|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  83 84 [85] 86 87   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Zimske bebe 2015/2016
23.1.2016 17:09:45   
Danira
Hej evo i mene luda sam od tog previse mlijeka,mali se najede i jos svaka 3 sata izdojim po 150ml valjda se bude unormalilo pa nebudem se valjda tak izdajala jos dugo,uzasno sam iscrpljena,mala danas s njih 15 je kod mojih slavila rockas,a doma slavi sutra s odraslima,vec mi je dosta festa.zivim za dan kad cu se naspavatiuser posted image

(Odgovor članu baby20)
Neposredna veza do poruke: 2101
24.1.2016 11:42:06   
Kazimira
Heej zene, evo me napokon user posted image

Bili jucer kod sveki, vodili ih u prirodoslovni muzej....obozava sinek ici tamo user posted image

Nadam se da klinci sutra idu u vrtic, smrklje cure al nek idu I bore se s njima user posted image

Baby moja 'gda' negdje od 5 mj nabubrila I rascvjetala user posted image user posted image user posted image

Joj spuzvice nadam se da bu krenulo dobro s dojenjem jos pogotovo ako ima mljekeca, drzimo five user posted image Ja sam bez problems dojila, ali uvijek je tih par tjedana da se sve ustabili, biti ce to super 😊

Danira valjda bu doslo mirnije vrijeme da se malo odmoris user posted image

Lidac jel se mazite? Jel jos zucko?

Jezic kako je nasa mala Lucija?

Pusa svima user posted image

....stigao nam Kaspi.....pa Vili....pa Bal.....

Where love is, no room is too small <3

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 2102
24.1.2016 18:21:32   
lidac0605
Ojla,cure user posted image

Kazić,nismo više žuti,dečec papa ko veliki i piški i kaka isprao se taj grozni bilirubin,hvala Bogu...dala mi je straha nekaj ta žutica user posted image ...sad se kupamo svaku večer,nije da mu se nekaj sviđa-čitaj dere se iz petnih žila user posted image ,al eto da uvedemo neku rutinu...danas smo skužili da po danu neće bit gore u kindaću-znači najede se,zaspi mi na ramenu,stavim ga u krevet i samo kaj sam došla dole on se već dere,a ja moram kuhat...i niš,ja ga stavila u viper,na pult u kuhinju i spava dijete dalje ko veliko ,a u kuhinji i raadio svira i napa radi i ja rondam i stalno nekaj neko priča i eto,to mu se valjda više sviđa prek dana user posted image i cijeli dan je danas s nama dole u viperu i spava ko top,samo se zbudi za jest,a gore je stalno cendral...eto,tak mali a već zna user posted image

Danira,ti si ko tvornica mlijeka user posted image ...budi sretna,jooooj kaj bi ja dala za to mlijeko u cicama user posted image ...

Ostale,di ste?Kak ste?

Perlice,mislim na tebe user posted image user posted image

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 2103
24.1.2016 18:23:21   
lidac0605

user posted image

user posted image ZIMSKE BEBE-TERMINI user posted image

user posted image Jezic123 - 14.12.2015 user posted image 26.11.stigla Lucija user posted image

user posted image SpužvaBobica - 08.01.2016 user posted image 12.01.2016.stigla Ema user posted image

user posted image lidac0605 - 21.01.2016 user posted image 05.01.2016.stigao Mauro user posted image

user posted image baby20 - 10.02.2016 user posted image

user posted image
Danira - 10.02.2016 user posted image 29.12.stigao Dominik user posted image

user posted image Tina1610 - 10.02.2016 user posted image

user posted image Jagodica13 - 19.02.2016 user posted image

user posted image Hope23 - 20.02.2016. user posted image

user posted image perlica55 - 28.02.2016 user posted image user posted image user posted image

user posted image Kazimira - 02.03.2016

user posted image
Vilić zuba - 06.03.2016 user posted image

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 2104
24.1.2016 18:24:52   
lidac0605

user posted image PREGLEDI user posted image

user posted image SIJEČANJ user posted image

baby20 - utorak,26.01.

user posted image VELJAČA user posted image

Hope23 - ponedjeljak,01.02.

Vilić zuba - utorak,02.02.

Neposredna veza do poruke: 2105
25.1.2016 8:48:09   
Lisica Mica
IZVORNA PORUKA: Danira

Hej evo i mene luda sam od tog previse mlijeka,mali se najede i jos svaka 3 sata izdojim po 150ml valjda se bude unormalilo pa nebudem se valjda tak izdajala jos dugo,uzasno sam iscrpljena,mala danas s njih 15 je kod mojih slavila rockas,a doma slavi sutra s odraslima,vec mi je dosta festa.zivim za dan kad cu se naspavatiuser posted image

Danira, oprosti šta se miješam, ja sam sa topica Ljetne bebe 2016., ali tu i tamo malo ćirnem i druge topike di vidim da se piše (cure nadam se da vam ne smeta, ako smeta recite).
Htjela sam ti nešto predložiti. Sike, cice iliti (.) (.) su kao protočni bojler, koliko ti trošiš toliko se stvara, mislim da bi trebala prestati izdajati nakon podoja. Onoliko koliko beba pojede joj je dosta. Ono šta izdojiš poslije tijelo si navikla da proizvede, a to mu ne treba. Ono misli da treba za bebu jer ti izdajaš.
Malo po malo trebala bi prestati sa izdajanjem nakon podoja. Znam da je to lako reći,a ne tako lako učiniti jer je taj osjećaj prepunjenosti grozan. Probaj staviti list kupusa (ne duže od dva sata i ne preko bradavice) nakon podoja ili hladni oblog. Probaj svaki dan izdojiti sve manje i manje dok na kraju skroz ne prestaneš. Beba će "navući" točno koliko njoj treba.
Možeš nazvati i Roda SOS telefon za dojenje(lako je pronaći broj na internetu), to su jako stručne žene i pune iskustva koje će ti pomoći.
Oprosti na upadu. Puno sreće i čestitam na bebici!!

< Poruku je uredio Lisica Mica -- 25.1.2016 8:49:38 >

Vanja...14.01.2010.
Vice... 24.06.2016.

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 2106
25.1.2016 11:04:04   
lidac0605
Danira,slažem se s Lisicom...i ja sam ti htjela to reć,al nisam,mislim da me krivo ne shvatite,da ja nedojilja solim pamet o dojenju...al sam medicinar i u teoriji znam sve o dojenju,samo kaj ne funkcionira kod mene u praksi...
Moraš se izdojit samo do olakšanja,ne skroz jer ak se skroz izdojiš tolko ćeš i proizvest,pa i više do idućeg podoja...ak se izdojiš samo do olakšanja svaki put,svaki dan,uravnotežit će ti se ponuda i potražnja nakon par dana sa Dominikovim potrebama odnosno s tim kolko on pojede...

Mi danas obavili prijavu za Maura,dalje muž hopsi za papirima user posted image ..

Baby,si još 2u1?Sretno sutra na pregledu user posted image

< Poruku je uredio lidac0605 -- 25.1.2016 11:07:25 >

(Odgovor članu Lisica Mica)
Neposredna veza do poruke: 2107
25.1.2016 11:44:16   
Danira
Lisica mica,lidac hvala na savjetima,danas je vec puno bolje,bila sam stavljala listove kupusa i pomogli su.mali je lijepo uspio ispraznit siku.nisam se izdajala od jucer navecer,tak da sam bas sretna,jer ono je bilo grozno.bila nam maloprije patronazna dominik tezak 2480 g,dug 51 cm,u petak nam bude mjesec dana,kak vrijeme leti.
Lidac i moj voli spavat u kolicima,a kimbacu ne,tak da preko noci spava s menom i mm.kazic jel su klinci u vrticu?
Baby kako si?
Curke ostaleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 2108
25.1.2016 13:09:15   
baby20
Tu sam, tu sam, jos u komadu user posted image
Sinoc mi je mm napunio kadu sa toplom vodom pa smo se na kraju skupa kupali (kada je hidromasazna za dvije osobe, fantazija za kupanje, al je zato koma za ciscenje user posted image ) tako da smo uzivali do pola 1, jer je lelica zaspala tek oko 11. user posted image . Od kako sam ostala trudna, bojala sam se palit ju, al sad kad bi svaki cas mogla rodit, treba iskoristit vrijeme za opustanje. Starija curka je kod bake, do sutra, tako da definitivno danas imam odmor za živce user posted image , ova malena mezimica se samo mazi user posted image

Vidim da vasi decki lijepo napreduju user posted image i za Maura i za Dominika, puse vam saljem!
Sutra naravno javim izvjestaj!

Eh jos nesto, jutros me muz razveselio, ustvari njegov šef. Kad sam isla rodit lelicu pred 15mj mm nije mogao dobiti ni jedan slobodan dan da nas ispelja iz bolnice (sef mu namjerno nije dao slobodno), a jutros kad ga je mm nazvao i rekao mu da ce uzet godisnji ili bolovanje sam da bude sa nama, ali i da pazi na lelicu jer ona kod bake ne zeli spavat, kaze mu sef da uopce nema problema, da ima pravo biti 4 dana doma +jos tjedan godisnjeg! Uff... Bas sam happy, jer me najvise mucilo kaj bi s lelicom ako bi mm moral radit.

23.04.2011.-LARA, mamina i tatina sreća najveća <3
12.10.2014.-LEA, naša malena mrvica <3
12.02.2016.-LEO, stigao nam princ <3

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 2109
26.1.2016 8:51:40   
lidac0605
Jutro,cure user posted image

Baby,sretno danas na pregledu,javi novosti user posted image ...mi smo se već družili u tim tjednima user posted image ...držim fige user posted image
Super za muža,mm je isto bio 10 dana doma i super da je,kuhao je ručkove i radio sve po kući te prve dane,ja ne znam kak bi da sam bila sam jer je malac ono bil stalno na cicama pa sam se izdajala i tak ukrug,niš drugo nisam ni radila...

Danira,nikad mi nije bilo jasno kak se to nedonoščadi računa starost?Znam da ima ono prilagođena dob i još neka,jel?I koja se onda gleda user posted image ...pitam,baš me zanima,a ne znam to...
Dominik super napreduje user posted image

Kazić,di si?Idete u vrtić?

Jagodice i tvoj termin je iza ugla user posted image ...ajmo,zimske bebuške user posted image

Ste vidle najezdu muškića na proljetnima user posted image ...ova godina je muška izgleda user posted image

< Poruku je uredio lidac0605 -- 26.1.2016 8:54:34 >

(Odgovor članu baby20)
Neposredna veza do poruke: 2110
26.1.2016 9:01:23   
danery
jutar,samo da vam mahnem,i mamicama i user posted image i user posted image user posted image

vidim kod vas veselo,svaka svoje brigice ima....dok vaši već u šetnjama budu,naši će tek kao pilići početi virkati van user posted image

mda,lidac,što kžeš,kod nas navala pišulinaca user posted image vi ste se ipak fino podijelile,pa možda koji proljetni zet u budućnosti potraži snajku među zimčicama user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

Neposredna veza do poruke: 2111
26.1.2016 9:30:07   
Jagodica13
Jutro cure user posted image kako ste? Ja pospano, od pola sedam budna al se nemogu nikako pokrenuti ni kava nije pomogla...

Baby sretno danas user posted image i super što će muž biti doma user posted image
Mislim da će i moj tako uzeti godišnji i biti sa nama doma, iako će i bake pomagati, al draže meni da je on sa nama user posted image

Danira user posted image za Dominika samo nek tako i nastavi

Lidac jesam se nasmijala kad si rekla da se Mauro derao iz petnih žila za kupanje, znam da će i moj tako user posted image , al se nadam da će htjeti spavati u krevetiću
Uh da i moj termin iza ugla, i sve se mislilm da moj dečko neće čekati termin nego doći malo ranije, iako dr. stalno govori da je vjerojatno da čak tjedan dana nakon termina (19.) jer tako vodi trudnoću zbog moje menstruacije, koja nije uvijek bila točna...već sam ionako otvorena do unutarnjeg ušća i sve više pritisak osjećam dolje, da se nekad jedva ustanem, i nemogu šetati ako trbuh nepridržavam odispod..
Jučer škicnula na proljetne kad tamo sami muškići user posted image nek se sve bebuške rode žive i zdrave user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 2112
26.1.2016 10:02:27   
lidac0605
Jagodice,moji su se svi derali ta prva kupanja user posted image ...a kaj se tiče poroda,ja sam svoju curku prenesla 12 dana ,a dečki su mi se svi ranije rodili-10 dana,25 dana,5 i 16 dana prije user posted image ...s tim da su ovi dva zadnji bili inducirani porodi...
Kak god samo nek se svi rode živi i zdravi user posted image

Danery,organizirat ćemo nogometni kup za koju godinu user posted image proljetni vs. zimski dečki user posted image

(Odgovor članu Jagodica13)
Neposredna veza do poruke: 2113
26.1.2016 10:08:35   
danery
mooože,samo moram naći nekoga da dijete pouči nogošu,ovaj moj nije baš neki genetski bazen obilja kad je spretnost u pitanju,iščašio je koljeno igrajuć badminton user posted image user posted image user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

Neposredna veza do poruke: 2114
26.1.2016 10:15:28   
Jagodica13
I ja kažem samo nek sve bude u redu, da se svi rode živi i zdravi, jedva čekam da se napokon upoznamo user posted image
E da vas pitam, jeli koja od vas koristila široko povijanje? Znam da u bolnici to ide, al netko kući više nestavlja široki povoj...

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 2115
26.1.2016 10:19:00   
Kazimira
Bok zenske....nemam bolje za nis, u nekom sam laganom bluesuuser posted image

Danas klinci naaaaaapokon u vrticu I moram po njih, bas me zanima kak bum se pokrenulauser posted image
Bole me kukovi, pipi kosti, leda.....to nisam prosla s prve dvije trudnoce I bas sam koma.

Baby sretno! Super za muzica.
Meni proslo put bila malo sveki jer je mali bio 18 mj I nije isao u vrtic....kad se sjetim, bio je divan, nikad ali nikad nije pokazao ljubomoru prema bebi, kad sam dojila sjeo bi iza mene, cupkao mi rep I cicao svoju donju usnu user posted image A onda jos I moja mama uzela godisnjeg, a zivimo u istoj kuci....uzivancija.....mm I kad radi I kad ne radi uvijek na raspolaganju user posted image

Idem malo peglati I prati ves user posted image

....stigao nam Kaspi.....pa Vili....pa Bal.....

Where love is, no room is too small <3

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 2116
26.1.2016 10:33:02   
lidac0605
Jagodice,kaj je najbolje,u bolnici ti ne povijaju široko,al ti svima za doma preporučuju široki povoj do uzv kukova...ja povijam svoga široko,fino ga to grije sad dodatno,da mu nije zima...ove ljetne sam povijala možda 2,3 tjedna jer mi ih je bilo žao po tim vrućinama pacat u tim silnim krpetinama...

Kazić,suosjećam sa tobom i bolovima...ja već zaboravila na njih,al znam da onaj dan kad sam rodila sam ujutro rekla mužu-pošto smo išli na redovnu kontrolu-ak mi ponude da rodim,ak sam već dosta otvorena,da pristajem odma jer ne mogu više trpit bolove user posted image ..to su leta Kazić,leta user posted image nemremo više ko prije par godina podnijet puno stvari user posted image

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 2117
26.1.2016 17:55:54   
baby20
Evo me curke još uvijek 2u1 user posted image
Skicnul je picolog samo u gospođu, veli da se stanje nije puno promjenilo u tjedan i pol, sad sam prst i pol otvorena (bila prst)!
Javim se sutra. Sad me curke gnjave.

23.04.2011.-LARA, mamina i tatina sreća najveća <3
12.10.2014.-LEA, naša malena mrvica <3
12.02.2016.-LEO, stigao nam princ <3

Neposredna veza do poruke: 2118
26.1.2016 18:21:06   
lidac0605
Hej,Baby,znači dečecu se nejde još van user posted image ...ajd nek mu bude,strpljivo ćemo ga čekat user posted image
Bitno da je sve ok user posted image

(Odgovor članu baby20)
Neposredna veza do poruke: 2119
26.1.2016 20:38:51   
Danira
Curke,evo me konacno.
Baby znaci jos nis,nece mali misek jos van.user posted image
Jagodice ja nisam ni jedno siroko povijala,a sad kod otpusta sam pitala vele ne do uzva kukova pa oni ce vam reci,malo bezveze al nek im bude.
Kazimirauser posted image bas mi te zao,probaj odmarat vise,pa ti mozda bude lakse.i mm je uvjek na raspolaganju nista mu nije tesko,pogotovo nakon toga kak se sve to izdogadalo i tak dugo nismo nikad bili razdvojeni.
Perlice jel si bar malo bolje?
Lidac moj ti se decec bas voli kupati,uziva biti gol.kod nedonoscadi se racuna dob od kad se rodi,jedino za dohranu se racuna recimo tih mjesec i pol manje.sa 2 godine se vise ne primjecuje razlika,mada sve je to individualno.
Moje cike su se konacno unormalile,tak da super.
Danas sam puno finih stvari kuhala tak da sam se i ja vratila u normalu.user posted image
Jezic kako ti i lucy?
Pozdrav i puse bebicamauser posted image

Neposredna veza do poruke: 2120
26.1.2016 21:36:55   
lidac0605
Danira,ajde fino da si se cicke smirile i proradile kak treba user posted image ...hvala za pojašnjenje računanja starosti za nedonoščad user posted image ,baš me zanimalo...evo ja ležim uz svog mini muškarca koji blaženo spava..malo ću i ja ubit oko,moramo jest tek oko ponoći.Danas se mrrrrrvicu manje derao za kupanje user posted image ,bu se on naučil user posted image

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 2121
27.1.2016 9:03:00   
lidac0605
Zimske curkeeee,jutrooo user posted image

Ajmo,zamrijet će nam tema...kako smo ,kaj ima,žalite se malo user posted image

Ja evo kafendišem,moj šef je na stolu pored mene,u viperu user posted image ...slaže face neke čudne,meškolji se,mislim da je kakanje na pomolu user posted image ..nisam ni rekla kak sad otkad jede ovaj Hipp bez probiotika kaka 2x dnevno...od onog je kakal stalno...nemreš vjerovat

Neposredna veza do poruke: 2122
27.1.2016 10:05:09   
Vilić zuba
Jutro mamice i mamice to be,

di ste kupile spavacice za dojenje/bolnicu?

1. AIH lipanj 2015 user posted image

Neposredna veza do poruke: 2123
27.1.2016 13:17:33   
Jezic123
Hej mamice I jos par trudnica evo I mene malo.

Lidac evo da se ponasa I pohvalim.
Jucer vam pocnem pisati I zovu iz vrtica da Mali IMA temp. 38,5 I and nije mi tesko po njega. Evo danas cijelo dopodne 37,5,sada spava pa cemo vidjeti poslije spavanja.
Jucer bila s Lucijom kod doktorica I IMA 4980 g I 56 cm. Dobila neko Novo cjepivo 6 u1 koje se do sada kupovalo. Pa moramo stavljati obloge na ubod,ali za sada je OK.

Kada to lidac ides kod pedijatrice s malim?

Danira ste vi vec bili na prvoj kontroli?

(Odgovor članu Vilić zuba)
Neposredna veza do poruke: 2124
27.1.2016 13:22:07   
Jezic123
E da Danira kukici su nam is to ok.
Kakala Lucija proslo tjedan nakon sest dana sto je napredak. Do tada ninje kakala ispod 10 dana nikako. Sada joj je 4 Dan bez stolica. Moj lidac blago tebi sto tvoj malisa tako fino kaka I moj je tako kakao po 2 puta dnevno. A sada Dane brojim do kakice user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Jezic123)
Neposredna veza do poruke: 2125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  83 84 [85] 86 87   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  83 84 [85] 86 87   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:

Oznake

Sve najbolje!