|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: još malo....
8.2.2010 22:01:41   
gljiva
IZVORNA PORUKA: zozo1

Joj cure, sutra opet idem  u bolnicu na ctg, preled i pregled plodne vode. Sutra mi je punih 39 tjedana... više sam luda, ovi dani tako sporo prolaze, možda sutra ostanem .... svi već jedva čekaju

Sretno sutra

(Odgovor članu zozo1)
Neposredna veza do poruke: 76
8.2.2010 22:02:07   
doktorica
Sretno user posted image

Mamina maza najzločestije, ali najslađe biće na svijetu!

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 77
9.2.2010 11:51:21   
mikihg
u mene stanje ovako : jutros u dva navrata imala gusti želatinozni iscjedak, nešto kao žućkasto-smećkaste boje. Prvi put manje, a drugi put dosta...ne znam da li je to sluzni čep ili posljedica jučerašnje amnioskopije ?
Što vi mislite?
Drugih simptoma nemam - malo me zna probosti u donjem dijelu stomaka ali ništa značajno...termin mi je sutra

(Odgovor članu doktorica)
Neposredna veza do poruke: 78
9.2.2010 11:54:25   
leilany
IZVORNA PORUKA: mikihg

u mene stanje ovako : jutros u dva navrata imala gusti želatinozni iscjedak, nešto kao žućkasto-smećkaste boje. Prvi put manje, a drugi put dosta...ne znam da li je to sluzni čep ili posljedica jučerašnje amnioskopije ?
Što vi mislite?
Drugih simptoma nemam - malo me zna probosti u donjem dijelu stomaka ali ništa značajno...termin mi je sutra

joj mikihg ja ti nemam pojma...al zelim ti svu srecu posto je sutra termin
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu mikihg)
Neposredna veza do poruke: 79
9.2.2010 11:56:15   
osobno
Vjerojatno sluzavi čep, jer takav iscjedak nakon amnioskopije imaš odma, ili nemaš uopće. Samo bez panike, termin je samo neki okvir, nemoj se opterećivat.

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 80
9.2.2010 11:56:35   
ninolina
ja mislim da ti je to sluzni čep, joj još malo, navijamo s tobomuser posted image user posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 81
9.2.2010 12:02:29   
mikihg
IZVORNA PORUKA: osobno

Vjerojatno sluzavi čep, jer takav iscjedak nakon amnioskopije imaš odma, ili nemaš uopće. Samo bez panike, termin je samo neki okvir, nemoj se opterećivat.

moguće jer jučer nisam ništa imala...
Ne paničarim, čak sam poprilično smirena ( prvi porod pa ni ne znam šta me čeka ) ne bi me smetalo da krene user posted image ..uh, kad pomislim da ću brzo držati svoju bebicuuser posted image .
A vezano za rodilište...samo sam nekoliko cm viša od 160 pa ću vjerojatno imat problema kao i tiuser posted image . Torbu sam već spakirala pa je neću prazniti, valjda će mi stati sve u ormarić. Pola torbe su ionako ulošci pa ću njih vratit nazad ako bude malo mjesta

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 82
9.2.2010 12:03:52   
ninolina
javi nam svakako novosti, čekamo s tobomuser posted image

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu mikihg)
Neposredna veza do poruke: 83
9.2.2010 12:05:17   
leilany
mikihg a gdje ces roditi??

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 84
9.2.2010 12:05:21   
ejmama

Što vi mislite?

Meni je taj sluzni čep pukao cca 2tj prije poroda i taj dan sam imala trudove i mislila da ću brzo roditi ,a li su se navečer smirili. Tebi je termin blizu pa tako moguće je da će uskoro držatiuser posted image

H 07 E 09

(Odgovor članu mikihg)
Neposredna veza do poruke: 85
9.2.2010 12:07:17   
L.P.
Joj baš mi je drago,super što si smirena.Polako, kad bebač odluči da hoće van znat ćeš!!Sretno ti bilo i drži se,uskoro ćeš imati svog anđela u naručju a to je najljepši osjećaj na svijetu!!!user posted image

Nina rodjena 12.11.2006,
braco Marko 7.4.2009.
braco Ivan 2.5.2010.

(Odgovor članu mikihg)
Neposredna veza do poruke: 86
9.2.2010 12:14:20   
minnie
ja sam nakon svake amnioskopije imala iscjedak skoro cijeli dan a amnioskopiju sam radila 2 i pol tjedna svaki drugi dan

< Poruku je uredio minnie -- 9.2.2010 12:16:22 >

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 87
9.2.2010 12:20:47   
mikihg
IZVORNA PORUKA: minnie

ja sam nakon svake amnioskopije imala iscjedak skoro cijeli dan a amnioskopiju sam radila 2 i pol tjedna svaki drugi dan

a kakav ti je bio iscjedak?

(Odgovor članu minnie)
Neposredna veza do poruke: 88
9.2.2010 12:21:22   
mikihg
IZVORNA PORUKA: leilany

mikihg a gdje ces roditi??

U St - novo rodilište

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 89
9.2.2010 13:19:35   
osobno

moguće jer jučer nisam ništa imala...
Ne paničarim, čak sam poprilično smirena ( prvi porod pa ni ne znam šta me čeka ) ne bi me smetalo da krene user posted image ..uh, kad pomislim da ću brzo držati svoju bebicuuser posted image .
A vezano za rodilište...samo sam nekoliko cm viša od 160 pa ću vjerojatno imat problema kao i tiuser posted image . Torbu sam već spakirala pa je neću prazniti, valjda će mi stati sve u ormarić. Pola torbe su ionako ulošci pa ću njih vratit nazad ako bude malo mjesta

Ne nosi uloške jer zauzmu puno mista, oni ti daju kad rodiš jedan veeeliki, a ostalo ti može poslat muž, samo da na portu i kaže di si, u kojoj sobi, na kojem katu, a torbu uopće ne smiš imat torbe radi.(niko mi nije oga točno objasnit zaštouser posted image ).
Moj savjet:četkica i pasta, boca vode, keksići ili jabuka, vata(super je za čistit sebe i bebu) i šugoman mali.

< Poruku je uredio osobno -- 9.2.2010 13:20:20 >

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...

(Odgovor članu mikihg)
Neposredna veza do poruke: 90
9.2.2010 13:19:54   
zozo1
Hej, evo i mene. Otvorena 3cm, ctg uredan, plodna voda blago mliječna do čista (tak piše) , glavica nisko u zdjelici, beba se miče i baca non stop.... čekamo dalje user posted image

JAN, 18.12.2004.
FRAN, 19.02.2010.

(Odgovor članu mikihg)
Neposredna veza do poruke: 91
9.2.2010 13:22:00   
osobno

Hej, evo i mene. Otvorena 3cm, ctg uredan, plodna voda blago mliječna do čista (tak piše) , glavica nisko u zdjelici, beba se miče i baca non stop.... čekamo dalje user posted image

Sretno draga...takav je i meni bio nalaz dva dana prije poroda.user posted image

(Odgovor članu zozo1)
Neposredna veza do poruke: 92
9.2.2010 13:26:07   
pepeljuga

Sretno draga...takav je i meni bio nalaz dva dana prije poroda.user posted image

user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 93
9.2.2010 13:29:51   
cuba
takav je i meni bio nalaz dva dana prije poroda.[/quote]
user posted image user posted image i meni dan prije poroda tj tu večer točno u ponoć su me uvatili trudovi...

SRETNOOOOO!!!

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 94
9.2.2010 13:30:27   
L.P.

Super,još malo!Sretno i drži se!user posted image

Nina rodjena 12.11.2006,
braco Marko 7.4.2009.
braco Ivan 2.5.2010.

(Odgovor članu zozo1)
Neposredna veza do poruke: 95
9.2.2010 13:36:03   
sara.at
sretnooooo
ja sam jos daleko do mog termina al vec sad jedva cekam da drzim svoju bebicu u rukama user posted image user posted image

23.08.2010 andjeo mamin i tatin
Maleni Arian uljepsao nam Nas zivot

(Odgovor članu L.P.)
Neposredna veza do poruke: 96
9.2.2010 15:42:55   
zozo1
Sutra ujutro ima dogovoren uzv kod šefa ginekologije da pregleda položaj i veličinu bebe s obzirom da mojoj doktorici ne izračunava automatski težinu i duljinu bebe. Moja doktorica veli da bi mi beba mogla biti velika pa da ipak malo provjeri. Predložio mi je da bi me i ostavio u bolnici. Sve ovisi o sutrašnjem pregledu, inače u to me moj dragi tata uvalajo jer mu je taj šef neki frend. E sad me tek ulovila frka user posted image user posted image user posted image

JAN, 18.12.2004.
FRAN, 19.02.2010.

(Odgovor članu zozo1)
Neposredna veza do poruke: 97
9.2.2010 15:45:14   
natalijax
sretnouser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu zozo1)
Neposredna veza do poruke: 98
9.2.2010 15:47:35   
ninolina
Sutra ujutro ima dogovoren uzv kod šefa ginekologije da pregleda položaj i veličinu bebe s obzirom da mojoj doktorici ne izračunava automatski težinu i duljinu bebe. Moja doktorica veli da bi mi beba mogla biti velika pa da ipak malo provjeri. Predložio mi je da bi me i ostavio u bolnici. Sve ovisi o sutrašnjem pregledu, inače u to me moj dragi tata uvalajo jer mu je taj šef neki frend. E sad me tek ulovila frka user posted image user posted image user posted image

joj zozo sretno sutra a ako neće biti potrebe zašto ostati u bolnici?

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 99
9.2.2010 16:03:09   
lavica81
mikihg i zozo1 sretno sutrauser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!