|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Krivi zagriz - da li ima rješenje?
7.9.2010 9:54:10   
Njofra
Zanima me može li se riješiti možda stavljanjem aparatića? Koliko šteti samim zubima krivi zagriz? Moju kčericu boli jedan dolje zub inaće svi zubići su joj bijeli uredni eh sad koliko ja vidim taj zubić malo kao da mu nema mjesta, ali to se kuži ak se dobrano zagledaš i pitala sam ju koliko joj smeta kaže da ju zna zabolit kad zagrize hranu. Onda sam si ja to nekako skopčala da mala ima možda krivi zagriz. Naravno to su moja nagađanja, ali zanima me..

mama

Princezica 13.11.1998.
i
Njofra 14.8.2006.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Krivi zagriz - da li ima rješenje?
7.9.2010 9:56:57   
Zvonki
Najbolje da je odvedeš ortodontu koji će ocijeniti treba li joj aparatić ili ne.

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu Njofra)
Neposredna veza do poruke: 2
7.9.2010 10:12:32   
Točkica28
pa kako ne
ja ga nosila zbog krivog zagriza... to ti je super rijestit jer je prevencija da se ne dobije paradentoza

Točka do točke točkica...
11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3
Naše sve <3 <3

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 3
7.9.2010 10:54:36   
CallamityJane
hm ne znam koliko ti ima malena, ali znam da mi je malena necakinja sa osam godina morala da nosi protezicu zbog dva prednja zubica sto su kao isto kvarili joj zagriz. Nosila je samo nocu i znam da je posto su bili mlijecni zubi vise puta morala da prepravlja tu protezicu ali je izdrzala i danas ima filmski osmijeh.

(Odgovor članu Točkica28)
Neposredna veza do poruke: 4
7.9.2010 11:14:55   
pincirotvajler
ja sam fiksni aparatić nosila od 16-19g, zbog "viška zubi",,te viškove su povadili pa su ostale rupe a aparatić je vuko ostale zube pa rupa više nema 

< Poruku je uredio pincirotvajler -- 7.9.2010 11:15:22 >

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 5
7.9.2010 12:55:33   
cuba
Obavezno kod zubarice da ona procjeni dali treba uputnica za ortodonta...ako nećeš privatno onda se dosta čeka na sam pregled, izradu aparatića a sam aparatić se nosi sigurno 2-3god....vidim da ti curka ima 12god a do 18god je besplatno pa nemoj previše čekati...

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 6
7.9.2010 17:25:17   
Njofra
Hvala Vam svima!user posted image

mama

Princezica 13.11.1998.
i
Njofra 14.8.2006.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 7
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Da li ste zagovornik kupovine mobilnih telefona djeci od 2, 3, 4... godina?

Oznake

Sve najbolje!