lidac0605
|
Ojla,di ste zimskice?Spavate zimski san? Baby,si još u komadu? Danira, za Dominika i sređenu cicku ,super napreduje ... Kazić,a di si ti? Jagodice, za uredan pregled ... Mi smo ok...više se ne izdajam-čitaj,nemam kaj-muzem tu sirotinju da bi nakon 40 min dobila 5 ml tak da je moja priča o majčinom mlijeku neslavno započela i završila,ko i sva 4 puta prije ovog ...žao mi je,ko i svaki put,al to je izgleda kod mene "mission imposible"...kaj je,tu je... Uglavnom,kad smo krenuli s dohranom ja uzela Hipp 1,ko i sa svima,još uzela taj neki noviji Combiotik,sa probioticima i prebioticima,da bi sad pratila malca par dana i skužim kak mu se fest pretače po trbuhu kad se najede,on se neki put i ljuti,izvija,ko da ga frče i kakao mi je po 7,8x na dan,kaj mi je malo preveć za bebu na ad mlijeku.I jučer ja muža poslala u Muller,ja reko kupi obični Hipp 1,možda mu smetaju ti probiotici...i od jučer navečer papa obični,dijete se preporodilo,nit mu se pretače po trbuhu,nit se izvija...eto,ja mislila taj je bolji,kad ono šipak-možda se taj daje kad dijete ne može kakat,ne znam.Uglavnom,od jučer je kakao 2x i to mi je sad ok. Jučer smo se prvi put kupali-naravno,da se derao iz petnih žila ...u pon ga idemo prijavit pa će mm krenut dalje za papirima...