Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: problem stolice i kolika 25.4.2013 13:21:28
|
|
|
|
seraphyme
|
uzmineke kapljice tipa bio gaja ili babynos, to ti je za grčeve ili ako si možeš priuštiti novalac ili aptamil za dojenčad sa kolikama. kolike obično prolaze sa 3 mjeseca, ali se iskilaviš dotada ako bebu jako pati. hranu ju u uspravnom položaju da što manje zraka proguta i mora se doooobro ispodrigivati. ja sam grijala pelene peglom ili u mikrovalnoj pa stavljala na trbuščić
|
|
|
RE: problem stolice i kolika 25.4.2013 19:41:05
|
|
|
|
M.mama
|
hvala puno kako je lijepo vrijeme idemo puno van i čula sam da se treba kupati da toplo potiće probavu danas je bila i super stolica nakon šetnje a za kapi ću se svakako raspitati koristimo biogaia ali nema promjene iscrpljujuće mi je samo je gledat kako se muči
|
|
|
|
|
RE: problem stolice i kolika 26.4.2013 6:58:22
|
|
|
|
sina
|
a možda joj mlijeko ne odgovara? kod mene je bio taj slučaj.
|
|
|
RE: problem stolice i kolika 26.4.2013 8:24:30
|
|
|
|
seraphyme
|
bio gaja počne djelovati za otprilike 10- 15 dana
|
|
|
RE: problem stolice i kolika 15.5.2013 7:38:47
|
|
|
|
Mmaestral
|
Moja malena ima isti problem, prvo sam mislila da su grcevi, ali to je zatvor, znam jer se cijeli dan grci, ponekad zaplace, ali ne satima i lakse joj je kad ju nosim i masiram. Koliko caja od komoraca treba piti beba od 30 dana? Onda da cekamo 2 tjedna da BioGaia pocne djelovati? Uzasno se brinem, puno previse, ali mi je pretesko gledati ju kako se muci i place, sve se ja rasplacem s njom. Postoji li ista za tako male bebe? Ako promjenim hranu na tu za kolike, hoce li to djelovati i na zatvor?
|
|
|
|
|
RE: problem stolice i kolika 22.5.2013 14:33:26
|
|
|
|
Mmaestral
|
Evo ako ikad itko bude trazio nacin da pomogne bebi s grcevima - kolikama - mojoj djeluje da slusamo bijeli ton, pronadje se na youtube-u, white noise, ili colic baby white noise upisete i ima puno stvari dugackih i po 8-10 sati. Odmah se smiri, a do tada nije pomagalo nista osim stanog nosanja i ususkavanja, a ni to do kraja.
|
|
|
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Stomacic u trudnociagendaStomacic u trudnoci
Da li ste imale osjecaj kad se ujutro probudite da
ste "zgnjecile" stomacic-sav bude na jednoj strani.8.sam mjesec.Brinem se ili je to ok..da (
35%)

ne (
18%)

to je normalno (
47%)
Broj svih glasova: 57Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!