Ulala
|
DD, CRAZY, LANCHI, bebama je očigledno jako lijepo i jednostavno nisu još spremni izaći, nemojte se brinut oko toga, samo vjerujem vam da su dosadili stalni pozivatelji i znatizeljnici Ali morate i njih shvatiti, kao sto i vi cekate bebace, tako su i oni nestrpljivi Svaki put kada se prijavim, nadam se da cu vidjeti postic od vas dvije ili da krecete prema bolnici ili da ste vec rodile Brzoo ce i to doci, jedva cekam da nam se lista jos napuni TEA ljubomorno citam kako pises o svom malom deckicu i samo sve vise cekam dan kada cu i ja tako. Sto se tice mlijeka, NEODUSTAJ, samo ga stavljaj i stavljaj na grudi, nema to veze puno sa genetikom, a na kontrolici ces cuti da malecki lijepo napreduje, SIGURNA SAM !! Bravoo za oporavak, ti si nam svima primjer da se i od tako teskog i bolnog porodaja da brzo oporaviti, uz dobru volju tako da IKA javi za streptokok, ja idem tek u petak da mi uzme taj bris, kod mene sve to malo zakasnjelo hahah. Koliko dugo se cekaju nalazi ? Inace na mene je utjecao mjesec, nisam bas mogla spavati, cak sam se i dizala 3 puta na wc, Marko Ivano je bio bas zivahan sinoc po mom mjehuru, a nogicama po rebrima, nije ga cak ni moje milovanje smirilo. Jos nesto sam primjetila, grudi su mi naglo buknile, doslovno preko noci, rekla bih da sam bas sretna zbog toga, bit ce papice za Ubija me ova dosada i lezanje u krevetu, jedva cekam iducu nedjelju da nastavim normalno sa aktivnostima i da zvanicno udem u taj 37 tjedan, a onda kad krene, krene..Snovi su mi također postali živopisni, sanjam i dobro i loše, ma to su sve naše želje i strahovi Uh raspisah se, a sto cu drugo kad sam samo u krevetu, svima...
|