|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio
9.5.2013 14:22:39   
Hladna
maminangel tebi da šavove skinu odma bi se porodila, ja bi vec muzu rekla na tvom mjestu neka me razveže user posted image user posted image

(Odgovor članu maminangel)
Neposredna veza do poruke: 626
9.5.2013 14:28:01   
cocco

IZVORNA PORUKA: Hladna

Cocco ja ti imam neku Von willebrandovu bolest - to je sto mi ne mogu zaustavit krvarenje bez inekcija tog nekog faktora, nakon prvog poroda nisu znali sta mi je i dali su mi 1 % da cu prezivjet, prije 5 mjeseci sam saznala da imam tu bolest koja je jako rijetka a ljeka ima samo u Zagrebu ... Samo za vađenje zuba moram dobit 3 injekcije .... A nakon poroda moram dobivat minimalno 4 dana inekcije ( 4 komada na dan) i sva sreca da sam oslobodena placanja lijeka jer jedna kutija dođe oko 2000 kn - tako mi je receno , a ja trebam minimalno 16 kutija ...

znači, nešto kao hemofilija! kak su ti prije zaustavljali krvarenje, kad nisu znali da ju imaš? ak si vadila zube, pala i razbila se? a menga? ajoj, sreća da si preživjelauser posted image znači ti moraš u zg ić rodit? a jel ti može bolnica u kc naručit taj lijek da ne moraš ić?

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 627
9.5.2013 14:33:42   
cocco

IZVORNA PORUKA: maminangel

Dan!!!!!!!!Joj dobro ste me nasmijali sa tim članovima i člancima user posted image user posted image user posted image user posted image ne opterećujte se više sa tim člancima,prstima i otvorenošću jer smo sad skoro pa sve u terminu i ako krene,dobro je..

da, imaš pravo, ne znam zašto se opterećujem, ionako će bolit!user posted image prošli put mi je 20 sati bilo otvoreno 1 prst, a u slijedeća 4 h skroz otvoreno! nema nam pomoći, tududu!
a što se slatkog tiče, ja jedem čak i pekmez sa žlicom! a ne volim pekmez! sad sam jela sladoled i opet bi nešto. možda pekmez? hihi!

Neposredna veza do poruke: 628
9.5.2013 14:47:10   
nela86
Hei drage moje, vidim svaka pise o nekim clancima cerviksu a ja nikad do sad jos od svoje nisam cula nista vezano za to..

Znam samo da sam zatvorena i tako mi se ona i obraca, jer mislim da drugacije nebi ni skuzila te kratice na ovom jeziku user posted image

Citala sam o tome kak se koja brije, kod mene to ide uzas, ja cak ni sa ogledalom ne mogu, nego kako pod prstima osjetim user posted image user posted image

A sto se tice hrane ja bih isto samo slatko jela, danas mm zeli ribu na rostilj staviti a ja sam sebi vec pripremila tortu jer znam da me riba nece najesti user posted image user posted image

Jedva cekam da se bebic javi da je sve najbolje proslo...

(Odgovor članu cocco)
Neposredna veza do poruke: 629
9.5.2013 14:57:16   
cocco
i mi imamo ribu danas! trebalo bi ju možda nafilat sa špekom da bude zasitnijauser posted image !
a što se brijanja tiče, ja odem kod kozmetičarke, odere me skroz sa šećernom pastom. sad čekam da budem što bliže terminu. a ak me uhvati ranije, idem s trudovima kod nje, bojim se da me se ovi u bolnici dohvate s njihovom britvom!

(Odgovor članu nela86)
Neposredna veza do poruke: 630
9.5.2013 14:57:17   
Hladna
cocco ne znam ni sama ko ni oni kako sam uspjela preživjet, drugi dan nakon poroda počela sam nenormalno krvarit- svakih sat i pola do dva se doslovno izljevalo iz mene, stavljala bi si po 5 komada onih Vir80 uložaka i to bi se moglo cjediti s njih za pola sata i onda se smanjilo na sat i pola i opet isto natrag, nakon toga su me išli kiritirat jer su rekli da mi je i dio posteljice ostao, a sa kiretažom su mi malo ozljedili maternicu gdje su naravno napravili još jednu ranu zbog koje sam još više krvarila, dobivala sam antibiotike i ergometrin koji je za grčenje tj čiščenje maternice , krvarenje se nastavilo i došli su svi doktori na vizitu i razgovarali kraj mene , a ja bila u polusvjesnom stanu i čula kako međusobno pričaju da neću preživjet, da mi daju jedva 1 % da preživim i takvu su me otpustili kući. Kod kuće ja ni sjedit nisam mogla jer bi se odma rušila, roditelji su došli po mene i odvezli me u subotu u 9 sati na vecer u privatnu ordinaciju ginekologa Mamuzića koji mi je vodio trudnoću i on me spasio, dignuo je uzbunu u koprivničkoj bolnici, dobro se izderao na njih i rekao mojima da je noć preduga i moram hitno natrag u bolnicu jer su mi iovako male šanse da preživim, kad sam se vratila u bolnici prvo su moje dobro našpotali šta su me vozili nekome drugome , ali zahvaljujući tom ginekologu iz Vž več su me čekale 2 vrečice krvi koje su me možda i spasile , a zbog kojih sam skoro opet izgubila život, kad sam dobivala krv kroz onu cijev je počeo zrak ići prema veni i dobro da je bila jedna gospođa sa mnom u sobi koja je počela vrištat i sestra je došla u zadnji čas i sve mi odpojila, da mi je došla koja količina zraka gotova bi bila, tako da sam ja te dane u bolnici više puta rođena user posted image , nakon te krvi iz dana u dan krvarenje se počelo stabilizirat, bila sam 19 dana u bolnici i eto preživjela sam .... Eto Cocco to je moja priča, al to je sve radi te moje bolesti inače se nebi to ništa desilo, a ne možeš znat dal boluješ od takvog nečeg sve dok ne ideš na neku operaciju ili ti se nešto ne desi očito ...
može mi se zastavit samo mi je vrijeme krvarenja duplo duže od normalnog , u koprivnici nisu imali nikad takav slučaj osim mog za koj ni ne znaju šta mi je bilo user posted image , menge su mi inače exstra jake, na dan sam trošila po pola paketa uložaka i pola paketa tampona, obavezno jedno sa drugim inače sam gotova user posted image ,
vadila zub nisam još nikad do sad na sreću , trebala sam sad u tzrudnoći zato sam i dobila inekcije da ga vadim al nisam išla, radije cu cekat da se porodim...a kod nekih ogrebotina il porezotina dugo mi curka krv, zubno meso mi obavezno krvari kod svakog pranja zubi, nos mi krvari obavezno bar 2 puta tjedno i to po 15, 20 min,no sve ostalo je ok..
user posted image

(Odgovor članu cocco)
Neposredna veza do poruke: 631
9.5.2013 15:01:22   
Hladna
vi sve samo o nečem slatkom, a ja sam cure moje nekako u zadnjih par dana izgubila apetit i to na pola mi je manji nego je bio do nedavno.... iako sam sad navodno u 2 tjedna dobila 3 kg i li to njigove vage lažu user posted image

a za brijanje- jel se brijete sad češće kako nam se termini približavaju????? J a sam si odlučila svaka 3 dana se obrijat da budem spremna kad me uhvati da me oni tamo ne osakate iako mi se neda ....

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 632
9.5.2013 15:09:00   
Mala Milla
user posted image Sretno ti 37 tjedana user posted image

Neposredna veza do poruke: 633
9.5.2013 15:12:51   
cocco
joj hladna, naježila sam se dok sam čitala!
a to je koma s tim malim "provincijskim" bolnicama, kad nikad nisu vidjeli takve slučajeve. ja sam iz sk, i kod nas je tako. kad god je neko sr... voze u zg. mojoj frendici skoro beba umrla, jer nisu prepoznali genetsku bolest, srećom bio neki mladi dr koji je nedavno specijalizirao, posumnjao i poslao ih hitno za zg. srećom sve dobro prošlo.
čuvaj se!user posted image

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 634
9.5.2013 15:16:18   
Hladna
ja kažem - neće grom u koprive, razočarana jesam i to jako, sad i sa Zagrebom jer su me doslovno odje....nisam mogla ništa ni pitat, ali vjerujem da će sad bit bolje, pa neće mi se valjda dva puta ista stvar desit....

(Odgovor članu cocco)
Neposredna veza do poruke: 635
9.5.2013 16:38:58   
zumbolina
Mi smo još u komadu :-) Nadam se da će uskoro krenuti.., danas je bebač jako mirni pa se nadam da je to ono smirenje prije porodauser posted image
Javim vam se...

U radosnom iščekivanju dječaka <3
03.05.2013

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 636
9.5.2013 17:28:54   
Afrodita83
Ajme Hladna...skoro sam se rasplakala sada...user posted image . Mislim, znala sam sve o tome jer si već pisala par puta, ali nikad nisi detaljno opisala šta ti se sve dogodilo user posted image . Stvarno si prošla pakao! I sad sam još više ljuta na onog mulca iz Petrove!!!!!!!user posted image user posted image user posted image . Drugi put mu nabij u facu te papire i nejdi van dok to ne pogleda!!!!

Izgleda da nam je Bebić rodila user posted image user posted image !!!!!!!! Sad sam vidjela čestitke na fejsu user posted image

Zumbolina, želim ti svu sreću i da što prije krene!!!!!

Čula sam se sa Zarom, njih dvije su došle doma i sve je ok user posted image user posted image user posted image

Vidim rasprave o slatkom, pa se priključujem slatkoj ekipici! Meni je najjače kad me pitaju s čim jedem Nutellu ili Linoladu...pa sa žlicom brate mili, s čim bi drugim!!!!!!!!! user posted image user posted image i onda se čude....valjda očekuju odgovor tipa s kruhom, palačinkama itd. user posted image user posted image

< Poruku je uredio Afrodita83 -- 9.5.2013 17:32:54 >

(Odgovor članu zumbolina)
Neposredna veza do poruke: 637
9.5.2013 17:52:28   
maminangel
Daaaa user posted image user posted image user posted image user posted image bebić nam je rodila,na faceu joj čestitaju,draga mamimce čestitam još jednom i tebi i ponosnom tateku i da princeza što prije dođe u svoju predivnu sobicu,a tebi što brži oporavak,a sad se ljubite,mazite i pazite,ZASLUŽILE STE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Znači Zumbolina nisi rodila,znači da si već skoro puni tjedan prenijela,šta kažu na zadnjem pregledu?
Hladna ovo za moju mašnu da čim mi ju skinu da ću roditi,,komentar je da mi je gin.u Petrovoj rekao da nerjetko žene koje su dugo bile pod tokolizom i terapijom znaju i prenijeti nakraju user posted image user posted image ,tako da me možda još sve i prešišate,ma nek dođe kad poželi samo da bude sve ok i da mi sretno dođemo domu svom user posted image user posted image .

(Odgovor članu Afrodita83)
Neposredna veza do poruke: 638
9.5.2013 20:48:38   
nela86
Onda cestitke bebic na prinovi, da nam budete uvijek sretne i zdrave i da se sto prije oporavis user posted image user posted image user posted image

Sto se tice Petrove moja mama je tamo rodila moju sestru davne 1979 i jos tada je bilo uzas i uvijek kad nam je pricala o doktorima tamo je sve najgore pricala, tako da je mene u Zajcevoj rodila..
Zato pretpostavljam kako vam je i bas mi je zao, ja sam hvala Bogu ovdje naletila za sada stvarno na sve super ljude od moje ginekologice, babice pa i doktorice za porodjaj - samo se nadam da ce ona biti na porodu!!

Ja sam odlucila isto svaka dva do tri dana provjeravati stanje dole i podbrijavati se user posted image user posted image user posted image
jer nekako ne zelim da me oni uzmu u svoje ruke user posted image

Kod mene su pocele uzasno izbijati trudnicke pjege po licu , imam osjecaj da je sve to zbog sunca , iako se mazem i nosim naocale uzalud, poludit cu.

Neposredna veza do poruke: 639
9.5.2013 21:54:17   
Hladna
Bebic cestitam i tebi i bebici , zelim ti sto brzi oporavak .

Nela86 idi u ljekarnu za te trudnicke pjege jer ih se nikad neces rijesit, sigurno imaju nesto sto moze sprijeciti nastajanje pjega.

(Odgovor članu nela86)
Neposredna veza do poruke: 640
9.5.2013 22:04:51   
Mmaestral
Evo mi smo napokon doma! Mala je sve rasplakala, od djedova i baki do tetki, striceva i ujaka. Svi smo jako emocionalni kad ju skoro punih mjesec dana cekamo.
Sisa, pa jos iz flasice pojede 100ml, pa pajki. Kakala je samo jednom, malo, dosta tvrdo, pa mislim da joj fali vode.
Bebic - cestitam! Zelim da vam sve ide kao po loju!
Pokazala sam im kako trese nogom, kazu da je od naprezanja. Nadam se da je samo to.

< Poruku je uredio Mmaestral -- 9.5.2013 22:06:14 >

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 641
9.5.2013 23:23:04   
maminangel
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Draga Mmaestral drago mi je da ste konačno domeka,divno je to čuti,bit će sve uredu mila,nadam se da ste dobro putovali..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ovo s brijanjem je i meni katastrofa ali nedam se,mi to onako od oka rješimo malo pod rukom malo ogledalo,ali sve je bolje nego kad su me u bolnici sa onom starinskom tupom britvom svu zarezali user posted image user posted image
Ovo s pjegicama je živi užas,mene je to u prošloj trudnoći zahvatilo i to dosta jer se malac rodio u 9 mj.pa sam dosta vremena provela na moru i dugo sam si bila nekakva flekava ali su ipak nakon nekog vremena nestale,maži se sa visokim faktorom,ovo sunce je fakat koma,uvjek sam voljela biti osunčana ali puno mi je bolji ten od kad pazim na sunce..Laku vam noć drage moje user posted image user posted image ,sretno curama koje idu na pregled sutra,user posted image

(Odgovor članu Mmaestral)
Neposredna veza do poruke: 642
10.5.2013 0:30:07   
nela86
Citala sam po netu neko kantarionovo ulje ili kak vec bi kao trebalo pomoci, ali ipak cu otici u ljekarnu da vidim sta oni kazu jer mi treba i nesto protiv hemeroida.... Nevjerojatno da sam i to dobila user posted image user posted image
Evo sad sam se istusirala, ne spava mi se nikako, ali zato svima laku noc i tipkamo se sutra

Neposredna veza do poruke: 643
10.5.2013 10:36:00   
Hladna
Jutro curke..
Ja bas zabrinuta, moja beba spava citavu noc a inace me obavezno probudi svojim udarcima u noci, a ovu noc sam isla 2 puta na wc i nije uopse bila budna, cak ni sad u jutro a u jutro obavezno imam tulum u trbuhu, malo sam ju sad pomakivala u trbuhu i osjetila sam da je nesto napravila pomaknula al to je sve slabo naprama inace i dalje se umirila ... Bas me brine to user posted image

< Poruku je uredio Hladna -- 10.5.2013 10:37:05 >

(Odgovor članu nela86)
Neposredna veza do poruke: 644
10.5.2013 10:47:37   
sarah_zg
Koji si ti ono tjedan? Možda se priprema za van pa se primirila. Imaš li ginekologa u Koprivnici ili hitnu? Ne želim te plašiti, ali možda bolje da odeš da budeš mirna.

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 645
10.5.2013 10:56:09   
Hladna
37+3 je danas ..Dobro je user posted image , sad se malo javlja- budila sam ju, al ocito sam ju premorila jucer jer sam 3 sata setala po dučanima , a vec joj je i sigurno i tjesno pomalo ...

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 646
10.5.2013 11:09:58   
sarah_zg
uh dobro je, već sam se bila prepala. Pa ti još malo i gotova. Moja je bila mirna cijelo jutro, sad sam smazala sendvič jer sam jutros radila onaj test na šećer i nisam jela i mala se sad razbahatila po trbuhu i pleše
Znam kad sam ja s prvim išla na onaj ctg, negdje pred kraj trudnoće, mali se uopće nije htio probudit pa me dr. poslala pojest nešto slatko. A je mi to teško palouser posted image user posted image
Tak i ti sad. Počasti bebu nekim slatkišom kad si ju već izvozala po dućanima. zaslužila je!user posted image

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 647
10.5.2013 11:16:33   
Hladna
Maznula sam kroasan sa lino ladom i evo štuca ko luda no svejedno mi mirnija jer uvjek kad štuca radi svakakve vratolomije po trbuhu, a sad ne - sad samo štuca, bit ce da joj je vec pun kufer user posted image

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 648
10.5.2013 11:30:22   
ChocoVanilla
Baš sam i ja sa mm pričala kako mi je sinčić nešto mirniji ova dva dana, štucanje osjetim ali ne puno lupanja, inače je navečer kasno jako živahan al sad sve manje i brine me pomalo...

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 649
10.5.2013 11:42:23   
Hladna
Mozda se polako pripremaju , kazu da se u zadnjim tjednima neke bebe primire, a mozda ima je takav dan jer i ja sam sva potrta, spava mi se strasno, umorna sam ko da sam tjedan dana kopala user posted image

(Odgovor članu ChocoVanilla)
Neposredna veza do poruke: 650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!