|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas?
16.6.2014 14:45:06   
PinkyFunkyBirdy
user posted image

user posted image chocolate - 12.06. user posted image - Lana 28.05.2014.
user posted image sretnaz - 21.06. user posted image
user posted image leot - 24.06. user posted image
user posted image emy0406 - 24.06. user posted image
user posted image zvjezdicamaja - 01.07. user posted image
user posted image SANJABI - 03.07. user posted image
user posted image Lanchicaa - 08.07. user posted image
user posted image CrazyPuppet - 10.07. user posted image
user posted image tintilinki - 14.07. user posted image
user posted image ivaj - 15.07. user posted image
user posted image Tea2803 - 17.07. user posted image
user posted image victory - 19.07. user posted image
user posted image Mrvic@ - 21.07. user posted image
user posted image FingerJ - 25.07. user posted image
user posted image Anchyloo - 27.07. user posted image user posted image
user posted image vepikica - 03.08. user posted image
user posted image Suzana12 - 03.08. user posted image
user posted image PENELOPI - 09.08. user posted image
user posted image Ulala - 10.08. user posted image
user posted image Pomalo - 13.08. user posted image
user posted image Njanjica - 16.08. user posted image
user posted image bambina27 - 16.08. user posted image
user posted image TaPikapolonca - 18.08. user posted image user posted image
user posted image sandra999 - 19.08. user posted image
user posted image ikaaa - 28.08. user posted image
user posted image RIBICA241 - 28.08. user posted image
user posted image luce1010 - 03.09. user posted image
user posted image Ninna10 - 06.09. user posted image
user posted image Ivankaa - 08.09. user posted image
user posted image Mussy - 10.09. user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 1401
16.6.2014 18:09:04   
Ulala
Kakvo ružno vrijeeme, prolom oblaka !!
Ali neka, malo mi i odgovara da samo lezim i neradim nista, cak se i vrijeme urotilo da me sada par dana drzi u krevetu :) Ali nece zadugo, u srijedu moram na transfuziju zbog ponovljenog nalaza, iako sam to trebala u 30. tjednu obavit, hahaha i dat urinokulturu cisto da vidimo jeli sve ok. A cure moje da vas pitam, kako idu ti brisevi za streptokok? Moj gin. nista begovori a kad budem 27. isla kod njega bit cu u 34. tjednu. S koliko se to radi i vrijedi li onda taj nalaz skroz do poroda ??
Inace kako ste mi vi danas? Vidim da smo nesto manje aktivne, bit ce zbog vremena, hahahah :)

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 1402
16.6.2014 19:18:28   
ikaaa
crazy stigla perilica....user posted image user posted image
curke danas ružno vrijeme znate zašto??? ika se uhvatila čiščenja jest da je na rate ali ide to nekako šlampavo ali ide..... dnevni pun prašine pa upregla snage, malo pobrišem pa sjednem....pa spavaća cik cak....pa kuhinja...itd itd....i čak pobrala robu sa štrika evo jadna se već presušila dva dana bila na balkonu...user posted image user posted image user posted image nema vrijedne žene sve u 16...user posted image user posted image eto zato je naglo zahladilo i naoblačilo se......
ehhhh da ali sam uspjela i popodne odrijemuckat sat i poluser posted image user posted image i to je u opisu poslauser posted image

Ne budi uvjeren da si sam i da živiš samo za sebe, za nekog si rođen i netko je rođen za tebe...I&G31.07.2010.....
Naša mala curica 15.08.2014.

(Odgovor članu Ulala)
Neposredna veza do poruke: 1403
16.6.2014 19:26:36   
emy0406
Bok cure,vo malo da se javim,nisam sve ni pročitala poslije ću.Još sam u komadu,koristim ovo zahlađenje da napravim generalku prije nego rodim,možda mi odmicanje ormara i pripomogne user posted image
Ulala ja ti nezna za streptokok moja je gin dossta detaljna,ali mi to nije spominjala,a možda uz sve kaj je radila je i to,pa ja ni neznam user posted image ,neke briseve jesam radila u 34 tt,al nemam pojma kaj.
Ovo mi je vrijeme dobro došlo bolje spavam,još da nemoram na wc svako malo di bi mi bio kraj user posted image
Drage moje mazite bušice(velike i male) još malooooo,pišemo se

(Odgovor članu Ulala)
Neposredna veza do poruke: 1404
16.6.2014 20:19:27   
Tea2803
Vecer curice ,, pa di ste vi nesta u zadnje vrijeme slabo pisemo bice ili vrijeme ili stvarno puno radimo (cistimo) za nase limace user posted image
Ikaa bas krasno kazes napokon si pocela cistit hihi user posted image i ja sam uspjela odremuckat ko ti user posted image
Ulala bas sam ja to nedavno djevojke pitala on se radi sad pred kraj ,, a ja sam sad 35+4 jos mi nije napravio i iskreno ne znam da li ce user posted image
Emy sutra ujutro cu ti znat reci da li idem u Petrovu u cetvrtak ili petak user posted image kad si ti mislila ici?
Curee di ste sve sta radite zanimljivoga kad vas nema user posted image

Odavno vec nismo plakali od srece nikad bili tako blizu,blizu naseg sna,ma nisu vazne rijeci kad se jednom duse stope,nista nije vazno srce zna ..
Jan 01.07.2014 - 3590g - 49cm

(Odgovor članu emy0406)
Neposredna veza do poruke: 1405
16.6.2014 21:22:31   
CrazyPuppet
ej cure

izgleda da danas baš nemamo inspiracije za publicistiku user posted image
ja sam skoro cijeli dan za kompjutorom, radim neke nacrte za firmu, dok mi vešmašina pere...
boli me guzica od sjedenja na pilates lopti... user posted image
sutra sam opet leteća, trebam do gin. po uputnicu, pa do HZZ-a, bit ću gecrkt dok dođem doma jer sve moram pješke, a jest ćemo ili juhu iz vrečice ili naručit pizzu, jer sigurno nakon klipsanja neću imati snage za nakuhavanja...
još mi je dosta posla ostalo za firmu napravit, pa mi nekako to visi nad glavom... prioritet mi je da se riješim toga prije nego dođe bebolino
u četvrtak mi dolaze starci na 4 dana, pa moram pripremit apartmane, a neda mi se nikako... non stop neki cirkus :)
a bila sam se prepala da bude mi dosadno kad prestanem radit u firmi user posted image luda glava

što mi vi radite?

...ti si meni po sredini srca, kak v črleni jabuki koščica...

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 1406
17.6.2014 8:08:10   
Tea2803
Jutroo drage moje user posted image
Kako ste mi spavale ?
Ja pa necu reci nikako ali eto nije bilo ni bajno user posted image

Crazy bas mi je zao sta toliko provodis vremena za posao user posted image
Jesi stigla oprat sve ture vesa user posted image
I ja sam danas malkoc leteca isto moram po uputnicu za bolnicu user posted image
Jedva cekam cetvrtak ili petak za pregled da vidim jel sve super user posted image user posted image user posted image

Odavno vec nismo plakali od srece nikad bili tako blizu,blizu naseg sna,ma nisu vazne rijeci kad se jednom duse stope,nista nije vazno srce zna ..

(Odgovor članu CrazyPuppet)
Neposredna veza do poruke: 1407
17.6.2014 8:44:38   
CrazyPuppet
Dobro jutro user posted image

ja sam dobro spavala, iako mi je malo duže trebalo da zaspim, jer sam popodne kavu popila... ali sad me ubija ovaj niski tlak, baš mi se vrti, treba brzinski user posted image popit :) ta jedna jutarnja mi je spas... inače bih ja maznula i po 3, ali sam smanjila u trudnoći... probala sam i bez, ali nije išlo user posted image
ormari su sređeni, veš se još uvjek suši (3 ture od 4) kad je ovakvo vrijeme vani, nejde brže... a zadnja runda spremno čeka :) ostalo mi još par košulja popeglat za dragog user posted image a onda se bacam na baby stuffuser posted image čini mi se da bu to tek tamo idući tjedan
Tea, što se posla tiče, nema se tu što, moram to odradit, takav mi je horoskop user posted image
Htjela sam vas pitat, ima li koja od vas iskustvo s e-uputnicama... sad npr za ovaj bris za streptokok... neda mi se tamo kod soc. gin. čekat 2-3 satauser posted image

što mi vi radite? user posted image

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 1408
17.6.2014 9:53:13   
bambina27
Jutro cure,evo ja prijavljujem da sam noćas bas lijepo spavala,digla sam se samo jednom na wc user posted image
Vidim da ste sve jako vrijedna,a ja nikako da se primim konkretnog posla. Stalno mislim kako ipak moram mirovati,a kad ležim mi je dosadno :)
Nekako si mislim da mi je još rano početi prati robicu za bebu. Kada ste vi to počele raditi?

Emy bas sam mislila na tebe,da li si još uvijek u komadu user posted image Znaci vidimo se sutra u Petrovoj?

Neposredna veza do poruke: 1409
17.6.2014 10:22:28   
Tea2803
Crazy ja ti nemam iskustva s tim uputnicama nazalost a i nekako sam uvjerena da moj gin to meni opce nece ni napravit user posted image saznat cu za par dana u svakom slucaju
Ja doma imam 3 svoja stendera za susenje a mama dolje ima dva evo i meni su gore sva tri popunjena ,, a ja vesa imam svaki dan za prat minimalno jednu turu a koliko cu tek imat kad se beba rodi user posted image
Ja nis ne radim doslvno sjedim i odmaram user posted image mama je skuhala grah hehe
Bambina ja sam eto u nedelju speglala robicu a u petak ju oprala znaci u 35 tjednu,,imas jos malkice vremena user posted image
Sta emy sutra ide u Petrovu ja sam se sva pogubila? Znam da je mene isto pitala kad idem user posted image

(Odgovor članu bambina27)
Neposredna veza do poruke: 1410
17.6.2014 13:12:10   
emy0406
Cure tu sam i u komadu,za sada.Sutra idem u petrovu,ako dočekam sutra,imala sam neke trudiće cijelu noć,pa ujutro pustilo,pa me sad boli ko da trebam dobit m. Baš sam nazvala mamu nek krene prema meni za svaki slučaj radi malog.Užasno me boli i stidna kost očito se curka skroz spustila,jedva hodam.Krenula sam dole po stepenicama,ali nisam mogla.Tak da Bambina javim se,ak dočekam jutro vidimo se.
Za e-uputnice neznam,meni je moja gin. dala neku uputnicu mislim d-1 i ta mi vrijedi za sve kontrole,uzv i pretrage u petrovoj,osim za bolničko liječenje.Još sam nešto htjela pisat,al neradi mi mozak,idem dat jest malome i leć se s njime možda zaspi,a možda i ja malo.

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 1411
17.6.2014 13:31:54   
Ulala
Ajmee lagano krecemo s punjenjem popisa rodenih bebaca :) Emy, svakako nam se javljaj, znam da smo ti mozda zadnje na umu u tim trenutcima ali s nestrpljenjem ocekujemo sve nase bebice i price s poroda, naravno !! A gdje nam je draga sretnaz, ona nam je slijedeca prema popisu ?! Cure znam da vam sad ovo zvuci kao totalni OFF ali jeste li se odlucili za imena? Kako ce se koja beba zvati, bas me zanima?? :)

(Odgovor članu emy0406)
Neposredna veza do poruke: 1412
17.6.2014 13:39:01   
Pomalo
Ja sam se bas super naspavala, vani kisa, grmljavina..Da nije bilo wc-a odspavala bi ja u komadu sve.. Polako se priblizavaju datumi, jeeee... user posted image
Ja imam problema, i to velikih sa svojom probavom i odlascima na wc..Evo danas, stala skoro puni sat, mislila sam da cu umrijeti od bolova, a i strah me da se ne bi otvarala od naprezanja..Imate kakav savjet? Pijem donat, tu su sljive, smokve, jogurti..Da probam sa cepicima?
I danas cu do ginekologa, jucer ga nije bilo.

(Odgovor članu Ulala)
Neposredna veza do poruke: 1413
17.6.2014 13:51:12   
ikaaa
pozzz curke...user posted image
vidim neke s noćas super spavale a neke kako ja se vrtile po cijelom krevetu i oke tek sklopila pred jutro pa malo dremuckala do 10satiuser posted image ...malo me danas grči u preponama ali na momente...valjda će proć...
crazy dragička vrjednice naša znači perilica radi punom parom?
pomalo draga jesi probala sa magnezijem i donatom? neznam što bih ti pomoglouser posted image ..al to je živa koma i toga me je strah kad jednog dana počne za sad je dobro i neću se ureći a još pijem sirup za željezo...
joooooj imena za bebicu....nešto smo se ja i mužić dogovarali ali to je sve pod velikim ????
emy draga evo tebe još malo jel te strah ili jedva čekaš da vidiš bebicu ili je i jedno i drugo?

Ne budi uvjeren da si sam i da živiš samo za sebe, za nekog si rođen i netko je rođen za tebe...I&G31.07.2010.....

(Odgovor članu Pomalo)
Neposredna veza do poruke: 1414
17.6.2014 13:55:00   
CrazyPuppet
Ajme emy, pa tebi to lagano krenulo :) držim fige da sve dobro prođe i nek nam fino dođe jedna slatka mala curica user posted image
Bambina... evo ja sam u 37. tj i još nisam ni krenula prat... jel tetre treba namakat 24h prije prvog pranja?
ja obavila uputnice, dobila i za rodilište, pa se nadam da više kod te soc. gin. neću ići... svaki put pop***** tamo, što od čekanja, što od nekulture i ostalih pacijentica a i same sestre... ja kažem imam samo jednu uputnicu za dignut, a i prva sam bila došla tamo, a neka suhonjava babuskara od 50ak godina fino uleti prije mene, kao trudna je... ima 6 kčeri i sad sedma trudnoća user posted image i 10 uputnica, pa odma i bolovanje a tek je 15t, pa se zapriča sa sestrom... a ja tamo jedva ostala stajat sa trbuhom do zuba... da sam ju negdje vani srela, fino bi ja njoj rekla da joj ponašanje nije na mjestu...
e ne znam jel već bila tema, ali sad kad smo pred kraj, da se vratimo malo na početak... kako ste saznale da ste trudne? jel bilo kakvih zanimljivih zgoda? user posted image

(Odgovor članu emy0406)
Neposredna veza do poruke: 1415
17.6.2014 14:01:31   
sretnaz
:DD, evo meneuser posted image
Ulala, na 56 stranici moj post je zadnji, to sam jučer pisala pa možda nisi vidjela. A baš sam se tebi obratila vezano za skraćen cervix.
Noćas sam do 4 spavala na kauču i super sam spavala. I onda otišla u krevet i nikako zaspati, kao neka žgaravica me mučila.
Jučer navečer u 19:30 sam bila na pregledu pa nisam stigla pisati. Uglavnom, CTG uredan, cervix skraćen na pola, ali sam još zatvorena. Napravila mi je UZV, (zadnji je bio 30.04.) i čini se da je ova beba manja od N, Težina je procijenjena na par grama manje od 3 kg, a gledala sam staru knjižicu i s N je bila procjenjena sa 38 tjedana na 3200. I kako se on rodio 10 dana nakon predviđenog termina, izgleda da je dobro procjenila jer se rodio sa 3820 g. I nadam se da ću curu brže i lakše roditi. Sitnija je još je drugi porod. I dalje nemam osjećaj da ću roditi tako brzo. U subotu moram na pregled u KBC jer mi je tada termin.
Što se tiče probave imala sam jaaako problem u trudnoći s N i tako sam više od pola trudnoće pila sirup jer mi ništa nije pomagalo. I svejedno sam dobila hemoroide. Ovaj put nisam imala problema, bar ne tako puno, ali sad na kraju jesam i jedan dan mi je bilo toliko loše da sam navala gin i rekal je da kupim čepiće, ali glicerinske. I pomogli su mi. I prije par dana sam opet stavila. Baš sam ju jučer na pregledu pitala, koliko mi šteti naprezanje. Rekla mi je da je bolje da si stavim čepić da se ne mučim.

N.... 6.09.2012. 3860 g, 53 cm
K... 24.06.2014. 3250 g, 47 cm

(Odgovor članu Pomalo)
Neposredna veza do poruke: 1416
17.6.2014 14:07:40   
sretnaz
Što se tiče imena, ja sam rekla da želim da je Karla, mm nije imao nekih ideja i nije se baš protivio. Za Nikolu smo se baš raspravljali i da sam rodila prije termina ne bismo ni imali ime odmah user posted image
Ni j nemam iskustva s e- uputnicama

(Odgovor članu sretnaz)
Neposredna veza do poruke: 1417
17.6.2014 14:16:59   
Lanchicaa
Dobar dan, drage moje!
Evo, da se i ja malo javim... Nije me bilo par dana pa ću vas izgnjavit danas da nadoknadim.
Totalno sam odljepila, hahahahahaha...
Sve mi ide na živce, sve mi je teško radit i kičma me ubija.

Jučer sam bila na nekakvom tečaju za trudnice koji je naša općina organizirala. Dobile smo puuunu vreću svakakvih poklona i uzoraka.
To me sjetilo - ne znam ima li koja od vas, koja je već imala malu bebu, iskustva s Johnsonovim kremicama, uljima i sl.
Par cura koje znam ovako, a i nekoliko bliskih prijateljica/sestrični, tj. njihovih bebica, imalo je problema s Johnsonom - od suhe prhutave kože do pojave atopijskog dermatitisa nakon dužeg korištenja.
Ja sam na sebi primijetila da mi je koža bila ljuskasta nakon što sam se njime namazala.

Prvo vrijeme to nije ni potrebno koristit, ali nije na odmet da podijelim s vama dok se još sjećam.

Pohvalila sam vam se da mi je doktorica rekla da su one "tegobe" koje su me mučile, ustvari lagani trudovi.
Jučer smo bili na CTG-u i očitali su se trudovi, lagani koji postaju sve jači, ali nisu pravilni pa samo moram predočit doktorici nalaz na sljedećoj kontroli (26.6.).
Danas smo 37+6 po doktorskom, 37 po mom terminu :-D

Naravno, kako to kod mene biva, sve se nešto krene dešavat dan nakon pregleda pa je tako i s tim ctg-om. Navečer me na tom tečaju na prepad "snašao" jedan trud, od kojeg sam skoro sletila sa stolice... :-D :-D :-D
Trajao je jako kratko i nije se ponovilo do danas ujutro, kad me isti takav probudio :-D

Što se tiče brisa na streptokok, pričala ja sa svojom doktoricom (pisala sam već o tome, ja mislim).
Kaže ona meni da mi ga može napravit, ali da ti nije pretraga uobičajena za trudnoću, obzirom da sluznica rodnice i maternice nusu baš "prirodno stanište" streptokoka...
Meni je ona bris uzela, pošto smo se teme dotakle i nadodala samo da se streptokok dolje teoretski može prenijet oralno (if you know what I mean) i eventualno rukama kad smo prehlađene, ali da nije još imala nikakav slučaj.
Zaključak: TRAŽITE I DOBIT ĆETE! ;-)

Što se tiče imena, konačno je misterij riješen - bit će NIKO.
I ne, nema veze s nogometnim prvenstvom i našim izbornikom ;-)
Ma da je čovjek i zgodan i pametan, to mu se ne može osporit :-D

Eto, "samo" toliko od mene. ;-)

Pusaaaa

(Odgovor članu Ulala)
Neposredna veza do poruke: 1418
17.6.2014 14:37:42   
CrazyPuppet
Pomalo, meni ti "narodni" lijekovi za zatvor nisu nikada ama baš ništa pomogli... moj savjet ti je da probaš par dana jest samo one smiksane smoothije od voća i povrća (đumbir, peršin, zelenija banana, špinat, lisnati celer), ubaci unutra lanene sjemenke (koje su se namakale par sati) i zobene posije, i pij brdo vode... izgleda da je beba malo zblokirala crijeva, pa će te ovo malo pročistit... i izbjegavaj sol user posted image
i e, limun i med u mlačnu vodu ujutro na tašte... i nema frke :)
ikaa, perilica evo taman oprala zadnju turu veša, sad idem vidit što ću s bebinim stvarima, al pereeee :D
ja sam već napisala za ime... bit će Jakov user posted image
a evo i Lanchicaaa će nam krenut :D nemojte me plašit cure, ja sam za dva dana 37t... ni o kakvim trudovima neću još ni čut user posted image sad mi svekrva kaže da je ona mog dragog i sestru mu rodila 20 dana prije termina... ja sam rođena točno na termin, tako da si nekako i računam da će to ipak biti blizu tog 10.07.

(Odgovor članu sretnaz)
Neposredna veza do poruke: 1419
17.6.2014 14:58:16   
Lanchicaa
Crazy, ne zabrinjavaj se! Meni su uz sve to rekli da misle da neću tako brzo, ma da se to u trenu može promijeniti.

Kako sam već rekla - voljela bih da bude na termin jer je to na rođendan budućeg tatice, ali glavna misija mi je da prođemo 23.6., da se budući tata vrati iz Dubrovnika i da uspijem odradit bratovu krizmu u nedjelju :-D
A i još jedna glupa sitnica - baš ne bih htjela da bude blizanac u horoskopu. user posted image
Bez uvrede, ako je neka od vas blizanac user posted image
Nisam vam ja kriva user posted image . Hahahahahaha!

Ne paše mi, brate, ovaj tjedan nikako user posted image

< Poruku je uredio Lanchicaa -- 17.6.2014 14:59:32 >

Neposredna veza do poruke: 1420
17.6.2014 16:28:55   
Tea2803
Djevojke jeste se raspisale user posted image
Emy znaci krenulo je kod tebe laganini user posted image neka neka user posted image
Ulala ja sam takoder napisala vec moj ce se zvat Jan user posted image
Pomalo ja sam na pocetku do sredine imala isto problema sa probavom i pila sa dulphalac sirup,pomagao mi je jako,svaki dan sam normalno isla onda sam prestala da se ne bi predozirala ,, pa mi neko vrijeme nije bila uredna stolica ,, a sad kad moram bit na djeti zbog secera (povremeno user posted image ) mi se izregurirala ponovo,,a moja teta je medicinska sestra i meni je tad bila rekla da slobodno uzmem cepic ako me jako boli ili je tvrda stolica i ako nisam bila vise od tri dana na wc ali da se ne "priviknem" na to jer bi mi se uljenila crijeva ako bi vise puta koristila u svakom slucaju mozes uzet da ti pomogne user posted image
Crazy ja sam evo oprala danas tetre i nisam ih nista namakala prije ..
Lanchicaa user posted image za svakakve uzorke bome ja bi bila bas sretna user posted image Nisam nikad cula nista lose o Johnson proizvodima...znaci i tebi se blizii user posted image trudici se nadziru baas super user posted image
Emy i Bambina sretnooooooooooooo sutra na pregledu user posted image

(Odgovor članu Lanchicaa)
Neposredna veza do poruke: 1421
17.6.2014 19:39:34   
ikaaa
curke se raspisale....
znači emy draga kod tebe lagano krenulo......samo da obaviš to nabrizinu i bez ikakvih mukica....od srca ti želim....user posted image
lanccice i ti si nam na redu sve što želim emy potcrtavam i za tebe....user posted image user posted image user posted image
i ja sam čula od svojiih kolegica da jonshons proizvodi nisu baš nešto naj naj...ma ja ću uzeti niveinu kupku za kupanje koja ima i šampon, mada svoju curkicu neću u početku prati u tome nego samo u običnoj vodici...
ah ime ja sam oduvijek htijela ako budem ikada imala curicu da bude Ružicauser posted image , ali mm je zapeo ili Sara ili Lorena mada je to sve pod upitnikom..... ma sad mi je i svejedno samo da bude sve na kraju ok a ime će doć samo od sebe...
cure dal perete dječju robicu samo u prašku ili koristite i onaj dječji omekšivač...mislim ja ga stalno koristim za robu jer mi lijepo miriši..user posted image

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 1422
17.6.2014 20:14:58   
sretnaz
Hm... i ja bih htjela da je rak, a ne blizanac user posted image Ma ja sam riba i blizanci mi nisu nikad legli. Znači trebala bih roditi koji dan nakon termina.
Za Johnson sam i ja čula loše, i za N sam u početku koristila Niveu, a jako hvaljena je Mustela.
Što se tiče robice perem ju bez omekšivača i od kad sam rodila perem uglavnom i našu bez omekšivača. Stvar je u tome da omekšivač smanjuje moć upijanja, npr ručnika i krpa, a neku odjeću se mora prati bez, npr skijaški skafander... I shvatila sam da mi je odjeća sasvim OK i bez njega.

(Odgovor članu ikaaa)
Neposredna veza do poruke: 1423
17.6.2014 20:38:27   
victory
Bok drage djevojke... bome ste se raspisale, načitala sam se vaših postića i drago mi je da ni u jednom nisam vidjela tegobe. Dakle, svima nam godi ovo zahladnjenje :) Ja sam po tom pitanju i sebična, kažem danas frendici ma neka i 6. i 7. mjesec budu ovako tmurni, lakše se diše.. a ona...ma daaaj, ljudi imaju godišnje, idu na more :)) Oh, znam, ali mi trudnice ne možemo disat he he :) Drago mi je cure da ste dobro!!user posted image

Tea, već uputnica za bolnicu? Draga, opasno se približilooo.. Juhuu veselim se zbog svih nas. I naravno držim figice da ti ovaj pregled krajem tjedna bude izvanredan, da bebuška uživa, maše i raste :)) user posted image

Crazy, ista sam situacija s kavom, moram maznutio jednu za dobro jutro, inače su to uvijek bile 2/3 ali sad samo jedna.. Napunim šalicu ali popijem negdje pola, ne godi mi više taj okus i to od početka trudnoće ali ne m ogu izbacit ritual jutarnje kavice, jednostavno ne mogu :) Nemam pojma o time-uputnicama.. sve uputnice rješavam kod socijalne, i uvijek sam čekala i po 2 sata...sada ladno kucam i čim sestra otvori vrata upadam ko bez glave he he.. to fakat izgelda kao da joj provaljujem ali ne mogu više čekat... ne da mi se a i teško mi je sjedit tamo bez razloga 2 sata. user posted image za veš mašinu :)) znači prava si perilica zadnjih dana.. joj i ja imam za prat a nekako mi se ne da. prelijena sam zadnjih dana user posted image

Bambina, za robicu, ja sam jučer i danas popeglala.. tak da mi je to spremno.. imam još neke dekice ali nije priša pa ću to za vikend :) Kako si ti, jel ležiš ili si ipak malo aktivna.. ja zadnjih dana isključivo ležim, neki mi ludi pritisak dolje pa da ne izazivam vraga... jedino sam peglanje odradila..ostalo čeka bolje dane :)

Emy, truuuuuudovi? Trudići? heheheh.. Lijepo si ih umanjenicom nazvala.. znači nisi u panici... drži se i čuvaj se.. vjerujem da ćeš prva popuniti listu :) Ili ti ili sretnaz!! :)

Ja sam također čula da su johnson ne baš sjajni.. mustelu svi hvale pa ćemo i mi pokušati s njom, ali za početak kap maslinovog ili bademovog ulja.. i to je to :)

Imena.. hm.. još se vodi rat u kući he he.. mamo par imena ali vidjet ćemo.nekako imam filing da ću tek odrediti kad se rodi kad ga vidimo.. :)

više ne znam koja od vas ima problema sa probavom ali i ja sam gotovo cijelog života s tim se mučila. sad pijem donat, ali ne 3 dcl kao šta piše nego minimum 6 dcl.. i problemi riješeni he he he :))

LaNCHICA, Niko = divno ime :))) i super za uzorke i poklončiće šta si dobila :)) kak znaš da je pravi trud a ne BH kontrakcija.. ja se bojim da neću uspjet razlikovat user posted image

(Odgovor članu sretnaz)
Neposredna veza do poruke: 1424
17.6.2014 20:47:03   
victory
robicu samo u prašku ili koristite i onaj dječji omekšivač..

Ikaa, ja sam samo u sensitive detedžentu bez omekšivača.. takav sam savjet dobila od frendica.. i to sam sve prepeglala na najvišoj temp na pari.. tako mi je rečeno a ja školski i štreberski slušam he he.

(Odgovor članu victory)
Neposredna veza do poruke: 1425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Da li ste zagovornik kupovine mobilnih telefona djeci od 2, 3, 4... godina?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!