|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Zimske bebe 2015/2016
9.11.2015 20:22:48   
lidac0605
pijem magnezij i 2x dnevno 2 mg apaurina...tak sam i u prošloj trudnoći pila...te peroralne tokolitike ne daju više,samo u infuziji za ove ležeće...
Ma samo da se dočepam tog 36.tjedna,mislit ću da je cijeli svijet moj...moje 3.dijete(sin naravno) se rodio sa 36+2 sve 5 bilo,rodila ga za 20 min,ibio težak 3600...jedino je puno spavao prvih dana,morala sam ga budit za jest i bil je dosta dugo žut,ostalo sve 5

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 1401
10.11.2015 8:34:18   
lidac0605

user posted image PREGLEDI user posted image

user posted image STUDENI user posted image

Jezic123 - srijeda,11.11.

Danira - četvrtak,12.11.

Kazimira - četvrtak,12.11.

SpužvaBobica - ponedjeljak,16.11.

Vilić zuba - utorak,17.11.

baby20 - ponedjeljak,23.11.

lidac0605 - ponedjeljak,23.11.

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 1402
10.11.2015 8:36:01   
lidac0605

user posted image

user posted image ZIMSKE BEBE-TERMINI user posted image

user posted image dzany - 13.12.2015 user posted image

user posted image Jezic123 - 14.12.2015 user posted image

user posted image SpužvaBobica - 08.01.2016 user posted image

user posted image lidac0605 - 21.01.2016 user posted image

user posted image MayaZg - 29.01.2016 user posted image

user posted image baby20 - 10.02.2016 user posted image

user posted image
Danira - 10.02.2016 user posted image

user posted image Jagodica13 - 19.02.2016 user posted image

user posted image perlica55 - 28.02.2016 user posted image

user posted image Kazimira - 02.03.2016

user posted image
Vilić zuba - 06.03.2016 user posted image

user posted image gorina - 09.03.2016

user posted image Silvach83 - 19.03.2016 user posted image

Neposredna veza do poruke: 1403
10.11.2015 8:41:05   
lidac0605
Jutro,cure user posted image

Evo malo sam došla sebi od jučer,ne daj Bože više one muke...pijuckam kavu,oko 10 idem opet u Vinogradsku,na drugu pikicu pa smo mirni...onaj uzv fetalnog srca ću isto odgodit,tak ionak me šalju eto zato da me pošalju,a ja ne mogu opet ovak načekivat,pogotovo na Rebru...

Nadam se da ste sve dobro... Jezic,drzim fige sutra za pregled user posted image

< Poruku je uredio lidac0605 -- 10.11.2015 8:42:17 >

Neposredna veza do poruke: 1404
10.11.2015 10:26:08   
perlica55
Jutro curke...
Lidac, da danas ne čekaš niti sekundu na pikicu,
neg da odmah ideš domeka user posted image
Možeš li se pikati sama il baš mora biti u KBCu user posted image
Jezic, sretno sutra na pregledu, nek bude sve kak treba biti ,
kao po špagici user posted image
Ostale gdje ste????

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

Neposredna veza do poruke: 1405
10.11.2015 10:29:12   
Vilić zuba
Draga lidac, drzi se! Bit ce to sve super, samo treba jos malo izdrzat....a i sama znas da je nagradica neprocjenjiva user posted image Sretno na danasnjoj turneji, nek sta brze prode i nek si sta prije natrag doma u krevetu!

Perlice, zao mi je zbog svekra, moj mm je to sve prosao malo prije nego smo se mi upoznali.

Kazimira, gorina, cure koje ste mi blizu s terminom...di ste? Ima li bh kontrakcija kod vas? Meni se bas znaju naredat, kad sam aktivnija. Trbuh mi se tako skameni i s desne strane mi se kuglice formiraju...
Moj lijevi bubreg koji ima pijeska i kristalica se cesto javlja. Glupa bol! Tako sam bezbrizno prosla prva tri miseca, a onda negdje od 20.tjedna me bas prebacilo.... bubreg, ceste bh kontrakcije, skracen cerviks... Ko ce docekat pregled user posted image

1. AIH lipanj 2015 user posted image

Neposredna veza do poruke: 1406
10.11.2015 10:34:41   
perlica55
Vilić, pokušaj zbilja odmarati što više možeš..
Zbilje je prerano za skraćeni cerviks..
Ja ne znam dal imam te kontrakcije user posted image
Il ih nemam, il sam glupa pa ih ne prepoznajem..

(Odgovor članu Vilić zuba)
Neposredna veza do poruke: 1407
10.11.2015 10:45:11   
Vilić zuba
Perlice, vjerojatno bi ih skuzila, trbuh se bas skameni, ja ih osjetim u koje god se polozaju zateknem...pa i dok hodam. Ne bole, nije nista strasno negodno ali ja volim svoj mekani trbuh i sve drugacije od toga me prepadne...
A za cerviks...ne znam sta bi ti rekla. Mozda mi je prirodno skracen jer kasnije sam citala da mi to pise na svim nalazima od 14.tjedna pa nadalje, skracen a zatvoren. Dr.nikad nista nije spominjala, uvijek bi nakon vaginalnog-palpatornog pregleda rekla da je sve u redu. Sve dok ja sad zadnji put nisam sama pitala pa mi je rekla da ne moram mirovat al da malo smanjim tempo tipa nikako ne podizati jako tesko i sl.
Ja se sad brinem jer mi se sve skupilo od te bubrezne boli. To me tako iscrpi i nanervira da onda na sve crno gledam... user posted image

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 1408
10.11.2015 12:12:39   
lidac0605
Ovo danas je premija,na pikicu sam čekala samo 20 min,al sad moram čekat da mi se napiše nalaz user posted image
Vilić,možda imaš prirodno skraćeni cerviks,mislim da je takav i moj...nikad nije bio duži od 30 mm,osim jednom kad mislim da je dr to krivo izmjerio pa izmjerio odjednom 51 user posted image ...sa 25 tj je bio 25 mm,sad ga više niko ni ne mjeri,samo ga pipkaju jer je tak ionak otvoren do bebe

Neposredna veza do poruke: 1409
10.11.2015 12:42:06   
lidac0605
sve obavila,na putu sam doma user posted image
Perlice,u zadnjoj trudnoći sam za te injekcije morala ležat 2 dana u bolnici...sad su to prebacili da daju prek dnevne bolnice,moraš ih dobivat baš kod njih,ne daju ti to sam tak,ipak su to kortikosteroidi...

Neposredna veza do poruke: 1410
10.11.2015 13:42:58   
Danira
hej curke vec me izbacilo dva putauser posted image uzas.cijeli dan sam u nekoj guzvi skuhala rucak,cistila kucu,sadila luk i sad odmaram.
lidac sad si mirna dva tjedna sto se tice bolnice,odmaraj!
vilic i ja imam kontrakcije maternice,sve je to normalno.
sinoc je bebac imao tulum,takve vratolomije nije jos izvodio,poravnao mi je i mjehur i rebra.user posted image nek se on meni samo javlja,onda znam da je dobro.
danas sam se mucila sa stavljanjem slike svoje buse i nisam uspjela pa sam odustala,probat cu opet poslije.
jezic sretno sutra na pregledu!user posted image

Neposredna veza do poruke: 1411
10.11.2015 14:00:54   
lidac0605
Danira,super ti je slička :)) i škembić...ovaj moj mi naspram tvog izgleda ko mrcina user posted image user posted image
Gledam tam danas u toj dnevnoj čekaju sve trudnice na ctg,znači pred kraj su trudnoće...a ja među njima s najvećom trbušinom user posted image

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 1412
10.11.2015 19:58:29   
Danira
Lidac u zadnja dva tjedna mi je skembic poraso,do tad sam bila koda sam se prenajelauser posted image .samo su mi se isticale cike i guza.user posted image sad bu mi najvise krenulo,cini mi se.ti stvarno super izgledas ipak je 5.trudnoca nekome tak trbuh bude u prvoj trudnoci.

Neposredna veza do poruke: 1413
10.11.2015 20:23:03   
lidac0605
Cike su prva liga user posted image user posted image
Ja sam inače mršava dvojka i fakat su sad narasle...sad mi se čini da su u biti sad kak bi trebale inače bit user posted image al uz ovu rastuću loptu izgledaju ko da su sve manje user posted image
Ja sam sad u plusu 8 kg...al imam osjećaj da to sve ide u taj trbuh,sam je sve više i više vani,već se napinju ove moje stare strije...

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 1414
10.11.2015 22:09:31   
Jezic123
hej curke
evo i mene konacno. uglavnom ja sam vikend provela u bolnijci jer su me boljeli bubrezi. no na kraju su mi jos otkrili da imam viska plodne vode oko 1 cm, pa su me zadrzali i napravili se zive i nezive pretrage.
uglavno mi je bitno da mi je sve ok sa bebom, ona normalo guta plodnu vodu i svi joj ogani rade kako trebaju. tako da sada idem ponovno na pregled 16.11.
rekli su mi da izgleda da ja proizvodim vise vode nego sto bebi treba, ali to nije kazu nista strasno dok se beba normalno razvija.

eto to je ukratko od mene. pa vam se javim kada uhvati vremena, jer mali mi je kod kuce izgleda da ima afte. jer mi od jucer popodne cvili da ga bole usta i slabo mi skroz jede i pije. pa cu vidjeti sutra do podne ako mi i dalje bude jaukao idemo kod doktorice da mu pregleda grlo. e da da vas pitam da li mu smijem dati caj od kadulje? gledala po netu, ali ima i da smije i da nesmije, nisam sama pametna. ustamu spricamo sa aftamedom, ali mi on jako brzo pocne jaukati da ga js boli grlo. ili koliko smijem taj aftamed cesto mu davati jer mi se ovako cini da mu nebi precesto davala?

Neposredna veza do poruke: 1415
10.11.2015 22:51:51   
lidac0605
ajoj,Jezic,baš te snašlo...bitno da je sve ok s bebačem user posted image
Malcu možeš skuhat za afte kadulju,al ne da ju pije nego da ispire usta,znači da ju ne guta...tak se daje i kod nas u bolnici.Pazi da ti ne pobereš još virus od njega user posted image

(Odgovor članu Jezic123)
Neposredna veza do poruke: 1416
10.11.2015 22:53:13   
lidac0605

user posted image PREGLEDI user posted image

user posted image STUDENI user posted image

Danira - četvrtak,12.11.

Kazimira - četvrtak,12.11.

SpužvaBobica - ponedjeljak,16.11.

Jezic123 - ponedjeljak,16.11.

Vilić zuba - utorak,17.11.

baby20 - ponedjeljak,23.11.

lidac0605 - ponedjeljak,23.11.

Neposredna veza do poruke: 1417
11.11.2015 8:28:05   
Kazimira
Jutro user posted image

Ajooj Ježić baš bed, ali nek je sve ok, treba sve provjeriti i biti siguran da je sve u redu user posted image

Lidac nek je sve proslo, proletjeti će vrijeme....sad još jednu vesticu za dečka napravi user posted image

Evo moja bebolina se javlja i pozdravlja vas....idemo sutra kod gin i to je to......nemam kaj za prijaviti....

Ljubim vas user posted image

....stigao nam Kaspi.....pa Vili....pa Bal.....

Where love is, no room is too small <3

Neposredna veza do poruke: 1418
11.11.2015 8:28:38   
perlica55
Jutro cure user posted image
Jezic, joj kaj te snašlo user posted image  važno da je bebica dobro user posted image
Čuvaj se afti user posted image  Lani nas je mali od brata svih u kući zarazio,
3/4 dana smo ludili, ne mogu reći da me jako boljelo,
al nervira jako...
Danira, samo nek buša raste, tak treba biti user posted image
Ja imam tonu posla danas, vrijeme je da krenem raditi,
pusa svima, mazite buše user posted image

Neposredna veza do poruke: 1419
11.11.2015 9:33:09   
lidac0605
Bok,cure user posted image

Meni je već dobar dan,ja sam budna od 4:20 user posted image ...ubi me žgaravica...ne bi više spavala da si dragi Bog user posted image

Kazić,Danira sretno sutra na pregledima user posted image user posted image ...Kazić,de apdejtaj škembulju i ti user posted image

Perlić,kakvo je stanje s proteinima?Ti se ne bi niš pohvalila sa škembicom...user posted image

Dugo nam nema Gorine user posted image I Silvach user posted image

Ja brojim polako i sigurno user posted image sutra smo 30 punih tjedana user posted image

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 1420
11.11.2015 10:59:15   
Danira
bok user posted image ,evo danas 27 ttuser posted image ,jos 10 tjedana i kaj se mene tice moze bebec vanuser posted image .
jezic bitno da je beba ok,a tvojem sinu zelim da mu brzo produ afte,ja sam ih znala dobit cim mi je pao imunitet i to je grozota,bas iritantno.user posted image
Kazimira sutra smo mi na redu za pregled,ja sam u 9 narucena,pa vam se javim.
perlice bas ti se divim kak jos izdrzis radit,meni se vratio umor,pa se svako malo bacim na kutnu i odmorim.
lidac jos samo 7 tjedana lezanjauser posted image brzo ce i to proc.
bas me zanima sta ce mi sutra pametnog reci na uzvu,nadam se da je mali se zbuco,posto mi je naglo skembica skocila.user posted image
sad odoh kuhati rucak i poslije se bacam na kompletnu depilaciju,mm je danas slobodan pa se ponudio pomociuser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1421
11.11.2015 13:01:45   
Kazimira
Danira ja moram pogledati kad sam ja naručena, sutra ne bum imala uzv nego bum donila uputnicu za Petrovu....

Lidac mm je odnio i fotić i naš laptop na posao, mob mi je malo star il' ja ne kužim, prije to user posted image ....slika bušice večeras user posted image

Danas gibam u vrtić na radionicu, nadam se da ne bum morala na malom stolčeku sjediti cijelo vrijeme user posted image

....stigao nam Kaspi.....pa Vili....pa Bal.....

Where love is, no room is too small <3

(Odgovor članu Danira)
Neposredna veza do poruke: 1422
12.11.2015 8:15:56   
lidac0605
Jutro,cure user posted image

Danira i Kazić,sretno na pregledima danas,čekamo izvještaje user posted image user posted image user posted image
Danira držim fige da se dečec ubuckio user posted image user posted image

Kaj radite danas,di ste?

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 1423
12.11.2015 9:34:32   
Vilić zuba
Jutroo user posted image

Sretno curkama na pregledima user posted image user posted image

Prijavljujem mirno razdoblje sta se tice boli bubrega.

Malac je zivahan i 90% vremena na desnoj strani trbuha. Jutros smo ja i mm gledali lupkanje preko majice user posted image Pa su mi proradili hormonceki i potekle suze, radosnice naravno user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1424
12.11.2015 11:41:56   
Danira
hej curke,evo mene sa uzv-a,dakle ovako decko je naraso za tocno 2 tjedna i gin. ne vidi nikakav zastoj,tezak je oko 1 kg i 37 dugacak.jos mi je pokazao kak si stavlja nogu u usta,za umrijet od smjeha,veli gin da se vidi da je jako aktivan,
na zadak je jos i veli da je to ok,uglavnom glava mu je na desnoj strani trbuha,to sam i sama skuzila jer mi je na desnoj strani vecinom kvrga,vilic i mene ti zna desni bubreg bolit jer mi je bebac vecinom na toj strani.
jaakoo sam sretna jer je sve ok,jer sam vec umrla od brige.user posted image
sad odoh kuhati juneci saft.
lidac iduci pregled 25.11.user posted image

Neposredna veza do poruke: 1425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!