|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio
22.5.2013 14:42:49   
Hladna
Hvala ti sarah, ma ja bi da krene konacno vise, nestrpljiva sam user posted image
Termin mi je 28., sad u utorak user posted image

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 926
22.5.2013 15:37:50   
as1986
Hladna vidim da si se vratila s kontrole i da je sve okuser posted image user posted image

Imam prijateljicu koja ima isto to vezano uz krv kao i ti. I da istina je da taj lijek ima u Zagrebu,ali ona je dva puta rodila na carski ovdje u Puli. Doktori su taj lijek narucili iz Zagreba. Njoj je bila sreca pa su joj to otkrili prije trudnoce na nekoj malom rutinskom zahvatu,gdje joj krv nikako nije mogla stati. Kada je ostala trudna i doktori rodilista u Puli su prvi put za to culi. Neki doktori cak nisu htjeli da rodi u Puli. Ali je sef rodilista odlucio da ce se posvetiti proucavanju te bolesti maksimalno i omoguciti joj porod u Puli. Znam da je na racunu iz bolnice pisao iznos veci od 25000 kuna za 7 dana u bolnici nakon poroda. Kada je drugi put ostala trudna jedna joj je doktorica rekla zasto niste pobacili,ne shvacajuci da joj je i pobacaj jednak rizik kao i porod. Uglavnom nakon sto je rodila ta joj je ista doktorica rekla nadam se da vise necete radjati.

Hocu samo reci da mislim da nije stvar u tome sto je taj lijek samo u Zagrebu,nego sto vecina doktora za tu bolest nikada nije cula i kada cuju za nju uplase se i ne zele preuzeti odgovornost vec im je lakse poslati u Zagreb. A da su se malo potrudili mogli su i oni sto god nauciti i shvatiti da to nije tako strasno vec samo treba znati. A probkem je sto se ta bolest jedino moze otkriti ako ciljano odes raditi analizu. Ona je i svoju djecu na taj faktor kontrolirala i oni to nemaju.

Uglavnobiti ce to sve okuser posted image user posted image

Cure jedno pitanje... imam osjecaj da me dolje na ulazu u rodnicu probada na trenutke? Da li je to normalno? Trebam li se brinuti?

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 927
22.5.2013 15:41:21   
as1986
Hladna ma krenuti ce to brzo i drago mi je da ti se ovaj doktor maksimalno posvetiouser posted image user posted image

(Odgovor članu as1986)
Neposredna veza do poruke: 928
22.5.2013 15:47:42   
PinkyFunkyBirdy
Hladna još si 2 u 1? user posted image user posted image user posted image Ovo PT1 što si pitala ti je odjel u Petrovoj ... odmah nakon ulaska u glavnu zgradu ide se nakon recepcije lijevo i tamo su sobe. Kad sam išla na kiretažu bila sam privremeno smještena s trudnicama koje su bile na promatranju - što zbog tlaka, što zbog šečera. Ako si išla na CTG onda si vjerojatno bila taman na početku tog hodnika (tamo dalje su sobe tog PT1 odjela).
Svima koje su rodile čestitam ako već nisam, a onima koje to tek čeka želim brz i lagan porod! user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu as1986)
Neposredna veza do poruke: 929
22.5.2013 16:10:17   
maminangel
hej curkee !!! pusa vam svimaaa,vidim da smo sve nestrpljive i u istom košu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Cuba vjerujem da ti nije lako isto kao ni MaTani teško je biti sam sa tako malim bebicama,makar muški ništa i ne radili opet su jedan ogromni suport samo da su prisutni,nadam se da će R.brzo ozdraviti,doći će i lijepši dani pa ćete opet u šetnjice user posted image user posted image
Netko je pitao za onu vrijednost tlaka ono nije ništa strašno granične su vrijednosti dobre do 140/90,pogotovo je bitan ovaj donji srčani on nebi smio ići iznad 90..
Hladna znači bilo super,ajde baš mi je drago,cijelo jutro sam mislila na tebe.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pt1 je odjel preko puta onog na kojem sam ležala a vodi ga ja mislim baš Starčević,još su tamo i Ivanišević i Đelmiš,kažu pacijenti da je pt1 na boljem glasu od onog na kojem sam ja ležala,nebi htjela ulaziti u to koji je bolji jer si vidjela i sama da je to kako se koji na koju nogu digne,bitno je da oni tebe dobro obrade,i čuvaju,valjda će se i Blaić založiti za tebe a to je najbitnije.. Inače odjel je predivan,komforan i tamo ti neće ništa nedostajati osim tvojih naravno ali tko to zna hoćeš li i koliko ćeš se ti tamo uopće zadržati i hoće li porod krenuti prije..Ja sam danas super,ništa me ne boli ,ne frče,kao da bi mogli još mjesec ovako,osim što mi danas gromada sluzi ispala na gaćice,mislim da je Afrodita pričala da toga bude puno,e sad moglo bi i tjedan proći.Mislim da se ja i Hladna definitivno upoznajemo u ponedjeljak user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu as1986)
Neposredna veza do poruke: 930
22.5.2013 16:43:33   
Hladna
Hvala cure , bas sam sretna sto vas imam , s kim bi inace tolko pricala o svemu tome , ovaj forum je definitivno zakon jer netko tko nije trudan ne vjerujem da moze stalno slusat nekog jel sad ovo oko , sad mi se ovo desilo itd... A nama se stalno trudnicama nest dogada i stalno nest nije jasno i trazimo potvrdu od drugih iako i same vecinom znamo sa je user posted image user posted image

as1986 receno je i meni da mogu sama po ljek u Zg i odnjet a u Kc pa da tu u svojoj bolnici rodim, ali je moj ginekolog rekao posto su nakon prvog poroda tako sa mnom postupili da im nece dozvolit sad da im ja budem pokusni kunic i da na meni uce o toj bolesti tako da sam sretna sto sam naisla na tog doktora koji je i sam iz Zagreba i radio je u Merkuru user posted image

Maminangel nadam se da cemo se stvarno upoznat, iako tesko da ces ti mene prepoznat, na faceu su slike mene na pocetku trudnoce kad sam imala 50 kg na vjencanju, a sad sam natukla na 75 kg user posted image
Znaci i kad cu ic u bolnicu onda nejdem tamo gdje su ambulante nego idem tamo ljevo u onu bijelu zgradu i na salteru na samom ulazu se javim jel?

(Odgovor članu maminangel)
Neposredna veza do poruke: 931
22.5.2013 18:08:23   
Hladna
As1986 i mene zna dolje zabolit i to u rodnici ko struja da me strese- to je sve normalno...

Maminangel sad tek skuzila- znaci ispao je sluzni cep sto znaci da bi mogla svaki cas

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 932
22.5.2013 18:45:34   
maminangel
Da Hladna ako su te naručili da odeš u bolnicu na taj pt1 odjel onda uđeš u glavnu zgradu,lijevo ti je odjel u prizemlju pa se prvo javi tamo sestri na odjelu i onda će ti ona vjerovatno reći da se ideš upisati na prijemni šalter a to ti je čim uđeš u zgradu prvi šalter desno,odmah iza njega ti je aparat za kavu.A ja ću ti se javiti kad završim u trudničkoj.Nevjerujem da ću prije roditi,termin mi je tek krajem mj.O tome čepu sam čitala svašta tako da sad manje znam nego prije,nekome je ispadao danima,netko je odmah iza rodio..Valjda me i ta silna terapija tokoliticima drži da se ništa ne dešava,makar me sad pomalo i strah da nebi kakvu bakteriju pokupila jer sam toliko otvorena,a valjda neću..

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 933
22.5.2013 23:32:13   
andydea
maminangel..draga ja sam bila otvorena 4prsta od 36 tj. i na kraju prenjela 4 dana..ali fala bogu nisam pobrala nikakvu infekciju...user posted image ..
ma ja mislim da bu te vas tri puhale sve u isto vrijeme - Afrodita...maminangel i hladna..user posted image ...curke saljem puse i sretno

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

Neposredna veza do poruke: 934
23.5.2013 10:01:30   
Mmaestral
Cure, pa nije vrag da jos spavate ???
Hladna, ti si kao ja, ja sam sa 47 kg dosla na 72. Sad jos uvijek imam 61. 6 kg vise nego sto zelim, i nece bas dolje user posted image user posted image
Cure, bili smo kod pedijatrice neki dan i rekla sam joj da mi se dijete muci kakati, da je zelenkasta stolica i jako tvrda kad izlazi i to uz pomoc, sama ne moze. Rekla mi je da je to sve normalno jer kaka jednom dnevno. Ali danas je opet tako, samo je sad skoro potpuno zelena stolica i na kraju je spricnuo proljev, smedje zuti. Muci se, place, i onda ju moram masirati pola sata pa dok pocne prduckati i tiskati i plakati stavim jos toplomjer i jedva istiska taj pocetni dio. To nije bas normalno po meni, a koga da pitam ako pedijatrica kaze da je?
da ju prisilim da pogleda pelenu ili sta? Je li moguce da je to od hrane? Da promjenim hranu? Razmisljam o tome vec tjedan dana, ali svi kazu da nije dobro mijenjati pa nisam, ali ako joj ovo smeta, zasto ne bi probala uzeti Novalac ili nesto takvo. Sto vi mislite?

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 935
23.5.2013 10:34:33   
sarah_zg
moj se dosta mučio sa stolicom kad je bio tak mali bebač. Jedno 6 tjedana nam je trebalo da se to izregulira. Nama je patronažna ekla da mu dobro namažem guzu kremicom, što dublje da probam ugurati unutra. Znam da je to teško s tako malim bebicama, ali ja sam mu samo namazala i mrvicu gurnula prstom, vrlo nježno. Ne znam je li to pomoglo, ali uz to sam mu davala topli čaj, mislim da je bila kombinacija komorac i još nešto. Stvarno sam zaboravila, ali zvao se čaj za probavu ili tako nešto. Moj je bio samo na ad, a znam da dodatna tekućina nije potrebna djeci koja doje pa saduser posted image

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu Mmaestral)
Neposredna veza do poruke: 936
23.5.2013 11:10:47   
maminangel

IZVORNA PORUKA: andydea

maminangel..draga ja sam bila otvorena 4prsta od 36 tj. i na kraju prenjela 4 dana..ali fala bogu nisam pobrala nikakvu infekciju...user posted image ..
ma ja mislim da bu te vas tri puhale sve u isto vrijeme - Afrodita...maminangel i hladna..user posted image ...curke saljem puse i sretno

Ajme Andy pa nemoj mi to govoriti user posted image pa kako si toliko bila otvorena mjesec dana?jel ti otišao i čep?jel ti bila mliječna plodna voda?,poludit ću više,dan nikako proć,a ne da ću još prenijeti user posted image user posted image user posted image user posted image A lijepo mi je prof.govorila ako hoću da će mi malo ubrzati sa gelom i dripom ali ja NEEE,čekat ću svoje trudove,pa kad krenu,krenu user posted image user posted image user posted image grr..
Mmaestral stvarno bi ti voljela dati neki pametan savjet,vjerujem da nije lako gledati je kako muči i nepokušavati ništa jer je pedica tako savjetovala,možda da još malo sačekaš,ili se raspitaš malo bolje,pa eventualno promjeniš mlijekouser posted image Šaljem vam velikeeee user posted image user posted image user posted image da što prije prođe..
Hladna đeee siiiiiii?????????Ostale cure u finalu?slabo se javljate?A kako su nam mamice i bebeki??? pišiteeeee!!!!!!!

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 937
23.5.2013 12:11:53   
lanac3101
Mmaestral imas za kupiti glicerinske cepice za malenu ,to joj smijes stavljati od prvoga dana. Iskreno se nadam da ce joj bar malo olaksati, I obavezno uz ad prehranu caj od komoraca neka pije. Imas ako ti je na bebimilu 2 vrste , pa probaj onaj s probiotikom, mislim da je taj zelene boje kutija.
Mi smo vam super,za par dana idemo na drugu kontrolicu,
maleni samo sisa, super napreduje, naucila sam ga da plazi jezik, pa sad kad god me ugleda jadnicak plazi li ga plazi I smije se ,a ja vristim od smijeha.
Maminangel meni je cep ispadao danima, tako da... Drzim vam fige da se jos danas porodite, znam kako vam je.
Ni moji decki nisu do sada imali grcice ,makar pise da mogu imati od d3 kapi, valjda je to neki mali postotak.

Matija 04.06 2010.
Domagoj 25.03.2013
Eva 08.08.2014

Neposredna veza do poruke: 938
23.5.2013 12:15:31   
andydea
Maminangel,ma ne brini se user posted image user posted image ...ne nije mi otišao čep,voda je bila polumliječna..i ludila sam ko i tiuser posted image ...dolazila svaki drugi dan na pregled i čekala svoje trudove...i onda me jednu noć samo stislo i trk u bolnicuuser posted image ...nađi na RR moju porođajnu priču i pročitaj !user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu lanac3101)
Neposredna veza do poruke: 939
23.5.2013 12:43:41   
nela86
Jutrooo drusvo user posted image user posted image

Evo po bolnickom terminu nama je sutra termin ali nista se kod mene ne desava....Beba se javlja kao i obicno, smedji iscjedak je nestao i tako.

Samo sam ja vise nervoznija jer svako malo netko zove, salje poruke i to me psihicki ubija jedno te isto pisati svaki dan. Lijepo sam rekla kad se porodim svima cemo javiti medjutim neeeee...kao da se neki natjecu da budu prvi da saznaju. Kao njima je ovo iscekivanje i nervoza , PA STA JE TEK ONDA NAMA???

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 940
23.5.2013 14:11:07   
as1986
Nela86 u potpunosti te razumijem. Meni je termín u iduci cetvrtak i vec stizu takve poruke ístog sadrzaja kao i tvojeuser posted image sta ce biti tek ako prenesemuser posted image user posted image Ali sta ces takvi su ljudi i bas kako si rekla natjecu se tko ce prvi saznati kao da jdm neka nagrada u pitanjuuser posted image

Hladna sreca da nije dopustio tvoj ginekolog da se uce na tebi. I ako nisu u 9 godina nista naucili sto je sigurno je sigurno a to je Zagrebuser posted image

Kod mene se nista ne dogadja,nema ni to cepa,samo to povremeno probadanje dolje na ulazu ili ti izlazuuser posted image user posted image i stomak mi bude cesto tvrd kao kamen. Nista drugo ne osjecam, ocito su me samo prepali u utorak u bolnici kada su mi rekli da mogu sutra roditi.

Mame koje su vec rodile i trudnice koje tek trebate roditi pijete lh i hocete li vi piti caj za dojilje

Ja sam malo zakasnila na trudnicki tecaj,i valjda cu izdrzati jos jedno predavanjeuser posted image Jucer je patronazna na predavanju spominjala vaznost pijenja tog caja,jer kao da bebe ako mama pije taj caj i doji imaju manje grceve. Sta vi mislite

Buduci da sam na par mjesta procitala da dojilja ne jede jagode,ne pije mlijeko i tako te namirnice koje mogu izazvati alergiju,i to me malo bunilo pitala sam ih koliko u tome
ima istine. Rekle su da se sve moze jesti u umjerenim kolicinama,ako na to nismo alergicne samo da treba izbjegavati one namirnice koje napuhuju. I da dojilja najvise treba piti mlijeka i vode.

(Odgovor članu nela86)
Neposredna veza do poruke: 941
23.5.2013 14:26:26   
Hladna
Evo me, ja bila totalno krepana jučer od putovanja za Zg i natrag pošto sam se probudila u pol 6 i spavala sam ko top user posted image

Maminangel vjerujem da ti je žao što nisi prihvatila drip, ali ja sam čula da puno jače bole trudovi izazvani dripom nego prirodni, ja sam išla prvi puta na drip i znam da je vraški boljelo, krevet se tresao sa mnom od boli, užas tako da neka ti ne bude žao .
Daj mi reci kakav je tamo ritaual sa trudnicama koje dođu do 40 tjedana a na bolničkom lječenju su?? Jel ih stavljaju onda što prije na drip ili ne??? Ja si mislim da bi e mogli stavit na drip brzo nakon što odem tamo jer ipak ću im biti na trošak user posted image user posted image a tim više jer Blajić nije znao dal da me ugura u bolnicu ili ne jer kaže bit će ludi kada dođem i ljuti na njega al neka... E sad baš me zanima ako znaš to??? Tek tolko da se znam pripremit??

nela86 ma bit će, a kakav bolniči termin?? šta ti nije termin isto kad i meni??

As1986
ja sam u prvoj trudnoći pila taj čaj za dojilje od 6 mj trudnoće, a sad ga pijem več mjesec dana al ono kako se sjetim...

< Poruku je uredio Hladna -- 23.5.2013 14:28:20 >

(Odgovor članu as1986)
Neposredna veza do poruke: 942
23.5.2013 14:28:57   
paola06
Cure,dugo me nije bilo iz raznoraznih razlogauser posted image
Čestitam svim novopečenim mamicama, a nama koje smo još u iščekivanju da nam dani do susreta s našim bebama prođu što bržeuser posted image
A sada jedno pitanje- prije nekih tjedan dana radila sam bris vagine, danas sam zvala za nalaz i kaže mi sestra -izolirani streptokok! Šok! Streptokok u nijednom obliku nisam imala nikad.... S doktoricom nisam razgovarala jer je u gužvi,kao sve će mi reć u bolnici, pitam sestru jel treba antibiotik,ili neka terapija,ona opet pita doktoricu,ova se živčano dere,pa reći će joj u bolnici,dobit će terapiju na porodu.... jel neka od vas ima iskustva po tom pitanju? jel ide normalni porod ili carski da se izbjegne infekcija bebe streptokokom? Ako neka zna nešto o ovome,molim vas napišite mi,baš sam se zabrinula,a od tih naših doktora dobit neku informaciju il ljudsku riječ je nemoguća misija...sad sam 36 tt

(Odgovor članu as1986)
Neposredna veza do poruke: 943
23.5.2013 14:36:00   
Hladna
paola06 ja sam ti imala sad streptokok i rješila sam ga se prije 2 tjedna, ja sam pila antibiotik koji ga je riješio, ali jako puno žena ne pije antibiotik već dobije terapiju kod poroda tj injekciju tako da bez brige, samo im još prije poroda u bolnici napomeni da imaš streptokok, a porod je vaginalni normalno bez obzira na nalaz jer ionako ćeš ti dobiti tokom poroda terapiju koja će zaštititi bebu od bakterije, nemoj brinut, sve će biti ok..
Streptokok ima jako puno žena ali se on ne ljeći osim kod trudnica ili ako žena mora na neku operaciju... i ako imaš spolne odnose obavezno se treba seksat sa kondomaom, al mislim da sad u tvom slučaju to nije bitno pošto ćeš terapiju primit tek na porodu.

(Odgovor članu paola06)
Neposredna veza do poruke: 944
23.5.2013 14:37:50   
dada2101
pozdrav curke!! evo mene.. danas san imala i pregled i ctg i predavanje u domu zdravlja u vezi poroda i poslije kada dodemo doma iz bolnice... pregled je bio jako kratak pogleda je koliko san otvorena uvik isto jedan prst pita dali je sve uredu i to je to... nije gleda na ultrazvuk ovi put... ctg je sve uredu... brisevi koje san radila prosli put isto fala Bogu uredu..user posted image user posted image i narucio me 03.06.ponedjeljak tj 5 dana prije termina da opet doden na pregled ( ako ne rodin prije user posted image ) jer je slijedeci cetvrtak praznik pa oni imaju most od srijede do nedjelje... a na predavanju je bilo ok...upoznale smo svoje patronazne sestre i dobile listu sto nam triba za bolnicu a sto za doma i za bebu i za nas... pokazale o dojenju,presvlacenju,kako se cisti pupak i o kupanju... malo pricale o nacinima poroda i o epiduralnim... i tako sve u svemu ok... bar nesto da vidimo prije nego rodimo...user posted image onda ce nam one doci doma kad dodemo iz bolnice pa ce nam svakoj pokazati za sebe kako i sto... jooojjj.... jedva cekan da i to krene i prode pa da imam svoju mrvicu pored sebe... user posted image svim mamama i bebama kissss i naravno svima koje su jos 2u1 user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu as1986)
Neposredna veza do poruke: 945
23.5.2013 14:45:31   
paola06
Hladna, hvala na brzom odgovoru, sad mi je malo lakšeuser posted image  04.06 . još imam pregled u ambulanti,pa onda kreću pregledi u bolnici. Samo mi nije jasno, ako je streptokok već nađen i izoliran zašto se odmah ne daju antibiotici nego se čeka do samog poroda? Možda sam malo paranoična,al šta ako se proširi, sad je u vagini,nije nemoguće da uđe i u "unutrašnjost".... ili su u pitanju samo moji iracionalni strahovi? Ako ti nije bed odgovoriti, tvoj streptokok je isto izoliran u brisu vagine ili cervixa? može i pp....

(Odgovor članu dada2101)
Neposredna veza do poruke: 946
23.5.2013 14:50:22   
paola06
Dada,bravo za tebe,još malo i imat ćeš bebača u naručjuuser posted image  Meni je patronaža bila doma prije cca. mjesec dana,nešto kao savjetovanje u trudnoći,popričale smo o svemu,žena je bila ugodna i sustreljiva,baš sam se ugodno iznenadilauser posted image  Donijela je raznorazne brošure,dvije bočice (Avent,Tommee Tippee) i dudu varalicu od Aventa. Sad 28 idemo na trudnički tečaj,muž želi sve čuti,bez obzira na mene,i biti u tokuuser posted image

(Odgovor članu paola06)
Neposredna veza do poruke: 947
23.5.2013 14:53:25   
Hladna
paola06 meni je nađen u brisu vagine, čisto sumnjam da ti može sad šta biti jer bi oni več reagirali-budi sigurna user posted image

(Odgovor članu paola06)
Neposredna veza do poruke: 948
23.5.2013 15:08:15   
paola06
Hladna,nadam se da si u pravu... hvala ti na odgovoru i podršciuser posted image
Budući da ti je termin blizu, sreeetnooouser posted image

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 949
23.5.2013 17:20:43   
cuba
Pozdrav cure drageuser posted image
Prvo da se zahvalim na podršci i hugićima, najbolje ste user posted image user posted image Evo danas sam već malo bolje, nekako mi je sjelo da je mm otišao. Rokić mi je isto bolje, antibiotik je počeo djelovati pa nema više temp, manje kašlje i slini i trebao bi do kraja tjedna biti potpuno zdrav. A i od sutra zovu sunce pa ćemo ponovno u naše svakodnevne šetnjeuser posted image
MaTana draga, znam da je i tebi jako teško, još i teže što ti je tm duže odsutanuser posted image Ali uvijek prođe i onda odbrojavamo do dolaska i veselimo se pa i zaboravimo na ove dane tuge nakon rastanka...šaljem veliki hug i kiss tebi i curkama user posted image user posted image

paola06 ja sam rodila prije malo više od mjesec dana i imala sam pred porod streptokok. Dobila sam dozu antibiotika i popila je točno dan prije nego sam rodila ali sam svejedno tijekom poroda naglasila doktoru da imam bakteriju i dali su mi dozu antibiotika tako da je beba zaštićena tijekom poroda. Prirodni porod je bio i sve je prošlo u redu. Nemoj se brinuti, većina trudnica ima tu bakteriju i kod svih je isti postupak. Sretnouser posted image

Trudnice moje drage, sad je opet veliko isčekivanje, sve ćete na kraju u isti dan tiskati kao i mi u travnjuuser posted image user posted image Ajde izdržite još ove zadnje dane, jedva čekam da svibanjske bebice krenuuser posted image user posted image user posted image

Puse svim bušicama, mamicama i bebicamauser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu paola06)
Neposredna veza do poruke: 950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!