CrazyPuppet
|
ajme što ste se raspisale... pa koliko sam ja to spavala ? Ulala neće ti on to spomenut sam, baš sam čitala da ih se sve živo treba pitat, tak i ja svoju isto... između ostalog i za taj streptokok sam ju pitala, pa je rekla da ak hoću moremo to napraviti, nije obavezno... pa smo napravile, i bilo je ok, Bogu hvala... uputnicu za bolnicu traži od soc. gin. i važi ti mjesec dana, s tim da si probaj nekako narihtat da ti ne istekne taman prije poroda... Ovi raznorazni nalazi za urin isto znaju biti svakavi, već sam napisala ranije kako sam išla vadit jedan dan privatno oko 11h (kad me gin poslala) i bilo svačega unutra, pa sam ja onda inzistirala da ponovim nalaz kako spada, prvi jutarnji urin, i ispalo da ničeg nema unutra... Victory, nemoj se dodatno uzrujavat oko tih stvari, znaš i sama da je izračun termina aproksimacija, i da je nemoguće točno znati kad ćeš rodit, nemoj se zamarat datumima... jest da je tlaka odlazit svaka dva dana na pregled u slučaju da preneseš, ali bitno da je bebica ok Marissa super ti je fotkica meni su za grudnjak svi rekli da kupim broj veći nego u što je bio u trudnoći... Lanchicaa nam očekuje dečka :) Pa ako netko zna to narihtat, neka napravi... Kako nam je ona? a ovo što se otvaranja tiče, evo ja se preko noći počela otvarat, do jučer još sve bilo zatvoreno... meni je radila danas amnioskopiju, nije nešto najugodnije, ali nije ni strašno uopće... osjećam lagane trudove skoro cijeli dan, ali mislim da će opet sad preko noći krenut, ili ujutro, i to oni pravi... hvala vam na dobrim željama za porod, ja ću dat sve od sebe da prođe što bolje lagano sam uzbuđena, ali ništa ekstra, još ne mogu pojmit magnitudu cijele ove stvari izgleda neću bit svjesna svega do trenutka kad mi ga daju u naručje, a tad kad mi konačno sve sjedne u glavi, valjda neću past u nesvjest