|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Proljetne bebe-termin 2014 g.-nastavak
22.3.2014 14:32:25   
autumn day
hvala vam cure na odgovorima, umirile ste me....user posted image

cure u terminu, sretno i javite seuser posted image

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 176
22.3.2014 14:34:45   
autumn day

NESTRPLJIVO ČEKAMO PREGLEDE........  user posted image                   

maja pčela............................24.03.
sarita22................................24.03.

anaxx....................................26.03.
tonka2011............................28.03.
autumn day...........................02.04.
tonija_4................................02.04.
ma re.....................................07.04.
valerie...................................08.04.

(Odgovor članu autumn day)
Neposredna veza do poruke: 177
22.3.2014 17:11:23   
Newy
Pozdrav cure, ja zadnjih dana nemilice stvaram zalihe i pustošim dućane user posted image doduše sve je skoro s akcija pa ajde, zapravo zato mi i žao ne uzeti, jer budem li čekala do pred porod, pitanje je koliko bih platila te iste stvari user posted image . Danas sam kupila one hlačice sa stopalima, do struka, to mi je još falilo, i sad imam više manje sve. Pokušavam se opremiti za prvih 2-3 mjeseca, jer ćemo dobar dio toga provesti na moru kod muževih, pa da ne bude tamo frke da se hitno mora ići kupovati robica.

Dosad sam kupovala sve od veličine uglavnom 56 i veće, jer kao čitam da broj 50 neke bebe niti ne obuku. Dok mi jučer frendica koja je rodila prije 2 mjeseca, nije rekla da je tako i ona kupovala, sve od 56 na dalje. I onda kad su došli doma, hitno muža slala u shopping jer je mali plivao u svemu user posted image ! A beba prosječna, rođen s 3.5 kg i 52 cm! I iako raste kako spada, još i sad s 2 mjeseca joj nosi neke stvari 56. Tako da sam ja uzela još koji bodić 50/56, ima ih u Intersparu još na akciji.

Mimee, baš mi je žao zbog ovog iskustva, evo trnci me prolaze jer ne mogu vjerovat da pregled može tako nešto potaknut, a od čega drugog bi ti bilo odmah nakon pregleda, ne kužim user posted image . Ja imam vaginalne isto svaki put, svaka 4 tjedna dosad, a sad će i svaka 3 tjedna. Ne usudim ih se odbiti pogotovo što iza sljedećeg pregleda planiram na put na more, pa da ne bi slučajno bila otvorena a da ni ne znam. A opet ne daj Bože da to nešto potakne user posted image
Ajde ne moraš puno brinuti jer kao što i cure kažu, praktički si u terminu, mislim da se termin računa već od punih 37 tjedana.

Neposredna veza do poruke: 178
22.3.2014 19:21:36   
Caly
Cure ja rodila moju Katarinu danas u 14:40, ima 3210 i 50 cm duga. Prekrasna je. Porod proša idealno,za 2 sata san rodila,izazvali mi trudove. Kad dođen kući napisat ću opširno. Imala san trudove dolazili su do 75. Ništa strašno,ni glasa nisan pustila. user posted image

(Odgovor članu Newy)
Neposredna veza do poruke: 179
22.3.2014 19:24:25   
Newy
Ajmeeeee Caly napokon smo i to dočekali user posted image tebi čestitke od srca, a maloj Kati dobrodošlicu želimo user posted image !!
Baš mi je drago i da si zadovoljna s porodom user posted image

(Odgovor članu Caly)
Neposredna veza do poruke: 180
22.3.2014 19:50:36   
autumn day
calyuser posted image user posted image user posted image

Katarina, dobrodošla!!user posted image
jedva čekam opširniju priču s poroda, drago mi je da si zadovoljna kako je sve prošlo!

(Odgovor članu Newy)
Neposredna veza do poruke: 181
22.3.2014 19:59:35   
valerie
Caly, čestitam od srca na maloj Katarini user posted image Jeeeeeeeee!!!! blago ti se, već se mazite.

Da vas sve skupa pitam, dal je koja išla u kino ili koncert u trudnoći od 2. tromjesječja na dalje?
Mi smo danas ušli u 28. tjedan user posted image Na zadnjem pregledu pak mi je dr. napisala da mi je posteljica sprijeda. Ima tko isti slučaj?
Naime, ja bebu osjetim posebno na legnem navečer, ali nije sad da mi cijeli trbuh skače i to po cijele dane kako čujem od nekih. Možda ima veze s položajem posteljice il je mali s vremena na vrijeme mirniji.
Noću se budim obavezno na Wc i onda ne mogu jedno sat vremena zaspat, a tek grčevi u listovima!!! user posted image
Koji mg uzimate? Ja sam do sada uz Elevit pila Magnezij direct, sad sam uzela malo pit Donat Mg.
Svi koji me vide kažu da nema neki velik trbuh, a meni je već sad tako teško nosit ga. Jedino njega imam. Dobila sam negdje 8-9kg do sad, trebala bih stat na vagu.
Dal se kome događa pri kihanju da vam pobjegne koja kap? Moram fakat pazit da se ne popiškim user posted image
Slj. tjedan mi je zadnji radni user posted image Počela je shopping manija za bebača user posted image Eto, nadrobila sam toliko toga user posted image

Neposredna veza do poruke: 182
22.3.2014 20:40:34   
maja pčela
Caly čestitam!!!user posted image user posted image user posted image user posted image ,napokon je stigla Kate,uživajte sad,mazite se.... ja sam sad 31tt i na +7 sam ali imam osjećaj da sam dobila barem 20,zapušem se i umorim za čas,što se tiče mjehura i meni često pobjegne user posted image ,kaže gin.da je to normalno jer je ipak treća trudnoća pa su mišići već dosta slabi,u pon.sam na pregledu pa ćemo vidjeti kakvo je stanje,nadam se da se cura okrenula jer je zadnji put bila poprijeko user posted image

moja tri anđela,moj život,moje sve <3 <3 <3

(Odgovor članu valerie)
Neposredna veza do poruke: 183
22.3.2014 21:39:01   
anaxx
Caly čestitam na prekrasnoj curici, super za lagani porod, pusa malenoj Kate!!!!

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu maja pčela)
Neposredna veza do poruke: 184
22.3.2014 21:50:45   
tintin
Caly user posted image user posted image user posted image cestitam od srca, Kate dobrodošla, i bravo za brz porod, jedva cekamo tvoju porodjajnu pricu.
Valerie ja nisam isla u kino, i meni ti je posteljica sprijeda to je ok, ja sam ti znala popit magnezij od dietpharma jer sam isto imala grceve u nogama.

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 185
22.3.2014 22:00:56   
tintin

user posted image

user posted image caly - 10.03. user posted image Katarina 22.03.2014
user posted image vlaja - 11.03. user posted image Vana 03.03.2014
user posted image m_a_rtina - 14.03. user posted image
user posted image leptir - 15.03. user posted image
user posted image BEBA13 - 15.03. user posted image
user posted image christina - 20.03. user posted image
user posted image iv@na - 22.03. user posted image
user posted image čizmica - 29.03. user posted image
user posted image ange - 29.03. user posted image
user posted image sarita 22 - 02.04. user posted image
user posted image tintin - 05.04. user posted image
user posted image kamenčić - 14.04. user posted image
user posted image nnina - 15.04. user posted image
user posted image autumn day - 17.04. user posted image
user posted image mimee -17.04. user posted image
user posted image tonija_4 -21.04. user posted image
user posted image ines - 24.04. user posted image
user posted image andrea000 - 28.04. user posted image
user posted image set__alica - 30.04. user posted image
user posted image lelaa - 01.05. user posted image
user posted image memi - 11.05. user posted image
user posted image kim626 - 10.05. user posted image
user posted image anaxx - 14.05. user posted image
user posted image amon - 16.05. user posted image
user posted image tonka2011 - 16.05. user posted image
user posted image maja pčela - 26.05. user posted image
user posted image bellatrix - 29.05. user posted image
user posted image newy - 31.05. user posted image
user posted image mimagy - 31.05. user posted image
user posted image suncica33 - 10.06. user posted image
user posted image lilmaya0608 - 10.06. user posted image
user posted image ma re - 20.06. user posted image
user posted image valerie - 20.06. user posted image
user posted image leot - 24.06. user posted image
user posted image runaway - 06 mj user posted image

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 186
22.3.2014 22:02:38   
Iv@na
Caly čestitke od sveg srca, a maloj želimo punoooo zdravlja, sreće, veselja i lijepo djetinjstvo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi još ništa, idemo u ponedjeljak opet na kontrolu pa ćemo čuti kako stoje stvari user posted image

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 187
22.3.2014 23:20:42   
kim626
Kate dobro doslaaaauser posted image ...cestitam od srca..uzivajtee!!

anaxx sad sam na +11 sokirala se kad sam stala na vagu kako sam buknula samo...i to od kada sam na mirovanju! Bas me zanima da li ce mi u utorak radit ultrazvuk ponovno da vidimo koliki je moj decko sada!

Da li ima koja prob]lema sa grcevima unatoc pijenju magnezija? Ja hocu poludittt koliko me listovi bole od grceva,doslovno mi se place kad trebam stat na noge...
laku noc cure*

jos jednom cestitke na maloj Katarini,brz oporavak i povratak kuci..pusaa

(Odgovor članu Iv@na)
Neposredna veza do poruke: 188
23.3.2014 7:17:12   
čizmica
Caly čestitam!!!!!! I blago ti se, i ja jedva čekam, još 6 dana do termina, nadam se da ja neću prinit. user posted image

Ja nisam imala grčeve dok nisam ušla u 9.mj a onda kako sam počela oticat,počela su me kolina bolit i listovi, kupila sam šumeći magnezij u dm-a....

Ja sam išla na koncert u arenu debelo u 9.mj tako da 28.tj al u kino i kazaliste di nije guzva-nemaj frke. Doduše,ja sam išla 2 sata ranije u dvoranu,i odmah među prvima izašla....user posted image

(Odgovor članu kim626)
Neposredna veza do poruke: 189
23.3.2014 9:36:57   
sarita 22
Caly jupiiiiiii cestitam ti od sveg srca sto ste ti i malena Katarina skupa user posted image user posted image user posted image ....drago mi je da je sve proslo brzo i s malo boli sada ti i mala kata mozete maziti user posted image jos jednom cestitam i zelim vam brz oporavak i sretan povratak kuci user posted image ...jedva cekam kad ces doc doma i napisti sve malo opsirnije user posted image

(Odgovor članu čizmica)
Neposredna veza do poruke: 190
23.3.2014 10:14:17   
ma re
Caly napokon!! Čestitke od srcauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !! Kate dobro nam došla!!!!!

Valerie mi smo isto trudne... ja hvala Bogu nemam grčeve.. Što se tiče koncerta idem danas na Lord of the Dance... Već sam bila na jednom un plugged (valjda se tako pišeuser posted image ) koncertu kad sam bila trudna i malena je udarala na sve strane..user posted image
Ovdje kod nas u Ri užasno vrijeme.. kiša, malgla, puše... katastrofa..

(Odgovor članu sarita 22)
Neposredna veza do poruke: 191
23.3.2014 13:04:43   
tintin
Cure bila na pregledu, ctg uredan, otvorena dobar prst, u utorak opet ctg

(Odgovor članu ma re)
Neposredna veza do poruke: 192
23.3.2014 15:31:44   
tonija_4
Caly čestitam user posted image user posted image ! Želim vam da što prije dođete doma i da se mazite i pazite. Javi nam se user posted image .

Tintin jel to znači da bi i ti mogla uskoro upoznati svoju princezu user posted image ?

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 193
23.3.2014 15:37:37   
mimee
eeeeevo i mene, pustili me danas doma. Sve ok, Andrej divlja ko i prije, krvarenje stalo, ctg uredan, jedino jutros biljezio neke povremene trudice(kontrakcije?) izmedju 15 i max 45, ja to nis nisam osjetila, niti su mi ista govorili za to, pa sam drugdje procitala da se to ni ne racuna, da pravi idu izmedj 70 i 100 ili vise.
Kaj da vam velim, nije mi bilo ni na kraj pameti da cu zbog jednog obicnog ne posebno grubog pregleda 2 dana odlezat u bolnici, ali navodno da neki dr to i izbjegavaju jer je kod nekih grlic jako osjetljiv.
prvo mi je bilo grozno, a na kraju sam imala super cimerice i upoznala sam dosta drugih trudnica koje su u medjuvremenu rodile (te bebice su tako maaaaale :OO) a i bar cu se znat bolje pripremit kada dodjem rodit :)

Caly, od srca cestitam, uzivajte i javi nam kad stignes kako hendlas s dojenjem i pelenama ;)

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 194
23.3.2014 15:41:34   
autumn day
tintin, super, znači polako se i kod tebe pokrećeuser posted image
sigurno je super osjećaj kad znaš da će ti na porodu biti dr. kojem vjeruješuser posted image

kad kreću ti CTG pregledi? jel to inače u tvojim tjednima ili si se ti tako dog. sa doktoricom?
ja ću sa punih 38 tj. na pregled kod svoje gin, a tek onda u bolnicu, ne znam kad će me na ctg uputiti...

(Odgovor članu tonija_4)
Neposredna veza do poruke: 195
23.3.2014 15:44:06   
autumn day
mimee, baš sam se pitala gdje si....glavno da je sve okuser posted image

jel ti i dalje imaš kontrakcije da ti se trbuh onako stvrdnjava? ne znam kako bi to drugačije opisala..
meni je to stalno, svaki dan i to dosta često....sad se već brinem jel to šteti bebaču?

Neposredna veza do poruke: 196
23.3.2014 15:46:41   
mimee
p.s-Andreja su mi u petak procjenili na 3200kg :OOOOO a rodit mogu za 2, 3, 4 tjedna, bit ce to pile prek 4 kile, jaoo :P :) a ja dobila 17 do sad, al nisam ko sumo borac, onak, ok se rasporedilo. al imam i srece kaj mi se voda ne zadrzava.

autumn, imam BH kontrakcje i te kako, bas se pravo priprema, al ne cini mi se da mu steti, vrati on to kad se s nogom upre XD

< Poruku je uredio mimee -- 23.3.2014 15:50:00 >

(Odgovor članu mimee)
Neposredna veza do poruke: 197
23.3.2014 15:49:12   
autumn day
3200user posted image
pravi bebačuser posted image

jesi otvorena?

(Odgovor članu mimee)
Neposredna veza do poruke: 198
23.3.2014 15:56:18   
mimee
pa u petak nakon TOG sudbonosnog pregleda mi je napisala CC za 2cm prohodan do ovojnice i glavice na ulazu :O a usmeno mi je rekla za prst :/ pa nije prst debel 2cm! :P
ma ionak to ne mora nis znaciti, mogu i debelo prenjet, al to za malog eutorfa (dobro uhranjenog) kak su napisali na otpusnom bas i nebu bilo dobro. Mislim da je krajanje vrijeme da prestanem s desertima poslije rucka :D

< Poruku je uredio mimee -- 23.3.2014 15:59:27 >

Neposredna veza do poruke: 199
23.3.2014 19:57:18   
Vlaja
user posted image Stigla nam je Katarinaaaaaaaaaaa, bravo mama Caly!!!!! Puno, puno user posted image nadam se da se mazite i uživate jedna s drugom!

Cure, nadam se da ste mi dobro i da osluškujete svoje bebice! Sad će to krenuti pa će Vana i Kate imati veliko društvo za tili čas! Baš se veselimo!!!

Nama je opet u petak bila patronažna, kupali smo bebicu i vagali, a moja Vana je dobila 300 grama u 8 dana pa sad imamo 2790!!!! Tako sam sretna da ću ju i dalje nastaviti hraniti ovim ritmom pa da čim prije prijeđemo te 3 kile! U svakom slučaju, pluća ima mamina, glasna je skroz, pogotovo kad se pokaka! user posted image Danas malo štrajka sa spavanjem, teško uhvati san i ne traje dugo pa se nadamo da će noćas biti umornija i dobro nanati!

Velika pusa svima!!!

(Odgovor članu mimee)
Neposredna veza do poruke: 200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:

Oznake

Sve najbolje!