sminkret
|
Ma i ja čitam, ali se ne javljam... Prvo da Bumbi službeno čestitam na trudnoći i curici! Baš mi je drago za tebe i što se tako lijepo veselite novoj bebici. Kad ti je ono termin? Daze, tebi čestitam na uspješnom skidanju pelene (ne tebi, nego curki ), točno se je tako moja O skinula, brzo, "bezbolno", bez zapišavanja okolo Moram vam priznati, ja sam od onih koja ludim od pomisli da mi dijete okolo zapišava. Jednostavno sam takva. Imam brdo prijateljica koje su flegmatično skinule dijetetu pekenu i preskidala x puta dnevno, ribale podove- ali ja sam takva. Nije da mi je stan sterilan, i da ne podnosim dječju pišalinu, nego sam takva. Pokušat ću s P ovih dana, ono razgovorom, pa ćemo vidjeti. Da me ne bi krivo shvatile, ne smeta me da djeteu pobjegne, ali ono da se samo skine pelena, pa će naučiti- takav tip nisam Ja još muke mučim s faxom, pretvorili su u doktorat to, taj glupi papir, i baš se skrvavo naradim i učim za svaki predmet, pa je i to jedan od razloga što se ne javljam. Popodnevno P spavanje koristim za učenje, kao i navečer kad ode spavati. on još uvijek malo priča, ali što se tiče motorike i spretnosti je vrh Veseo je i razigran, a u zadnje vrijeme se počeo čak malo i smirivati (inače je ful aktivan, pa ako negdje sjedi koju minutu to je smirivanje). Eto toliko...