|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio
21.5.2013 14:43:27   
Hladna
as1986 ne smiješ se bojat, vidiš da je to nešto što se preživi, moraš razmišljat tako da je to ono što moraš učinit da pomogneš bebici da izađe i da ju zagrliš user posted image

Maminangel
gdje si?? jesi još čitava???

(Odgovor članu as1986)
Neposredna veza do poruke: 901
21.5.2013 14:51:10   
as1986
Hladna hvala ti, a znam da je to tako. Tu su svi osjecaji ízmjesaniuser posted image

A sta znaci ovo cerviks 2/4 čl? Nesto je na pola puta cini mi seuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 902
21.5.2013 15:03:40   
Hladna
as1986 nešto je maminangelica objašnjavala to o cerviksu i koliko sam ju skužila , amislim da jesam , cerviks ti je skračen za dvije četvrtine, znači nije još skroz skračen

(Odgovor članu as1986)
Neposredna veza do poruke: 903
21.5.2013 15:20:24   
as1986
Hvala Hladnauser posted image
Znaci jos toliko i biti ce skracen skroz, znaci pola puta. Ma mene najvise iznenadilo sto je prosli tjedan sve bilo zatvoreno,pa nisam ocekivala da ce biti nesto drugacije.user posted image user posted image

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 904
21.5.2013 15:38:39   
Hladna
as nisam sigurna 100%, kad se maminangelica javi sigurno će ti pojasnit točno.
Ja sam sa 35 tjedana bila otvorena 1 prst, sa 37 isto jedan prst i cerviks skracen, a sutra mi je 39t+1d i nadam se da se pomaknulo to sve i da sam se još otvorila te da će konačno krenuti user posted image

(Odgovor članu as1986)
Neposredna veza do poruke: 905
21.5.2013 17:46:02   
maminangel
Da vam samo mahnem user posted image user posted image još sam 2 u 1user posted image user posted image ,nervozna sam i ludim po doma od ranog jutra,sve simptome imam da bi moglo brzo a ništa se ne događa,uz 4 prsta otvorena, cerviks nestao,mliječna plodna voda,danas izlazi i čep,kod svakog mokrenja na gaćicama komad sluzi pomješan s krvi,e sad dali to sukrvica još od pregleda ili čep user posted image user posted image Sve govori da bi moglo ali anđelu je izgleda najljepše u buši,pa nek mu bude tvrdoglavac mali user posted image user posted image

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 906
21.5.2013 18:48:17   
Hladna
Maminangel navijam da je to to , javljaj nam novosti

(Odgovor članu maminangel)
Neposredna veza do poruke: 907
21.5.2013 19:09:19   
maminangel
Eee Hladna draga kad bi znali kad će kojauser posted image user posted image
Čovjek snuje Bog određuje user posted image user posted image

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 908
21.5.2013 21:14:54   
maminangel
Hladna pa ti nam sutraa ideš u Petrovu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,konačno ću i ja s nestrpljenjem čekati tvoje stanje,ako ostaneš u bolnici hoćeš se moći javiti na raju?ako ne onda mi se javi na mob. U svakom slučaju sretno ti draga i da se konačno nešto pokrene user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 909
21.5.2013 21:39:15   
andydea
Hladna mislim na tebe i šaljem ti veliki zagrljaj...želim ti lagani porod i da uživaš u svojoj user posted image user posted image user posted image user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

Neposredna veza do poruke: 910
21.5.2013 21:44:12   
Mmaestral
Joj, jos samo ja cekam s vama svaki dan...
Jako sam nestrpljiva, stalno se nesto dogadja, a nikako da izadju van... user posted image user posted image user posted image
jedva cekam da mi dodju pelene platnene koje sam narucila. neke su vec gotove i putovat ce uskoro, a neke cu cekati jos po dva tjedna user posted image Ove tetra mi stvarno vec idu na zivce.user posted image
Cure koje dohranjujete, koju dohranu koristite? I da li koristite jedinicu ili pocetnu?
Vodenjak se bas osjeti kad pukne, i cuje, ja sam ustvari bila gola, piskila pa sam cula kao da je balon pun vode puknuo. I curi stalno, dugo, nece prestati, pa znas da je to to. ne mozes bez velikog uloska kad pukne.

< Poruku je uredio Mmaestral -- 21.5.2013 21:46:18 >

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 911
21.5.2013 21:49:43   
Hladna
Hvala cure na ljepim željama user posted image user posted image user posted image user posted image

Maminangel imam se kako javit tj preko moba jer ja vam ionako večinom tipkam na raji preko moba a imam i gratis internet pa mogu user posted image

(Odgovor članu Mmaestral)
Neposredna veza do poruke: 912
21.5.2013 21:59:27   
cocco
hladna, sretno sutra! i ne daj se da ne bi bilo ko prošli put!!!
a maminangel je možda već i rodila!
ja sam danas tražila jednog supić dr prek veze da mi pogleda te ctg-ove loše, pa me i pregledao. veli da je previsoko za indukciju, pl. voda mliječna, otvorena 1 prst. a ja se nadala bar 2! i kaže ak je protok dobar, da valjda samo spava. al moram pratit pokrete i ak krene nešto odmah u bolnicu da vide kakav je ctg pod trudovima. a ja mislila čekat do zadnjeg časa.
uglavnom, smirio me, jučer sam bila luda.
i puno je lakše kad tu napišem tak nešto, pa me vi malo smirite!user posted image user posted image

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 913
21.5.2013 23:05:28   
pepeljuga
Hladna draga sretno sutra, i javi nam se sto prijeuser posted image user posted image

Mmaestral ima vise vrsta refluksa. Na mikciju se ide zbog urinarnog da se vidi jel sve ok sa bubrezima,mokracnim kanalima, da li se mokraca vraća ili zadrzava.

Maminangel ti bi mogla svaki trenuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 914
21.5.2013 23:07:23   
Tiana Weber
VEcer drage..
Da se i ja malo javim nakon dugo vremena. Ne mogu dugo zato sto s nogu padam od umora a i lijekovi cine svoje.
Nisam stigla sve da procitam jer toliko toga ima da mi treba mjesec dana uz moje silne obaveze kojima sam zatrpana u zadnje vrijeme...
Necu sve poimence brojati da nebi koju izostavila pa da se neka ne nadje uvrijedjena pa cu sve mame koje su rodile obuhvatiti u jednoj velikoj od srca cestitci i neka struce budu zdrave i dobre, a mamama koje tek trebaju roditi, vidim neke samo sto i nisu, njima takodjer od srca zelim da porod prodje sto brzije i bezbolnije te da maziju svoje malisane...

Evo moje zlato je dobro i sve smo kupile za jesen za skolicu, jos samo treba nabaciti novu kolekciju robice na nju, ali to cemo pricekati jesen da izadju novi modni detalji. Ipak sam odustala od privatne skolice pa ce ici u drzavnu sa svojim vrsnjacima iz vrtica.

Sta se mene tice, operaciju smo prebacili sa 7 mj. na 6 mj. tako da opet putujemo kod bake i djeda i nadam se da ce sve biti u redu.
Detaljnije i podrobnije cu vam napisati kroz koji dan o svojoj bolesti.

Eto toliko od mene i nadam se da me niste zaboravile..

Laka vam nocica i uzivajte drage moje u ovim zadnjim trenutcima kojima je termin pokucao na vrata.
Ljubim vas i vase buse.

(Odgovor članu cocco)
Neposredna veza do poruke: 915
22.5.2013 1:17:26   
Mmaestral
Tnx Pepeljuga! A radili su joj i ultrazvuk abdomena, pa su valjda i to. Nasli bi da nesto nije u redu, ali svi nalazi su ok.
Danas su mi rekli da je i urin cist, cini se da je bskterija nestala.user posted image Nadam se zauvijek i da je nece opet pokupiti na svim silnim pregledima sljedecim.
Cure, jeste vi cule sta o tome da d3 izaziva grceve?

(Odgovor članu Tiana Weber)
Neposredna veza do poruke: 916
22.5.2013 10:02:19   
cuba
Jutro cure drageuser posted image
Nigdje nikoga??
maminangel jesi još 2u1 ili???
Hladna draga sretno, još malo pa stiže i tvoja mrvicauser posted image
Mmaestral čula sam i ja da D3 kapi znaju izazivati grčeve (po pričama nekih mama) ali nisam na svojoj djeci to primjetila niti sam se nešto podrobnije raspitivala o tome.
Tiana držim fige da operacija prođe u najboljem reduuser posted image

Ja sam vam cure moje baš koma i jučer sam se pošteno isplakalauser posted image
Jučer je mm otišao na brod na 2 mjeseca i sada sam sama sa R I Duser posted image user posted image Baš mi je jako teško pao ovaj njegov odlazak, nisam znala da će mi ovako biti. Roko mi je uz to bolestan i jučer smo dobili antibiotik tako da smo u kući narednih 7 dana a i vrijeme je uz to nikakvo, kiša......

Sve vas ljubim i šaljem hugiće user posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

Neposredna veza do poruke: 917
22.5.2013 11:16:44   
Mmaestral
Cuba, mogu si misliti kako ti je... Ali jaka si ti zena i sposobna, sada ti je samo sok, a i hormoni jos uvijek nisu kako treba, tako da mislim da ce ti nakon par dana prilagodbe biti sve kako treba. Imas nas ovdje za razgovore i potporu pa ti bude lakse.user posted image user posted image user posted image
Ooooo, gdje su nam cure?

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 918
22.5.2013 11:34:32   
MaTana
CUBA potpuno te razumijem...grli djecicu, bit ce lakse, meni je trebalo nekih pet dana da potpuno dodjem sebi. I meni je ovaj odlazak mm na brod najteze pao. Moj se vraca za tri mjeseca, jedan smo vec odgulili.
Sva sreca i ti imas bebu dobricu-spavalicu kao i ja pa je puno lakse.
Ipak, saljem puno hugica i nadam se da ce Rokic brzo ozdraviti.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja se jos uvijek borim sa dojenjem, jednostavno to mlijeko ne dolazi koliko god ja malenu drzala na sisi, ima malo i davat cu joj dok ima i jedna kap.
Mmaestral ti si pitala za d3 kapi, i ja sam cula da bi mogli izazvat grceve, ali ni mmoje cure ih nisu imale, i da mi smo na moru pa zato uzimamo samo 3 kapi.
Hladna drzim fige za danasnji pregled.
Pozdrav i ostalim curama i bebicama (u busicama i van njih)

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

Neposredna veza do poruke: 919
22.5.2013 12:17:31   
ChocoVanilla
Curke dal je normalno imati tlak 138/80, 39.tjedan sam i tek mi je sad toliko porastao, dosad redovno 120/80.... nebi htjela da me strpaju u bolnicu čekat porod user posted image

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 920
22.5.2013 12:28:50   
MaTana
Mislim da nije alarmantno povisen, a ako ti je do sada bio normalan pokusaj provjeriti par dana zaredom. Mozda je nesto trenutno. Smanji kolicinu soli u prehrani i trebalo bi pomoci.

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

(Odgovor članu ChocoVanilla)
Neposredna veza do poruke: 921
22.5.2013 14:17:18   
Hladna
Evo mene curke , ja se vratila kuci 
Danas sam prezadovoljna jer mi se dr.Blajic bas posvetio zahvaljujuci mom doktoru koji ga je zvao za mene user posted image
Nalaz je skroz isti kakvi je i bio, otvorena 1 prst do ovoja i glavice, cerviks skracen, bila sam i na ctg-u koji je super uredan, u Petak moram natrag na ctg i plodnu vodu da pogledaju ali mi reko nek odem to obavit u Koprivnicu da ne idem samo zbog toga u Zagreb .
Kaze ako se sta pokrene i ako mislim da necu stici onda neka odem u Koprivnicu , a ako mislim da cu stic do Zg neka dođem , a u Ponedjeljak moram natrag u Zagreb  i ostat cu u bolnici .

maminangel ostajem u pon u bolnici i to na PT1 - pojasnis mi taj PT1???

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 922
22.5.2013 14:29:32   
Mmaestral
Hladna, a jel oni u Kc imaju taj lijek koji ti treba?
Ako imaju zasto onda moras uopce u zg?

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 923
22.5.2013 14:32:09   
Hladna
Mmaestral nemaju oni taj ljek u Kc niti su ikad imali takav slucaj u Koprivnici osim mene prije 9 godina a ni ne znaju user posted image
Sto se tice Hrvatske taj ljek ima samo u Zagrebuuser posted image

< Poruku je uredio Hladna -- 22.5.2013 14:33:40 >

Neposredna veza do poruke: 924
22.5.2013 14:35:05   
sarah_zg
Stići ćeš ti do Zg. Možda bolje da ne krene, nego onda lijepo ostanes u bolnici i pod nadzorom si. Kad je tebi točno termin? Sretno ti, draga!

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!