|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   [Obrisani korisnik]
5.9.2010 23:12:30   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1026
   RE: SVEKR(I)VE
5.9.2010 23:15:39   
Gogule
user posted image user posted image user posted image  a jel bar bilo voća?Tvoja bar hoćeuser posted image  Moja se još nikad nije ponudila za ništa (mislim meni i paše al onako realno šta je to baka, nona, baba......... a ja mojoj mami zabranim da išta ispeče a ona ko ti više verzijauser posted image

< Poruku je uredio Gogule -- 5.9.2010 23:17:28 >

ROKO 20.10.2005.
KLARA 20.08.2009.

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 1027
5.9.2010 23:17:07   
mariola
Sveki ti je komauser posted image
ne mogu to ni zamisliti šta sve pišete o njima, meni je moja zlatnauser posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Neposredna veza do poruke: 1028
   [Obrisani korisnik]
5.9.2010 23:24:04   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu mariola)
  Neposredna veza do poruke: 1029
5.9.2010 23:24:58   
Wukovarka
IZVORNA PORUKA: cvrčak

Moja svekrva me tri dana zvala i maltretirala da će ona napraviti voćnu tortu. zvala i mm da bi ona napravila,ali da netko od nas dođe po nju.
I ok,mi pristali,ja danas odem po tortu i kada sam počela rezati skužim da je kupila tri gotove kore i namazala sa pudingom od vanilije. sve se raspadalo onako kako to obično bude sa gotovim kolačima.
poludila sam. Nije ni riječ rekla,a ja uvijek napravim i jednu voćnu jer znam da klinci to vole.
I ajd sad vi meni recite da je to normalno?

user posted image

Ja sam u zadnje vrijeme toliko blesava i ljuta i da mi tako moja napravi, ja bi fino tu tortu odnijela njoj i rekla da sam joj donjela da se malo zasladi user posted image

Neposredna veza do poruke: 1030
5.9.2010 23:26:55   
Gogule
sladila se ona al sigurno ne s voćnom nego barbie,user posted image

ROKO 20.10.2005.
KLARA 20.08.2009.

(Odgovor članu Wukovarka)
Neposredna veza do poruke: 1031
5.9.2010 23:27:48   
mariola
ma stvarno je grozna.drugi put napravi svoju za svaki slučaj a njenu samo njoj posluži a svoju ostalima. ma zbilja ne mogu vjerovati.user posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Neposredna veza do poruke: 1032
   [Obrisani korisnik]
5.9.2010 23:28:45   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu Gogule)
  Neposredna veza do poruke: 1033
5.9.2010 23:31:23   
Wukovarka
Vjerujem cvrči da jesu...

Jojjjj ja bih ju...ufffff...svima bih rekla kako se baka potrudila unuci napraviti tortu user posted image

Vjerujem da ti je prekipjelo...valjda nam je takav horoskop

Neposredna veza do poruke: 1034
8.9.2010 18:31:46   
Anoniman
ajme svašta!!! user posted image  pa takvu tortu bi i moja Paulina znala napraviti!

moja s. pravi samo torte i kolače od čokolade, s orasima, a ja u subotu pravila voćni kolač... naravno, komentar mm-a - "ja priznam samo čokoladne kolače s orasima, sve ostalo nisu kolači!" ma, reko, ajd u 3 pikse marmelade! glavno da na kraju sve uredno pojedeš i tražiš još! user posted image

Neposredna veza do poruke: 1035
12.9.2010 22:03:24   
natalijax
glava me boliiiiiiii,idemo iz šetnje,iz trgovine ili od nekog čim dođemo na kapiju trče van ko nespašeni,danas sam rekla mužu bog te jel moraju svaki put trčat kad mi dođemo odnekale,vidim da i njemu već ide na onu stvar,Neki dan me muž pitao jel bi htjela da idemo živit u vukovar kad dobijemo kredit,koliko sam se dvoumila da sad mogu otišla bi barem ih nebi morala gledat sveki dan

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1036
13.9.2010 8:19:29   
tiny
bolje da ja nista ne pisem o svojoj,mogo bo mi komp eksplodirati.user posted image

mjenjam potpis....

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 1037
13.9.2010 8:39:12   
tiny
ali sad ovo moram podjeliti s vama,zove mm sad da ja dođem na selo napraviti dorucak njemu i jos dvojici sto rade s njim jer njegova mama je jos pogubljena i ne moze ona to.sve sto treba uraditi je staviti vec nakrizano na stol i kasnije pokupiti u perilicu,ali ne zasto bi bilo jednostavno kad moze i komplicirano.lakse je meni sad sjesti u auto s malom zbog gluposti,pa oko podne opet kuci i u skolu.kako zna zajebavati kad je toliko pogubljena.user posted image jucer je rekla mm kako je ona bila sretna kad se udavala sto je imala svekrvu i sto je mogla zvati mama.mos mislit,to je bilo predbacivanje da ja ne znam cjeniti nju,kaze jednom,vidit ces ti kad ja umrem kako ce biti,sta ces onda,a ja njoj,ma ne znam ili cu metar strika il cu vene rezat,vidit cu.kao da je ona meni ikad ista pomogla.doduse,nece me imati ko zajebavati i razdvajati od mm.

mjenjam potpis....

(Odgovor članu tiny)
Neposredna veza do poruke: 1038
13.9.2010 8:40:07   
melaro
moja svekrva je extra, nema riječi za opisati takvu osobu, zato je svekar user posted image  ali dobro, poslije toliko godina braka naučila sam kako i sa njim izaći na kraj user posted image

(Odgovor članu tiny)
Neposredna veza do poruke: 1039
13.9.2010 14:33:27   
tiny
evo mene opet,bila ja na selu,svekrva sve 5 dok ne uđe mm u kucu,onda odjednom pocne da se krevelji,place ko luda,cim on iziđe ona normalna.on je njoj sigurno nabacivao da bi se vratio kuci,a ona sad koristi svaku priliku da ga zadrzi kraj sebe.ona stvarno nije normalna.ne mogu je gledati vise ni sekunde i cili dan nesto u basci radim samo da nju ne gledam.i ozbiljno sam razmislila,u nedjelju je M. rođendan i ako se on ne vrati do tada,ne mora se ni vracati,cak je razvod jedna od mojih opcija,a ako dođe do toga moze samo svojoj mamici zahvaliti.ja ne mogu i ne zelim vise ovako ziviti,znam da su to teske odluke,ali nemam vise izbora.pokupit cu i ja stvari i idem i ja kod svoje mame.

mjenjam potpis....

(Odgovor članu melaro)
Neposredna veza do poruke: 1040
13.9.2010 14:34:45   
pincirotvajler
user posted image user posted image user posted image user posted image
nemora odma razvod ali kod mame bogme odi

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu tiny)
Neposredna veza do poruke: 1041
   [Obrisani korisnik]
13.9.2010 20:37:33   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu tiny)
  Neposredna veza do poruke: 1042
13.9.2010 20:39:02   
Ninaa
Draga probaj se smiriti i porazgovarati s njime. Cvrčak preselio se jel je umro otac i ne može mamu ostaviti samu jel se boji da joj se nešto ne dogodi. Već su mu i sestre rekle da se vrati doma k svojoj obitelji ali on ne odustaje.

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

Neposredna veza do poruke: 1043
   [Obrisani korisnik]
13.9.2010 20:40:23   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu Ninaa)
  Neposredna veza do poruke: 1044
   RE: Svekr(i)ve
13.9.2010 21:22:26   
tiny
judi,judi,vratija se sime !!!!user posted image user posted image user posted image   od veceras spava kod kuce.

mjenjam potpis....

Neposredna veza do poruke: 1045
13.9.2010 21:24:34   
leilany
IZVORNA PORUKA: tiny

judi,judi,vratija se sime !!!!user posted image user posted image user posted image   od veceras spava kod kuce.

aj fala Boguuser posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu tiny)
Neposredna veza do poruke: 1046
13.9.2010 21:27:26   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: leilany

aj fala Boguuser posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 1047
13.9.2010 21:35:30   
cuba

ajde nek je krenilo na boljeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu tiny)
Neposredna veza do poruke: 1048
13.9.2010 22:46:19   
Anoniman
judi,judi,vratija se sime !!!!user posted image user posted image user posted image od veceras spava kod kuce.

user posted image user posted image user posted image user posted image

Cvrči, fina ta voćna torta!user posted image
Ne znam curke što da vam kažem, ja svoju ne vidim i ne čujem već godinama. Uopće mi ne fali. Kad sam upoznala mm-a mislila sam da je njegova mama najbolja žena na svijetu, naspram nje je moja mama bila nula jer joj je sve drugo bilo na prvom mjestu prijateljice, kavice.. Stalno sam slušala kako je nečije tuđe dijete bolje.. A eto onda sam jednog dana saznala istinu. Njezina snaha se pobrinula da mi kaže sve što mi je ova godinama pričala iza leđa. Ma krasne su to žene. Najbolje je što sam im oprostila, ali ih ne želim u svom životu. Tek sad kad imam svoje dijete znam što je važno.

(Odgovor članu cuba)
  Neposredna veza do poruke: 1049
13.9.2010 23:01:08   
CallamityJane

super draga, sad samo mudro i pametno user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tiny)
Neposredna veza do poruke: 1050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!