|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak
26.3.2014 13:20:32   
sarita 22
kim i anaxx bravo za preglede user posted image user posted image ....ivana cestitam ti na maleom Vitu a tebi Vito zelim dobrodoslicu drago mi je da je sve proslo ok brz oporavak i sretan vam povratak kuci user posted image

(Odgovor članu Bellatrix)
Neposredna veza do poruke: 276
26.3.2014 16:46:44   
tintin

user posted image

user posted image caly - 10.03. user posted image Katarina 22.03.2014
user posted image vlaja - 11.03. user posted image Vana 03.03.2014
user posted image m_a_rtina - 14.03. user posted image
user posted image leptir - 15.03. user posted image
user posted image BEBA13 - 15.03. user posted image David 24.03.2014
user posted image christina - 20.03. user posted image
user posted image iv@na - 22.03. user posted image Vito 26.03.2014
user posted image čizmica - 29.03. user posted image
user posted image ange - 29.03. user posted image
user posted image sarita 22 - 02.04. user posted image
user posted image tintin - 05.04. user posted image
user posted image kamenčić - 14.04. user posted image
user posted image nnina - 15.04. user posted image
user posted image autumn day - 17.04. user posted image
user posted image mimee -17.04. user posted image
user posted image tonija_4 -21.04. user posted image
user posted image ines - 24.04. user posted image
user posted image andrea000 - 28.04. user posted image
user posted image set___alica - 30.04. user posted image
user posted image lelaa - 01.05. user posted image
user posted image memi - 11.05. user posted image
user posted image kim626 - 10.05. user posted image
user posted image anaxx - 14.05. user posted image
user posted image amon - 16.05. user posted image
user posted image tonka2011 - 16.05. user posted image
user posted image maja pčela - 26.05. user posted image
user posted image bellatrix - 29.05. user posted image
user posted image newy - 31.05. user posted image
user posted image mimagy - 31.05. user posted image
user posted image suncica33 - 10.06. user posted image
user posted image lilmaya0608 - 10.06. user posted image
user posted image ma re - 20.06. user posted image
user posted image valerie - 20.06. user posted image
user posted image leot - 24.06. user posted image
user posted image runaway - 06 mj user posted image

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 277
26.3.2014 17:35:18   
Iv@na
Evo naše priče...pukel je vodenjak oko 8:00h ujutro, najprije sam se fino otuširala,oprala kosu,najela se i počela polako spremati za bolnicu...u bolnicu dolazimo oko 10h gdje nas naša doktorica pregledava i govori da smo i dalje zatvoreni skroz - naravno nemam ni trudove...klistir i u 12:00h ulazim fino vesela nasmijana u rađaonicu - i dalje bez trudova. Prikopcali su mi drip odmah pa su oko 15h krenuli neki smijesni trudovi...doktorica nas pregledava i daje prognozu da bi do 0:00h mogla mozda roditi. Malo jači trudovi,ali i dalje podnošljivi i za mene slabi krenuli su oko 20h. Doktor nas pregledava u 22h i govori otvoreni ste samo tri prsta i ako neće ići to bude carski rez. Za vrijeme trudova smo se šetali malo,pa malo ležali na desnom boku...itd. Dolazi drugi doktor u 22:15h i samo me gurne na lijevi bok,ja mu govotim da mi ne paše i da mi je zlo al on inzistira...i fala Bogu ja sam u 23:15h bila otvorena 9cm :))))) malo smo još čekali i išli smo na porod. Nismo dobili ništa protiv bolova je moji trudovi nisu zaista bili jaki. Nakon poroda su me uspavali na dva sata jer je ostala posteljiica koja se primila za stjenku maternice :( tak da sam dosta slaba i danas se ne smijem dizati iz kreveta.

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 278
26.3.2014 17:50:34   
nnina
Čestitam Iv@na i Beba13!!!!....stvarno nam je krenulo!..Ivana a u kojoj bolnici si rodila?

(Odgovor članu Iv@na)
Neposredna veza do poruke: 279
26.3.2014 18:25:08   
tintin
Ivana user posted image za porod, želim ti brz oporavak.
Cure koje ste na kraju jeli vi imate pojacan iscjedak, ja stalno virkam jer me strah da to nije lagano curkanje plodne vode a da ja neznam, baš me to muci.

(Odgovor članu nnina)
Neposredna veza do poruke: 280
26.3.2014 19:01:06   
autumn day
Tintin,imamo isti problem....bez uloska ne mogu izaci iz kuce,uzas. Kad sam doma radje gacice promjenim.
Citala sam da je to normalno pred kraj,ali ni ja ne znam kako razlikovati iscjedak od plodne vodeuser posted image

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 281
26.3.2014 19:38:27   
tintin
A joj draga Autumn onda me razumiš kako me to muci, u biti bojim se, opet cu joj ujutro reci, samo da je sve u redu.

(Odgovor članu autumn day)
Neposredna veza do poruke: 282
26.3.2014 20:58:09   
Iv@na
Vjerujte mi prepozna se plodna voda i ne sekirajte se radi toga. Ja sam u Varaždinu rodila

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 283
27.3.2014 9:55:31   
sarita 22
ej curke dobro jutro kako ste mi danas iza mene je neprospavana noc kriza me trgaju uzas jedan sto se tice pojacanog iscjetka imam ga i ja stalno curi citala sam na netu da je pojacan isjedak znak da se porod blizi a sad kolko je to tocno nebi znala user posted image ....sutra sam na pregledu pa cu bas pitat jer i mene isto zanima....ivana cestitam jos jedanput i hvala sto si svoju pricu podjelila s nama user posted image

(Odgovor članu Iv@na)
Neposredna veza do poruke: 284
27.3.2014 11:09:20   
autumn day
ej curke friške mame, da li ste primjetile da se beba umirila prije nego ste krenule roditi ili su pokreti bili kao i inače?

(Odgovor članu sarita 22)
Neposredna veza do poruke: 285
27.3.2014 12:30:01   
tintin
Cure drage nece mrvica jos vanka user posted image , napravila ctg sve u redu, rekla joj za curkanje sta me mucilo ona kaze da je to normalno pred kraj trudnoce ali isto mi je isla pogledati plodnu vodu i sve je u redu nije zamucena, jos uvik prst otvorena, doktorica mi ide na put, pa je rekla da dodjem i sutra da ona bude mirna pa ce mi opet pogledat plodnu vodu i ctg, vraca se taman iduci tjedan pred moj termin, eto drage moje, kako ste mi sve skupa?

Neposredna veza do poruke: 286
27.3.2014 13:36:00   
ma re
ej cure.. dobar vam dan!
Iv@na čestitke na porodu i na lijepoj priči.. Tako kad čitam čini se sve lijepo lagano i bez boli...
Tintin user posted image za pregled... Nadam se da će ti biti lagan porod kao i ostalim curama..

Ja sam danas podigla nalaze OGTT testa i krvne slike i sve je OK..!! Kada se rade brisevi? Pitam, jer i ja stalno imam iscjedak i nekad mi se čini kao da sam se popiškila pa me strah da ne bi navukla neke gljivice ili nešto..user posted image

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 287
27.3.2014 16:25:01   
Iv@na
Bitno je da vas ne preuzme strah,pravilno disanje i staloženost uz veliko strpljenje. Misliti samo na dijete i to je jedino važno.

(Odgovor članu ma re)
Neposredna veza do poruke: 288
27.3.2014 17:14:07   
maja pčela
Iv@na slažem se s tobom,ja bi još dodala da slušate babice,puno,puno pomaže i olakšava situaciju.mene ovih dana love lažnjaci,bole ajme,sva sreća pa nije često,pripremam se pomalo,beba je isto jako živahna,samo sada više nema toliko mjesta pa se samo proteže,rasteže i to isto već boli,ma sve će to proći,samo neka bebica živih i zdravihuser posted image .

moja tri anđela,moj život,moje sve <3 <3 <3

(Odgovor članu Iv@na)
Neposredna veza do poruke: 289
27.3.2014 18:02:44   
autumn day
Mare,meni je radila briseve skroz na pocetku trudnoce i sad sa 35.tj.samo na streptokok.

Tintin,super da je sve ok...a sta ako krene dok je tvoja dr.na putu? Imas neki plan B? ;)

(Odgovor članu maja pčela)
Neposredna veza do poruke: 290
27.3.2014 18:08:50   
mimee
jao curke, ove moje dvije cimke iz bolnice obje rodile! Jedna malo pre rano, a druga u terminu na carski, bebice su super, blago njima. Sad bi i jauser posted image
Jedva čekam, al ne smijem biti nerazumna, još 3 tjedna do termina. Baš me zanima kakva će bit statistika, dal će većina prije ili poslije termina.user posted image
Ja sam danas napuhnuta ko slon ili šta li, baš sam podbuhtla ;( nadam se da je ipak samo tekućina, a ne novi nanosi špeka, nemrem podnjet više taloženja :P

autumn, meni idući pregled u pon, 31.3. Nadam se da me neće ovaj put čačkat s obzirom na dramu od prošli put, al pitam se onda kaj uopće može napravit osim ctg..user posted image

Neposredna veza do poruke: 291
27.3.2014 20:17:19   
autumn day
Mimee,a di ces na pregled? U bolnicu ili? Mozda ti uzv naprave...
Ja idem 02. kod svoje dr.i radit ce mi i vag.i uzv...:/.
Ali onda cu vec biti punih 38.tj.,pa ako krene necu se buniti...;)

(Odgovor članu mimee)
Neposredna veza do poruke: 292
27.3.2014 20:50:31   
tintin
Autumn ona misli da nece prije, a ako se i desi a sta cu nema veze, bit ce neki drugi doktor, svi su oni dobri, je da bi ja volila da je ona tu, ali eto kako malena odluci mozda pozuri a mozda i ne user posted image

Neposredna veza do poruke: 293
27.3.2014 20:53:24   
tintin
Autumn kad sam doktorici rekla za plodnu vodu ona mi je rekla da izgleda skroz vodenasto kao voda da nije kao iscjedak onaj sta imamo uobicajeno, a da se i na kraj trudnoce poveca iscjedak, pa mislim da se ni ja ni ti nebi trebale briniti vjerojatno cemo dobro prepoznati plodnu vodu kad krene user posted image ja se nadam user posted image

< Poruku je uredio tintin -- 27.3.2014 20:56:29 >

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 294
28.3.2014 7:53:24   
kim626
Jutroo..vidim da i vas muci hocete prepoznat plodnu vodu...mene isto to muci,ali me muce i trudovi..ne znam da li cu ih znat prepiznat..kako razlikovat lazne od pravih?? Od svega sto mi se deseilo mislim da cu na prvo stezanje letit za zg 😁 ..da li ce koja od vas rodit u vinogradskoj??
ee da nama je pregled 8.4-tog

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 295
28.3.2014 8:00:45   
čizmica
Jutro cure... ja jos u komadu... maleni je skroz neodlučan pa izgleda da ćemo i mi prošišat sutrašnji terminuser posted image
Iako, noćas me 10min držala jaka bol u dojnjem dijelu stomaka, ja mislila da je to nekakav početak-ali nije....user posted image Ma ja jedva čekam,al mi se nekako odužilo, al prvorotkinja sam i sutra je tek termin,al eto...nestrpljiva! !!!user posted image user posted image

Sutra ujutro idem na plodnu vodu,pa ćemo vidit! Sunčani pozdrav svimaaa

(Odgovor članu kim626)
Neposredna veza do poruke: 296
28.3.2014 8:08:16   
Caly
Jutro, evo da se mi malo javimo. Kate samo spava i sisa,duša mamina,imamo malo problema sa sisama, po kvržicu na svakoj kako je buknilo mliko ali eto masiran i stavljan kuppus pa prolazi, ako koja bude imala problema s tim, reć ću vam šta radit. Inače kako ste, šta ima? Čizmice znan kako ti je ja san izludila onih 12 dana, ali misli da je maloj odlično došlo. toliko je jaka i žilava da je to čudo, od prvog dan drži glavicu uspravno kad je stavin na rame da podrigne. I patronažna je prezadovoljna, tako da znaju oni kad će vanka! user posted image

(Odgovor članu čizmica)
Neposredna veza do poruke: 297
28.3.2014 11:35:06   
tonka2011
Ufff sto mrzim kada mi obrise sve user posted image
Nego evo mene sa pregleda moram mirovati Dora se spustila uporođajni kanal user posted image kad me je gledao na uzv pomislio je da je na zadak kqd ono mala skroz dole imamkontrolu 11.04. Uz pregnitale mi je preporučio i šumeći mg!
sada cu ležati i zapovjedati user posted image
Veliki pozzz od nasuser posted image user posted image

(Odgovor članu Caly)
Neposredna veza do poruke: 298
28.3.2014 13:29:51   
ma re
Pozdrav cure!!
A.day hvala na info..
Evo ja danas isla do grada kad odjednom cujem da mi je na autu neato zarusilo i pocelo lupat..user posted image .. usporila, parkirala auto a kad ono pukla mi guma..user posted image .. sva sreca da jos uvijek imam kasko koji pokriva i asistencu.. nazvala njih i oni promjenili u 10 min..user posted image .. i tako se ja zamislila..user posted image .. nikad ne znas sta ze ceka.. ovo moje je moglo proc i gore.. cure, da li vi vozite? Jeste iskljucile air bag na vozacevom mjestu?user posted image

(Odgovor članu tonka2011)
Neposredna veza do poruke: 299
28.3.2014 13:45:54   
tintin
Cure drage, ja jutros isla na ctg pa se doktorici nije svidio, pa me poslala u rodiliste na mjerenje ctg onaj koji ima i trudove, zabilježene neke kontrakcije, pa mi pogledala plodnu vodu i kaže da je ok, ali me ostavila u bolnici zbog ctg, tako da sad lezim na ginekologiji, moram 4 puta na dan raditi ctg, i dalje sam prst otvorena, eto toliko od mene.
user posted image user posted image

(Odgovor članu ma re)
Neposredna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:

Oznake

Sve najbolje!