|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas?
18.4.2014 9:31:04   
PinkyFunkyBirdy
user posted image

user posted image chocolate - 12.06. user posted image
user posted image sretnaz - 21.06. user posted image
user posted image leot - 24.06. user posted image
user posted image zvjezdicamaja - 01.07. user posted image
user posted image SANJABI - 03.07. user posted image
user posted image tintilinki - 14.07. user posted image
user posted image ivaj - 15.07. user posted image
user posted image Tea2803 - 17.07. user posted image
user posted image Mrvic@ - 21.07. user posted image
user posted image FingerJ - 25.07. user posted image
user posted image vepikica - 03.08. user posted image
user posted image Suzana12 - 03.08. user posted image
user posted image PENELOPI - 09.08. user posted image
user posted image Ulala - 10.08. user posted image
user posted image Pomalo - 13.08. user posted image
user posted image sandra999 - 19.08. user posted image
user posted image ikaaa - 28.08. user posted image
user posted image RIBICA241 - 28.08. user posted image
user posted image Ninna10 - 06.09. user posted image
user posted image Ivankaa - 08.09. user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 126
18.4.2014 9:59:36   
ikaaa
tea ja se super osjećam, curka lupa ko prava..... mučnine su sad iza nas....baš uživam...još sad samo da malo zatopli vrijeme pa ćemo u lagane šetnjice.... ma tea mora bebica osjetiti čari blagdana....
pinky ma bitno je da je sve ok sa bebicom.....a spol nije bitan, koliko smo čekale na naše mrvice, svaki put kad sam na uvz-u se rasplačem od sreće....npr sad prošli put kad mi je rekao ginić da je curica, više nisam znala od uzbuđenja ni izaći iz ordinacije, zaboravila torbu u kabini, novčanik, zdravstvenu kod medicinske sestre...sva mi se šminka razmazala, kad me je muž vidio prvo se je prepao jer je mislio da nije nešto u reduuser posted image user posted image user posted image , narvno isto tako bih reagirala da mi je rekao i da bebica ima malog pišonju.... ma bitno da je sve ok......pinky user posted image user posted image user posted image

Ne budi uvjeren da si sam i da živiš samo za sebe, za nekog si rođen i netko je rođen za tebe...I&G31.07.2010.....
Naša mala curica 15.08.2014.

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 127
18.4.2014 11:34:00   
Pomalo
Meni je za spol bilo totalno svejedno jer sam bila u tolikom strahu da li ce sve biti ok, i zbog krvarenja na pocetku da svaki ultrazvuk sam cekala kao ozeblo sunce.. user posted image

A za Uskrs planiram jesti normalno, s tim da ogranicavam unos majoneze, francuske i tih gluposti, a kolace.. Uh... user posted image

(Odgovor članu ikaaa)
Neposredna veza do poruke: 128
18.4.2014 11:50:39   
Tea2803
Pinky..nema veze sta ne spadas pod ljetne trudnice ipak si nasa jer nam uredujes listu svako malo user posted image user posted image user posted image ,, kada je tebi termin?Kako se osjecas?Imas mucnine ili nesta?
Ikaaa..bome si me nasmijala haha user posted image jeli ti to prva bebica?
Pomalo..ja mogu ogranicit unos kolaca nisu mi nes pretjerano super ali francuska ajooj nemogu joj nikako odolit hehe kao i sunkica i jaja uhh jedva cekamuser posted image
Curke jeste razmisljale o imenima kako ce se zvat vasi andeli user posted image user posted image user posted image
Jeste kupili vec nesta lijepo kolica kindac robicu? Ko bi tome svemu odolio user posted image

(Odgovor članu Pomalo)
Neposredna veza do poruke: 129
18.4.2014 18:18:42   
ikaaa
tea je prva nam je bebica i jedva ju čekamo.....user posted image user posted image user posted image user posted image ... polako sam gledala po tim centrima kako se kreću cijene kolica, krevetića.....a sad ću si polako početi kupovati iza pregleda....jer sve si mislim ljeto, vrućine, trbušćić do zuba, neznam hoću li biti baš sposobna za duge šetnje po trgovinama i kupovinu....ja se nadam da ću do zadnjeg biti na nogama, ali kad se sjetim ljetne sparine i vrućine,prije nisam mogla izdržati ljetnu žegu i vrućinu a kamoli sada...jedino što me veseli je to što će preko ljeta biti puno VELIKIH, SOČNIH, SLATKIH lubenica...pa će lijepo ika u duboki hlad, nogice u hladnu vodu i po hladnoj lubenici.....mislim da mi je za ljeto plan savršenuser posted image user posted image user posted image ..
tea jesi si ti već gledala za bebača šta?

Ne budi uvjeren da si sam i da živiš samo za sebe, za nekog si rođen i netko je rođen za tebe...I&G31.07.2010.....

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 130
18.4.2014 19:39:05   
Tea2803
Ikaaa i nama je prva bebica i jako smo uzbudeni i nemozemo ga docekat nikako user posted image user posted image .. da ljeto ja inace ne volim vrucine su uzasne nezz dali bi mogla malo klimu upalit kazu neke mame da jesu ali naravno ne dok je bebica bila unutra i ne preveliku razliku,,brine me kak cu podnjet vrucine ali sam opet jako vesela kad dode vecer pa se super setati sa bebom jooj uzivancija i lubenica iss i to jedva cekam ;)))
Mi smo kupili kolica bila su 40% snizena jer se tintilinic zatvarao pa smo kupili Inglesina Zippy 3u1 za 3500kn..mislili smo u 5mj ici po kindac a sto se tice robice imam mamu koja mi sve siva jer imamo svoj ducan pa imam vec dosta toga user posted image
Kad ti je sljedeci pregled?

(Odgovor članu ikaaa)
Neposredna veza do poruke: 131
18.4.2014 20:43:29   
Pomalo
I nama je ovo prva bebica..Kolica jos nismo kupili, ali se mislimo izmedu Abc i Graco..Krevetic cemo dobiti, kao i posteljinu, ali robicu nasljedujemo..I ono sto dobijemo.. Ja sam vec pomalo pocela kupovati vlazne maramice, podloge za presvlaku, skarice, mast za guzu...cisto da me ne doceka sve odjednom..A i kupila nekidan savrsenu pamucnu dekicu..Robica za bebe je nesto savrseno, samo gledam i divim se jer ne znam sto cemo sve dobiti.. ;)

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 132
18.4.2014 22:39:48   
Tea2803
Hoces kupovat 3u1 kolica ili 2u1? Kako cete nazvat curicu,imate ime ili ste jos u razmisljanju?

(Odgovor članu Pomalo)
Neposredna veza do poruke: 133
18.4.2014 22:41:27   
Tea2803
Tj.decka user posted image

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 134
19.4.2014 1:36:13   
chocolate
Pozdrav cure! Evo malo i mene nakon dužeg izbivanja.. Kod mene su pripreme za bebicu krenule na veliko kako mi se blizi termin, a opet imam osjecaj da pola toga necu stici.. Ali valjda je to normalno.. Vidim da ste sve super, bez mučnina i da se veselite uskrsnom papanju.. Blago vam se, moram priznati da vam tu malo zavidim.. Mene iskreno nista ne privlači od sve te silne hrane, francusku obožavam, cijelu trudnoću je nisam okusila, smetala mi je zbog mučnina, kolace i slatko isto tako, od mesa mogu jedino jesti piletinu i to samo batke, na sve ostalo mi se diže zeludac, a prestale su mi i mucnine i povraćanje.. Imam osjecaj kao da sam se odvikla od hrane.. Zato cure kad vec možete, uživajte i ne mislite na kilice, sve ce to otici vrlo brzo nakon poroda.. ;)

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 135
19.4.2014 7:53:58   
PENELOPI
Mislim da ću umjereno s hranom. Noćas sam slabo spavala noge me rasturale, i kukovi. Na ledima ne mogu a kad legnem na bok ne mogu dugo na jednom jer se sva ukočim.ajme di je 8 mj.user posted image . Kad sam rodila curku jedva sam dočekala spavat na trbuhu.jao ko će izdržat dan.

(Odgovor članu chocolate)
Neposredna veza do poruke: 136
19.4.2014 8:03:56   
Pomalo
Plan je kupiti 3 u 1..Iako govore da mi kosara bas nece biti potrebna,neka je, ionako bi beba trebala biti u njoj prvih 6 mjeseci..
Tea, razmisljali jesmo, ali jos nismo sigurni, Luka, Roko, Sime.. Ili ce na kraju biti nesto deseto.. Vi?
Penelope, nisam ni ja nesto spavala, promjenila krevet i nikako.. Uf...

(Odgovor članu PENELOPI)
Neposredna veza do poruke: 137
19.4.2014 8:36:18   
Tea2803
Pomalo..bolje je uzet 3u1 ipak je ljetna bebica i moci ces se odma setati s njim,tako barem ja razmisljam.Luka je vec tri godine kao najpopularnije musko ime , mi smo odlucili tj.mm se svida Jan pa je tako i ostalo user posted image
Chocolate zao mi je sta ti se sve tako gadi ja bi ubila za majonezuuser posted image user posted image haha,,meni jedino kaj jako smeta to je kola nisam ju okusila od kad sam trudna isto kao i mcdonald njihovi hambici koje sam prije obozavala kao kolu,,ne brinem ja za kile otici ce to sve ali imam problem sa secerom pa moram pazit tako da sam dobila svega 2kg
Sto se tice spavanja eeehh o tome se da pricat taman zaspim pa eto moram na wc piskit pa nekako zaspim opet pase brzo dignem jer dobim zgaravicu i tako u krug citavu noc hvala bogu jos nemam problema sa grcevima i nadam se da necu ni imat,kak je kod vas? Penelopi chocolate kako ce se vasi andeli zvati?

(Odgovor članu Pomalo)
Neposredna veza do poruke: 138
19.4.2014 10:33:52   
ikaaa
pozz drage moje.....
chocholate draga evo tebe još malo.....user posted image user posted image
evo i ja razmišljam da uzmemo kolica 3u1..... ma tako je najbolje.... polako sad gledam tu robicu, pa ću iza 5.5. kad obavim i 4D polako u kupovinu jedva čekam...mislim da će DINERS biti oduševljen kad vidi cifriceuser posted image user posted image ..joj ima svega od te robice, haljinica, cipelica, kapica ma sve je tako slatko, neznam koliko ću se moći suzdržati.... što se tiće mog spavanja, to vam izgleda ovako, legnem oko pol 12, zaklopim oči i onda moja curka opalali po mjehuru, svaki 20-30min sam vam ja i moja prijateljica wc školjka u akciji, nem aveze 3 kapi 3 kapi....user posted image user posted image user posted image ...e onad kad se to smiri tako me razbudi da od 4 sata pa sve do 6 ne mogu oka sklopiti, i još pritom muku mučim sa spavanjem na boku i leđima jer sam navikla spavati na trbuhu.... onda me oko 7 uhvati san pa odspavam do 9 pola 10.....ali sve je to u opisu posla....
oko imena smo se dogovarali meni je lijepo ime za curicu Ružica ali moj dragi navija da bude Sara....mislim da će na kraju biti sasvim deseto ime....
jeste kakve kolače pravile za Uskrs? evo ja jučer napravila dva kolača, malo sam se zeznula nisam više u tako dobroj formi, pa su me noge i leđa ubijali noćas....

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 139
19.4.2014 10:59:26   
chocolate
da, da ikaaa, pomalo nam se bliži termin, i postajem sve nekako npetija, nervoznija, kao da sam više u iščekivanju..
Jao kad čitam vaše spavanje tj ne spavanje imam osjećaj kao da sam sve ja pisala.. grozno, ali proći će nam i to...
Pomalo i ne znam tko je jjoš rekao da misli uzeti kolica 3u1, mislim da nećete pogriješiti. slobodno ih uzmite, ipak vam je termin sredinom osmog mjeseca pa nadalje i budite sigurne da vam košara neće smetati, moći cete je koristiti cijelu zimu.. meni su isto svi govorili da šta će mi košara, ljetna je beba i tako.. ali sam ja ipak po svome uzela graco evo 3u1 i za sada mi super izgledaju. nadam se da neće razočarati..
Tea, nije da mi se gadi hrana, gadi mi se jedino meso, a ovo ostalo me nekako uopće ne privlači.
Ovaj put za Usks nisam nikakve kolače spremala, kod moje mame smo na ručku tako da mi stavrno nije bilo potreba, a iskreno ni ne da mi se.. jedino što sam napravila je da sam obojala jaja user posted image
e da, curica će biti Lea, meni se ime strašno sviđa, muž e odma složio tako da se nismo puno mučili oko izbora..

(Odgovor članu ikaaa)
Neposredna veza do poruke: 140
19.4.2014 12:45:35   
Tea2803
Kolaci ahhh da mi smo napravili 7 vrsta od jucer do danas bila sam krepana sinoc sve me boljelo a danas sunkicu skuhala i francuska u pripremi a jaja cu kasnije naslikavat user posted image jedva cekam da pocnem s klopicom mmm user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 141
19.4.2014 13:05:39   
chocolate
Uživaj draga kad već imaš želju.. user posted image ja sam ove godine prava ljenčina, dolazim na sve gotovo..

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 142
19.4.2014 13:31:18   
PENELOPI
Mi smo još za curu kupili polovna abc kolica u super stanju ,ona se vozila u njima samo dok nije počela hodati i od tada nema šanse više,tako da će braco sad naslijediti kolica.

Neposredna veza do poruke: 143
19.4.2014 13:41:25   
ikaaa
penelopi super za kolica...barem se nemoraš brigati oko togauser posted image ..... a i sve koje pitam koji imaju bebicu, govore ma joj nemoj sad još kupovati kolica neznaš hoće li se beba htijeti voziti u njima, a na kraju krajeva svi ih kupe prije nego što se beba rodi.... e pa ja ću svoja kupiti saqd u 5 mj..... ja sam se predomišljala za tu košaru što se dobije u 3/1 kolicima, ali sigurno će biti od koristi.....
tea samo ti mila uživaj....evo ja danas još sam na zelenjavi i voćkicama, baš mi paše a sutra ću si dati malkoc oduška u papanju, user posted image user posted image user posted image user posted image .....

(Odgovor članu PENELOPI)
Neposredna veza do poruke: 144
19.4.2014 16:20:49   
Tea2803
Penelopi da super za kolica sta god se moze iskoristit je super ;) da ja sam si vec dala oduska i potamanila pola protvana princes krafni sad sam ljuta na samu sebe jer mi je zlouser posted image user posted image ,,jel ima netko iskustva kako sa ljetnim bebicama kako ih obuci sta pripremiti da im nebude vruce da se ne osipaju ili nesta slicno?

(Odgovor članu ikaaa)
Neposredna veza do poruke: 145
19.4.2014 19:14:55   
chocolate
Cure, uživajte u hrani bez grižnje savjesti, ionako ce to sve brzo poslije poroda otici.. ;)
Sto se tice oblacenja beba ljeti meni su svi reki da se kao mjerim po sebi, samo da je u početku prvih tjedan-dva bitno da je bebica obučena u duge rukave dok im ne proradi cirkulacija kako treba.. Mene jos uvijek malo muci sto cu i kako cu s bebom navecer kad ide spavati, u sto je obuci, cime je pokriti..? Strah me da joj ne bude ili vruce ili hladno.. A jos mi je "veliki" problem u cemu ce beba izaci iz bolnice..

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 146
19.4.2014 19:15:03   
chocolate
Cure, uživajte u hrani bez grižnje savjesti, ionako ce to sve brzo poslije poroda otici.. ;)
Sto se tice oblacenja beba ljeti meni su svi reki da se kao mjerim po sebi, samo da je u početku prvih tjedan-dva bitno da je bebica obučena u duge rukave dok im ne proradi cirkulacija kako treba.. Mene jos uvijek malo muci sto cu i kako cu s bebom navecer kad ide spavati, u sto je obuci, cime je pokriti..? Strah me da joj ne bude ili vruce ili hladno.. A jos mi je "veliki" problem u cemu ce beba izaci iz bolnice..

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 147
19.4.2014 22:00:06   
PENELOPI
Moja je rođena 23.7. Iz bolnice izasla u bodiju na kratke rukave i laganom odjelcu na duge rukave, bilo je jako vruće.bebe prvih mjesec dana ne masu tako rukicama i nogicama pa bas nemaju cirkulaciju. Najbolje opipati ruke i noge ako su hladne onda treba obući još jedan sloj robice ili pokriti. Inače kaźu uvijek jedan sloj vise od nas.

Neposredna veza do poruke: 148
19.4.2014 22:31:11   
Pomalo
I ja sam mislila uzeti graco evo 3 u 1.. fino mi izgledaju, lagana su ikvalitetna pa...
Danas smo za rucak i veceru imali ribu tako da sam se najela toga, ali je bilo i kolaca pa sam i to degustirala.. i naravno, osjecam griznju savjesti bez obzira sta sam setala..aaaaa....

(Odgovor članu PENELOPI)
Neposredna veza do poruke: 149
19.4.2014 23:03:11   
sretnaz
Eto i mene malo. Baš ste se raspisale user posted image
Mrtva sam umorna jer je N jučer plakao po noći nekih sat, dva, a nemam pojma razlog, ili zubi ili probava. Sad spava, ja malo odmaram, pa tuš i spavanje.
Napravila sam samo pincu za Uskrs i pofarbala par jaja. MM je u Norveškoj i nema smisla da pripremam gozbe. Živim u istoj kući sa dvije sestre pa ću kod jedne na doručak, a kasnije ćemo i ručati skupa. Zvala me i svekrva, ali mi ne odgovara vrijeme njihovog ručka jer u to vrijeme N spava, pa mi je glupo remetiti mu ritam.
Što se tiče kolica, imam naslijeđena od sestre koja sam već koristila za N i sad namjeravam i za malenu. Isto su 3 u 1 i iskoristila sam košaru maksimalno. Vozila sam ga u njoj i više od 6 mjeseci, išli bismo u šetnju, on bi spavao. Košaru se može koristiti i u stanu, ili vani na terasi, tako da sam ja uvijek za to da se kupe takva kolica. Osim toga, za bebu je najzdravije da je na ravnome dok samostalno ne sjedne. Sad kad ljudi vide N kako divlja, trči, skače i penje se i nikad nema mira svi su uvjereni da nije volio kolica, ali je. Ta kolica imaju koju godinu pa smo AS (jaje) kupili novu za N i naravno da ju čuvamo za novu bebu. Krevetić za N je od sestre, a za malenu mi je dala susjeda, a sestra mi je nedavno donjela kutije s robicom za curicu i kad malo pogledam nemam šta kupovati osim robice za izlazak iz rodilišta. Zapravo sam sad u razmišljanju što reći ljudima da nam kupe za rođenje.user posted image Čak ni pelene mi ne trebaju jer koristim platnene.
A baš sam guštala kopajući po robici za curicu... sve nešto roza, ljubičasto, leptirići, srca, cvjetići.... Koja promjena, user posted image baš sam sad micala robicu sa sušila, a ono majica na autiće, body na tenkove...
Već sam pisala, N je izašao iz bolnice 9.09. u bodiju kratkih rukava, kratkim hlačicama, kapica i čarapice. Sestra je rekla da ništa više ne treba staviti jer je jako toplo. Dobro je imati kombinaciju da se bebu može dodatno obući jer nikad se ne zna, ali ne treba pretjerivati. Chocolate ne brini za noć, body i preko jednodjelna piđama i onda neki prekrivač, dekica. Beba će se buditi po noći pa ćeš vidjeti da li joj je hladno ili toplo. Meni su rekli da je najbolje opipati vrat, iza, da se vidi da li je bebi pretoplo ili hladno. Uostalom, doći će patronažna kad se vratite iz rodilišta i sve ju možete pitati, a i na tečajevima za trudnice se dobije dosta korisnih informacija.
Što se tiče samog poroda, nadam se da će biti brže ovaj put i isto tako da neću roditi 10 dana nakon termina. Izludilo me ono šetanje na pregled svaki drugi dan!
Za kraj, SRETAN VAM USKRS!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

N.... 6.09.2012. 3860 g, 53 cm
K... 24.06.2014. 3250 g, 47 cm

(Odgovor članu Pomalo)
Neposredna veza do poruke: 150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Da li ste zagovornik kupovine mobilnih telefona djeci od 2, 3, 4... godina?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!