Lanchicaa
|
Dobar dan, drage moje! Evo, da se i ja malo javim... Nije me bilo par dana pa ću vas izgnjavit danas da nadoknadim. Totalno sam odljepila, hahahahahaha... Sve mi ide na živce, sve mi je teško radit i kičma me ubija. Jučer sam bila na nekakvom tečaju za trudnice koji je naša općina organizirala. Dobile smo puuunu vreću svakakvih poklona i uzoraka. To me sjetilo - ne znam ima li koja od vas, koja je već imala malu bebu, iskustva s Johnsonovim kremicama, uljima i sl. Par cura koje znam ovako, a i nekoliko bliskih prijateljica/sestrični, tj. njihovih bebica, imalo je problema s Johnsonom - od suhe prhutave kože do pojave atopijskog dermatitisa nakon dužeg korištenja. Ja sam na sebi primijetila da mi je koža bila ljuskasta nakon što sam se njime namazala. Prvo vrijeme to nije ni potrebno koristit, ali nije na odmet da podijelim s vama dok se još sjećam. Pohvalila sam vam se da mi je doktorica rekla da su one "tegobe" koje su me mučile, ustvari lagani trudovi. Jučer smo bili na CTG-u i očitali su se trudovi, lagani koji postaju sve jači, ali nisu pravilni pa samo moram predočit doktorici nalaz na sljedećoj kontroli (26.6.). Danas smo 37+6 po doktorskom, 37 po mom terminu :-D Naravno, kako to kod mene biva, sve se nešto krene dešavat dan nakon pregleda pa je tako i s tim ctg-om. Navečer me na tom tečaju na prepad "snašao" jedan trud, od kojeg sam skoro sletila sa stolice... :-D :-D :-D Trajao je jako kratko i nije se ponovilo do danas ujutro, kad me isti takav probudio :-D Što se tiče brisa na streptokok, pričala ja sa svojom doktoricom (pisala sam već o tome, ja mislim). Kaže ona meni da mi ga može napravit, ali da ti nije pretraga uobičajena za trudnoću, obzirom da sluznica rodnice i maternice nusu baš "prirodno stanište" streptokoka... Meni je ona bris uzela, pošto smo se teme dotakle i nadodala samo da se streptokok dolje teoretski može prenijet oralno (if you know what I mean) i eventualno rukama kad smo prehlađene, ali da nije još imala nikakav slučaj. Zaključak: TRAŽITE I DOBIT ĆETE! ;-) Što se tiče imena, konačno je misterij riješen - bit će NIKO. I ne, nema veze s nogometnim prvenstvom i našim izbornikom ;-) Ma da je čovjek i zgodan i pametan, to mu se ne može osporit :-D Eto, "samo" toliko od mene. ;-) Pusaaaa
|