ivana1112
|
Andy, žao mi je zbog kozica Ja se tak bojim tih kozica i općenito tih dječjih bolesti, da se nadam da L ne bude još dugo to dobio. Valjda budu curke to dobro prihvatile! Što se tiče popousta, čut ćemo se za petak!! Moram kupit L proljetnu jaknicu, i sebi neku trudničku trenirku Sve što sam imala sa L, podijelila okolo trudnicama, i ja ostala opet bez ičega Bella, ja ti isto ssavjetujem da običnom špricom kapaš. Najednostavnije Lorver, blago tebi, ja bi spakirala sad kofere i nestala na 2 mjeseca, mi smo isto prije stalno putovali, svaki vikend negdje, ne izvan RH, ali uviejk negdje na more, u planine, na ribičiju... A sad je malo teže Zato jedva čekam ljeto Jana, u našoj sobi, gdje je i kimbač, uvijek su spuštene rolete, prek noći, zbog noćne rasvjete, a prek dana da me susjedi ne gledaju Nikad ne znaš Tako da kad L spava po danu, svakako se osjeti da je dan, svjetlost prolazi kroz rolete, ali ne udara sad sunce. A što se tiče tišine, mi smo sami cijeli dan, i jednostavno htjela-ne htjela L se naviknuo na tišinu, a nekako mi je i draže, svako voli imati mira kad spava, ipak smo mi 90% vremena doma i sami,a ovih 10% kad nismo i kad je buka, L se navikne, ili pretrpi Bili smo jučer kod ped, dugi smo 76cm i teški 9400g Super napredujemo, same pohvale, al pitam ja ped zašto je tak malo dobio, kilu u 3 mjeseca Veli on, to je normalno, dijete vam već je teška kategorija, zar želite da bude superteška? Zaboravih najbitnije, mi smo propuzali!! Al skroz, skroz, skroz! Po 3, 4 "koraka" radimo. Onaj glazbeni vrtuljak je definitivno mrak stvar, Otkad ga ej dobio samo jurca za njim po cijelom stanu, i eto u 2 dana propuzali!!