Problem stolice i kolika (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Novorođenče, beba >> Bebe i zdravlje

Poruka

M.mama -> Problem stolice i kolika (25.4.2013 12:15:47)

bba mi ima 23 dana i od jučer imamo problem sa grčevima popračen slabom stolicom što me više muči od samih grčeva ima vjetrove ali danas ništa ne ide van inače bi obilato kakala svaka pelena bi mi bila puna uveli smo na preporuku liječnika čaj od komorača možda prenaglo i previše (prije svakog obroka) od onda je došlo do problema iako to ne mora bit uzrok ...; dajem joj manje mlijeka (ne dojim) jer je jadna napuhana i trbuščić joj je ogroman čini mi se ako netko ima slična iskustva i može pomoći bila bi vam skroz zahvalna

seraphyme -> RE: problem stolice i kolika (25.4.2013 13:21:28)

uzmineke kapljice tipa bio gaja ili babynos, to ti je za grčeve ili ako si možeš priuštiti novalac ili aptamil za dojenčad sa kolikama. kolike obično prolaze sa 3 mjeseca, ali se iskilaviš dotada ako bebu jako pati. hranu ju u uspravnom položaju da što manje zraka proguta i mora se doooobro ispodrigivati. ja sam grijala pelene peglom ili u mikrovalnoj pa stavljala na trbuščić

M.mama -> RE: problem stolice i kolika (25.4.2013 19:41:05)

hvala puno kako je lijepo vrijeme idemo puno van i čula sam da se treba kupati da toplo potiće probavu danas je bila i super stolica nakon šetnje a za kapi ću se svakako raspitati koristimo biogaia ali nema promjene iscrpljujuće mi je samo je gledat kako se muči

sina -> RE: problem stolice i kolika (26.4.2013 6:58:22)

a možda joj mlijeko ne odgovara? kod mene je bio taj slučaj.

seraphyme -> RE: problem stolice i kolika (26.4.2013 8:24:30)

bio gaja počne djelovati za otprilike 10- 15 dana

Mmaestral -> RE: problem stolice i kolika (15.5.2013 7:38:47)

Moja malena ima isti problem, prvo sam mislila da su grcevi, ali to je zatvor, znam jer se cijeli dan grci, ponekad zaplace, ali ne satima i lakse joj je kad ju nosim i masiram. Koliko caja od komoraca treba piti beba od 30 dana? Onda da cekamo 2 tjedna da BioGaia pocne djelovati? Uzasno se brinem, puno previse, ali mi je pretesko gledati ju kako se muci i place, sve se ja rasplacem s njom. Postoji li ista za tako male bebe? Ako promjenim hranu na tu za kolike, hoce li to djelovati i na zatvor?

Mmaestral -> RE: problem stolice i kolika (22.5.2013 14:33:26)

Evo ako ikad itko bude trazio nacin da pomogne bebi s grcevima - kolikama - mojoj djeluje da slusamo bijeli ton, pronadje se na youtube-u, white noise, ili colic baby white noise upisete i ima puno stvari dugackih i po 8-10 sati.
Odmah se smiri, a do tada nije pomagalo nista osim stanog nosanja i ususkavanja, a ni to do kraja.

Stranica: [1]