|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio
3.6.2013 18:00:57   
Hladna
Vidla sam opet maminangelicu, sutra ide kuci, kaze da je mali Rafael jako dobar , a ona je ko manekenka vec, ko da nije ni rodila izgleda user posted image

Vidim da pricate o tim trudovima stvrdnjavanja trbuha, meni je tako vec tjedan , dva ali rijetko, a zadnja 2 dana mi se sve cesce stvrdne trbuh i imam osjecaj ko da me neko s nekim pojasom steze i pritisak mi je jaki ali ne boli me , samo nike to u nikakvim razmacima, zna biti u sat vremena i po 3,4 puta , a zna da ne bude nista i po 3 sata ...user posted image

(Odgovor članu as1986)
Neposredna veza do poruke: 1151
3.6.2013 19:06:10   
ChocoVanilla
Hej trudnice i mamice, evo me doma, umorna padam s nogu. Oduševljena sam ambulantom danas, nije bilo velike gužve popodne, dr.Goluža je zakon, šaljiv, opušten i jako nježan, napokon sam bez straha sve prošla, otvorena za 2 prsta, cerviks skraćen na pola, ctg u redu, u četvrtak idem kod njega na odjel na pregled. I dalje me peru ti oštri grčevi i redovno sam na wc-u šta god da pojedem. user posted image
Hladna i Nela, ajmo se kladit koja će prva od nas tri hehe user posted image sretno svima, vrijeme je za nove bebice na listi user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 1152
3.6.2013 23:26:43   
Mmaestral
Oho, cure, pa vi sve imate pripremne trudove, jos malo pa cu sama pisati na ringeraji user posted image user posted image user posted image Hladna, Dada, as, paola...tko jos? Svi nekako dugo nosite, a jos malo i svi cete imati bebice.
Paola-uzivamo zajedno, hranimo se, mazimo, secemo, kupamo se...Jedino sto ju grcevi muce pa se nosamo da ne place. Ne znam kako bi bilo da ima onako grceve pa da place tri sata, ja ju uvijek utjesim nekako, postavim se na trepavice, ali uspijem. Voli se nositi u polozaju avion najvise user posted image

(Odgovor članu dada2101)
Neposredna veza do poruke: 1153
4.6.2013 3:21:30   
nela86
Evo i mene napokon user posted image
Kao sto sam vam i rekla moji su dosli iz ZG u subotu predvecer, a nasa princeza je samo to cekala. U 03:00 probudila me bol u trbuhu koju do tada nikad nisam osjetila,nakon pola sata opet.. Pocelo se ponavljati svakih 10min , da bi u pola 5 krenuli u bolnicu. Otvorena svega 2,5cm , bolovi za poluditi.. Da skratim u pola 5 ujutro sam dosla u bolnicu, nakon koktela, klistira, saznanja da ne mogu roditi u vodi jer je beba velika, odlucivanje na pda jer sam bila na rubu sloma zivaca u 19:52 dolazi nasa ljepotica na svijet. Alisa 4000g/ 52cm...
Porod kaomporod je prosao odlicno, u tri Tiskanja ona je bila vani. medjutim ja sam izgubila 600ml krvi, i pala u sok user posted image , vodim se kao hitan slucaj jer ne mogu ustati iz kreveta odmah me nesvjestica hvata. Danas je vizita i nadam se da ce me sutra pustiti jer sam sva izbusena od infuzija i tih dodataka. Dole su me sjekli, pa imam brdo savova, ipak pile je bilo poveliko, sad uzivam ovdje uz nju, ne mogu spavati puna sam adrenalina.

Vidim kod vas se nista nije promjenilo, drzim fige da vam porodi prodju bez problema i da sto prije u rukama drzite svoje bebice...

(Odgovor članu Mmaestral)
Neposredna veza do poruke: 1154
4.6.2013 6:49:35   
lanac3101
user posted image user posted image user posted image user posted image
Nela cestitam od srca....
I moj veliki decko ima danas pune 3 godine...Sada se samo oporavi sto prije da se mozes maziti sa svojom bebicom

Matija 04.06 2010.
Domagoj 25.03.2013
Eva 08.08.2014

(Odgovor članu nela86)
Neposredna veza do poruke: 1155
4.6.2013 7:20:50   
Hladna
Nela86 cetitke od srca, zelim ti sto brzi oporavak a bebici pusa user posted image

(Odgovor članu lanac3101)
Neposredna veza do poruke: 1156
4.6.2013 7:53:46   
cuba
Nela86 iskrene čestitke na prinovi, sada uživajte zajednouser posted image user posted image user posted image Držim fige da što prije idete kućiuser posted image
lanac sretan 3 rođendan tvom Matijiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 1157
4.6.2013 7:56:13   
paola06
Nela86 čestitke na bebici, uživajte,mazite se,pazite se,tebi želim brz oporavak, i da danas ideš kući sa svojom bebicomuser posted image
Hladna šaljem malo vibra da se i tvoja curka pokreneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja idem na pregled danas, pa kad se vratim,tipkam novosti!
Gledam kroz prozor i nevjerujem,6 mj a vani tmurno i kiša,kao da je jesen... Makar od sredine mjeseca najavljuju pravo ljeto s temperaturama preko 30 stupnjeva! Kao da nam neće biti vruće i od drugih stvariuser posted image
Pusa svim trudnicama,mamama i posebni bebačima!
I javljajte novostiuser posted image

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 1158
4.6.2013 10:29:41   
ChocoVanilla
Nela86 čestitam ti na velikoj curici i želim ti brzi oporavak....

(Odgovor članu paola06)
Neposredna veza do poruke: 1159
4.6.2013 11:08:00   
Tiana Weber
user posted image user posted image user posted image
Jutro Vam drage moje uz dosadnu prehladu i kavicu.

NELIC, cestitke tebi i malenom od <3

HLADNA, draga samo hrabro i saljem ti pono, puno, puno vibricauser posted image user posted image user posted image user posted image i molitava da sve prodje super...

Idemo sad nesto kuhati za rucak, samo ne znam sta user posted image user posted image

(Odgovor članu ChocoVanilla)
Neposredna veza do poruke: 1160
4.6.2013 11:10:03   
Tiana Weber
NELIC, draga.. Ispricavam se na pogresci. user posted image user posted image
CESTITAM NA MALENOJ PRINCEZI

(Odgovor članu Tiana Weber)
Neposredna veza do poruke: 1161
4.6.2013 12:55:39   
Hladna
Evo ja bila na pregledu, danas 41 tjedan, otvorena 2i pol do 3 prsta i sutra ce me inducirat tako da u 6 u jutro krecem i hvata me nervoza user posted image

(Odgovor članu Tiana Weber)
Neposredna veza do poruke: 1162
4.6.2013 13:29:44   
cocco

IZVORNA PORUKA: Mmaestral

Cocco! Cestitam i tebi na user posted image ! Bas mi je zao sto je bilo komplikacija, ali glavno da je sve dobro zavrsilo i da vec uzivate zajedno!
Kako su oni skuzili sto je s pupkovinom? Sto znaci taj prolaps?

hvala svima na čestitkama!
taj prolaps znači da je ispala pupkovina. ja nikad čula za to do sad. probušili mi vodenjak kad sam bila 4 prsta otvorena, i prvo krenula pupkovina s vodom, onda mala i prignječila ju glavicom, i još ju trudovi stegnu! stalno je jedan dr morao rukom držati glavicu. divan prizor, prebacuju me na kolica pa na stol u sali, a dr za mnom s tom rukom unutra.
uglavnom, da se ne bi preplašile cure ak vam pukne vodenjak doma, to se desi samo kad ga oni probuše. jer ak sam pukne znači da ga je glavica stisla i nema pupkovina gdje propast.

(Odgovor članu Mmaestral)
Neposredna veza do poruke: 1163
4.6.2013 13:38:19   
cocco
Nela86 čestitam! brzo se oporavi! a jesi dobila kakvu transfuziju?
hladna, probaj se naspavat noćas, iako ne znam kako to izvest.

(Odgovor članu cocco)
Neposredna veza do poruke: 1164
4.6.2013 13:40:58   
ChocoVanilla
Hladna sretno, mislim na tebe i javi se kad budeš mogla! Neka je bebač živ i zdrav i u tvojim rukama sutra user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 1165
4.6.2013 14:04:37   
Hladna
Dat ce mi sestra u bolnici normabel na vecer da mogu zaspat . Kad dodem k sebi napisat cu vam tu il na faceu da sam rodila

(Odgovor članu ChocoVanilla)
Neposredna veza do poruke: 1166
4.6.2013 14:15:48   
andydea
user posted image user posted image user posted image user posted image  Hladna drži se draga !user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 1167
4.6.2013 14:57:16   
PinkyFunkyBirdy
Hladna želim ti puno sreće i da sve prođe čim brže i bezbolnije! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 1168
4.6.2013 15:09:58   
Hladna
Hvala vam cure moje, prava ste podrska user posted image

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 1169
4.6.2013 15:48:50   
paola06
Hladna sretno sutra, da sve prođe super i da nam što prije javiš dobre vijesti!user posted image  Vjerujem da je to teško uz uzbuđenje koje predstoji,al danas se pokušaj što više odmoriti i naspavati, da sutra budeš fit i da uz što manje muke zagrliš svoju curku!
Ja obavila zadnji pregled u ambulanti, nije me pregledavala,samo ultrazvuk,sve je ok,curka ima oko 2800guser posted image
Išla sam s mamom kupiti još neke sitnice koje fale, ak neka od vas kupuje u mileru stvari za bebu,konačno je stigla knjižica s popustima,preuzima se na blagajni,pa požurite,brzo nestaju!

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 1170
4.6.2013 15:51:46   
Tiana Weber
Hladna draga, samo razmisljaj pozitivno i sve ce biti u redu

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 1171
4.6.2013 15:58:42   
Mmaestral
Nela- Cestitam! user posted image user posted image user posted image Prava ti je bebica! Super mi je ime, i meni se to svidjalo, ali je ipak i tata birao... Super ti je porodjajna prica, obozavam o tome citati! Ne kuzim zasto se ne moze u vodi ako je velika beba, pa bilo bi ti lakse i ne bi toliko popucala, bas nisu fer.
Sto je pda?
Hkadna, eto, napokon si i ti docekala svoj porod! user posted image A nisi dugo ni cekala, ali razumijem da je tebi to dugo kad si u bolnici. Sretno i jedva cekam da nam sve opises!
Ja bi stavila popis, ali se ne snalazim tako dobro na tabletu, pokusat cu otic na komp. Da li znas odakle da uzmem prijasnji popis, s koje stranice? I koga se sve treba upisati? Cure, pomozite mi, napisite mi koga sve treba dodati i koji datum su rodile i info o bebi. Pa da obnovimo taj popis, vec mu puno fali bebolinica!
Dolazi mi cijepljenje, a mene strah da joj je sve to sto smo prosli i prolazimo od cjepiva. Jos uvijek pije ljekove i nismo bili jos na svim pregledima pa ju ne bi cjepila. Nadam se da se moze odgoditi dok ne ozdravi bar. Imate li vi kakva iskustva s time?

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 1172
4.6.2013 16:00:22   
pepeljuga
Hladna draga sretno sutra,nek bude brzo i napokon ćeš i ti svoju curku drzatiuser posted image user posted image user posted image

Cure čestitam svima na bebicama,bitno da je sve prošlo na kraju dobro,sad se mazite i paziteuser posted image

Meni je u čet pregled u bolnici,nemam nikakvih naznaka nicegauser posted image samo se nadam da neću prenijeti user posted image

Lanac sretan rođendan velikom deckuuser posted image

< Poruku je uredio pepeljuga -- 4.6.2013 16:02:59 >

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 1173
4.6.2013 17:23:52   
sarah_zg
o Hladna, konačnoooo. Ajde neka više i neka sve prođe super. Nela čestitam, uživaj.
Pepeljuga, šta bi ti prenijela, imaš još do termina oho ho.
Uživaj na jugu.
Pozdrav svima ostalima!

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 1174
4.6.2013 18:05:48   
nela86
Hvala vam svima na cestitkama , evo mene na zalost ne pustaju doma jer mi je krv jako slaba, i dalje me nesvjestica hvata kad ustajem i pokusavam hodati... PDA je ona inekcija u ledja, moram priznati da mi je bila savrsena jer nisam dosta predtrudova za tiskanje ni osjetila, transfuziju nisam primala jer kad sam dosla sebi sam rekla da mi daju samo nesto hladno i doci cu sebi, tlak se bio vratio u normalu pa su odustali. Hvala Bogu beba je konstantno s menom, mm ju presvlaci i seta s njom, dok je ja dojim. Hladna i ostale zenice sretnoooooo

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 1175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!