|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: još malo....
9.2.2010 16:13:45   
zozo1
Pa to i ja velim, otići ću da me pregleda i to je to, ne mislim tamo biti nekoliko dana bezveze, jedino da mi ne potakne porod ili nešto.  Ja se sad osjećam ok, sve mi je uredno, imam klinca od 5 godina doma, pokretna sam, kuham, peglam, perem ne mislim 5 dana ležati bezveze tamo. 

JAN, 18.12.2004.
FRAN, 19.02.2010.

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 101
9.2.2010 16:16:03   
ninolina
Pa to i ja velim, otići ću da me pregleda i to je to, ne mislim tamo biti nekoliko dana bezveze, jedino da mi ne potakne porod ili nešto. Ja se sad osjećam ok, sve mi je uredno, imam klinca od 5 godina doma, pokretna sam, kuham, peglam, perem ne mislim 5 dana ležati bezveze tamo.

pa naravno u svakom slučaju sretno i javi nekome ako slučajno ostanešuser posted image user posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu zozo1)
Neposredna veza do poruke: 102
10.2.2010 13:00:36   
mikihg
evo me opet od doktora - stanje uglavnom nepromijenjeno
I dalje jednako otvorena, ali kaže dr. malo zrelije, plodna voda blago mliječna, čep ispao jučer...
sad čekam i čekam, a ako ne bude ništa opet amnioskopija za 2 danauser posted image

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 103
10.2.2010 13:03:30   
gljiva
Ah slatko iščekivanje...

(Odgovor članu mikihg)
Neposredna veza do poruke: 104
10.2.2010 13:09:27   
ninolina
evo me opet od doktora - stanje uglavnom nepromijenjeno
I dalje jednako otvorena, ali kaže dr. malo zrelije, plodna voda blago mliječna, čep ispao jučer...
sad čekam i čekam, a ako ne bude ništa opet amnioskopija za 2 danauser posted image

joj ma još malo, a do tada uživaj u ovim zadnjim danima sa bebom u bušici

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu gljiva)
Neposredna veza do poruke: 105
10.2.2010 13:28:35   
adryosijek
sretno cure s bebama i da porod prode u najboljem reduuser posted image user posted image user posted image

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu lavica81)
Neposredna veza do poruke: 106
10.2.2010 16:06:49   
pako
Kako naziv teme JOŠ MALO...

Počela sam i ja odbrojavati dane! Sad sam 37+4,stvarno još samo malo. Otvorena sam za prst i nosim nisko tako da bi nam Mateo mogao doći i malo ranije. Evo jučer sam spremila torbu i sad samo čekam da nam miško zakuca na vrata.

Čekamo te Mateo, braco tata i mama!!!!

PATRICK 30.04.2008. 01:55h
MATEO 06.03.2010. 01:17h

(Odgovor članu adryosijek)
Neposredna veza do poruke: 107
10.2.2010 17:00:53   
zozo1
Tebi je danas termin ako se ne varam. Kod mene isto stanje, 3 cm otvorena, p voda mliječna, samo meni nije ispao čep. Isto čekam i čekam kao i ti....user posted image

JAN, 18.12.2004.
FRAN, 19.02.2010.

(Odgovor članu mikihg)
Neposredna veza do poruke: 108
   [Obrisani korisnik]
10.2.2010 17:01:36   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu zozo1)
  Neposredna veza do poruke: 109
10.2.2010 21:00:57   
mikihg
IZVORNA PORUKA: zozo1

Tebi je danas termin ako se ne varam. Kod mene isto stanje, 3 cm otvorena, p voda mliječna, samo meni nije ispao čep. Isto čekam i čekam kao i ti....user posted image

Ma to ćemo ja i ti brzo....lakše nam je čekat u dvoje ako ništa drugo, jel da? Drži se i držim ti fige, a svim curama koje bodre veliko hvala!!!

(Odgovor članu zozo1)
Neposredna veza do poruke: 110
10.2.2010 22:01:03   
MKata
Evo da se i ja javim. Danas mi je točno punih 36. tjedana, prst otvorena, beba nisko...dr kaže da neka izdržim još tjedan dana pa neka što više šetam user posted image

Inače, smatra me rizičnom trudnicom (iako je sada sve OK) i ona bi na inducirani porod oko termina. Mislim da ću za tjedan dana biti što više aktivna pa možda potaknem sve da krene prirodno...da bar...

Uh...

(Odgovor članu mikihg)
Neposredna veza do poruke: 111
10.2.2010 22:03:33   
Domy

IZVORNA PORUKA: MKata

Evo da se i ja javim. Danas mi je točno punih 36. tjedana, prst otvorena, beba nisko...dr kaže da neka izdržim još tjedan dana pa neka što više šetam user posted image

Inače, smatra me rizičnom trudnicom (iako je sada sve OK) i ona bi na inducirani porod oko termina. Mislim da ću za tjedan dana biti što više aktivna pa možda potaknem sve da krene prirodno...da bar...

Uh...

želim ti sve najbolj i da sve prođe dobro...

(Odgovor članu MKata)
Neposredna veza do poruke: 112
10.2.2010 23:23:58   
daniela 31
Sretno vam.

Tara,11.02.2009.
Naša najveća ljubav
Imamo 13 zuba

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 113
15.2.2010 9:41:27   
mikihg
Cure moje, evo ja danas službeno ušla u 42. tjedan a od trudova ni t...!!!
Više sam sva nervozna od čekanja i imam osjećaj da neću nikada roditi. Nemam nikakvih simptoma osim što mi je od sinoć lagani pritisak kao pred menstruaciju. Ali stvarno lagani da ga ignoriram....
Danas opet na amnioskopiju - po 4. put...user posted image

(Odgovor članu daniela 31)
Neposredna veza do poruke: 114
15.2.2010 9:43:34   
Krky
Nemoj ignorirat, to bi moglo biti TO! Može početi vrlo blago. SRETNOOO!

MAMA SA 6 ******

(Odgovor članu mikihg)
Neposredna veza do poruke: 115
15.2.2010 9:47:49   
Krky
Sretno vam bilo curke. Želim vam da što lakše rodite i konačno primite svoj "smotuljak" u zagrljaj. I još koji put pomazite škembić, uskoro ga neće biti...(joj kako mi fali taj divni period iščekivanja, mogla bih ja opet...)

MAMA SA 6 ******

(Odgovor članu Krky)
Neposredna veza do poruke: 116
   [Obrisani korisnik]
15.2.2010 9:47:57   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Krky)
  Neposredna veza do poruke: 117
15.2.2010 10:03:13   
zozo1
Mogu si misliti kak ti je, meni je termin 17.02. i luda sam već od čekanja.... simptomi cijelo vrijeme kao lagano pred menstruaciju ali ništa u nekim intervalima.... sutra opet ctg. Po noći doslovno gledam i više ne znam ni kaj bi razmišljala, ovu "noć" zaspala u pola sedam ujutro .... totalno sam u iščekivanju .... a 42 tjedna stvarno ne mogu ni zamisliti... svaka ti čast user posted image .

JAN, 18.12.2004.
FRAN, 19.02.2010.

(Odgovor članu mikihg)
Neposredna veza do poruke: 118
15.2.2010 10:10:01   
mikihg
a pa šta ću...nisam ni ja mogla zamislit jer sam očekivala da ću roditi i prije termina. Bebica mi je velika, kaže dr. da će imati 4 kg ( ja sam mala ). Mali je odlučio nabit kilažu prije nego izađe...ne razmišlja on kako je mami user posted image user posted image
Baš sam te se jutros sjetila - kažem ja da ću dočekati termin od zozo...tako će i bit...user posted image
Ali dug je još dan, ko zna....nadam se nadam

(Odgovor članu zozo1)
Neposredna veza do poruke: 119
15.2.2010 10:12:02   
m600
IZVORNA PORUKA: mikihg

a pa šta ću...nisam ni ja mogla zamislit jer sam očekivala da ću roditi i prije termina. Bebica mi je velika, kaže dr. da će imati 4 kg ( ja sam mala ). Mali je odlučio nabit kilažu prije nego izađe...ne razmišlja on kako je mami user posted image user posted image
Baš sam te se jutros sjetila - kažem ja da ću dočekati termin od zozo...tako će i bit...user posted image
Ali dug je još dan, ko zna....nadam se nadam

joj draga znam kako ti je...tako sam i jauser posted image user posted image user posted image user posted image
poludilaaaaaa čekajući....rodila sam 14 dana poslije terminauser posted image user posted image user posted image

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu mikihg)
Neposredna veza do poruke: 120
15.2.2010 10:14:30   
ninolina
sretno draga, svakako nekome javi ako kreneš još danasuser posted image
a valjda će skoro bebo mali

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 121
15.2.2010 10:14:39   
zaba
sretno user posted image

lucija je svjetlo u mom životu
07.05.2005.

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 122
15.2.2010 10:26:27   
mariola
Sretnooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu zaba)
Neposredna veza do poruke: 123
15.2.2010 10:34:45   
pako
joj draga znam kako ti je. To slatko isčekivanje.....u prvoj trudnoći sam čekala i čekala i tako prenjela dva tjedna,a  sada se nadam da ću roditi prije malo ili baš na termin jer mi je dosta teško i nemogu dočekati mrvicu. Svaki nelagodni osjećaj ja mislim evo sad će pa nikako!

PATRICK 30.04.2008. 01:55h
MATEO 06.03.2010. 01:17h

(Odgovor članu mikihg)
Neposredna veza do poruke: 124
15.2.2010 10:47:34   
zozo1
Krenut ćemo mi zajedno.... bude nam lakše user posted image user posted image user posted image
Prvo rodila u 37 tj, pa sad isto očekivala da će  malo ranije.... na vagu više ne želim ni statiuser posted image

JAN, 18.12.2004.
FRAN, 19.02.2010.

(Odgovor članu mikihg)
Neposredna veza do poruke: 125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!