Newy
|
Pozdrav cure, ja zadnjih dana nemilice stvaram zalihe i pustošim dućane doduše sve je skoro s akcija pa ajde, zapravo zato mi i žao ne uzeti, jer budem li čekala do pred porod, pitanje je koliko bih platila te iste stvari . Danas sam kupila one hlačice sa stopalima, do struka, to mi je još falilo, i sad imam više manje sve. Pokušavam se opremiti za prvih 2-3 mjeseca, jer ćemo dobar dio toga provesti na moru kod muževih, pa da ne bude tamo frke da se hitno mora ići kupovati robica. Dosad sam kupovala sve od veličine uglavnom 56 i veće, jer kao čitam da broj 50 neke bebe niti ne obuku. Dok mi jučer frendica koja je rodila prije 2 mjeseca, nije rekla da je tako i ona kupovala, sve od 56 na dalje. I onda kad su došli doma, hitno muža slala u shopping jer je mali plivao u svemu ! A beba prosječna, rođen s 3.5 kg i 52 cm! I iako raste kako spada, još i sad s 2 mjeseca joj nosi neke stvari 56. Tako da sam ja uzela još koji bodić 50/56, ima ih u Intersparu još na akciji. Mimee, baš mi je žao zbog ovog iskustva, evo trnci me prolaze jer ne mogu vjerovat da pregled može tako nešto potaknut, a od čega drugog bi ti bilo odmah nakon pregleda, ne kužim . Ja imam vaginalne isto svaki put, svaka 4 tjedna dosad, a sad će i svaka 3 tjedna. Ne usudim ih se odbiti pogotovo što iza sljedećeg pregleda planiram na put na more, pa da ne bi slučajno bila otvorena a da ni ne znam. A opet ne daj Bože da to nešto potakne Ajde ne moraš puno brinuti jer kao što i cure kažu, praktički si u terminu, mislim da se termin računa već od punih 37 tjedana.
|