|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas?
4.6.2014 8:02:02   
sretnaz
Bambina user posted image user posted image user posted image Nadam se da nema zastoja, da je došlo do pogreške. Koliko znam ta otvorenost nije tako strašna i može se riješiti. Javi nam obavezno kako je i traži objašnjenje. Radi se o tebi i tvojoj bebi, a oni ti skoro ništa nisu rekli. Mogu misliti kako ti je.

Što se tiče svekrve i svekra, ne petljaju se previše, i dosta pomognu,i poštuju moje odluke. Kad sam rodila N nikad nisam čula komentare da mi je mlijeko slabo ili tako neke nebuloze. A ona je je jako opsjednuta čistoćom, i pere ruke obavezno i obavezno joj moram dati poseban ručnik. On ima već 21 mjesec pa me za svaku stvar pita da li smije jesti. Nema onih uvaljivanja čokolada i slično.

N.... 6.09.2012. 3860 g, 53 cm
K... 24.06.2014. 3250 g, 47 cm

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 951
4.6.2014 8:06:38   
CrazyPuppet
Dobro jutro svima!user posted image

Bambina draga, šaljem ti pozitivne vibracije user posted image
Samo budi smirena i mazi svoj trbušćić, jer bebolino osjeća tvoj strah, pa ga malo utješi user posted image
i ne brini, bit će sve ok. Javi nam se s novostima :)

Ja sam se jučer sva nalila u gležnjeve i stopala, jedva sam obula tenisice user posted image a i BH kontrakcije su postale snažnije, izgleda ulazim u finalni krug user posted image
jučer smo došli u stan, i sve gledam kolika me generalka čeka, koliko stvari treba spremit, a nemam prostora - ići će to sva u neke spacebagove i caritas. nekome možda dobro dođe, pogotovo sad u slavoniji.

kako ste mi vi jutros?

(Odgovor članu sretnaz)
Neposredna veza do poruke: 952
4.6.2014 8:11:18   
Tea2803
Sretnaz tvoja svekrva je mrak !! user posted image
Crazy finalni krug ha uzbudljivoo user posted image
Ja nisam bas nocas nesta spavala a nisam imala nikakvih tegoba jednostavno me mucila nesanica user posted image i bas sam razdrazljiva komaa ...

(Odgovor članu CrazyPuppet)
Neposredna veza do poruke: 953
4.6.2014 8:19:05   
victory
Dobro jutro ranoranilice user posted image Bambina, prvenstveno sam se spojila da vidim ima li novosti od tebe.. i dalje držim figetine da sve bude ok.. i zaista vjerujem da jest! Znaju oni izreći svašta i neka se mi brinemo tako cijele dane i noći i na kraju (hvala Bogu) nikom ništa.. a naša bebica osjeća strah tako da probaj što više ostati smirena i eto te već danas doma sa dobrim vijestima!

Cure, kako ste mi.. jel kavica skuhana.. Jutro je usitinu divno :) ja sam još u krevetu, kavica i laptop :)) i cvrkut ptičica! baš lijepo..

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 954
4.6.2014 8:25:21   
victory
CrazyPuppet, kod tebe uistinu jest finalni krug.. još malo i ulaziš u 9. mj.user posted image user posted image Divim ti se kako si mogla radit do prije koji dan.. ja jednostavno od kad sam ostala trudna nisam baš uračunljiva, zaboravna sam i smušena.. pa vjerujem da je pametnije svim strankama da im nisam vodila predmete :)) Tea, ne daj se.. ja se isto jako rijetko naspavam ko "čovjek" ali noćas je beba bila mirna pa sam se nekako ugnjezdila :) Btw. stavila sam prvu Betadine uz suze sinoć.. toliko je peklo da je to strašno... danas zovem dok (iako mi je već bed, mislit će žena da sam jedina na svijetu trudna koliko ju zovem he he) da vidim jel to normalno jer ne mogu trpit to užasno pečenje :/

(Odgovor članu victory)
Neposredna veza do poruke: 955
4.6.2014 8:27:31   
CrazyPuppet
ajme victory, ajmo se odmah mijenjat :D
ja već crtam i pere mi se prva tura u vešmašini :D
moram do 10 završit s poslom i onda u grad na pregovore sa šefom oko moje "porodiljne naknade"user posted image

(Odgovor članu victory)
Neposredna veza do poruke: 956
4.6.2014 8:28:49   
CrazyPuppet
čula sam da to peće jako, užas user posted image
ajd, nećemo se mijenjat user posted image

Neposredna veza do poruke: 957
4.6.2014 8:32:26   
Tea2803
Ja evo sad malkice doruckovala ,, kavu sam izbacila jer odma dobim zgaravicu user posted image jutro je prekrasno ali ove ptice cijelu noc ih slusam ne prestaju cvrkutat a vruce mi je ako nemam otvorena vrata,, neki dan je mm stavljao mrezice na krov zbog golubova koji su mi kakali po balkonu,nisam mogla ni ves objesit! I onda stavi te mrezice i zamislite vrapci si naprave gnjezdo user posted image bas na tim mrezicama pa za poludit i prekjucer kak sam susila one navlake jednu mi je malo pokakao joooj sta sam bila ljuta!!!!! Danas sam mm rekla da ih ukloni prije nego budu imali mlade! Tako da ne mogu vise slusat te vrapce i ostale zivotinje tokom noci user posted image

(Odgovor članu victory)
Neposredna veza do poruke: 958
4.6.2014 8:34:28   
Tea2803
Da i ja sam cula da pece i da ostavlja narandasto smedi trag da se uzasno cjede?? Nadam se da ce ti gin pomoc user posted image

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 959
4.6.2014 8:37:26   
victory
Hihihi, znaaaam, nitko se ne želi mjenjat kad čuje za te bakterije i vaginalete koje trpam cijelu trudnoću user posted image user posted image
fakat ne znam gdje sam ih uspjela pokupit i koji je to vrag uopće kad ne reagira niti na jedan antibiotik user posted image Joj drži se, meni je bilo jaako bed kad sam poslodavcu išla reći da sam trudna.. joooj kad se sjetim..user posted image Zato ti danas pregovaraj što bolje možeš i držim fige da uspiješ u svemu šta si smislila, skužila sam da ti je sitiacija specifična glede tih naknada.. pa se ne daj smesti user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 960
4.6.2014 8:40:12   
victory
daa, užasno se cijede i odurno izgledaju.. ko neki metci... ma fuj.. još kad znam da je tag glupi jod u pitanju ... ali dok je rekla stavljaj bez straha tako da nemam izbora, ako to pomogne bebici tj. pročisti porođajni kanal od bakterija ja hepi :))

(Odgovor članu victory)
Neposredna veza do poruke: 961
4.6.2014 8:50:59   
CrazyPuppet
Hvala ti na potpori :) a ja tebi držim fige da što lakše otrpiš te gadne vaginalete. i nek ta beštija više krepa :)
idem delat dalje, čujemo se popodne user posted image nadam se dobrim vijestima od bambine
Puse vam svima user posted image

(Odgovor članu victory)
Neposredna veza do poruke: 962
4.6.2014 8:52:02   
Tea2803
Ah onda draga victory nemas izbora user posted image ako to uspjie procistit sve kamo srece user posted image nadam se da bude, a kolko imas tih vaginaleta?
Crazy drzim fige da se fino dogovoris sve sa poslodavcem user posted image

(Odgovor članu victory)
Neposredna veza do poruke: 963
4.6.2014 8:55:06   
victory
Tea, tek mi se sad pokazao tvoj post o pticama..user posted image user posted image Baš si me nasmijala...ja kao uživam u cvrkutu ptica, a ti o ptičjoj kakici i kako ti kreče po cijelu noć.. :)) ali znam kako ti je jer sam u drugom stanu bila na nekom čudnom položaju da su mi golubovi ulazili u stan kroz prozor, i pokakali cijelu ogradu od balkona.. ne znam kako ih se riješiti, postoji li uopće način da ih se ukloni.. zaista ne znam.. ovdje mi je ok, nema golubova i ostalih ptičurina nego u daljini čujem cvrkut.. to mi se sviđa :)

ja svako jutro jednu kavicu, malu ali mi tako nekako pomogne.. ne mogu ja bez svog rituala :) imala sam fazu samo pila brusnicu, sad kad vidim brusnicu osip dobijem koliko mi se zgadila...

(Odgovor članu victory)
Neposredna veza do poruke: 964
4.6.2014 9:09:55   
Tea2803
Ma mi smo se rjesili golubova uz pomoc mrezica jer oni kad nemaju mjesta kad ih nesta sputava da stanu pocnu mlatit krilima i odu,,ali smo sad zato dobili vrapce oni su kroz tu mrezicu sebi u par sati napravili gnjezdo ,, ma uzas
I ja volim popit kavu tj.ness ali sta cu kad me zgaravica ubije poslije toga ,, pa onda popijem casu mlijeka i kruh sa namazom i eto bolje je hiihi user posted image ma da mi dugo treba da se razbudim user posted image
Ni ja bome ne volim brusnicu uzas zivi mi je to jer sam se je isto nagutala zbog ove bakterije user posted image

(Odgovor članu victory)
Neposredna veza do poruke: 965
4.6.2014 11:04:25   
bambina27
Evo napokon obavili sve pretrage. Maloprije me dr .Zlopasa pregledao i dalje sam otvorena 1cm,ali me pusta doma na strogo mirovanje uz magnezij i po potrebi normabel,jeeee.
Sto se tiče bebice,doktorica je potpuno pogrijesula(na sreću) Beba je super,odgovara tjednima,ima 1500g,ctg uredan ma sve super user posted image user posted image
Od sada naravno kontrola samo u Petrovoj.

Hvala vam puno svima na podršci,noćas kad mi je bilo najgore čitala sam vaše postove <3

Ono sto sam shvatila je da je najgore doci po noći,nitko nista ne govori,ležis u predradaoni,ispratis sve trudove svake rodilje. Užas,ali ajde preživjela sam i presretna sto je moje zlato dobro.

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 966
4.6.2014 11:10:35   
Tea2803
Bambina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tako mi je drago sta je sve u najboljem redu user posted image i sta ste oboje dobro user posted image cijelu noc sam razmisljala jeli sve u redu user posted image hvala bogu da je a boze pa ko te pregledavao kad nezna ni bebu izmjerit ?
Jooj znaci ti kao da si radala slusajuci njih user posted image zanimljivo ti je bilo hii user posted image

(Odgovor članu bambina27)
Neposredna veza do poruke: 967
4.6.2014 11:23:35   
andydea
Bambina jako mi je drago da je sve uredu..sad miruj i mazi pupu,molila sam sinoć za vas user posted image user posted image user posted image user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 968
4.6.2014 12:16:21   
victory
Bambina, tako mi je drago da je sve ok user posted image user posted image Sad samo lezi, uživaj, pričaj svojoj bebici i pogledaj sve filmove koje nisi stigla :))) Zato sam te i pitala za tjedan.. i ja se zalijevam magnezijem i normabele pijem po potrebi. Ne znam jesi li ih do sada uzimala, ja nikad ništa jače od andola.. tak da je moj prvi popijeni normabel negdje početkom travnja. sad mi je smješno kako je to izgledalo, ali tu večer kad sam ga popila sam prvo pola sata držala tableticu u rukama i hoću-neću :)) suze, strah... do sada sam jako malo popila, skroz izbjagavam, baš kad je ful kriza popijem.. ali preporuka je ne više od 3 tbl dnevno :)

Wuhu, danas imaš razlog za veeeliki osmijeh.. :)))) bravo za bebicu user posted image

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 969
4.6.2014 15:35:28   
CrazyPuppet
Bambinaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ajme presretna sam što je sve u redu, i neka je samo tako i dalje user posted image
sad fino odmaraj i čuvaj user posted image
nisu te smjeli tako preplašiti, mamicu im, treba šamare podijelituser posted image

ja se evo vratila iz grada, obavila sve, ali i propješačila pola grada zbog našeg ludog gradskog prijevoza (nijedan bus nejde u ono vrijeme u koje piše da ide) a nisam imala br od taxija... već me pri kraju počelo stezati user posted image
šef se slatko nasmijao na moj prijedlog o visini naknade, "dobro ajd, vidjet ćemo", ali mislim da će pristat, budući da ću ionako radit od doma, a nema me ko zamijeniti

(Odgovor članu victory)
Neposredna veza do poruke: 970
4.6.2014 15:48:18   
bambina27
Cure stvarno ste divne,hvala vam puno,puno od srca.
Bas je bila teška i neizvjesna noc,ali sada je lakše kada sam doma u krevetu :)

Tea bome sam se svega naslusala,nije lako ni curama koje rađaju,ni onima koje slušaju user posted image

Victory,ni ja nikad u životu nisam popila normabel i vjerojatno bi napravila isto sto i ti,hoću neću jer se bojim reakcije te tablete user posted image

Neposredna veza do poruke: 971
4.6.2014 15:48:51   
Tea2803
Crazy bas mi je drago sta si uspjela dogovorit sve sa poslodavcem user posted image user posted image user posted image
Ja se isto vratila iz grada isla sam kupiti posteljinu za kindac tj. materijal da mi mama sasije sve user posted image
A sad se bacam na svoje domace visnje user posted image i slatkac user posted image

Neposredna veza do poruke: 972
4.6.2014 15:50:48   
Tea2803
Bambina sad samo lezi i mazi svoju busicu i user posted image
Jooj vjerujem da nije nti jednoj strani lako ahh ja se samo molim da ja necu vristat user posted image

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 973
4.6.2014 16:13:12   
Tea2803
Curke trebam malu pomoc user posted image da li je netko od vas mozda kupovao tetra pelene preko ebay-a ?? Ako jeste da mi link posaljete user posted image

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 974
4.6.2014 16:20:19   
CrazyPuppet
Tea jel ti se isplati? čitala sam da ak želiš ušparat na tome, možeš kupit tetra tkaninu pa nek mama šiva 80x80 user posted image
kad je vrijedna žena već sve živo zašila za user posted image

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Da li ste zagovornik kupovine mobilnih telefona djeci od 2, 3, 4... godina?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!