Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 15.4.2014 7:32:41
|
|
|
|
ma re
|
Sarita sretno!!!! Ajme Newy u istom smo sosu!!! Mi smo jucer zvali udrugu za zastitu potrosaca i jos su nam rekli da obavijestimo drzavni inspektorat.. i njima smo poslali mail.. uzas! Tako sam bila tuzna jucer.. A danas sam ljuta!!! Inace odlucila sam da se necu nervirat jer malenoj moze skodit, a sad ne znam ni koja kolica, a za te novce cemo se izborit.. sta ti je nasa drzava! Tip nije ni smio zaprimat narudzbe ako je znao da ce ga blokirat! Strasno!! Sretno ti danas na pregledu i probaj se ne nervirat.. Dobro jutro ostalim
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 15.4.2014 8:40:30
|
|
|
|
autumn day
|
sarita, sreeetno!! mimee, 7 sati??? da, malo mi se to čini dugo da su te tako naručili, ne znam kako vinogradska funkcionira, ali pretpostavila sam da ćemo sad početi hodati na one češće preglede, bez obzira u kojoj smo bolnici meni je dr. jučer rekao da će me naručiti odmah dan nakon termina da vidi da li se šta dešava... ali znaš i sama da to nema veze, kad andrej krene, krene...bitno da ga osjetiš svaki dan, a ako nešto ne bude kako treba, uvijek možeš na pregled. još malo tonija, jesi ti još u komadu? ti ćeš prije nas očito curke, ovo s kolicima je prestrašno, držim fige da uspijete istjerati novce ako ništa drugo
< Poruku je uredio autumn day -- 15.4.2014 8:41:09 >
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 15.4.2014 8:45:03
|
|
|
|
Newy
|
Ma baš prejadno, kako smo samo potrefili krivu firmu, da smo bar preko dječjakolica.eu naručili, tamo sve ide kao po špagi... A ne znam, mi sad čekamo da nam se jave kak su i rekli u mailu... i ja se samo nadam da nećemo ostati na kraju bez tih novaca jer to bi bilo stvaaaarno previše... a isto tako, sad ne znam što da radim, mislim moram rodit za mjesec i pol, a pojma nemam što ću s kolicima. Nisu kolica kriva nego taj nesposobnjaković iz te firme, tako da razmatram da li da ih uzmem iz ove druge firme... jer budem li sad se išla odlučivati za neka deseta kolica, ajme pa neću ih naći do jeseni... a opet što ako se ovo na kraju uspije istjerati tako da ipak dobijemo svoja kolica od ovih?! Što ću onda s dvoja kolica ma ne znam. Cure sretno danas svima, Sarita mislimo na tebe Ja se odoh spremati za ultrazvuk, pa se javim poslije !
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 15.4.2014 9:12:03
|
|
|
|
anaxx
|
Jutro! Bas grozno ovo s kolicima. Mi smo svoja stara kolica prodali na njuskalu i opet na njuskalu kupili druga, kao nova, bas sam super zadovoljna, za sitne novce imam kolica koja sam htjela! Inače jos jedna noć iza mene, ponovo sam bila na rubu da kažem to je to koliko se trbuh grcio, noge i leđa boljele ma sve, samo sna nema... Sretno sarita!!!
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 15.4.2014 9:12:41
|
|
|
|
maja pčela
|
jutro cure!!!sarita sretno danas,neka sve prođe kako treba,čekamo da nam se javiš sa sretnim vijestima ,joj cure ne mogu vjerovati kako ste prošle s tim kolicima,užas ,nisu to mali novci,a ni kolica sad nemate,užas,treba ih dati na tv,u novine,ko zna koliko ljudi je tako prošlo,mene je uhvatila prehlada,opet ,šmrčem,kašljem grlo me grebe,ma baš sam si jadna,bliže se blagdani a meni se ništa ne da,još ni ne znam kakve ću kolače peći i što ću uopće raditi,baš sam neka bezvoljna.
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 15.4.2014 11:02:57
|
|
|
|
anaxx
|
Ma kakve kolace, ja sam vec naručila orehnjacu u lokalnoj pekari, a ja cu samo nešto sitno spremiti... sunkica, jaja i to je to! Samo neka za praznike bude cijela obitelj zajedno, da mamu bas ne uhvati za Uskrs! :)
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 15.4.2014 12:25:36
|
|
|
|
Newy
|
Evo mene s pregleda na Sv.Duhu, zapao me drugi doktor umjesto onog kod kojeg sam mislila da sam naručena, ali dobro tako to ide Sve u svemu, doktorica kaže da je sve super, beba dobro okrenuta, mjere ok, posteljica, protoci sve ok. Jedino me malo zbunilo, Bellatrix, što su tebi prošli tjedan rekli da je bebica malo manja ako se dobro sjećam 1.9 kg? A moj je danas kažu 2 kg, i ništa ne govore da je malo nego kako treba, pa ne kužim kako im je tvoj onda ''''manji''''...? Ah tko će ih znati Ja sam očekivala po onome što čitam naravno, da će moj danas biti oko 2,2 kg barem, ali dokica kaže da je sve kako treba čak da su neke mjere i malo veće .
< Poruku je uredio Newy -- 15.4.2014 12:26:36 >
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 15.4.2014 15:00:14
|
|
|
|
Newy
|
Bellatrix imaš možda mjere od prošlog tjedna sa ultrazvuka? Moje od danas su FL 67, BPD 85, AC 272. Sad vidim da je taj AC, opseg trbuha dooosta manji nego što bi trebao biti, zato i je manja težina izračunata. Ne znam sad pošto su tebi rekli kontrolu ranije, kako je onda meni rekla kontrola po potrebi, ovo je baš dosta manji AC
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 15.4.2014 15:04:21
|
|
|
|
Newy
|
ma re pliz javi ako ti što jave ovi iz inspektorata za kolica...
< Poruku je uredio Newy -- 15.4.2014 15:06:45 >
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 15.4.2014 16:30:15
|
|
|
|
tonija_4
|
Hej, eto mene jos uvijek u jednom komadu . grozno za kolica, danas stvarno ne mozes nikome vjerovat i unaprijed platit. Nadam se da ce vam makar vratit novce, ako nece isporucit kolica.
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 15.4.2014 18:46:22
|
|
|
|
ma re
|
Pozz.. evo nama su poslali mail da se ispricavaju i da ce pokusat preko privatnih sredstava namiriti sva potrazivanja prema svima.. s time da su napisali da imaju problema od 10 mj prosle godine?! Ukratko.. izmedju redaka kolica nema sanse da vidim a za novac ne znam.. i naravno da se u inspektoratu vec dva dana nitko ne javlja na tel.. divna li je nasa drzava..w
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 15.4.2014 19:07:34
|
|
|
|
anaxx
|
Užas, ajde bar da vam novce vrate!
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 15.4.2014 19:29:52
|
|
|
|
amon
|
haj curke!! vidim,ovdje se svašta izdešavalo...... ne možeš vjerovat da nema zaštite protiv takvih što rade takve gluposti, osobito na kolicima..... strava! čestitke svim curama koje su već postale mame i čije bebice su već tu!!!! bravo,bravo svima jer vidim da vam je sve prošlo jednostavno i brzo! nas dva smo stalno u pokretu...otkako mi je mama slomila nogu i imala operaciju,dani su nam jako,jako dinamični. prvo idem mami-pomažem joj da jede,da se opere,presvuče,kuham ručak i tako to, onda odlazim do našeg posla i rješavam tekuće zadatke, a onda kući opet onaj dio koji kući uvijek čeka..... sva sreća u svemu tome, uspjela sam sve oprat,ispeglat,namjestit kinderebt,košaru i sve ostalo......trenutno smo ja i moj Niki u 36 tjednu, i prošli tjedan je imao punih 3 kg....imam osjećaj da je to dosta,ali kaže ginić da je to ok (lako njemu reći-nije njemu mjehur svaki dan u drugom gradu....... ) mene u zadnjih nekoliko dana jako muči taj pritisak na mjehur, na prepone koje mi se svakim njegovim pokretom grče za poludit, žgaravica,nespavanje,....mislim popis je dosta dug....i on je jako jako aktivan. na sreću po noći spava i pusti me na miru,ali što po danu zna udarat to je strava,tako da mislim da će mi mjehur iskočit..........sve u svemu,guramo pomalo naprijed,nadamo se dočekati termin,jer sam bila u 33 tj otvorena 1cm, a stalno sam u pokretu....bitno da je Niki zdrav....mi smo od 18 službeno na porodiljnom. eto i Niki vam se malo javlja pokazujući ovu svoju guzu.......
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 15.4.2014 19:40:37
|
|
|
|
anaxx
|
Pozdrav amon, mi smo 2 dana razlike, i ja stalno u pokretu, ali sad vec s velikom mukom, a o popisu bolova, grceva, i pogotovo o nespavanju da i ne govorim... Meni je dosta! Sutra je pregled pa cemo vidjeti...
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 16.4.2014 9:35:12
|
|
|
|
Suncica33
|
Jutro cure.. Eto i mene sa pregleda imamo 32+1 ..kao sve je uredu. Kada sam ih pitala za to sto mi je beba mirnija tj ne udara se stalno ili ja to neprimjetim,rekli su da moram u bolnicu ak mislim da je manje od 10 puta tokom dana..Posto nisam pratila rekli su da brojim..Tako da sam sad malo jadna neznam sta da radim sama sa sobom,a prosli put na uzv rekli su da je sve super i da je beba po prirodi mirnija ali da ce zato kada izadje van biti aktivna..grrrr Iduci pregled mi 07.05 budem poludjelaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 16.4.2014 11:20:15
|
|
|
|
Bellatrix
|
Newy - stvarno mi je žao radi ovoga što se dogodilo s kolicima! Nadam se da češ barem dobiti svoje novce natrag! Valjda su po nekim drugim mjerama zaključili da je manji?? To bi značilo mali, ali debeli Sarita - nadam se da si uspješno rodila i da ste dobro! Javi nam se s vijestima!! Ja sam već sada dobila 12 kg, moram malo pripaziti sa slatkim U prvoj trudnoći sam išla na Sv. Duh i isto sam morala dolaziti jaaaako rano, ali se ipak znalo dogoditi da moram dugo čekati. Jednom sam tamo bila 8 sati, jer sam morala na ctg, pa na pregled, onda me poslao na uzv, onda sam opet išla kod doktora na razgovor s tim da me još pričekao (bila sam zadnja). Tako sam se pripremila i ovog puta, ali su nešto promijenili. Na uzv se više ne čeka dugo, sad kad sam bila došla sam odmah na red, a i nema toliko žena u čekaoni
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 16.4.2014 11:23:43
|
|
|
|
Bellatrix
|
Newy - mjere su BPD 82, femur 66, ima tu još nekih mjera, ali doktorica je svašta žvrljala pa ne kužim što je što
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 16.4.2014 11:36:10
|
|
|
|
anaxx
|
Evo i mene s pregleda! Sve zatvoreno, beba se ponovo okrenula i sad je opet glavica dolje, super! Aktivna i dalje, lupa na sve strane! Dobila sam skoro 3.5 kg u tri tjedna, ali bar pola je voda, bas sam otekla u zadnjih 5 dana i dr. mi je rekla stroga dijeta bez soli! Da i tlak mi je malo visi sto kao ide uz tu otecenost i skupljanje vode! Uh kako preživjeti Uskrs bez soli, sunkice... :)
< Poruku je uredio anaxx -- 16.4.2014 11:39:20 >
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 16.4.2014 13:44:45
|
|
|
|
Newy
|
Sarita javi se svi iščekujemo izvještaj nadam se da je sve prošlo kak treba Bellatrix pa onda po ovim mjeramo tvoj uopće nije mali, čak bih rekla i dugonog! Jedino ako mu je baš AC (opseg trbuha) mali, kao i mome, jer to u izračunu smanjuje težinu! Meni je gledala i protoke, plodna voda sve ok, dakle normalno ga opskrbljujem hranjivim tvarima. A taj trbuh uvijek tako manji, mršav, a ovaj put pogotovo . Ne brine mene to samo po sebi, nego da ne bi se on počeo slabije razvijati, a 4-5 tjedana do novog ultrazvuka i nije baš malo, odmah se Vlaje sjetim tako je njoj slično krenulo... ma re da i mi smo jučer dobili mail, mislim da su taj mail svima skupno poslali. Ma ne znam što da mislim, kolica definitivno ne mogu više računati niti želim od njih. Pa moram za koji tjedan roditi, ne mogu ja čekati što će biti s njihovim kolicima pa da na kraju nemam u čemu bebu vozit iz rodilišta (autosjedalica) tako da se za kolica hitno moram odlučiti drugdje. Zagrizla sam za taj Kunert i još uvijek želim njih, a opcija mi je samo naručiti opet, preko dječjakolica.eu. A to me malo frka s obzirom da se opet naručuje preko neta. A za ove lopove, hoću nazad svojih 2600 kn i drugo me ne zanima. Pa ma koliko dugo trajalo. anaxx pa dobro možeš se barem na sam Uskrs počastiti, ja proždrljivica ne mogu zamisliti uskršnji doručak bez šunkice, posvećenice, jaja, hrena, luka mladog......
< Poruku je uredio Newy -- 16.4.2014 13:46:45 >
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 16.4.2014 15:07:09
|
|
|
|
autumn day
|
NESTRPLJIVO ČEKAMO PREGLEDE........ tonka2011..............................18.04. autumn day.............................18.04. maja pčela..............................22.04. kim626...................................22.04. bellatrix..................................24.04. valerie....................................05.05. ma re.....................................06.05. suncica33................................07.05.
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 16.4.2014 15:10:45
|
|
|
|
autumn day
|
samo da vas pozdravim curke....sutra termin, a ne dešava se ništa....toliko o mojoj teoriji da drugo sigurno neću prenijeti uz živahnu četverogodišnjakinju doma i svu brigu oko nje i otvorenost od 27.tjedna anaxx, super da se cura okrenula! sarita, mislimo na tebe, javi se!
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 16.4.2014 21:34:06
|
|
|
|
tonija_4
|
Pozz curke! Ni kod nas ništa novoga, danas na pregledu sve isto kao i zadnji put, čak su i trudovi nešta slabiji. Kaže gin da se njoj očito nikuda ne žuri . 18.4. opet na kontrolu. Danas nam je babica u bolnici pričala da su one tablete prenatal, čajevi za dojilje, jastuci za dojilje i sve te gluposti samo marketinški trikovi. I da jedino šta bebi stvarno treba je folna kiselina koju je teško nadomjestiti samo prehranom, a sve ostalo se lako nadomjesti pravilnom i zdravom prehranom. Svaki dan nam neko tvrdi nešta drugo tako da ko će više znat šta je dobro, a šta nije... Sarita svi smo jako nestrpljivi
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 16.4.2014 21:40:38
|
|
|
|
tonka2011
|
Večer curke! Samo da vas pozdravim ja sam vam sva u Uskrsu smisljam kolacice koje praviti a posto bi trebala mirovati biti ce ovo godine samo četiri vrste !!! Smisljam i kako sve bojati jajceka sa curkom za sada ce biti tempere i jaja od stiropora Cure bas mi je zao sa problemima oko kolica mi svoja uzelo preko njuskala , nadam se da ćete barem novce dobiti natrag! Sarita svi tebe čekamo sa vijestima! Ostale curke takoder sretno ako krene uskoro
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 16.4.2014 22:13:51
|
|
|
|
leot
|
drage moje trudnice. ja nestanem radi obaveza pa jedva cekam da opet dodem tu! zao mi je za kolica,mi smo nedavno kupovali vesmasinu preko njuskala pa smo isto izgubili novac-ali nakon prozvakane nepravde nekakose nadam da se sve vraca-dobro dobrim,lose losim. Evo ja sam usla u30 tjedan,danas sam pocela prati robicu za malenu. Okecili smo stan,sve smo sredili..jos sloziti kindac i to je to. Kako se porod priblizava to sam vise napeta i nervzna,neznam mozda zato sta je drugi porod. ****Ako se bilo tko susreo sa strahovima od drugog poroda molim vas podjelie ikustva. Bilabi zavlana na svakom savjetui iskustvu.
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 16.4.2014 23:59:39
|
|
|
|
valerie
|
Bok drage moje, otkako sam doma, stvarno odmaram i pripremam se za bebu. Maleni lupa dobrano da me nekad zaboli, ali neka, bolje i to nego da brinem. Imamo kolica, krevetić smo dobili rabljeni pa će ga muž malo pofriškat i kupit ćemo novi madrac. Još malo....Počinjem mislit o porodu, jedino me strah da ću se uspaničit i da ću time sve uprskat Newy i Ma re - užas za kolica. Jel mi vjerujete da sam i ja njih gledala! Držim fige da dobijete novce natrag. Tonija - i nama je na tečaju pričala da je sve to marketing, ali ja pijem Elevit i opet su mi nokti ko papir jer očito maleni sve uzme, dakle, nama ne ostane ništa i mislim da treba pit vitamine.
|
|
|
Anketa
Mlijeko.
Admin
Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!