem za to!  Kak se to radi i čemu služi, kaj vide iz toga?user posted image

(Odgovor članu mikihg)
Neposredna veza do poruke: 139
15.2.2010 22:51:45   
ninolina
Ne prvi put čujem za to! Kak se to radi i čemu služi, kaj vide iz toga?user posted image

potpisujem
ali svakako sretno i da beba krene čim prije

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu pako)
Neposredna veza do poruke: 140
15.2.2010 22:53:52   
mikihg
radi se slično kao i pregled ( prstima ), nije baš bezbolno ali se izdrži...ne znam točno - pritiskao mi je stomak od gore a dolje je nešto vrtio s  prstima user posted image Uglavnom mi je rekao da se to normalno zna raditi i da potiče trudove odnosno da doprinosi zrelosti poroda. Kaže da uvijek ne uspije a da se zna napraviti kad su žene u 42 tjednu ( ako sam dobro sve shvatila)

(Odgovor članu pako)
Neposredna veza do poruke: 141
16.2.2010 7:47:18   
curice
iskreno nikad čula za touser posted image

sretno i da iščekivanje brzo prođeuser posted image

(Odgovor članu mikihg)
Neposredna veza do poruke: 142
16.2.2010 7:49:35   
martina87
mikihg tako je meni doktor busio vodenjak na stolu kad sam se poradalauser posted image ozbiljnouser posted image nije bas ugodno ali saM OSJETILA OLAKSANJE KAD MI JE TO NAPRAVIO I TAKO PAR PUTA

PATRICIA-24.10.2009. 16:00 3460 g i 51 cm
KARLO-07.04.2012. 6:37 3350 g i 49 cm

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 143
   [Obrisani korisnik]
16.2.2010 7:54:06   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu martina87)
  Neposredna veza do poruke: 144
16.2.2010 7:55:36   
gljiva
Mikihg sretnouser posted image

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 145
16.2.2010 10:45:32   
MILLA
još malo...još malo...user posted image user posted image ....sretno 

mm & ja..18.12.2002.
Samuel... 30.12.2008.
Mila....???

(Odgovor članu gljiva)
Neposredna veza do poruke: 146
16.2.2010 11:07:03   
pako
Mikihg jel ima kakvih novosti?

(Odgovor članu MILLA)
Neposredna veza do poruke: 147
16.2.2010 14:44:13   
zozo1
Halo, meni je to isto upravo radila doktorica na pregledu. Nije me uopće obavijestila da će potaknuti trudove pa se ja šokirala. Gurala mi prste (otvorena 4 cm) i to dosta duboko, rastezala ušće maternice...... ja sam skoro vrištala kak me bolilo. Gledala mi i plodnu vodu. Sad me ostatak dana poboljeva u donjem dijelu trbuha i jedva se krećem s obzirom da me rasturila. Rekla mi da bi mogla danas ili sutra roditi ....... tek sad sam se prisjetila bolova prilikom poroda i još me veća frka user posted image

JAN, 18.12.2004.
FRAN, 19.02.2010.

(Odgovor članu mikihg)
Neposredna veza do poruke: 148
16.2.2010 15:02:46   
Domy

IZVORNA PORUKA: zozo1

Halo, meni je to isto upravo radila doktorica na pregledu. Nije me uopće obavijestila da će potaknuti trudove pa se ja šokirala. Gurala mi prste (otvorena 4 cm) i to dosta duboko, rastezala ušće maternice...... ja sam skoro vrištala kak me bolilo. Gledala mi i plodnu vodu. Sad me ostatak dana poboljeva u donjem dijelu trbuha i jedva se krećem s obzirom da me rasturila. Rekla mi da bi mogla danas ili sutra roditi ....... tek sad sam se prisjetila bolova prilikom poroda i još me veća frka user posted image

e sad si me posjetila kad sam ležala u bolnici na čuvanju trudnoče pa su isto tako ovim ženskicama sa odjela širili ušče maternice koje su bile pred porod i slabo se otvarale i njih je bolilo zapoludit...al mogu ti reči da im je to koristilo jer su se prilikom bolova još brže otvarale..

želim ti sve najbolje i da što bezbolnije prebrodiš sve te nedače..

(Odgovor članu zozo1)
Neposredna veza do poruke: 149
16.2.2010 15:03:59   
anuska08
CUREuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nika 26.08.2009.

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!