Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 22.3.2014 14:32:25
|
|
|
|
autumn day
|
hvala vam cure na odgovorima, umirile ste me.... cure u terminu, sretno i javite se
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 22.3.2014 14:34:45
|
|
|
|
autumn day
|
NESTRPLJIVO ČEKAMO PREGLEDE........ maja pčela............................24.03. sarita22................................24.03. anaxx....................................26.03. tonka2011............................28.03. autumn day...........................02.04. tonija_4................................02.04. ma re.....................................07.04. valerie...................................08.04.
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 22.3.2014 17:11:23
|
|
|
|
Newy
|
Pozdrav cure, ja zadnjih dana nemilice stvaram zalihe i pustošim dućane doduše sve je skoro s akcija pa ajde, zapravo zato mi i žao ne uzeti, jer budem li čekala do pred porod, pitanje je koliko bih platila te iste stvari . Danas sam kupila one hlačice sa stopalima, do struka, to mi je još falilo, i sad imam više manje sve. Pokušavam se opremiti za prvih 2-3 mjeseca, jer ćemo dobar dio toga provesti na moru kod muževih, pa da ne bude tamo frke da se hitno mora ići kupovati robica. Dosad sam kupovala sve od veličine uglavnom 56 i veće, jer kao čitam da broj 50 neke bebe niti ne obuku. Dok mi jučer frendica koja je rodila prije 2 mjeseca, nije rekla da je tako i ona kupovala, sve od 56 na dalje. I onda kad su došli doma, hitno muža slala u shopping jer je mali plivao u svemu ! A beba prosječna, rođen s 3.5 kg i 52 cm! I iako raste kako spada, još i sad s 2 mjeseca joj nosi neke stvari 56. Tako da sam ja uzela još koji bodić 50/56, ima ih u Intersparu još na akciji. Mimee, baš mi je žao zbog ovog iskustva, evo trnci me prolaze jer ne mogu vjerovat da pregled može tako nešto potaknut, a od čega drugog bi ti bilo odmah nakon pregleda, ne kužim . Ja imam vaginalne isto svaki put, svaka 4 tjedna dosad, a sad će i svaka 3 tjedna. Ne usudim ih se odbiti pogotovo što iza sljedećeg pregleda planiram na put na more, pa da ne bi slučajno bila otvorena a da ni ne znam. A opet ne daj Bože da to nešto potakne Ajde ne moraš puno brinuti jer kao što i cure kažu, praktički si u terminu, mislim da se termin računa već od punih 37 tjedana.
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 22.3.2014 19:21:36
|
|
|
|
Caly
|
Cure ja rodila moju Katarinu danas u 14:40, ima 3210 i 50 cm duga. Prekrasna je. Porod proša idealno,za 2 sata san rodila,izazvali mi trudove. Kad dođen kući napisat ću opširno. Imala san trudove dolazili su do 75. Ništa strašno,ni glasa nisan pustila.
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 22.3.2014 19:24:25
|
|
|
|
Newy
|
Ajmeeeee Caly napokon smo i to dočekali tebi čestitke od srca, a maloj Kati dobrodošlicu želimo !! Baš mi je drago i da si zadovoljna s porodom
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 22.3.2014 19:50:36
|
|
|
|
autumn day
|
caly Katarina, dobrodošla!! jedva čekam opširniju priču s poroda, drago mi je da si zadovoljna kako je sve prošlo!
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 22.3.2014 19:59:35
|
|
|
|
valerie
|
Caly, čestitam od srca na maloj Katarini Jeeeeeeeee!!!! blago ti se, već se mazite. Da vas sve skupa pitam, dal je koja išla u kino ili koncert u trudnoći od 2. tromjesječja na dalje? Mi smo danas ušli u 28. tjedan Na zadnjem pregledu pak mi je dr. napisala da mi je posteljica sprijeda. Ima tko isti slučaj? Naime, ja bebu osjetim posebno na legnem navečer, ali nije sad da mi cijeli trbuh skače i to po cijele dane kako čujem od nekih. Možda ima veze s položajem posteljice il je mali s vremena na vrijeme mirniji. Noću se budim obavezno na Wc i onda ne mogu jedno sat vremena zaspat, a tek grčevi u listovima!!! Koji mg uzimate? Ja sam do sada uz Elevit pila Magnezij direct, sad sam uzela malo pit Donat Mg. Svi koji me vide kažu da nema neki velik trbuh, a meni je već sad tako teško nosit ga. Jedino njega imam. Dobila sam negdje 8-9kg do sad, trebala bih stat na vagu. Dal se kome događa pri kihanju da vam pobjegne koja kap? Moram fakat pazit da se ne popiškim Slj. tjedan mi je zadnji radni Počela je shopping manija za bebača Eto, nadrobila sam toliko toga
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 22.3.2014 20:40:34
|
|
|
|
maja pčela
|
Caly čestitam!!! ,napokon je stigla Kate,uživajte sad,mazite se.... ja sam sad 31tt i na +7 sam ali imam osjećaj da sam dobila barem 20,zapušem se i umorim za čas,što se tiče mjehura i meni često pobjegne ,kaže gin.da je to normalno jer je ipak treća trudnoća pa su mišići već dosta slabi,u pon.sam na pregledu pa ćemo vidjeti kakvo je stanje,nadam se da se cura okrenula jer je zadnji put bila poprijeko
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 22.3.2014 21:39:01
|
|
|
|
anaxx
|
Caly čestitam na prekrasnoj curici, super za lagani porod, pusa malenoj Kate!!!!
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 22.3.2014 21:50:45
|
|
|
|
tintin
|
Caly cestitam od srca, Kate dobrodošla, i bravo za brz porod, jedva cekamo tvoju porodjajnu pricu. Valerie ja nisam isla u kino, i meni ti je posteljica sprijeda to je ok, ja sam ti znala popit magnezij od dietpharma jer sam isto imala grceve u nogama.
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 22.3.2014 22:02:38
|
|
|
|
Iv@na
|
Caly čestitke od sveg srca, a maloj želimo punoooo zdravlja, sreće, veselja i lijepo djetinjstvo Mi još ništa, idemo u ponedjeljak opet na kontrolu pa ćemo čuti kako stoje stvari
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 22.3.2014 23:20:42
|
|
|
|
kim626
|
Kate dobro doslaaaa ...cestitam od srca..uzivajtee!! anaxx sad sam na +11 sokirala se kad sam stala na vagu kako sam buknula samo...i to od kada sam na mirovanju! Bas me zanima da li ce mi u utorak radit ultrazvuk ponovno da vidimo koliki je moj decko sada! Da li ima koja prob]lema sa grcevima unatoc pijenju magnezija? Ja hocu poludittt koliko me listovi bole od grceva,doslovno mi se place kad trebam stat na noge... laku noc cure* jos jednom cestitke na maloj Katarini,brz oporavak i povratak kuci..pusaa
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 23.3.2014 7:17:12
|
|
|
|
čizmica
|
Caly čestitam!!!!!! I blago ti se, i ja jedva čekam, još 6 dana do termina, nadam se da ja neću prinit. Ja nisam imala grčeve dok nisam ušla u 9.mj a onda kako sam počela oticat,počela su me kolina bolit i listovi, kupila sam šumeći magnezij u dm-a.... Ja sam išla na koncert u arenu debelo u 9.mj tako da 28.tj al u kino i kazaliste di nije guzva-nemaj frke. Doduše,ja sam išla 2 sata ranije u dvoranu,i odmah među prvima izašla....
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 23.3.2014 9:36:57
|
|
|
|
sarita 22
|
Caly jupiiiiiii cestitam ti od sveg srca sto ste ti i malena Katarina skupa ....drago mi je da je sve proslo brzo i s malo boli sada ti i mala kata mozete maziti jos jednom cestitam i zelim vam brz oporavak i sretan povratak kuci ...jedva cekam kad ces doc doma i napisti sve malo opsirnije
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 23.3.2014 10:14:17
|
|
|
|
ma re
|
Caly napokon!! Čestitke od srca !! Kate dobro nam došla!!!!! Valerie mi smo isto trudne... ja hvala Bogu nemam grčeve.. Što se tiče koncerta idem danas na Lord of the Dance... Već sam bila na jednom un plugged (valjda se tako piše ) koncertu kad sam bila trudna i malena je udarala na sve strane.. Ovdje kod nas u Ri užasno vrijeme.. kiša, malgla, puše... katastrofa..
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 23.3.2014 13:04:43
|
|
|
|
tintin
|
Cure bila na pregledu, ctg uredan, otvorena dobar prst, u utorak opet ctg
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 23.3.2014 15:31:44
|
|
|
|
tonija_4
|
Caly čestitam ! Želim vam da što prije dođete doma i da se mazite i pazite. Javi nam se . Tintin jel to znači da bi i ti mogla uskoro upoznati svoju princezu ?
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 23.3.2014 15:37:37
|
|
|
|
mimee
|
eeeeevo i mene, pustili me danas doma. Sve ok, Andrej divlja ko i prije, krvarenje stalo, ctg uredan, jedino jutros biljezio neke povremene trudice(kontrakcije?) izmedju 15 i max 45, ja to nis nisam osjetila, niti su mi ista govorili za to, pa sam drugdje procitala da se to ni ne racuna, da pravi idu izmedj 70 i 100 ili vise. Kaj da vam velim, nije mi bilo ni na kraj pameti da cu zbog jednog obicnog ne posebno grubog pregleda 2 dana odlezat u bolnici, ali navodno da neki dr to i izbjegavaju jer je kod nekih grlic jako osjetljiv. prvo mi je bilo grozno, a na kraju sam imala super cimerice i upoznala sam dosta drugih trudnica koje su u medjuvremenu rodile (te bebice su tako maaaaale :OO) a i bar cu se znat bolje pripremit kada dodjem rodit :) Caly, od srca cestitam, uzivajte i javi nam kad stignes kako hendlas s dojenjem i pelenama ;)
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 23.3.2014 15:41:34
|
|
|
|
autumn day
|
tintin, super, znači polako se i kod tebe pokreće sigurno je super osjećaj kad znaš da će ti na porodu biti dr. kojem vjeruješ kad kreću ti CTG pregledi? jel to inače u tvojim tjednima ili si se ti tako dog. sa doktoricom? ja ću sa punih 38 tj. na pregled kod svoje gin, a tek onda u bolnicu, ne znam kad će me na ctg uputiti...
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 23.3.2014 15:44:06
|
|
|
|
autumn day
|
mimee, baš sam se pitala gdje si....glavno da je sve ok jel ti i dalje imaš kontrakcije da ti se trbuh onako stvrdnjava? ne znam kako bi to drugačije opisala.. meni je to stalno, svaki dan i to dosta često....sad se već brinem jel to šteti bebaču?
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 23.3.2014 15:46:41
|
|
|
|
mimee
|
p.s-Andreja su mi u petak procjenili na 3200kg :OOOOO a rodit mogu za 2, 3, 4 tjedna, bit ce to pile prek 4 kile, jaoo :P :) a ja dobila 17 do sad, al nisam ko sumo borac, onak, ok se rasporedilo. al imam i srece kaj mi se voda ne zadrzava. autumn, imam BH kontrakcje i te kako, bas se pravo priprema, al ne cini mi se da mu steti, vrati on to kad se s nogom upre XD
< Poruku je uredio mimee -- 23.3.2014 15:50:00 >
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 23.3.2014 15:49:12
|
|
|
|
autumn day
|
3200 pravi bebač jesi otvorena?
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 23.3.2014 15:56:18
|
|
|
|
mimee
|
pa u petak nakon TOG sudbonosnog pregleda mi je napisala CC za 2cm prohodan do ovojnice i glavice na ulazu :O a usmeno mi je rekla za prst :/ pa nije prst debel 2cm! :P ma ionak to ne mora nis znaciti, mogu i debelo prenjet, al to za malog eutorfa (dobro uhranjenog) kak su napisali na otpusnom bas i nebu bilo dobro. Mislim da je krajanje vrijeme da prestanem s desertima poslije rucka :D
< Poruku je uredio mimee -- 23.3.2014 15:59:27 >
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak 23.3.2014 19:57:18
|
|
|
|
Vlaja
|
Stigla nam je Katarinaaaaaaaaaaa, bravo mama Caly!!!!! Puno, puno nadam se da se mazite i uživate jedna s drugom! Cure, nadam se da ste mi dobro i da osluškujete svoje bebice! Sad će to krenuti pa će Vana i Kate imati veliko društvo za tili čas! Baš se veselimo!!! Nama je opet u petak bila patronažna, kupali smo bebicu i vagali, a moja Vana je dobila 300 grama u 8 dana pa sad imamo 2790!!!! Tako sam sretna da ću ju i dalje nastaviti hraniti ovim ritmom pa da čim prije prijeđemo te 3 kile! U svakom slučaju, pluća ima mamina, glasna je skroz, pogotovo kad se pokaka! Danas malo štrajka sa spavanjem, teško uhvati san i ne traje dugo pa se nadamo da će noćas biti umornija i dobro nanati! Velika pusa svima!!!
|
|
|
Anketa
Mlijeko.
Admin
Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!