victory
|
Lanchica, zaista ti je superiška trbuh.. prava loptica, iako vjerujem da se lagan sada "izdužava" ili kako to već nazvati, što je dobar znak.. još malo i bebać je tu Baš kao što kažeš, ne spominjite zaboravnost.. ja "zagubila" novčanik, tražila ga manijakalno na kraju u nekoj polici gdje nikad ne stoji,.. i dalje se pitam šta je radio tamo i tko ga je stavio No, proći će, samo da sačuvamo još malo zdravog razuma i gotovooo :) vraćamo se našim mozgovima, kakvi su takvi su, bar su naši :))) jer ovo je zaista čudno Budeš riješila komodicu, no sikiriki... :) Tea, nisi me utješila, baš se bojim da će bit velki, još nisam pazila ništa, mela sam sve pred sobom :/// Vidjet ćemo... baš me trta Još tad mi je rekla kao aaajmeeee kolika beba, mislim, mi smo visoki oboje ima na kog biti tak veliki ali strah me.. treba ga roditi, a naravno da mi je stalo da sve ide svojim tokom i priridno, ne bih htjela da me izrežu ko ne znam ti šta. Da imaš pravo neš se događa dolje, jel to otvaranje ili šta ali presijeca me baš... još imam i neki pojačan iscjedak, onako ljepljiv?? Čitam na nekoj stranici da može biti da se dan poroda bliži.. jooj ... :) istovremeno jedva čekam , ali me je i strah.. Penelopi, imaš pravo.. bol je postala normalna, čudno mi kad ništa ne boli, zapitam se ????!!!! Baš neki dan ležim i mislim si kak niš ne boli, bebač bio miran (iako sad i njegovi pokreti onako kao boluckaju, kao da zagrebe nešto), osjećala sam se kao da nisam trudna, imala sam filing da mogu trčat.. i ustanem se po vodu i odmah trbuh se stvrdne ko kamen, bebica se počne ritati.. ali to mrdanje me ludo usrećuje. :))) Pomalo, šta je bilo? :( tea, naravno sutra javi kako nam Jan i planira li vanka? Držim fige
|