Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 5.4.2014 13:07:45
|
|
|
|
autumn day
|
NESTRPLJIVO ČEKAMO PREGLEDE........ ma re.....................................07.04. mimee....................................07.04. autumn day............................07.04. valerie...................................08.04. kim626..................................08.04. bellatrix..................................10.04. tonka2011.............................11.04.
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 5.4.2014 13:15:40
|
|
|
|
autumn day
|
curke, kako ste mi danas? ja sam jučer bila grozno, jedva sam disala i hodala i sve, valjda od te promjene vremena, danas je bolje.... mimee, riječi ti se pozlatile, mislim ovaj dio da ću ja ranije, ne da ćeš ti prenijeti e sad je već postalo opasno, još samo Sarita i mi smo na redu ne znam jel bi ili inače, od simptoma aposlutno ništa, tako da.... nnina, hvala za info o petrovoj, daj mi još reci jel muž bio s tobom? od kad mogu biti u boksu? i kakvo ja stanje s hranom, znam da sam zadnji put bila stalno užasno gladna jer su procije bili minijaturne.... i jel mogu ja u neko doba izaći s odjela da vidim svoju curke kad već ona ne smije meni? pretpostavljam da je to komplicirano ako je beba stalno u sobi, netko ju mora čuvati...
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 5.4.2014 14:22:31
|
|
|
|
kim626
|
Sara dobro dosla Tintin iskrene cestitke..zelim ti brziiii oporavak..uzivajtee ❤
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 5.4.2014 15:20:53
|
|
|
|
daxy
|
tintin draga čestitam! Nek ste mi žive i zdrave! Ljubim tebe i malu Saru.
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 5.4.2014 16:09:09
|
|
|
|
tonka2011
|
Tintin cestitam na curici sad polako odmaraj i neka tise sto prije oporaviš! A nnina ah krivo sam pročitala I meni je jučer bilo grozno radi vremena uzasna glvobolja al ni danas ni ništa bolje !!!
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 5.4.2014 18:02:21
|
|
|
|
mimee
|
cure, bas kad sam rekla da nemam nikakvih simptoma, mene nocas oko 2 probudio kao menstrualni grč, ali samo sa lijeve strane trbuha, ne ni dolje ni drugdje..trajalo je oko 10-15 min, cak mi je bilo u jednom trenu malo i muka, ali sve je prestalo nakon 5 min kad sam ponovo legla. Na prvi mah sam pomislila da krecu trudovi, danas sam 38+3, ali nije se ponovilo i sad me frka da nije u pitanju nesto s posteljicom s obz da sam prje 2 tj krvarila kod pregleda. Bebac se vise manje normalno mice i nije mi se javio nikakav iscjedak.. U pon ujutro mi je iduci pregled, poludjet cu do tada, a ne rade inace uzv ni ctg nikad mira u toj trudnoci..jedva cekam da vise rodim..
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 5.4.2014 21:09:24
|
|
|
|
Caly
|
Tintin čestitan! A Sari sve najbolje!
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 6.4.2014 8:19:40
|
|
|
|
andydea
|
Tintin cestitam draga tebi i tvom dragom..jao pa Sarica je velika curka..bravo hrabrica nasa <3 Zelim ti brzi oporavak i ljubi svoje zlato..veliku pusu vam saljem
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 6.4.2014 8:41:59
|
|
|
|
anaxx
|
Tintin čestitam! Sara dobro nam došla! Stvarno velika cura, neka nam bude zdrava i vesela!!!!!
< Poruku je uredio anaxx -- 6.4.2014 8:42:46 >
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 6.4.2014 9:40:45
|
|
|
|
sarita 22
|
Draga moja tintin cestitam ti od srca na malenoj Sari mojoj imenjakinji bubica mala hehehe vidis da je san onda ipak znacio da ces rodit uljepsala si mi dan mada me uhvatio isijas i nije mi do nicega..drzi se draga moja zelim ti brz oporavak i sretan povratak kuci a tvojoj malenoj zelim naljepsu dobrodoslicu...a sad kad smo kod mog malenog jos se neda jucer su me opet poslali kuci i narucili me za sutra da dodem na kontrolu...ostale drage moje kako ste mi danas
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 6.4.2014 19:07:32
|
|
|
|
tonija_4
|
Ej curke..baš čitam nalaz sa zadnjeg pregleda. Piše glava nad ulazom u malu zdjelicu. Negdje sam čitala da bi već 3-4 tj prije poroda trebala biti dublje..jel to istina ili ? Nije mi radio uzv nego je napipao gdje se nalazi glavica...pošto sam ja 2 tj pred termin nadam se da će se mala spustiti dublje. Neću više ništa čitati po internetu jer se onda samo brinem, što manje znam lakše živim .
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 7.4.2014 13:13:10
|
|
|
|
Newy
|
Caly - 10.03. Katarina 22.03.2014 Vlaja - 11.03. Vana 03.03.2014 BEBA13 - 15.03. David 24.03.2014 Iv@na - 22.03. Vito 26.03.2014 čizmica - 29.03. Luka 02.04.2014. sarita 22 - 02.04. tintin - 05.04. Sara 05.04.2014. nnina - 15.04. Mia 30.03.2014. autumn day - 17.04. mimee -17.04. tonija_4 -21.04. kim626 - 10.05. anaxx - 14.05. amon - 16.05. tonka2011 - 16.05. maja pčela - 26.05. Bellatrix - 29.05. Newy - 31.05. Suncica33 - 10.06. lilmaya0608 - 10.06. ma re - 20.06. valerie - 20.06. leot - 24.06.
< Poruku je uredio Newy -- 7.4.2014 13:14:08 >
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 7.4.2014 13:22:51
|
|
|
|
Newy
|
Draga tintin, od srca ti čestitam što je napokon Sara stigla, nisam uspjela prije do neta doći... Odnosno već smo par dana na moru, a tu mi je drugi komp na kojem nisam ulogirana, a svoju šifru naravno pojma nemam pa sam danas napokon zatražila novu lozinku da se mogu ulogirati kratko Sarita ima li što kod tebe? Mi baš uživamo ovih par dana malo promjene, lijepo vrijeme, super za šetnje po plaži i kavice samo što smo rastrgani na sto strana, svi nas žele vidjeti naravno, jer me nije bilo skoro 5 mjeseci... a ja pokušavam malo pripaziti da i odmorim u danu, da se slučajno ne daj Bože nešto ne zakomplicira dok nisam u Zg... jer rekla mi je ginica da mi je beba malo niže, tako sam ga počela i osjećati, a znaju mi i kontrakcije doći i pritisak, pa nastojim pripaziti. Inače, pošto ćemo ovdje vjerojatno provesti dobar dio ljeta, a neću sad sigurno dolaziti dok ne rodim, onda moram sad čim više reda tu napraviti i ostaviti sve sređeno, jer kad dođem sa bebom, da me ne dočeka kaos . Kako inače živim u stanu i nemam balkon, a ovdje imam, sad sam sva ushićena kako mi se roba brzo osuši na zraku o već fantaziram kako će mi se pelene na ljeto fino sušiti i robica bebina
< Poruku je uredio Newy -- 7.4.2014 13:25:03 >
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 7.4.2014 15:47:41
|
|
|
|
čizmica
|
Evo vam moje pričice.... u noći me jako pocela bolit leđa,nisam imala nikakve bolove u stomaku. Ali ipak sam se uputila u rodiliste. U 6.30 primljena, pa na klistir i u box. Doktor me pitao sta bi ja,da mi odma ukljuci drip ili ne. Ja pitam sta je po vama najbolje, i on odlucio daa ce me on jos malo prosirit pa da ja malo setam neko vrime pa cemo vidit. I tako, ja oko 10 vracena u box, 6 prstiju, ukljucili mi drip lagano.... u 10.30 dosao muz, i onda lagani bolovi a onda kad sam 8 prstiju bila otvorena malo pojacali drip i ja uz nekoliko jacih trudova u 12.40 rodila malog/velikog Luku Ali u 7 je Luka odveden na neonatologiju jer sam ja skuzila da spava i bolno ječi. Uglavnom, skupio je nekakvu infekciju i dobio je antibiotik. Super napreduje, doktorica je zadovoljna, jos do srijede je na antibiotiku a onda malo na promatranju bez njega. I u petak izlazimooooo!!!! Ja sam isto ostala u bolnici, jer mi je lakse zbog izdajanja. A od sutra cu ga dojit-nema vise casica... Eto, meni je porod prosao super, al malac je velik i tezak pa je mozda i skupio nesto pri izlasku.... Malo mi je sokovito bilo ovih dana al dobro je sad.... bitno da je mališa zdrav i da gibamo kuci u petak
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 7.4.2014 21:01:32
|
|
|
|
Bellatrix
|
titin- primi čestitke i puse od nas i nadam se da ste i ti i bebica dobro! čizmica - hvala na detaljima. Malo ste produžili boravak u bolnici, nadam se da ti je koliko toliko dobro!? (mislim na to da bolnice i nisu bajna mjesta ) Mene trbuh rastura, jutros sam išla u malo dužu šetnju po Jarunu (1,5h), a od tada uglavnom ležim! Gornji trbušni mišići me jako peku, a s njima me bole i leđa i jedva se krećem! Užasno mi je sve to skupa i ne znam kako ću izdržati još 7-8 tjedana! Do sada sam imala taj osjećaj uglavnom popodne kad sam se već umorila
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 7.4.2014 21:13:47
|
|
|
|
anaxx
|
Ma polako i izdržati ćeš, tjedan po tjedan. I meni ja tako vec neko vrijeme, ponekad doslovno držim trbuh rukama jer imam takav pritisak kao da će sve ispasti van. A onda opet guram dalje, a uz ova moja dva divljaka i ne mogu puno razmišljati sto i kako. Ja sam sada 35 tt i nekako sam si poslozila u glavi da obzirom da je i beba veća 2 tjedna da ako sad i krene da će sve biti ok. Odmaraj koliko možeš... Sad smo vec u sigurnijoj zoni :)
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 7.4.2014 22:46:39
|
|
|
|
tonija_4
|
Drage moje, ako je koja jos budna. Vec 3 sata imam bolove u trbuhu i leđima i cini mi se da se trbuh svako malo stvrdne. Ne znam jesu to trudovi,lazni trudovi, trebam li ici u bolnicu
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 8.4.2014 7:57:27
|
|
|
|
sarita 22
|
ej curke moje da vam se javim nakon jucerasnjeg pregleda opet sam tamo bila od 8 i nesto u 1 i nesto sam bila gotova uglavnom nema nista novo opet su me poslali kuci i sutra opet moram tamo na kontrolu...draga tonija ja ti nebi znala ali mozes nazvati svog ginekologa pa je najbolje da njega pitas da znam drage volje bi ti pomogla...recimo mene kriza rasturaju i ctg pokazuje da su to trudovi ili bi bilo dobro da odes pa vidis ko zna mozda bebica stize ...draga tintin nadam se da si dobro i da se polako oporavljas javi se kad budes imala vremena i kad ce ti biti bolje tebi i malenoj Sari
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 8.4.2014 8:51:22
|
|
|
|
autumn day
|
ej drage moje, da se i ja javim. obavila pregled, kaže dr. sve ok, i dalje taj jedan prst otvorena, ništa se nije pomaknulo, ali da je to ok, tako da ništa, čekamo i dalje mimee, kod tebe? sarita, znam kako ti je, ali još malo, sad je stvarno pitanje dana kad će stići bebica čizmica, super ste vi to odradili, još par dana i doma ste tonija, kako je prošla noć? tintin, nadam se da ste dobro, javi se kad ćeš moći
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 8.4.2014 8:53:26
|
|
|
|
autumn day
|
NESTRPLJIVO ČEKAMO PREGLEDE........ valerie...................................08.04. kim626..................................08.04. bellatrix..................................10.04. tonka2011.............................11.04. autumn day............................14.04.
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 8.4.2014 9:10:51
|
|
|
|
tonija_4
|
Eto mene još uvijek u jednom komadu . Malo surfala sinoć, našla na nekom portalu da legnem i probam zaspat, ako prestanu znači da su lažni. budili me jesu preko noći, alli ne tolikim intezitetom. Bit će da sam se malo preforsirala, još sam jučer kupila i popila čaj od lista maline . Jutros me malo bolucka i steže, ali za razliku od sinoć nije ništa....vidjet ćemo prekosutra šta dr. kaže . Tintin mislimo na vas, javi nam se čim ćeš moći. Sarita tvom malom se baš neće van , vjerujem da si nestrpljiva... A.day i mimee još maloo
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 8.4.2014 9:13:46
|
|
|
|
mimee
|
Čizmica, čestitam, kad te čitam, sve se čini tako lako, a pogotovo drip Bellatrix-tak je i meni bilo prije mj dana kad sam bila trudna ko ti, ubila se radeći krug oko Jaruna (kad je baš pasalo), a poslije leđaaaa... al prođe to za par dana, samo se dobro odmori ;) tonija 4 jel bilo kakve akcije ili je prestalo? :O autumn-meni nalaz isti ko tebi, opet prohodna za prst, plodna voda mliječna, oni bolovi sa strane-to ništa-pripreme samo i tak da isto čekamo dalje. Jedino kaj mi je rekao da imam gljivice, pa moram sad još s Rojazolom paradirat, hm..a moj dr. mi je rekao da je to normalni iscjedak pa si ti sad misli.. :P sarita22 navijamo za tebe, uskoro ćeš nam i ti pisat svoju priču
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 8.4.2014 9:15:57
|
|
|
|
mimee
|
tonija 4 di si kupila čaj od lista maline? da ne kopam sad po starim postovima..nemrem se sjetit jel netko napisao da ima u BioBio..? :)
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 8.4.2014 9:55:28
|
|
|
|
Newy
|
Mimee baš sam prošli tjedan vidjela u Bio Bio u Ilici, čaj lista maline od Agristara. Ja ga planiram početi pijuckati od kad budem službeno u terminu, dakle iza navršenih 37 tjedana. Možda i vrkutu. Cure jel znate gdje ima najpovoljnije za kupiti onih najobičnijih, tankih frotirastih švedskih pelena, s vezicama? Iako mi se sve čini da ću uzeti od nekog na Njuškalu jer mi se ne daje puno love za nove, pošto ne znam ni da li će mi i koliko trebati . Ja sad kad se vratimo u Zg planiram početi prati robicu lagano, sad nam moji doma farbaju sobu dok nas nema , pa ćemo onda složiti kinderbet i vidjeti što još treba. Sve divno i krasno jedino što se ja svog faksa nisam ni tren uhvatila i sve se bojim što će s tim biti E da, prošli tjedan sam kupila dva madraca u Jysku jer su bili taj tjedan na sniženju dobrom. Tako da sam za 360 kn kupila i pravi za doma, i putni za more Da ne zaboravim, idući tjedan 15.4. imam uzv na Sv. Duhu, pa me kad stigneš upiši Autumn please
< Poruku je uredio Newy -- 8.4.2014 9:58:59 >
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 8.4.2014 9:57:12
|
|
|
|
autumn day
|
mimee, imaš u bio&bio, ali ne u svakom. ne znam u kojem si dijelu grada, ali pogledaj na njihovoj stranici imaš koji proizvod je dostupan u kojem dućanu
|
|
|
Anketa
Mlijeko.
Admin
Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!