|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  77 78 [79] 80 81   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Zimske bebe 2015/2016
3.1.2016 8:40:17   
lidac0605
Eto njih odma na raport user posted image user posted image
Dobro jutro user posted image

Eto kod nas bijele koke sve zabijelile user posted image ,palo je sigurno 15ak cm....ja ga volim samo iznutra sa toplog gledat user posted image

Danira,user posted image za Dominika,pravi dečko,sad će on začas kilažu dobit...a ja-pa kaj sam rekla neki dan,na kraju ću na drip ko i prošli put user posted image

Kazić,user posted image da su klinci bolje...moji ovi dva mlađi će sigurno danas na snijeg i sanjke,bez daljnjega..

Baby i tebe ulovila viroza...ajd,nek je prošla...

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu baby20)
Neposredna veza do poruke: 1951
3.1.2016 8:41:11   
lidac0605

user posted image PREGLEDI user posted image

user posted image SIJEČANJ user posted image

SpužvaBobica - ponedjeljak,04.01.

lidac0605 - utorak,05.01.

Kazimira - petak,08.01.

baby20 - četvrtak,14.01.

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 1952
3.1.2016 8:41:58   
lidac0605

user posted image

user posted image ZIMSKE BEBE-TERMINI user posted image

user posted image Jezic123 - 14.12.2015 user posted image 26.11.stigla Lucija user posted image

user posted image SpužvaBobica - 08.01.2016 user posted image

user posted image lidac0605 - 21.01.2016 user posted image

user posted image baby20 - 10.02.2016 user posted image

user posted image
Danira - 10.02.2016 user posted image 29.12.stigao Dominik user posted image

user posted image Tina1610 - 10.02.2016 user posted image

user posted image Jagodica13 - 19.02.2016 user posted image

user posted image perlica55 - 28.02.2016 user posted image

user posted image Kazimira - 02.03.2016

user posted image
Vilić zuba - 06.03.2016 user posted image

Neposredna veza do poruke: 1953
3.1.2016 10:43:54   
Jezic123
Hej cure

Danira sto se five snalazenja za sada mi ide s dvije. Budemo vidjeli dalje her sada mi je mm na godisnjem pa seon uglavnom back sa malim ili malim kako kada treba
Baby drzi se I drago mi jhe da si bolje.
Kazic drago mi je cuti da si klincima bolje. Moj je mali jucer popodne cim se je probudio htio ici van na snjeg I sada cim je pprogledfo odmah se krenu pakirati van.user posted image

(Odgovor članu baby20)
Neposredna veza do poruke: 1954
3.1.2016 10:45:37   
Jezic123
E da Danira drago mi je da Mali napreduje buder se on brzo zbuco I isao kuci.

(Odgovor članu Jezic123)
Neposredna veza do poruke: 1955
3.1.2016 11:02:24   
SpužvaBobica
Hej curke, jel uzivate u zimskim radostima???
Lidach Mauro je kavalir pa pusta moju Emu da prva dode na svijet hehe..
Kazic super da su klinci bolje!! Napokon, bas mi je drago!
Danira jeeeeeij za napredak i cicu ja se nadam da cu i ja moci dojiti sto duze, mislim da je to najzdravije i da najbolje tako napreduju!
Jezic super da imas podrsku!! I da ste naravno svi dobro!

Ja se osjecam ok, jedino sam sanjala rodiliste pa sam se sva uznemirila. I mama mi danas ide pa ostajem opet solo pa mi tesko valjda. Pomaka nikakvih nema, Ema udara, uziva u slatkom i dalje je visoko. Nekad malo u preponama strecne i to je to. Budemo vidjeli sta ce sutra striko doktor reci..

Zagrljaj za sve!!!

(Odgovor članu Jezic123)
Neposredna veza do poruke: 1956
3.1.2016 14:26:35   
Danira
Hej zimske mamice ja sam bila sat vremena na mazenju i probao je vuci i cak je htio,doktorica se zacudila.podrignuo se ko pravi deckouser posted image .sad je prvi put bio budan oko 5 minuta i slusao kaj mama prica,vele da je opet dobio na tezini,premedeni je,desna cika super. A lijeva jos malo steka.user posted image rez od carskog me ne boli i tak da sam danas jakoo sretna.
Pusa svimauser posted image

(Odgovor članu SpužvaBobica)
Neposredna veza do poruke: 1957
3.1.2016 14:42:53   
Kazimira
Bravo Danira....bas super kaj sve ide ko podmazano user posted image

Stavila sam fotku skembe u album ali tule ne zna prek'' tableta ovdje staviti link user posted image

< Poruku je uredio Kazimira -- 3.1.2016 14:48:56 >

....stigao nam Kaspi.....pa Vili....pa Bal.....

Where love is, no room is too small <3

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 1958
4.1.2016 8:39:11   
lidac0605
Jutro,cure user posted image
Spužva,sretno na pregledu danas,javi novosti user posted image

Danira,user posted image za Dominika,nek nam samo napreduje...super kaj nemaš problema s rezom user posted image

Kazić,buja škemba,buja user posted image ...sad će tek krenut user posted image

Ja sam budna od pol 5,nisam više mogla zaspat i sad grizem od ranog jutra user posted image ...jedva čekam sutra pregled user posted image

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 1959
4.1.2016 9:02:41   
Vilić zuba
Jutro zimske moje,

za mi je sta me nema na forumu onoliko koliko bi ja to htjela... Bila sam malo doma, pa nakon toga svi po malo k meni u Zg (svi bi vidjeli Advent u Zg), ko kolodvor sam bila... Iako se svi silno trude da mi olaksaju, al nije lako kad nas je 5 ili 6 u malom stanu, treba pocistit, promijenit plahte, biti uvijek raspolozen, da ima u frizideru za jest... stalno neka napetost..
Na staru godinu kad smo napokon i zadnju turu ispratili..zivotinjici (kucni ljubimac) mi nije bilo dobro, zavrsili na hitnoj, cekali tamo 3h, sad smo svaki dan na terapiji, slomila sam se, MM se slomio... Ne znam kako vi prema svojim ljubimcima i ako ih imate, al ja san za svoju vezana jako, 7 godina smo skupa i jedva sam cekala da moja bebica odrasta uz nju..

Jutros sam prvi put sama i slobodna, MM otisao na posao... i zato napokn drage moje da vam cestitam i Bozic i zazelim svega lijepoga u Novoj 2016!! da vam se ostvare sve zelje, da ste zdrave i vesele i sa svojim bebicama koje ce lijepo napredovati u busama i izvan njih! user posted image user posted image user posted image user posted image

Perlice, draga, zao mi je zbog tate... di god da sad jesi i kakva je situacija, drzi se i budi hrabra user posted image

Danira, cestitam na malom Dominiku! user posted image To je u jednom trenu ludila bila stranica koja mi se otvorila kad sam samo jednom u ovih mjesec dana usla na forum... i suze su potekle.... Drago mi je da je dobro i da napreduje! user posted image

Lidac zeno, ti si jos u jednom komadu, vidis kako to na kraju dobro ispadne, neda se Mauru na ovu hladnocu, dobro je njemu na toplom kod svoje mame.. user posted image Sretno sutra na pregledu!

Mi smo na 30+4, drzimo se. Malo me prepone bole, eto to je jedino na sta se trenutno mogu pozalit. Kontrakcije su se smanjile, ne pijem vise normabel... Imam ih mozda par dnevno. Iscjedak je tu, nekad vise nekad manje... Mali se javlja, sad se vise migolji i okrece nego sta lupa. Eh da i stuca...
Na zadnjem pregledu je sve bilo ok, s cerviksom ostalo nepromjenjeno... skracen i uloziva za vrsak prsta. Na uzv-u isto sve ok, malisa je rastom ni velik ni malen...taman kako treba za tu starost..

Ja rastem u svim smjerovima user posted image .

Pregled i uzv su mi 12.01.

Eto zenice moje, nadam se da ste negdje na toplom doma, saljem svima user posted image a moj malisa vam salje high five, al ne znam kojim trenutno udom...al bogme je dobro opalio.. user posted image

1. AIH lipanj 2015 user posted image

Neposredna veza do poruke: 1960
4.1.2016 11:18:32   
Danira
Hej zenske,spuzva sretno danas.
Lidac jel si se razgibala od lezarine?
Kazic bome busa napredujeuser posted image .
Vilic bas mi drago da si se javila,bas sam brinula za tebe.
Perlice bas mi falis,javi se.
Tina javi se!
Curke vec mi otiso i trbuh i guza,ostalo mi jos 5 kg.a puno papam zbog mljeka za mog misa.
Klinci sve iskoristavaju i nekak su se pomirili da mama mora biti s bracom.
Pusa

(Odgovor članu Vilić zuba)
Neposredna veza do poruke: 1961
4.1.2016 16:27:35   
SpužvaBobica
Hej curke eto mene sa mecave i pregleda.
Stanje isto. Uopce se nisam otvorila, rekao mi je da kao i da nisam trudna i da bi tako do ljeta mogla user posted image . Beba je dobro, i dalje visoko. Posteljica uredna, plodne vode dovoljno i da po njegovom nista jos iducih tjedan dana. Dobila sam uputnicu za odraditi pretrage u bolnici jer nam je u srijedu sluzbeno punih 40tt. Radit ce mi ctg, uzv i nesto je spominjao da bi mozda radili nalaz plodne vode. Jel zna neka kako se to radi i da li je opasno? Jel boli to?

Nadam se da ste sve druge okej, odoh napokon odmorit, glava mi je kao balon stalno neka dogadanja i sad napokon malo mira. Hug!!

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 1962
4.1.2016 18:37:34   
lidac0605
Danira moš mislit kak sam se razgibala,leđa me tolko bole da ti ne mogu opisat user posted image ...bum se valjda razgibala kad se riješim tereta user posted image ...baš sam si danas mislila,ak sam se još otvorila,tipa ko u prošloj trudnoći na 5 cm,ak mi sutra ponude da ostanem,da me induciraju,ja pristajem...

Spužva,radit će ti amnioskopiju,al za to moraš bar malo bit otvorena-uđu u maternicu sa jednim instrumentom da vide kakva je plodna voda...

Vilić,nek si nam i ti navratila...bit će sve ok,eto sve po malo idemo kraju user posted image

Čujemo se sutra,curke user posted image

< Poruku je uredio lidac0605 -- 4.1.2016 18:40:09 >

Neposredna veza do poruke: 1963
4.1.2016 18:39:09   
lidac0605

user posted image PREGLEDI user posted image

user posted image SIJEČANJ user posted image

lidac0605 - utorak,05.01.

Kazimira - petak,08.01.

Vilić zuba - utorak,12.01.

baby20 - četvrtak,14.01.

Neposredna veza do poruke: 1964
5.1.2016 7:00:15   
Danira
Jutro cure!user posted image
Mi danas imamo tjedan danauser posted image
Spuzva,bome ces se ti jos nacekati,al bitno da je sve ok,a ema kad dode dobro dode.user posted image
Lidac sretno ti bilo danas,mozda jos danas se mauro pridruzi luciji i dominiku.user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1965
5.1.2016 12:31:24   
Kazimira
Hejuser posted image I mamice user posted image

Da ne zaboravim....Vilic javi se pa se mozda sretnemo u trudnickoj ambulanti u Petrovoj user posted image

Sve me strah vage kod gin u petak user posted image .....beba je i danje lijepo aktivna, mama malo manje user posted image

Klinci su vani s tajom, bas uzivaju u snijegu, mali ima 3.5 i tek sad se posteno izvanjao i izgustao....prijasnjih godina il je bio bolestan ili poslije izlaska na snijeg dobio temperaturu....

Lidac javi se....sretnouser posted image

Danira vec tjedan dana???? Koliko je dobio mali cicaros? Izljubi ga of teti rajki user posted image
I ti Jezic kisni princezu user posted image

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 1966
5.1.2016 13:48:47   
Danira
Kazic,bas lijepo da klinci uzivaju u snijegu,moji klinci su bili do pola 12 u noci s muzem vani,bas dobro da je pao dok je jos ferije.
Dominik se rodio s 1600,pao je bio na 1505,a danas ima 1685.pedijatar veli da izvrsno napreduje,tak da su mu smanjili infuziju,bas je zilavac pravi borac,od pocetka je stabilno i nek tak ostane i ici cemo mi brzo domeka.user posted image

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 1967
5.1.2016 18:21:02   
lidac0605
Danas u 14:30 rođen je Mauro,3100 gr težak i 50 duguser posted image

Došla u trudničku 5 cm otvorena i inducirali me,porod je bio nevjerojatan,skoro pa bezbolan,ja opće nisam imala potrebe tiskat kad su oni rekli da idemo rodit user posted image ..4 stiska i bio je tu user posted image ...ništa puklo,ništa šivano,tu me sestre zezaju da sam ko da nisam rodila user posted image

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 1968
5.1.2016 18:31:57   
SpužvaBobica
Aaaaaa lidach cestitke i sve najbolje tebi i malom Mauru!!!! Bas mi je drago da je sve dobro i brzo proslo!! user posted image . Jel se druzite ti i Mauro? Izljubi ga u ime svih nas!

I mislila sam si da se nesto dogada dok se ti ne javljas. Lijepo su nam zimske bebice krenule, lista se popunjava.

Ja sutra u rodiliste na pregled, malo me frka hvata ali bu to sve okej.

Pusa svima!

Neposredna veza do poruke: 1969
5.1.2016 18:45:20   
Danira
Lidac ma ljubim vas oboje,cestitam na velikom decku.bas mi je drago da se nisi mucila i popucala.zasluzila si takav porod,kolko si prolezala i bila ustrajna u lezarini,svaka cast.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Spuzva sretno sutra mozda nam se i ti javis s malom emom.

Neposredna veza do poruke: 1970
5.1.2016 18:53:02   
Kazimira
Cestitamo od srca....dobro dosao frajeru user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bravo mama carice user posted image user posted image user posted image ...uzivajte I javljaj novosti....

Sretna spuzvice user posted image

Neposredna veza do poruke: 1971
5.1.2016 20:21:01   
baby20
Aaaaaa.... Čestitam laidac user posted image tocno sam osjecala da bude lijepih novosti od tebe dok se nisi dugo javljala! Cijeli dan sam skicala da vidim izvješće s pregleda al kad ga nije bilo, znala sam da je frajer stigao! Ljubi ga i mazi, tebi brzi oporavak a Mauru sretno i bezbrižno djetinjstvo user posted image user posted image

Danira vidim da Dominik lijepo napreduje, bude on tim tempom brzo išao kući! Samo tako neka nastavi user posted image

Spužvice sretno sutra, možda nas i ti razveseliš s novostima user posted image

Evo kod mene nema nista novo, stegnula me neka 4 laznjaka danas, al to je mozda jer se forsiram, jučer sam napokon oprala robicu, pa da danas stojim uz peglu i peglam! Jos koji dan skoknem po pelene i sitnice koje ce meni trebati za vrijeme boravka u bolnici i moj princ moze doći. Ostalo je spremno.

23.04.2011.-LARA, mamina i tatina sreća najveća <3
12.10.2014.-LEA, naša malena mrvica <3
12.02.2016.-LEO, stigao nam princ <3

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 1972
5.1.2016 20:33:03   
Jezic123
Lidac cestitam ti of srca na frajeru I da sto prije idete kuci. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Danira user posted image user posted image user posted image za napredak malog Dominika I drzim palceve da vi sto prime idete kuci.

Spuzva sretno sutra na pregledu. Evo tvoju Emu ipak nije pistol Mauro prije, ali bude I ona.

Neposredna veza do poruke: 1973
5.1.2016 20:59:32   
Jupiter
Lidaaaaac Čestitam !!!!!!!

Danas nam je došao jedan mali anđeo ♡♡♡

user posted image

user posted image

Nadam se da ćemo sve sa RR biti tako uspješne i brže kao i ti ♡user posted image
I nadam se da se vaš dvoje već grlite...

.. na kraju sve ipak bude dobro, ako jos nije dobro nije kraj..

4×AIH, 3xIVF, 1xFET- Imamo plus, imamo srčeko..
15.07.2016. Stigla Leona user posted image

(Odgovor članu Jezic123)
Neposredna veza do poruke: 1974
5.1.2016 21:09:51   
Snjeguljica_83
Lidac, čestitaaaaaaaaaaaaam!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma nema teoretske šanse da imam takav porod, neću si lagati...user posted image

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  77 78 [79] 80 81   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  77 78 [79] 80 81   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!