Newy
|
Tonija i ja sam našla na Njuškalu ženska prodaje 5 komada švedskih za 25 kn pa sam mislila to uzeti ako ih bude još bilo kad se vratim s puta, nadam se da to nije ta od koje si ti kupila Valerie da to je štucanje, ja ga bome nisam nikad osjetila pa valjda do 30.tjedna, sad jako često... svaki dan, nekada i po više puta, i iskreno neugodno mi je to malo jer lagano iritira pošto se stalno po istom mjestu osjeti. Inače, čitam da se sad u ovim tjednima bebe kao manje intenzivno javljaju, a moj mali je bome aktivniji nego ikad, praktično kroz cijeli dan se prevrće i meškolji, pa se izboči onako jako guza, lakat ili nešto treće, super mi je to Super info za bodiće, obično je to pakiranje po 60 kn i to je već povoljno, a kamoli ovo, pa to je 6 kn/komad! Ja svega imam mislim dosta, ali isto kad ovako vidim ili čujem za neku drastično cijenu bude mi žao ne kupiti, sad si sve mislim da odem i po te bodiće još malo, možda ako ima u većoj veličini za kasnije... Cure, jel zna netko kako funkcionira ''porodiljni'' u slučaju redovnog studenta? Ja postajem svjesna da nema šanse da završim faks prije nego rodim, daj Bože da kasnije nekako uspijem . Ali sad ne znam, pošto od faksa imam pravo na naknadu porodiljnu kakvu bih imala i da sam na burzi, jel moram onda isto to ići otvoriti 45 dana prije termina ili kako, tek kad rodim...? Tko je još student, kim možda ti znaš?
|