Njofra -> Krivi zagriz - da li ima rješenje? (7.9.2010 9:54:10)
Zanima me može li se riješiti možda stavljanjem aparatića? Koliko šteti samim zubima krivi zagriz? Moju kčericu boli jedan dolje zub inaće svi zubići su joj bijeli uredni eh sad koliko ja vidim taj zubić malo kao da mu nema mjesta, ali to se kuži ak se dobrano zagledaš i pitala sam ju koliko joj smeta kaže da ju zna zabolit kad zagrize hranu. Onda sam si ja to nekako skopčala da mala ima možda krivi zagriz. Naravno to su moja nagađanja, ali zanima me..
Zvonki -> RE: Krivi zagriz - da li ima rješenje? (7.9.2010 9:56:57)
Najbolje da je odvedeš ortodontu koji će ocijeniti treba li joj aparatić ili ne.
Točkica28 -> RE: Krivi zagriz - da li ima rješenje? (7.9.2010 10:12:32)
pa kako ne ja ga nosila zbog krivog zagriza... to ti je super rijestit jer je prevencija da se ne dobije paradentoza
CallamityJane -> RE: Krivi zagriz - da li ima rješenje? (7.9.2010 10:54:36)
hm ne znam koliko ti ima malena, ali znam da mi je malena necakinja sa osam godina morala da nosi protezicu zbog dva prednja zubica sto su kao isto kvarili joj zagriz. Nosila je samo nocu i znam da je posto su bili mlijecni zubi vise puta morala da prepravlja tu protezicu ali je izdrzala i danas ima filmski osmijeh.
pincirotvajler -> RE: Krivi zagriz - da li ima rješenje? (7.9.2010 11:14:55)
ja sam fiksni aparatić nosila od 16-19g, zbog "viška zubi",,te viškove su povadili pa su ostale rupe a aparatić je vuko ostale zube pa rupa više nema
cuba -> RE: Krivi zagriz - da li ima rješenje? (7.9.2010 12:55:33)
Obavezno kod zubarice da ona procjeni dali treba uputnica za ortodonta...ako nećeš privatno onda se dosta čeka na sam pregled, izradu aparatića a sam aparatić se nosi sigurno 2-3god....vidim da ti curka ima 12god a do 18god je besplatno pa nemoj previše čekati...
Njofra -> RE: Krivi zagriz - da li ima rješenje? (7.9.2010 17:25:17)