|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  79 80 [81] 82 83   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Zimske bebe 2015/2016
8.1.2016 18:35:50   
Danira
Hej cure moje,evo da vam se malo javim.
Lidac kak je domeka,kaj kazu klinci na bracu?
Hope dobro dosle ti iuser posted image
Kazic bome tvoj bebac je vec sad veci od moguser posted image .
Spuzva ima da nracne duznosti obavljas poslije svakog obroka i brzo bu ema vaniuser posted image
Jezic user posted image tebi i djecici.
Ja sam se super oporavila,skinuli su mi skroz terapiju za tlak,rez ne boli.ostala sam u bolnici i dalje s dominikom,danas sam ga 2x dojila i super papa,bas sam sretna da je poslije kise mi zasjalo sunce
Tezak je1860g u pon ili uto ide van iz inkubatora.tu je sve osoblje jako ljubazno i spremno pomoci.pusauser posted image iuser posted image

(Odgovor članu Jezic123)
Neposredna veza do poruke: 2001
8.1.2016 22:59:21   
Hope23
Hvala vam cure na dobrodoslici user posted image 😄

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 2002
9.1.2016 10:04:54   
SpužvaBobica
Hej curke kako ste? Ja sam bas nekako lose spavala.. Ali evo laganini se budim user posted image

Lidach super da idete domeka, bas mi je drago da Mauro super napreduje i da su vas pustili!
Hope dobrodosla ti nama i neka sve bude super!!
Danira i vi lijepo napredujete!! Jel doslo mlijeko? Te boli dok beba doji?
Kazic kako ste vi svi? Pocele i gripe pa se pazite!
Jezic kako je Lucija? Jel imate vec neku svoju rutinu?
Ostatak curki kako ste? Jel bebice rastu?!

Ja sam jucer bila na pregledu u rodilistu, sestre "ljubazne" kao raskuhane carape ali dobro, bar je doktorica bila super. Plodna voda mlijecna, cerviks se smeksao i ja se cak prst otvorila. Hehe ipak mogu ocito. U srijedu idemo opet na pregled pa cemo vidjeti kaj se dogada. Beba ima oko 3500gr, za duzinu mi nisu nista rekli. Prekontrolirali sve i rekli da je ok. Valjda bude i kod nas nesto kroz 10ak dana user posted image

Puse!

(Odgovor članu Hope23)
Neposredna veza do poruke: 2003
9.1.2016 10:32:17   
Danira
Hej curke,pa di ste nestale?ja bum doma dosla ko nova,odmorna.user posted image u noci dam 2x dojila svojeg misica i po vagi je dosta pocicao,tezak 1900g.spuzva sad su cike super,ne bole
A mlijeka imam da mou opg otvorit svaka 2.5 sata po 150 ml.user posted image

(Odgovor članu SpužvaBobica)
Neposredna veza do poruke: 2004
9.1.2016 10:33:56   
Danira
Spuzva user posted image za otvaranje,nitno da je krenulo,brzo bu to.user posted image

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 2005
9.1.2016 10:46:20   
lidac0605
Danira,pošalji meni pola,ja nemam user posted image
Jučer dohrana 2x,danas već 1x...sad kao nekaj malo ima al tolko mi je već prožvako bradavice da već imam fobije kad vidim da traži jest,od onog prvog povlačenja user posted image ...mažem s lanolinom al grozno kak peku i bole.To je to njihovo forsiranje dojenja u rodilištu i rooming in...mislim ne dobije svaka žena mlijeko u isto vrijeme,eto meni sad tek nekaj nadolazi kad je on već bradavice ruinirao sa sisanjem na suho user posted image

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 2006
9.1.2016 13:00:46   
Kazimira
Heej...

Jezic znali su ga prdeci zezati, nekad sam mu masirala trbuh i malo nogice stiskala da prdne...
Kako je Lucija? user posted image

Joj Lidac, nadam se da bu brzo proslo to s cicama....ja sam mazala s onim Purisan, tak nekak, i ne mora se brisati moze beba na cicu......
Fala Bogu meni je mlijeko uvijek brzo dolazimo i svaki put sam preduhitrila upale, vec u bolnicu sam ih dro_pila pod tusem i izdajala po malo......naslusala se prica o mastitisu i neeeeee hvalaaa, druzila se ja stalno s curkama user posted image

Danira eto bebe dosle na istu kilazu user posted image

Ozdravi smo, da kucnem od drvo, u ponedjeljak krece vrtic i odmah skidam robicu s tavana dok sam sam da to sredim....nadam se da nas ne bu ta gripa..,is is od bas user posted image

Spuzvice jos malo i eto princeze user posted image

user posted image

< Poruku je uredio Kazimira -- 9.1.2016 13:04:45 >

....stigao nam Kaspi.....pa Vili....pa Bal.....

Where love is, no room is too small <3

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 2007
9.1.2016 13:19:10   
Danira
Lidac cura neka s menom u sobi ona je 4dana tu i tek joj je sad mlijeko pocelo dolaziti mali vec dosta izgubio na kilazi,a oni forsiraju,a mlijeka ni od kud.user posted image
Lidac mogla bi komotno ti poslati imam mlijeka ko u prici al zato sam prosla 3dana muke i boli uzasne.
Kazic drzim fige da nebudete nubini.
Moj misek popapa po 20 ml.i prije i nakon dojenja ga vazu,tak da znaju kolko je popapao
user posted image

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 2008
10.1.2016 18:29:25   
lidac0605

user posted image PREGLEDI user posted image

user posted image SIJEČANJ user posted image

Vilić zuba - utorak,12.01.

baby20 - četvrtak,14.01.

Hope23 - ponedjeljak,18.01.

Kazimira - četvrtak,21.01.

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

Neposredna veza do poruke: 2009
11.1.2016 14:56:23   
Danira
Hej mamice,trudnice kako ste mi?
Ja sam vam vec 19 dana u bolnici,vec sam se naviknula,s terapije za tlak su me skroz skunuli,osjecam se super,odmorno.
DOMINIK je tezak 1930g,danas su ga izvadili iz inkubatora,dojim ga popapa po 40/45mililitara,bas sam sretna da je sve u redu.sad malo stoji na kilazi jer samo cica,nema infuzije,lipida,tak da je to super.pedijatri jako zadovoljni s njim kazu normalna beba,samo manja,slici na mm i bas mi je to super,jer ovo dvoje mu ni malo ne slici.user posted image

Neposredna veza do poruke: 2010
11.1.2016 18:38:51   
baby20
Curke pa di ste nestale? user posted image

Danira, bravo za Dominika, samo on neka fino papka maminu ciku i brzo ce se ići doma maziti s tatom i bracom i sekom!

Lidac, jel ti došlo mlijeko? Kako ste vas dvoje?

Jezic, kako Lucija? Koliko ste teske sada?

Tina, kakvo je stanje sa plodnom vodom?

Hope, dobro nam dosla!

Spuzvica, ima li novosti kod tebe?

Kazic, kakvo je kod tebe stanje? Kako je protekao dan u vrtiću (napokon)user posted image

Kod mene nista novo! Kontrakcije su sve češće i jače, vidjet ćemo u četvrtak kaj bu gin rekao! Jedan dan sam ful puna energije, a onda drugi dan ne mogu ništa, vise ne znam jel to normalno ili ne?!
Puse svima!

23.04.2011.-LARA, mamina i tatina sreća najveća <3
12.10.2014.-LEA, naša malena mrvica <3
12.02.2016.-LEO, stigao nam princ <3

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 2011
12.1.2016 8:05:36   
Danira
Jutro cure!rekli nam danas da u petak bi mogli mozda domeka ici,al ne nadam se previse.malo da vam se pohvalim,isla sam se izvagati i otislo mi 10 kg jos ostale 2 kilice.user posted image
Trbuh skroz otiso samo cike velike ostaleuser posted image .
Moj decko lijepo cica,radili mu pretragu sluha i to je uredno.
Curkice di ste sve nestale?
Pusa mamicama,bebicama i trudnicama!user posted image

(Odgovor članu baby20)
Neposredna veza do poruke: 2012
12.1.2016 10:57:52   
SpužvaBobica
Boooook curke bome smo se sve nesto uljenile hehe.
Evo ja se javljam iz bolnice danas ujutro u 5 h pukao vodenjak, od tada curi i curi. Oko pol 7 zaprimljena u predradaonu, kontroliraju sve, spojena na ctg. Za sada dva prsta otvorena bolova ili nema ili su minimalni. Nadam se da nece biti maratonski porod od vise desetaka sati. Drzte mi fige, javim kako je sve proslo. Pusa za sve mame, bebe i trudnice

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 2013
12.1.2016 11:25:22   
Danira
Spuzva ma sve ce biti u redu,drzi se pusauser posted image

Neposredna veza do poruke: 2014
12.1.2016 11:27:56   
PinkyFunkyBirdy
Danira, bravo za tvog momčića! user posted image user posted image user posted image

SpužvaBobica, sretno i da bude brzo i lako! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Baby20, pa što ti radiš na ovoj listi? user posted image Pa kad si stigla opet zatrudniti? Skupa smo odbrojavale i ti sad samo što se nisi porodila opet. user posted image Pa, sretno draga! Dal uspijevaš sve uskladiti?

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

Neposredna veza do poruke: 2015
12.1.2016 18:57:03   
baby20
Ooooo...pinky... Evo 7.mj nakon poroda stigao još jedan plusić user posted image . Ja sam jako htjela jos jednu bebu, ne TAKO brzo, ali mm je rekao ili sad ili nikako, pa sam pristala user posted image . Svaki dan je kuća puna smijeha, pokoja žuta minuta, ali idu dani! Bitno je da smo svi zdravi, a ostalo se već nekako posloži. Sad nam napokon stiže pišonja user posted image . Kako si ti?

Spužvice drzim fige da sve prođe brzo i što bezbolnije!

23.04.2011.-LARA, mamina i tatina sreća najveća <3
12.10.2014.-LEA, naša malena mrvica <3
12.02.2016.-LEO, stigao nam princ <3

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 2016
12.1.2016 22:53:07   
Kazimira
hej žene....banda spava, prije koji sat me izbacila pa sam popiz..... ali evo da se javim jer se inače skroz pogubim user posted image

Spužvice nadam se da ste zajedno i da uzivas u prvim trenucima sa svojom curicom...javi se čim budeš mogla user posted image

Danira user posted image i za Dominika i za mamu......user posted image

Lidac gdje ste...kako je Mauro??? user posted image

Baby nije bilo napokon vrtića user posted image jer je gospon dobio neku malu tempicu u nedjelju, legao bez nje i više je nema, ali šmrklji opet zezaju.....sutra idu u vrtić pa bumo vidjeli....makar da stignem popeglati sve za bebu i našu robu user posted image

Duser posted image i ste ostale mamike....pred kraj smo se uljenile nešto......pusa od nas

(Odgovor članu baby20)
Neposredna veza do poruke: 2017
12.1.2016 23:54:34   
Jezic123
Hej curke evo I mene

Danira drzim user posted image user posted image user posted image za odlazak kuci.
Spuzva rutinu imamo vec lagano, sada samo jos ta stolica da nemamo krene I bilo bi super. Nadam se da to porod nije dugo trajao I da je sve proslo kako treba.
Kazic Lucija je super, uglavnom kako non dajem kamilicu vjetrove ju manje pâté, ali zato ju zna zezati podrigivanje, ali to nije tako strasno.
Baby na zadnjem pregled je imala 4 kg. Opet idemo sada 26.1. na vaganje I cjepljenje. Pa cemo znati koliko smo dobili u mjesec dana
Lidac kako si kako mauro I da li ste se uhodali kod kuce?

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 2018
12.1.2016 23:58:04   
Jezic123
Nemoj te mi zamjeriti na pravopisu I nekim rjecima ovaj tablet me ubija u pojam, a laptop mi je jos uvijek van funkcija pa se zato tako rjetko I javljam jer nevolim preko ovog cuda pisati. user posted image user posted image

(Odgovor članu Jezic123)
Neposredna veza do poruke: 2019
13.1.2016 11:39:57   
lidac0605
Evo mene na brzaka dok imam koju minutu user posted image

Spužva,nadam se da je sve prošlo u najboljem redu i da ste ti i curka u veeeelikom zagrljaju user posted image

Danira,super za Dominika user posted image samo tak nastavite user posted image

Kazić,vidim opet nekakva bolovanja...tebi bu cijela zima izgleda tak prešla...

Jezic,user posted image za veliku Luciju user posted image

E sad da vam napišem kaj se kod nas događa...a nije niš lijepoga user posted image
Dakle,fino ja maloga od kad sam doma na cicu forsam,čujem gutanje,al vidim da i puno spava na cici i stalno visi na njoj...navečer,svaku večer neki napadaj gladi da mu dodajem adaptirano..čekam nadobudno patronažnu u ponedjeljak,ja reko doć će ga izvagat da vidim na čemu sam,pošto je otpušten doma sa 2850 nije mi baš svejedno ak i dalje gubi na kilaži...da napomenem da je otpušten i sa dosta jakom žuticom(bilirubin mu je bio 228 na dan otpusta),bjeloočnice žute ko limun...
Prođe ponedjeljak,niš-nema patronažne,jučer čekam,čekam,već pol 2 popodne-nema je,idem ja tražit broj i zvat...da bi se ona javila i rekla da joj poće još nisu niš iz Vinogradske poslali da sam ja rodila,da ona nema pojma...i eto,molim ženu ak može odma doć jer mi se čini da on puno spava,a sitan je,ima žuticu...žena došla za pol sata,izvagala,pao je još na 2810,veli žutica je uzela maha,spava od žutice...radili pokusno dojenje,iz jedne cice je pojeo 10 i dalje ga se nije moglo razbudit,iz druge niš-spava na cici user posted image -vukla ga za uši,čupkala mu ona kosu-ma kakvi ne vuče i gotovo...i onda je rekla-odma na dohranu,dat mu 5,10 minuta cicu i odma flašicu,bez razmišljanja i obavezno ga budit svaka 2 sata i da kao ak ne bi jeo ni iz flašice,da obavezno s njim u bolnicu user posted image ...i tak ja od jučer popodne dežuram,budim,hranim,cicu neki put samo duda pa odustanem,neki put popije ono valjda od prve kaj mu fino ide i već drijema i moram žurit s flašom...danas je došla patronažna da ga opet vagne jer je rekla da do danas mora obavezno dobit nekaj na kilaži-danas smo na 2950,kaj je odlično je rekla i da ga i dalje budim na 2 sata po danu,a po noći da mogu na 3-sam se ne budi i dalje,al mi se čini danas življi kad ga zbudim,bistrije gleda,oči su mu i dalje koma žute i vidim da sad skuži da je gladan kad ga probudim...doći će ga još vidjet u petak da vidi jel manje žut i da ga izvaže..
Ja se pokušavam izdajat ,a izdojim mizernih 10 ml uvrh glave,pa mu i to dam na špricu da popije,bar nekaj da dobije...al vidim već da su se cice ispuhale,pumpat ću dok će ić,pa kak tak-eto i ovaj put niš od dojenja user posted image
Al dobro,već sam navikla da nejde,ko sa nijednim-bitno da mi se moj miš oporavi i dođe sebi,rast će na Hippu ko i ovi 4 prije njega...
Pusa svima,sretno svima...čujemo se opet kad stignem user posted image

< Poruku je uredio lidac0605 -- 13.1.2016 11:41:25 >

(Odgovor članu Jezic123)
Neposredna veza do poruke: 2020
13.1.2016 11:46:35   
lidac0605

user posted image

user posted image ZIMSKE BEBE-TERMINI user posted image

user posted image Jezic123 - 14.12.2015 user posted image 26.11.stigla Lucija user posted image

user posted image SpužvaBobica - 08.01.2016 user posted image

user posted image lidac0605 - 21.01.2016 user posted image 05.01.2016.stigao Mauro user posted image

user posted image baby20 - 10.02.2016 user posted image

user posted image
Danira - 10.02.2016 user posted image 29.12.stigao Dominik user posted image

user posted image Tina1610 - 10.02.2016 user posted image

user posted image Jagodica13 - 19.02.2016 user posted image

user posted image Hope23 - 20.02.2016. user posted image

user posted image perlica55 - 28.02.2016 user posted image

user posted image Kazimira - 02.03.2016

user posted image
Vilić zuba - 06.03.2016 user posted image

Neposredna veza do poruke: 2021
13.1.2016 11:57:55   
lidac0605

user posted image PREGLEDI user posted image

user posted image SIJEČANJ user posted image

baby20 - četvrtak,14.01.

Hope23 - ponedjeljak,18.01.

Kazimira - četvrtak,21.01.

Neposredna veza do poruke: 2022
13.1.2016 12:03:23   
lidac0605
Upravo sam pročitala Perličin dnevnik i srce mi puca user posted image ...cure,Perlica je izgubila svoju curicu user posted image

Moja iskrena sućut,Perlice,tebi i mužu user posted image user posted image ...nikad više nećeš sastaviti srce,bar ne kak je bilo user posted image ....grozno,užasno i žalosno,kak se život i sudbina mogu poigrati s ljudima

Neposredna veza do poruke: 2023
13.1.2016 12:51:43   
Vilić zuba
ajme, jedva dišem.... user posted image user posted image user posted image user posted image

Perlice draga, jako mi je zao, drzi se hrabro, drzi se TM-a.. user posted image

1. AIH lipanj 2015 user posted image

Neposredna veza do poruke: 2024
13.1.2016 12:56:22   
Kazimira
Isuse.....ajme koji sok user posted image
Perlice draga drzi se.....uf....user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Vilić zuba)
Neposredna veza do poruke: 2025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  79 80 [81] 82 83   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  79 80 [81] 82 83   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:

Oznake

Sve najbolje!