|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  75 76 [77] 78 79   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas?
5.7.2014 10:58:03   
bambina27
Vepikica ti ćeš isto u Petrovoj roditi? Istina izvana izgleda kao zatvor,ali moram priznati da sam se iznenadila kad sam vidjela da je iznutra sve preuređeno pa mi je odmah bilo lakše user posted image

(Odgovor članu vepikica)
Neposredna veza do poruke: 1901
5.7.2014 12:01:55   
bambina27

user posted image

user posted image chocolate - 12.06. user posted image - Lana 28.05.2014.
user posted image sretnaz - 21.06.user posted image - Karla 24.06.2014.
user posted image emy0406 - 24.06. user posted image - Viktorija 27.06.2014.
user posted image Lanchicaa - 08.07. user posted image
user posted image CrazyPuppet - 10.07. user posted image
user posted image Tea2803 - 17.07. user posted image - Jan 01.07.2014.
user posted image victory - 19.07. user posted image
user posted image Mrvic@ - 21.07. user posted image
user posted image FingerJ - 25.07. user posted image
user posted image Anchyloo - 27.07. user posted image user posted image
user posted image vepikica - 03.08. user posted image
user posted image Marissa - 08.08. user posted image
user posted image PENELOPI - 09.08. user posted image
user posted image Ulala - 10.08. user posted image
user posted image Pomalo - 13.08. user posted image
user posted image Njanjica - 16.08. user posted image
user posted image bambina27 - 16.08. user posted image
user posted image TaPikapolonca - 18.08. user posted image user posted image
user posted image ikaaa - 28.08. user posted image

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 1902
5.7.2014 12:09:35   
Marissa
i ja ću rodit u riječkom rodilištu. Čula sam samo dobre stvari pa ćemo vidjet kako će bit. Dosta rodilja iz cijele Hr dolaze rodit baš u ri rodilište-

(Odgovor članu bambina27)
Neposredna veza do poruke: 1903
5.7.2014 12:55:19   
vepikica
Marissa, ja sam htjela ici roditi u Rijeku. To sam uvijek govorila dok sam tamo studirala :)

Bambina27 - ja cu roditi na sv duhu! Cula sam dosta pozitovnih iskustava, prosli smo tamo tecaj s kojim sam bas bas zadovoljna, a od stana do rađaone mi treba tocno 48sekundi (ako lift odmah dodje), hahahaha :-p tako da se nadam biti doma do zadnjeg momenta! :-D

(Odgovor članu Marissa)
Neposredna veza do poruke: 1904
5.7.2014 13:08:26   
bambina27
Ajme divno je to kad ti je bolnica tako blizu. Ja sam prije 2 mj bila 100% sigurna da idem na Sv.Duh,ali otkako sam zavrsila na Hitnoj u Petrovoj ne znam ni sama. Netko mi kaže da sad moram kod njih jer mi oni prate situaciju,a opet bih htjela sto liberalniji pored sto mi se čini jedno na Sv.Duhu. Ti si prije mene pa ćeš mi prenijeti sve iz prve ruke da se stignem predomisliti user posted image

(Odgovor članu vepikica)
Neposredna veza do poruke: 1905
5.7.2014 14:14:35   
vepikica
Hehehe...dogovoreno! Inace, ne znam kolko si upucena. Babica na tecaju je rekla da u radjaonu donesemo rucnik jer se nakon klistira treba otusirat (a mozes ga odbit), spavacicu mozes imati svoju, labelo, vodu, stapice, krekere i malu milku! To mi se svidja! :-p haahhaha... Kaze da trudnicama koje jedu slatku milku u predradjaoni maternica bolje radi :-pp
- javim sve detalje. Naravno :))))

Neposredna veza do poruke: 1906
5.7.2014 14:16:43   
vepikica
Ako ce muz biti s tobom na porodu morate imati zavrseni tecaj, ali ne mora biti njihov (priznaju bilo koji drugi). I ako ne spadas tamo prema mjestu stanovanja mozes tamo roditi bez problema, ali bar jedan pregled prije treba biti kod njih. :))

(Odgovor članu vepikica)
Neposredna veza do poruke: 1907
5.7.2014 14:59:39   
bambina27
Hvala na ovim detaljima,ovaj dio sa milkicom mi se posebno sviđa user posted image
Bez muza ne idem u radaonu,a tecaj smo odradili. Kod njih nije bilo mjesta pa smo u DZ,ali kažeš da ga priznaju pa mi je bitno da imamo potvrdu.
Jedva čekam da se javis sa direktnim iskustvom :))

(Odgovor članu vepikica)
Neposredna veza do poruke: 1908
5.7.2014 15:55:30   
Ulala
DD user posted image
Kod mene nikakvih novosti, imam osjecaj da cu od svih ja zadnja roditi jer i dalje nemam nikakav osjecaj trudnoce, a kamoli neke boli ili slicno. Ja vam svaki dan iza 4 idem na plazu, redovito se kupam, plivam, cak sam i malo bojice dobila ali pazim na stomacic user posted image
Ovih dana dragi i ja gledam uzet kameru neku pa da sve biljezimo, mislim da je to lijepa stvarcica i korisna, pogotovo s prvim djetetom user posted image Neznam jel se sjecate rekla sam da mi baka jaako pomaze u svemu, ali eto sutra odlazi doma pa sam opet prepustena sebi, a bas sam se fino uljuljkala da me sve doceka, onak pravo gotovanski sam raspolozena user posted image
Citam ove postove o zivotinjama, mi imamo psa, samojeda, inace mala razmazenica koja je navikla spavat s nama u krevetu ali bome zadnjih 3mj. Ima kucicu vani i skroz se navikla i to sve jer dolazi beba. Vani naravno samo s povodcem idemo s njom na koji su zakacene vrecice ako slucajno negdje po putu obavi nuzdu. Tko hoce od prolaznika pride k nama i pomazi ju, inace ju drzim dalje od ljudi jer upravo to, neznam jel neko voli zivotinje ili ne ili ih se boji.. Cak i kad smo u moru s njom pliva s uzicom da neode dalje.. Mislim da je to ok i odgovorno ponasanje. Sve ovo drugo bi poslala znate di !!
Nego kad smo kod zivotinja.. Na balkonu mi se skupljaju macketine, ima jedna koju duze vrijeme hranim ali ta mi neulazi u kucu a ove druge su sve neke agresivne i ulaze mi u kucu, upravo sam jednu nasla za stolom kako jede pitu s jabukama !!! Pa za POLUDIT. To je od susjede macka, ali ona se uopce ne brine o njoj, upozorila sam je vec par putaali ona nista.. Sto mi je ciniti, odnjet macku negdje ili sto ?! Ali naglasavam da je skroz agresivna i naravno ne toleriram hodanje po stolu gdje ja rucam od nepoznate macke! Inace veliki sam ljubitelj zivotinja ali kako beba brzo dolazi, prioriteti se malo mijenjaju.. Ako ju odnesem negdje dalje, valjda ce se snaci ?

Neposredna veza do poruke: 1909
5.7.2014 16:54:38   
PENELOPI
Marissa i ja cu roditi u rijeckom,vidim da smo tu po terminu mozda se i sretnemo.user posted image

(Odgovor članu Ulala)
Neposredna veza do poruke: 1910
5.7.2014 16:58:25   
PENELOPI
Ulala i ja imam samojeda i volim zivotinje, zapravo od kad znam za sebe imam zivotinje i slazem se s tobom. Ako ces imat zivotinju moras se i brinut o njoj a ne ju prepustit da se sama brine o sebi.

(Odgovor članu PENELOPI)
Neposredna veza do poruke: 1911
5.7.2014 17:02:54   
CrazyPuppet
ej curke user posted image

ja danas klasično subotnje čišćenje, s time da sam drijemala do 11:30 jer po noći nisam baš nešto kvalitetno odspavala... ali sam svejedno užasno iscrpljena... baš ogroman pad energije...
Ulala i ja bi samojedaaaaaaa user posted image to mi je jedan od najljepših pasa... i slažem se da je beba sad prioritet i da neke stvari tome moraju prilagodit, ali čim beba malo poraste već se može igrati sa psom, djeca i životinje odmah razviju tu neku povezanost user posted image
a mačke potjeraj... imala sam i ja sličnih problema, bude mi ih milo pa im znam ostavit nešto za pojest, a onda navale užas... a inače sam alergična na mačke i uopće ih nebih smjela dirat, al kad su tako slatke... ali čim one vide da tu više nema kruha, odu one dalje... malo pripazi da ti vrata baš ne budu otvorena kad je hrana na stolu, i otići će one...

...ti si meni po sredini srca, kak v črleni jabuki koščica...

(Odgovor članu Ulala)
Neposredna veza do poruke: 1912
5.7.2014 17:45:50   
Marissa
Penelopi, to bi bilo lijepo user posted image Samo ja sumnjam da ću rodit 8.8. jer mi je trudoća mlađa oko tjedan dana pa će bit prije oko 15.8.

(Odgovor članu CrazyPuppet)
Neposredna veza do poruke: 1913
5.7.2014 17:52:21   
Lanchicaa
Ne znam više koja je od vas pitala, ali rodit ću u riječkom rodilištu. Ili bar na putu do njega :-D 3:)

(Odgovor članu Marissa)
Neposredna veza do poruke: 1914
5.7.2014 18:42:27   
Tea2803
Booook mamicee user posted image
Evo da vam se javim malo bas me nije bilo dugo citala sam vas ali je jako tesko pisat na mobitel
Eto mi smo vam nazalost jos uvijek u bolnici..Jucer je dobio zuticu i odnjeli su mi ga u 18h na suncanje..Danas ujutro sam se nadala kako cemo ici kuci medutim zutica nije spala..ostala je na istome tako da se i danas cijeli dan sunca , bio je kod mene u pola pet do pola sest kad su bile posjete da ga malo podojim i odnjeli su ga nazad i sad eto molim se da mu spadne do sutra da mozemo kuci..ah ko zna
Bila sam bas jakoo zalosna sta su mi ga odnjeli i bas sam se plakala nisam znala da je bas toliko tesko i da bas toliko mozes nesto voljeti ..
Uglavnom trudim se ne zivcirati da ne izgubim mlijeko
Jucer mi je tek doslo mlijeko i sad ga imam u izobilju tako da se svakih 2h izdajam..i da to sta ja izdojim moram bacit..oni ga ne mogu hranit s mojim mlijekom kazu takva je procedura :(
Jos uvijek ne mogu sjest na guzu a ni na bok i pijem tablete za bolove oni daju .. Jednostavno je neizdrzivo :(

Kako ste mi vi drage moje? Da li ste spremne za porod vi koje ste prve .. Lanchica crazy victory?
Pusa svima

Odavno vec nismo plakali od srece nikad bili tako blizu,blizu naseg sna,ma nisu vazne rijeci kad se jednom duse stope,nista nije vazno srce zna ..
Jan 01.07.2014 - 3590g - 49cm

(Odgovor članu Lanchicaa)
Neposredna veza do poruke: 1915
5.7.2014 18:59:05   
vepikica
Oh jooooooj...zao mi je za malca i zuticu! Sigurno je grooozno kad ti ga odnesu takvog savrsenog.
Ja si nekako mislim da cu na porodu prezivjet bilo sta samo da ga napokon ugledam, a poslije opet bilo sto samo da je samnom!

Super za mlijeko, samo nemoj odustat i drzi se! Saljem vibre da do sutra sve bude ok! :))
Puse

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 1916
5.7.2014 19:17:35   
Tea2803
Vepikica hvala na vibrama :)) da totalno je jakoo tesko pogotovo kad cimerice do tebe se tako lijepo maze s bebama a ti nista .. Odem ga vidjet malo s vrata i rasplacem se ko idiot..nisam znala da je tako tesko :(
Iskreno sumnjam da ce mu skroz otici do sutra jer su mu bjeloocnice jos zute :(
Ovo rucno izdajanje ce me ubit user posted image ali ide navikla sam vec :))
Vepikica jesi se ti pripremila za porod :)

Odavno vec nismo plakali od srece nikad bili tako blizu,blizu naseg sna,ma nisu vazne rijeci kad se jednom duse stope,nista nije vazno srce zna ..
Jan 01.07.2014 - 3590g - 49cm

(Odgovor članu vepikica)
Neposredna veza do poruke: 1917
5.7.2014 21:06:16   
vepikica
Ufff jooooj...i meni se place kad to citam. Drzi se... Nije ni njemu lako mis mali :(

A ja sam spremna! Torba je spremna od jucer, a glava od kad smo odlucili imat bebu. Haha! Al ipak nek mi je jos 2-3 tjedna unutra! Iako bii naaaajradje trcala po stepenicama da krene pa ga sto prije vidim! Ipak je lezanje bitnije.
Puse tebi i javljaj kako je...

P.s.totalno mi je glupo da ga nece nahranit tvojim mlijekom. Kakve su to gluposti? Hmmm

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 1918
5.7.2014 21:07:27   
vepikica
Btw.gledam slikicu!!!! PREEEEKRASNO!!! <3 <3 <3

(Odgovor članu vepikica)
Neposredna veza do poruke: 1919
5.7.2014 22:41:13   
CrazyPuppet
ajmeeee vidi nam slikiceeeee user posted image user posted image user posted image
miš mali preslatkiiiiii user posted image
Tea baš nam fališ, baš mi je žao što Jan ima žuticu, ali sve je to normalno, nemoj si to previše uzimat k srcu. znam da si puna emocija sad, vjerojatno bi i ja plakala ovako (i inače tulim na sve živouser posted image ). samo misli na to kako je mali ipak savršeno zdrav i da je sve u najboljem redu :) uskoro ćete doma, i uživat u svemu što si doma pripremila za njega, lako ćete nadoknadit ovih par dana user posted image iskoristi sad ovo malo vremena za odmor, ili budi tu s nama na forumu da malo skratiš vrijeme user posted image kad dođete doma bit će svega, pa se bolje sad naspavaj user posted image
super da je stiglo mlijeko user posted image ni ja ne kužim zašto ga neće nahranit tvojim mlijekom user posted image
ja sam lagano u niskom startu, mali je jaaako aktivan u zadnje vrijeme, nadam se da ću i ja za koji dan...
dragi me počeo zvati Bigfoot user posted image zbog nalijanih stopala...

(Odgovor članu vepikica)
Neposredna veza do poruke: 1920
6.7.2014 11:07:08   
vepikica
CrazyPuppet - u kojem tjednu je radjen ultrazvuk da ste dobili ovako lijepu fotkicu koja je na avataru?? Mi imamo 4D slike iz 12. i 20.tj., ali tamo se jos ne vide jasno crte lica. Ovo je vec pravi covjek! :):):)

Neposredna veza do poruke: 1921
6.7.2014 12:28:54   
victory
Drage djevojke, kako ste mi? nadam se da ste dobro, crazy i lanchica jesu krenuli trudici :-))

Tea draga, vjerujem da ti nije lako ali jos malo izdrzi i idete ti i tvoja beba doma... Drago mi je da je mlijeko krenulo.. Puno nam se cuvaj i odmaraj.. Nisam znala da tak boli poslije :-( ali proci ce i vec vidim kako se setas goricom i uzivas sa Janom.

Imate veeeeliku pusu i veeeliki zagrljaj :-))

(Odgovor članu vepikica)
Neposredna veza do poruke: 1922
6.7.2014 12:30:55   
victory
I da, vidjela sam slikicu.. Ma Jan je tako slatki zamotuljak!!! Divna bebica!!! user posted image mama je sigurno jaaaako ponosna! :-)

(Odgovor članu victory)
Neposredna veza do poruke: 1923
6.7.2014 14:56:31   
CrazyPuppet
Vepikica, to je bio 28tjedan... taman se najljepše vidlo, kasnije se uopće nije htio ovako pokazat...
Victory, mene još ništa ne šarafi... neće on prije termina, računam tamo negdje idući vikend :) još sam sva u normali, radim sve živo, kad se naspavam imam masu energije pa sam ko zvrk... a kad se ne naspavam, onda se tjeram radit neš, jer mi ova dalmatinska fjaka nejde nikako od ruke... štaš kad se nisam s tim rodila user posted image svjesna sam da ću nakon poroda biti prikovana za kuću, pa bi sad stalno negdje išla...

gdje nam je nestao ostatak ekipe? jesu vas poparile ove vručine? Jel Lanchicaa ima kakvih novosti? user posted image

(Odgovor članu victory)
Neposredna veza do poruke: 1924
6.7.2014 15:35:57   
Lanchicaa
Dobar dan, cure moje!
Eto, mene i danas vratili kući... CTG očitava nešto pravilnije trudove, koje ja i dalje ne osjetim. Otvorena i dalje 2 cm i to je to...

Neposredna veza do poruke: 1925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  75 76 [77] 78 79   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  75 76 [77] 78 79   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Da li ste zagovornik kupovine mobilnih telefona djeci od 2, 3, 4... godina?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!