Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Zimske bebe 2015/2016 7.11.2015 10:51:29
|
|
|
|
lidac0605
|
Kak je suuuuper kapicaaaaa Ma ja sam prvi put već imala carski pa znam kaj je to i bojim ga se ko vraga,jako mi se zamjerilo ...ovi vaginalni su mi bili pljuga posle. No dobro,ne bum coprala...stigne se još okrenut
|
|
RE: Zimske bebe 2015/2016 7.11.2015 10:56:06
|
|
|
|
Jagodica13
|
Ma naše bebice su dobre, pa će se one okrenuti kako treba meni je rodica nedavno rodila, i malena joj je skoro cijelu trudnocu bila okrenuta na guzu, i doktor joj rekao da će morati na carski sve već bilo ''rješeno'', i 10-ak dana prije nego je rodila malena se okrenula na glavicu baby20 kapica je odlična
|
|
|
|
RE: Zimske bebe 2015/2016 7.11.2015 11:55:25
|
|
|
|
perlica55
|
Pozdrav curke Baby super je kapica svaka čast... Ja nemam nikakav talent za tak nešto Meni curka ima vrijeme lumpovanja, obvezno luduje nakon doručka, predveče i kasno naveče... I tak zadnja dva tjedna... Nisam vas pitala, dal tko zna što znači kada je posteljica sprijeda To mi je gin reko na zadnjem pregledu, al nije niš drugo komentirao, dal je to ok Idem kuhati, tek sada sam stigla od svekijevaca, MM leži kao prase, mislim da bu poludila dok ne ozdravi
|
|
RE: Zimske bebe 2015/2016 7.11.2015 12:05:31
|
|
|
|
lidac0605
|
niš ti to ne znači Perlice...meni je u prvoj trudnoći bila isto sprijeda,a u svim ostalima straga...i sad je straga.Bitno da nije nisko...i vele da kad je sprijeda da amortizira bebine udarce,zato valjda nisi odma osjetila micanje...kaj je svekar doma?
|
|
RE: Zimske bebe 2015/2016 7.11.2015 13:38:17
|
|
|
|
perlica55
|
Tnx lidac na info Da, doma je... Jao kolko se čovjek pati, žao mi ga gledati Al opet mi bude srcu lakše kada ga posjetim pa barem na sat vremena malo popričam s njim, dok sveki obavi kupovinu... Mislim da nitko na ovom svijetu ne zaslužuje tak nešto
|
|
RE: Zimske bebe 2015/2016 8.11.2015 8:52:10
|
|
|
|
lidac0605
|
Jutro, ajooooj,Perlice meni ne moraš niš govorit,ja ih imam takvih na poslu kolko hoćeš...grozno za gledat..ja sam već 100 put rekla-rađe umrem odmah sad,nego da me čeka takva smrt u starosti...da se već živ raspadaš a nemreš umrijet Kaj delate danas? Ja već nervozna zbog sutrašnjeg pregleda...ufff...opet moram vuć kofer sa sobom,nikad ne znam jel ću morat ostat il ne...
|
|
RE: Zimske bebe 2015/2016 8.11.2015 9:03:18
|
|
|
|
Danira
|
jutro ja sam vec doruckovala i popila kakao,vec zadnjih 2 tjedna mi neide kava,jednostavno nepase,a prije sam pila po 3 salice na dan. baby jako lijepa kapica.kako se osjecas,koliko si kila dobila do sad? lidac sretno sutra,da i dalje mozes doma mirovati.lidac meni carski nije ostao u bolnom sjecanju,bila sam jos jaakoo mlada i bez spekeca pa sam se brzo oporavila,a mala nije bila sa mnom jer je bila u inkubatoru tak da sam osjecala vise emotivnu bol. perlice tocno te razumijem kak se osjecas u vezi svekra,moj deda se isto prije 10 godina jako mucio s opakom bolescu i na kraju smo molili boga da mu se smiluje i uzme ga k sebi,jer ga je bilo pretuzno gledat kak se muci,drzi se. jagodice ma nase ce bebice bit u pravom polozaju za porod,kak ce to brzo doci .
|
|
|
|
RE: Zimske bebe 2015/2016 8.11.2015 9:25:15
|
|
|
|
baby20
|
Jutro Ja kavicu popila, malu patkicu nahranila, vecu cekam da ustane (spavalica na mamu) danas na rucak gibamo kod moje mame (napokon ne moram smisljat kaj bi kuhala) Danira, ja sam ti dobro, ima dana kad nemam energije za nista osim za spavat, pa se izlezavam dok malena spava, a onda pak ima dana kada sam prepuna energije pa ne znam kud bi sa sobom, cistim, perem peglam i jos bi isla trcat Za sad sam dobila samo 4kg., al u prethodne dve trudnoce sam dobivala po 2kg mjesecno pred kraj, pa bi i sad moglo tako biti. Perlice i ja nazalost znam kako je gledati patnju drugih, sad mu je jedino potrebno da mu odvracate misli na nesto drugo i da mu pomognete skratiti vrijeme Ps.jos je jedna kapica u izradi, al sad za curku (poslikam kad bude gotova) Puse svima!
|
|
RE: Zimske bebe 2015/2016 8.11.2015 9:26:39
|
|
|
|
lidac0605
|
Jooooj,meni se carski jako zamjerio,bila sam i ja mlada (21 god),al trebalo mi je valjda 3 mjeseca da dođem sebi...meni se taj rez i otvarao,jednom nakon 3 tj.od operacije i još jednom nakon 2 mjeseca i curio...ma jooooj ne smijem se ni sjetit Poslije kad sam probala vaginalni,to mi je bilo pljuga,za par sati bi i plesala posle njega
|
|
RE: Zimske bebe 2015/2016 8.11.2015 13:24:18
|
|
|
|
perlica55
|
Hej cure Baby i danira, hvala na podršci, žao mi je kaj obje imate iskustvo slično mojem Ja planiram na dogovoreni carski, jer imam svoje fiks ideje u ludoj glavi i iskreno se nadam da mi to neće biti loše iskustvo Gibam sada papti ručak, imam grah s tjesteninom... Dobar tek svima ....
|
|
RE: Zimske bebe 2015/2016 9.11.2015 8:13:34
|
|
|
|
Danira
|
jutro spavalice!lidac sreeetnooo danas da bu sve ok.cure koliko planirate imati djece?jel znate vec ime za svoju bebicu?kaj cete danas raditi?ja sam vec stavila kuhati grah i buncek sa kiselim zeljem,jednostavno nemam inspiracije vise kaj kuhati?! jucer su klinci osluskivali na tibici kak beba stuca .jel znate di ima za kupit posteljina s ogradicom ibaldehinijem(zavjesom za kinderbet)?jezic,dzany vi ste prve na redu jel sve vec spremno?
|
|
|
|
RE: Zimske bebe 2015/2016 9.11.2015 8:47:28
|
|
|
|
Kazimira
|
Jutro Baby i ti si prava majstorica, super je kapica........baš namjeravam malome naručiti plavu sovu jer nosi sekinu rozu macu u vrtić, njemu je to tak' super kapa....mislim da bu mu Sv. Nikola to donio Lidac sretno danas , javi se Danira ja ti nemam pojma za imena....mm smišlja i rekla sam ako ne smisli do kad je dobijem trudove ja bum dala ime.....ali moramo se obadvoje složiti Imaš ti ime Ja bum danas neki rižoto, malo peglala i oprati kolica i spremiti da mi nisu u garaži.... Perlica, moj dida je umro u domu od starosti....i tjedan dana prije smrti sam bila kod njega ( u Slavoniji, inaće bi bila i češće) i u životu ga nisam toliko izljubila i izgrlila i isplakala se.....mališa je tada imao 4 mj. i jako mi je žao što ga nije upoznao, a onda si pomislim kako je mom mm-u jer je njegov tata umro prije 6 godina i nije vidio ni jedno njegovo djete .... to tako mora biti, siguno je svekar mirniji što zna da će mu sin dobiti bebu Di su nam Gorina, Maya, danzy, Silvach...???
|
|
RE: Zimske bebe 2015/2016 9.11.2015 9:44:08
|
|
|
|
Jagodica13
|
Jutro , kako ste spavale? Ja se budila nekoliko puta, morala na wc, čini mi se da se vratili noćni posjeti wc-u Danira mi još nemamo ime, smišljamo ali još nismo došli do onog to je to , imamo još malo vremena za ručak još neznam što ću imam još vremena smisliti dok dragi dođe.. Jeste pripremile sve za svoje ? Ja tek počela sa prikupljanjem robice.. Lidac sretno danas na pregledu, neka sve bude dobro
< Poruku je uredio Jagodica13 -- 9.11.2015 9:45:16 >
|
|
|
|
RE: Zimske bebe 2015/2016 9.11.2015 10:50:05
|
|
|
|
perlica55
|
Dan curke Sinoć sam užasno spavala, curka je u gluho doba noći poludila, skakala mi po mjehuru, tak da sam danas kao zombi... Jagodica suosijećam za pipi Lidac, držim fige da si na putu za doma Kazimira, sve razumijem, i znam da nije lako... Samo da se ljudi koji boluju ne pate Danira za posteljinu zbilja pojma nemam, jer niš nisam krenula kupovati za ( a vjerujte da sam planirala tak uživati u tim obvezama).. Trebali smo MM i ja pred Božić u Beč nekoliko dana, kak stvar stoje ne idemo nigdje i jako sam tužna jer si mislim da niš neću stići kupiti, al nemam volje za krenuti P.s. u Ikei sam izabrala sobu, bijelu, samo trebam poslati MM da ju plati i pokupi, to je sve kaj sam odabrala..
|
|
RE: Zimske bebe 2015/2016 9.11.2015 11:39:58
|
|
|
|
Danira
|
Kazimira za prvo dvoje nisam znala ime do rodenja,a klinci su vec nasli par imena za bracu, tak da nemoram razbijat glavu s tim al jos nismo odlucili konacno. perlice za sobu to je nekak najveci zahvat ma sve ces stici kupiti samo dok krenes.ja sam uglavnom sve pripremila,skoro sam zaboravila na deku i rucnike za bebu?! jagodice meni se tolko zna beba nasadit na mjehur da jedva stignem do wc-a to vecinom bude preko dana,a u noci obavezno bar 2-3 puta moram na wc. jedva cekam cetvrtak da vidim jel se moj decko zbucao,nadam se da je,vec sam u ova dva tjedna pojela tonu voca inace nisam bas za voce previse.tlak mjerim redovito i u redu je,nadam se da ce bit sve ok do kraja trudnoce.
|
|
|
|
RE: Zimske bebe 2015/2016 9.11.2015 11:48:47
|
|
|
|
perlica55
|
IZVORNA PORUKA: Danira meni se tolko zna beba nasadit na mjehur da jedva stignem do wc-a to vecinom bude preko dana Kao da sam ja pisala jedvaaa hodam do wc-a... Kaj se imena tiče, oboje smo odabrali po dva imana, pa kad se rodil naša curica, budemo vidjeli koje joj najbolje pristaje (uz izgled)... Nekak joj ne možemo dati ime dok je ne vidimo
|
|
RE: Zimske bebe 2015/2016 9.11.2015 14:39:32
|
|
|
|
lidac0605
|
Evo me konačno Pregled-skraćena,ožiljkasta porcija,prohodna za prst do ovoja i bebe...primili me preko dnevne bolnice na one injekcije za razvoj pluća,čekala sam tam od pol 10 do 1da mi izvade krv i daju injekciju...sutra u 11 doć na drugu injekciju i to je to....strogo mirovanje i dalje... Koji apsurd,strogo mirovanje,a ja cijelo jutro po čekaonama...a o bolovima da ne pričam...u jednom momentu mi je točno došlo da počnem plakat od muke...sad sam se ponovo stuširala i dočepala se konačno kreveta.Mrtva sam E,da kontrola opet za 2 tjedna
< Poruku je uredio lidac0605 -- 9.11.2015 14:40:10 >
|
|
RE: Zimske bebe 2015/2016 9.11.2015 14:42:10
|
|
|
|
lidac0605
|
PREGLEDI STUDENI Jezic123 - srijeda,11.11. Danira - četvrtak,12.11. Kazimira - četvrtak,12.11. SpužvaBobica - ponedjeljak,16.11. Vilić zuba - utorak,17.11. baby20 - ponedjeljak,23.11. lidac0605 - ponedjeljak,23.11.
|
|
RE: Zimske bebe 2015/2016 9.11.2015 15:42:32
|
|
|
|
perlica55
|
Čekam te danas kao ozebli sunce... Drago mi je da si napokon domeka, sada fino odmaraj... Dal je pregled jednak kao prošli put , stagnira li Nadam se da sutra ne budeš tolko čekala...
|
|
RE: Zimske bebe 2015/2016 9.11.2015 15:50:13
|
|
|
|
lidac0605
|
ma niš mi nije rekla jel isti ili ne,samo je rekla da je i dalje za prst....i da mi je sad vrijeme da dobijem injekcije za pluća... Jedva čekam da ovo sve završi...znam da je to sve za dobru nagradu na kraju,al ovo je sad već mučenje....
|
|
RE: Zimske bebe 2015/2016 9.11.2015 16:42:17
|
|
|
|
Danira
|
Lidac bas mi je zao kaj te cekanje tak izmorilo,slabo ko ima suosjecanja,ja se osjecam ko srna uplasena kad dodem na pregled,jer svi idemo ko na traci. mene vec drzi nervoza zbog cetvrtka,najgore mucenje je to psihicko ovak bi mogla sve podnesti.sretno sutra da bus brzo gotova.to je dobro da ti daju za sazrijevanje pluca ipak imas sigurnost da se ranije i rodi da nebude na kisiku,jer malcima se tesko odviknut od maske.
|
|
|
|
RE: Zimske bebe 2015/2016 9.11.2015 16:44:14
|
|
|
|
Danira
|
Ali naravno ti ces izdrzati do poslije nove godine. zivio optimiza
|
|
|
|
RE: Zimske bebe 2015/2016 9.11.2015 19:20:27
|
|
|
|
lidac0605
|
Danira,iz tvojih usta u Božje uši...ja si dajem neke male ciljeve...sad iščekujem 32 tjedna(kaj i nije tak daleko,još tjedan i pol),pa ak to dočekam,onda 34 tjedna,a iza toga 36 i više mi niko ne bu ravan ak doguram do 36
|
|
RE: Zimske bebe 2015/2016 9.11.2015 19:31:34
|
|
|
|
Danira
|
Draga moja samo miruj i budes dogurala daleko,samo kaj je to igra zivaca.pa jel si dobila kakvu terapiju?,ak se ne varam mislim da se zove prepar kao za to zaustavljanje otvaranja?!neznam kaj da ti velim samo miruj i pusti sve.
|
|
|
Anketa
Mlijeko.
Admin
Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!