Tea2803
|
Jutro pisalice moje Ja sam nocas cak odspavala 3h u komadu mama me tjera da spavam kad i on ali jednostavno ne ide ,, po danu ni oko ne sklopim a po noci odspavam nekih 3-5h u razmacima..Jana jako muci probava,jadan se sav strese kad prdne i rasplace,,stoga sam promjenila prehranu,jela sam stalno mlijecno a citala da od toga cesto budu grcevi pa sam to promjenila,sinoc je odma odspavao 2 puta po tri sata uglavnom patronazna se ne javlja jucer cijeli dan zovem i danas od jutra niko se ne javlja,,jucer smo bili kod pedijatrice da ga izvaze jer mi se ucinilo da nemam dovoljno mlijeka tj.on prebrzo zaspi na cici,,i imala sam pravo iz rodilista je izasao sa 3350 a tamo je imao 3300 ma da kaze da su razlicite vage i da ne brinem da obavezno dodemo u ponedeljak opet na vaganje..nadam se da ce dobit vec na kilazi .. Victory draga bas mi je zao zbog streptokoka,bice sve u redu nemoj se brinuti Sto se tice posteljine,ja je nisam postavljala,to je MM napravio dok sam bila u bolnici :) Crazyyy dragicka saljem vibre da krene brzoooo i da vec danas imas svoju u narucju Lanchicaa tvoj ce znaci sve zeznuti nadam se da ce i kod tebe to brzoo krenuti ;) bilo bi bas fora da ti i crazy skupa to obavite Ikaa majka se zabrinula ona misli da si se ti vec naspavala Meni odgovara vrijeme ali Janu moramo grijat sobu jer mu je hladno Ulala tako ni meni nisu nista rekli za streptokok tako da ga ni nisam napravila,,hvala bogu sve je ok ispalo Marissa i druge sto se tice grudnjaka ja sam sa B kosarice uzela grudnjak za dojenje C kosaricu ,, nisam niti jednom obukla grudnjak mi smo svi u sobi bili bez grudnjaka ja kako sam bila duze tako sam 4 cure otpratila i niti jedna od nas nije imala grudnjak,i s obzirom da je nas 4 bilo prvorotke malci su nam izgrizli cice tj nismo im dovoljno gurnuli u usta tako da smo morali vani "susit" cice,namazat s malo kolostruma i susit tako da eto meni nije to trebalo,a druga stvar je da kad sam dobila mlijeko sa B kosarice presla na D tako da mi je jos k tome i mali Vepikca jos malo i ti si u terminu Pusica svima ;)