Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pravilno dobivanje na težini 1.4.2009 17:06:41
|
|
|
|
ivkica
|
Do 36-tog tjedna sam bila prava štreberica sve po školski a sada sam ipak otišla na 15+ ..još malo
|
|
|
|
RE: Pravilno dobivanje na težini 3.4.2009 10:34:25
|
|
|
|
zlato_tatino
|
ma jos malo Ivkica ...ne mozes pokupiti nesto puno u tako kratkom razdoblju do poroda...drzim ti fige
|
|
|
|
RE: Pravilno dobivanje na težini 3.4.2009 12:37:20
|
|
|
|
ivkica
|
Ma to se i ja nadam .. a nekako i nemogu jesti više kao prije, smanjen mi je kapacitet
|
|
|
|
RE: Pravilno dobivanje na težini 3.4.2009 12:47:31
|
|
|
|
ELISABETH
|
Uf... nadam se da ću i ja uskoro doći do smanjenog kapaciteta jer sam trenutno jama bez dna
|
|
|
|
RE: Pravilno dobivanje na težini 3.4.2009 12:59:27
|
|
|
|
ivkica
|
Oo.. hoćeš, samo i tu postoji rješenje , brzo sam ga otkrila ..manje porcije, manja prigrizanja kroz cijeli dan raspoređeno..
|
|
|
|
RE: Pravilno dobivanje na težini 3.4.2009 13:04:03
|
|
|
|
ELISABETH
|
super ideja!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Pravilno dobivanje na težini 4.4.2009 21:07:29
|
|
|
|
mama_80
|
Ja imam malo viska naime u 26 tj a brojim +13 kg a fino mi je papati...
|
|
|
|
RE: Pravilno dobivanje na težini 5.4.2009 14:12:12
|
|
|
|
zlato_tatino
|
Eh da i meni uvijek padaju neke lude ideje na pemat ,sto bih mogla jesti,a i manje se krecem jer ne radim ...mada pokusavam nadoknaditi kretanje s nekim svarima,ali i ne mozes,,,
|
|
|
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!